Перейти до змісту

Ігор Єремеєв потрапив до реанімації, - ЗМІ

Basil

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

і в кінцевому рахунку довівши до банкрутства купив за безцінь

А хтось і ЦУМ спалив і нічого... :) То перерахуйте всіх "хероїв", а то знайшли одного "ворога" всієї Волині. Пипець просто...
  • Відповідей 452
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

senazi, я тобі ком, крапок і великих букв відсиплю, ок?

..............................................,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,АБВГДЛОРАПИОЛВПМИОЛІИПШАГ

Опубліковано

Отак виходять прокурори, судді, мусор, спецслужби і пристально дивлячись в народ:

-Хто без гріха киньте камінь в Пшонку, Януковича, Порошенка, Шокіна, Ярему.

А народ так втикаючи:

-Ну так, ну так, всі ми люди...

І розходиться пакувати речі в Польшу і Італію на заробітки.

За Єрємєєва зараз не варто писати, бо травма дійсно серйозна. І те що живий ще зовсім нічого не означає. Як казав один анестезіолог з реанімації: за 3000грн/доба можна дуже довго підтримувати життя в тілі. По ходу там може бути все що завгодно з мозгами.

Опубліковано

Ти не читав.

Людей просто звільнять. Якщо прийде новий власник і захоче мутити своє. А звільнення - це завжди удар по кишені.

Щодо простих підприємців, то хтось просто купить / продасть ринок чи завищить ціни на оренду у модних центрах.

Згоден, що якусь частину людей - це не торкнеться ніяк.

Згадай, як Кривицький пішов з посади, скільки всплило не зовсім законних продаж землі, оренди і т.д. В когось щось відсудили і забрали.

так і тут.

Поки я "тато!" і я керую, мене бояться і слухають. Прийде інший "тато" - порядки будуть інші. Нова мітла по-новому..

Жень :) ти так і не відповів, яку кількість населення Луцька торкнеться оця "біда" ;) О-ДИ-НИ-ЦІ!!! Не треба робити з Єрємєєва "Крьостного отця Луцка"!

чоловіче більша половина магазинів великих та супермаркетів що поділені на підприємців харчуються фінансово з києва з людей і фірм які мають безпосереднє значення до бізнес імперії єрєємєєва, куча людей з контіума тепер поставали псевдоінвесторами бандитськобарижного типу, повідкривали кучу торгових точок під 60-70 процентів з з одного бізнесу, весь гральний бізнес луцька, тримає зараз людина із бпп яка теж має відношення до бабла єрємєєва, єрєємєєв дає бабло і іншим підприємцям під проценти, заправку лагуну і комплекс біля епіцентру своєму дружбану гроші дав і той побудував, і ще куча таких підприємств по луцьку.

В вас видно ніколи не було бізнесу вищого за малий, бо думаю мали б знати якщо маєте бізнес ідею або бізнес план, який потребує капіталовкладень більше 700 000 гривень, і якщо в вас немає майна яке покриває цю суму то вам не банк ніхто інший не дасть бабла, тільки єдиний вихід звертатися до великих місцевих олігархів і їх структур бандитських і працювати під величезні відсотки.

чоловіче, а у вас був бізнєс????!?!?! Не ліпи "горбатого" і не мели аби-що! ! "Харчуються фінансово з Києва"... "повідкривали кучу торгових точок під 60-70 процентів з з одного бізнесу, весь гральний бізнес луцька, тримає зараз людина із бпп яка теж має відношення до бабла єрємєєва, єрєємєєв дає бабло і іншим підприємцям під проценти" Давай не будемо п...діти шонєбудь! Факти які-небудь кинеш?! Ні я, ні будь-хто з моїх знайомих НЕ ЗАЛЕЖАВ від бізнесу Єрємєєва! Ми - меншість Луцька?! Доведи! А не просто пиз...и
Опубліковано

не знаю чи тут було, якщо було - вибачайте, але натрапив у ФБ на пост

ЕСТЬ люди , которые живут яркую жизнь. Их кто то называет счастливчиками, кто то -избранными. Кто то ими восхищается, а кто то со злобой и ненавистью завидует. Но однозначно, они никого не оставляют равнодушными. Их судьбы особенные и не всегда обывателям кажутся логичными.

ИГОРЬ ЕРЕМЕЕВ. Он человек такой судьбы. Он сильный, незаурядный. Он щедр в своей силе.Он никого не оставляет равнодушным. Слабаки и мелкие паскуды от политики и олигархата его ненавидят, потому что никогда не могут стать такими как он. Тупые обыватели-гребут под одну гребенку всех, у кого есть власть, читая чернуху в СМИ его врагов и крича про "зраду" и "про все пропало".

С Игорем Мироновичем произошла трагедия. Через такие события в судьбах незаурядных Людей, БОГ разделяет души всех нас на "зерна и плеву". И теперь каждому с этим жить. Речь ни о политике, ни о бизнесе, ни о власти. Речь о душе и человеческих ценностях. Главное потом, когда в жизнь того, кто " бросил камень", НЕОЖИДАННО прийдет страшая беда - вспомнить все свои осуждения и вовремя все осознать. Потому что порой даже самое праздное, случайное слово, брошенное человеком "лишь бы что то ляпнуть" может навсегда изменить ход событий в его же жизни. Потому что за все без исключения надо будет заплатить.

------------

А всем кто осознает что произошло, пожалуйста, очень прошу -МОЛИТЕСЬ О ЕГО ЗДРАВИИ. Он обязательно к нам вернется.

p.s. почитаєш, ну прям ангел а не людина, спитаєш про роботу в Континіумі і WOG - ад. висновки робіть самі

p.s.2 чисто по людськи - нехай одужує

Автор посту Ірина Сєрова - прес-секретар Єремеєва...

https://www.facebook.com/iryna.s.va?fref=photo

Опубліковано

За Єрємєєва зараз не варто писати...

Плюсую. "Здох Максім, да і х@р з ним". Але ж ні, приплітають карму, Бога, ПС туди, де просто збіг обставин.

А загалом, швидшого одужання тобі Ігоре.

Опубліковано

Чоловіче пі_діти це скоріше до вас відноситься, я ж написав конкретноякий бізнес саме, і прошу базарних бариг яких тутт більшість не рівняти себе з бізнесменами великими, бо вже дістало коли базарні баригі або айтішнікі які тут сидять розказують про рівність можливостей в бізнесі, бо колись як був курс по5-8 грн їздили в одесу хмельницький чи польшу і такій свій"бізнес купи продай" робили "таких бязнесменів свободних більша половина луцька" Або відкриє точку на базарі і все бізнесменом себе рахує яким все почав сам! Ничай з салюта як почитав брав трохі бабла в єрьомкі, мойка на набережній одна теж за деньгі одного з єрємєєвського івахівського окруженія человека постоєна, рікавто і всі хто там працює і їхні люди, і ще куча там фірм вивіски яких можна побачити у луцьку не раз, і і торгових точок теж зватає оформлених на людей які входять до ради директорів континіума

Тримай!

,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

І ще оце:

23805474.jpg

читати - неможливо.

Опубліковано

Поставте "приблуду" до браузера, яка буде підсвічувати слова з помилками, і ще - не спішіть.

І це не тролінг, а так, зауваження.

• 2 тижня потому...
Опубліковано

На офіційному сайті поки підтвердження немає. Але якщо все ж таки правда то... Земля йому пухом. Всі колись там будемо, рано чи пізно.

Опубліковано

да...ото гризня почнеться.

при нинішній ситуації в державі може добра стрілянина під час поділу початися. а капітал, здобутий злочинним шляхом, рідко буває розділений мирним шляхом.

Опубліковано

дуже цікаво .... а як же "заяви близьких, знайомих" про "покращення", "загроза смерті минула" і т.д. ? тихенько готувались до "переділу імперії" яка тепер неминуча, якщо звісно смерть не фейк .... не сприймайте це за злорадство, просто цікаво ...

А хто між ким ділити буде?)))) Там старший брат всім рулює, Ігорко і не робив великої погоди.
Опубліковано

Все буде тихо і мирно.

тихо не буде - будуть вибори нового депутата-мажоритарника. Буде гречка.

я не про вибори, а про переділ майна. А щодо депутатського місця, то на мою думку, все залежить від того чи знайдеться хтось кто кине виклик новій креатурі Києва.

Опубліковано

Я не здивуюсь, якщо його місце в Континіумі сотоваріщі займе Палиця <_<

Віджив своє Єрьома, відать. Пам'ятаю, як однієї "ночі в замку" він хотів купити чергу в туалет за 200 гривень, причому квиток на ту "ніч" коштував 50. Продали ^_^

Мдя.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...