Перейти до змісту

Трошки про життя за кордоном.

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
В 10.10.2026 в 20:55, Nokian сказав:

Підла людина апріорі вважає всіх інших теж такими самими. 

Але останньому покидьку хочеться видватися хорошим.

Не вийде.

Так, Вітя, саме про це я тобі і кажу:D

• Відповідей 1,7 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Опубліковано

Один пішов у військомат по отриманню повістки у березні 22, а інший спетляв.

Дасть бог , прийде час , багато чого розкажу.

• Ха-ха 1
Опубліковано

INVICTUS Я тебе розумію, ти хочеш якось випрадатись, в першу чергу перед собою.Хоча б через юридичну площину, але по факту-, всі винні крім тебе .Це не *камін в твій город*, це *Страх — це базова, вроджена емоція людини та тварин, що виникає у відповідь на реальну або уявну загрозу й мобілізує організм для захисту чи втечі

• Подобається 1
Опубліковано
В 10.10.2026 в 21:53, igrok сказав:

INVICTUS Я тебе розумію, ти хочеш якось випрадатись, в першу чергу перед собою.Хоча б через юридичну площину, але по факту-, всі винні крім тебе .Це не *камін в твій город*, це *Страх — це базова, вроджена емоція людини та тварин, що виникає у відповідь на реальну або уявну загрозу й мобілізує організм для захисту чи втечі

Ми ж дискутували ніби на тему законів. Хоча доволі дивно, що ми перейшли із теми у загальному на мою особистість, але нехай 

Ні, виправдань я не шукаю. У мене була одна дуже короткочасна внутрішня дискусія із самим собою, як вчинити за пів року до виходу. З того моменту, зваживши усе, я прийняв рішення і це є моєю правдою.

Якби мною вів страх, то сидів би досі в Україні, не виходячи з квартири. Або, може, купив би собі бронь, чи "тепле" місце в тилу. Моя ж еміграція не для "відсидітися і перечекати", а давно планована дія.

Щоправда, в процесі самого походу було місцями страшно, це так. Доволі добре пропаганда постаралася страшилками про рої дронів на кордоні та підстрелених людей. Хоч це і правда, але перебільшена

Опубліковано
В 10.10.2026 в 21:37, Nokian сказав:

Один пішов у військомат по отриманню повістки у березні 22, а інший спетляв.

Дасть бог , прийде час , багато чого розкажу.

...а третій непризовний із дивану стирає пальці об клавіатуру, поливаючи брудом інших та розпинаючись про патріотизм. Одночасно намахуючи воюючу державу на податки.

Розказуй. Дивися тільки, щоб твоя уява не перегравала занадто 

Опубліковано (змінено)

Ти так і не зрозумів, що я не люблю розказувати про себе в першій особі. 

Чи прокидаєшся, що не зрозумів.

І ще, не треба про інших. 

Не треба ховатися за інших.

Дешевий маніпулятор.

В чужім краю шукаєте,
Не в своїй країні
Того, що немає
І на небесах,
А не лиш на чужині...
На чужині і помрете...

Змінено користувачем Nokian
  • Ха-ха 1
Опубліковано
В 10.10.2026 в 22:43, Nokian сказав:

Ти так і не зрозумів, що я не люблю розказувати про себе в першій особі. 

Чи прокидаєшся, що не зрозумів.

Тоді раджу звернутися до лікаря. Це може бути симптомом одного з психічних розладів, таких як шизофренія, дисоціативні розлади, деменція або хвороба Альцгеймера.

Опубліковано
В 10.10.2026 в 22:43, Nokian сказав:

І ще, не треба про інших. 

Не треба ховатися за інших.

Дешевий маніпулятор.

Ти наче сам до себе говориш. Може все ж сходи на консультацію до лікаря?

Хоч і знаю, що це, певно, буде даремно, але спробую...

Вітя, не треба у дискусіях на загальні теми, політику, стан справ в країні тощо, переходити на особистості і ображати когось персонально. Я розумію, що це дуже велика спокуса - почати кидатися в когось лайном, коли закінчуються факти та аргументи. Але це дуже примітивно, низько і десь на рівні розвитку промитих расєян.

Для мене прийнятно дискутувати на різні теми, іноді "на підвищених", імпульсивно... Але першим на особистості не переходжу. Тим більше таке, як ти собі дозволяв, зачіпаючи дітей та матерів співрозмовників.

Тоді не доведеться й дивуватися та ображатися, що тобі прилітає таке ж у відповідь.

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти

• Створити...