Перейти до змісту

Скарга на Нову пошту

anahareo

Рекомендовані повідомлення

Что ж, поздравляю с удачным в итоге исходом :)

Жаль того, кто принимал. Компенсацию вычтут из его зарплаты.

А чому це вирахують, що вантаж неправельно був оформлений, не було вказано що це акваріум. Тож писав ТС що даже обриштований був. Щось я не поняв, чого мають карати працівника?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Жаль того, кто принимал. Компенсацию вычтут из его зарплаты.

чому? наскільки я розумію, огляд вантажу на НП не практикують, хоча я тільки "за". Це б зняло питання відшкодування на стадії першого розгляду і зекономило мій час, нерви і бензин.

А з іншого боку - я здав нормальний цілий вантаж, а НП його пошкодила. На якій стадії: пакування в риштування, перевезення, розпакування, це вже проблеми НП. Відповідно і наказувати мають залежно від цього.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Груз не проверили в момент приёма. Кто не проверил - тот и виноват. Такая вот безупречная логика :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Груз не проверили в момент приёма. Кто не проверил - тот и виноват. Такая вот безупречная логика :)

Не скажіть, швидше всього товар пошкоджено під час перевезення, коли я відправляв товар моб. телефон наложеним платежем, то у відділенні змусили розпакувати коробку і перевірили працездатність телефону. Для цього і існує страхування посилки.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а що то сьогодні за двіж був біля десятого відділення? з міліцією за експертами. мова йшла про якісь телефони. я не роздивився бо мав їхати, але може хтось в курсі?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Халепа з тією НП. Знову прислали замовлення не на те відділення.

Смс прийшло 4-го, але 6 замовлення ще не було на складі.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Теперь жаловаться можно больше :)

13.

post-419-0-73742800-1429113150_thumb.jpg

14.

post-419-0-57445300-1429113424_thumb.jpg

:)

• +1 2
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

14. - виходить чоловік, схожий на пу..на?

і додати адреси нових відділень було б добре.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

13 - Волі 60

14 - Відродження 10

• +1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Відправила сьогодні шолом в упаковці (думаю більшість уявляє розміри)

50 грн за доставку це не дофіга?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

50 грн за доставку це не дофіга?

Зважаючи на шалений ріс цін в післяреволюційний період - думаю, що ні.

Не забувайте, що доставка відбувається не велосипедами, а на автотранспорті, а за бензин потрібно платити. Додайте сюди вартість страхування, вічно плачучих працівників, яких не влаштовує зарплата ... :) Ну і ще багато чого ... :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Не забувайте, що доставка відбувається не велосипедами, а на автотранспорті, а за бензин потрібно платити. Додайте сюди вартість страхування, вічно плачучих працівників, яких не влаштовує зарплата ... :) Ну і ще багато чого ... :)

за такою логікою і 100 грн нормальна ціна за доставку

• +1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

за такою логікою і 100 грн нормальна ціна за доставку

Вартість доставки згідно иарифів НП. Якщо думаєш, що дорого ти промонітор конкурентів. Такмє дешевші, але нема того сервісу (к-ть відділень, звороток 1 день доставки і тд.)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

позавчора відправляв ІН-ТАЙМ-ом принтера. Отримувач заплатить за доставку (8 кг) і за зворотню (гроші) - 45 грн.

Скажіть - є така ціна в НП??

НП - зажралися. Дівчина з Інтайма розповідала, що прийшов чоловік, хотів відправити дитяче ліжечко кудись там.

НП сказала -850 грн.... в Інтайма обійшлося у (!!) 400 грн.

Так, доставув довше. Але й ціна вийшла більш, ніж у двічі дешевша.

НП своїми цінами відбиває постійну рекламу на ТВ.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну, ціни на НП і до активної рекламної ТВ-кампанії були суттєво вищі "інтаймовсько-деліверівських".

P.S. «Новая Почта» оценивает возможность доставки грузов беспилотниками

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ошибочно пришло SMS о доставке посылки. Последние четыре цифры декларации - 9118. В службе поддержке сказали, что будут ждать, пока отправитель или получатель не свяжутся с ними. Забирать в Адреналине.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

позавчора відправляв ІН-ТАЙМ-ом принтера. Отримувач заплатить за доставку (8 кг) і за зворотню (гроші) - 45 грн.

Скажіть - є така ціна в НП??

НП - зажралися. Дівчина з Інтайма розповідала, що прийшов чоловік, хотів відправити дитяче ліжечко кудись там.

НП сказала -850 грн.... в Інтайма обійшлося у (!!) 400 грн.

Відправка нп такого дитячого ліжечка в будь-яку точку України становить 82грн, інтаймом же вдвічі дорожче.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Отримував посилку 1 кг 40 грн.

Отримував посилку 3 кг за розмірами в 2 рази більша ніж Новою. Отримав в приватбанку біля дому, заплатив з карти за доставку 28,75. Доставка сьогодні відправили, завтра отримав.

Пару взуття отримував. Вже в нової виходить що треба о"бємну платити це звіздец.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Відправка нп такого дитячого ліжечка в будь-яку точку України становить 82грн

шо серйозно ?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

При всій повазі - фігня. Ні, не на рахунок цін (десь так і є)

Давайте висвітлимо і інший бік медалі.

В ІН-Тайм страховка на б/в - 200 гривень максимум. Упаковка лише та, в яку запакував сам. А я відправив дверку, вартістю 300$. В гофрокартоні і стрейчі - в мене нема іншої можливості пакувати. Отримав її почовпану назад (клієнт відмовився, що і логічно). Претензії? До кого? На 200 гривень?

А лобове скло, яке 3 тижні з Луцька в Харків не могло виїхати, бо ящика нема?

Кожен вибирає те, що більш підходить, слава Богу вибір/конкуренція є.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Відправка нп такого дитячого ліжечка в будь-яку точку України становить 82грн

шо серйозно ?

Хош тобі відправлю, глянеш. :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я нікого не захищаю, крутом є свої плюси і мінуси. Але той самий принтер, лише за доставку ТУДИ, НП захотіла 100 грн.

Це без зворотньої доставки грошей.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Відправка нп такого дитячого ліжечка в будь-яку точку України становить 82грн, інтаймом же вдвічі дорожче.

Двоповерхове дитяче ЛІЖКО (не ліжечко, там і я можу спати) із встроєною шафою, вагою більше 100 кг, габаритне (мах габарит 190 см), на палеті, з Полтавської обл, з доставкою під під'їзд і наложеним платежем (оголошена вартість більше 400$). Послуга обійшлась в приблизно в 65-70 доларів, долар був по 8, 2012 рік. Новою Поштою. І я на той момент вважав що це нормальна (чуть дорогувата, і все ж) вартість доставки. Дитячі ліжечка бувають різні, і по вазі, і по габаритах, під 1 грєбьонку не варто гребсти.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я нікого не захищаю, крутом є свої плюси і мінуси. Але той самий принтер, лише за доставку ТУДИ, НП захотіла 100 грн.

Це без зворотньої доставки грошей.

Я так розумію - то з їх упакуванням? Бо в іншому разі мені в голову не вкладається..Або розміри принтера величезні.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

HP 5L. Їхня коробка трохи вартує також. Може й всякі там стрейчі чи бульбашки.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Створити...