Перейти до змісту

Скарга на Нову пошту

anahareo

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Что ж, поздравляю с удачным в итоге исходом :)

Жаль того, кто принимал. Компенсацию вычтут из его зарплаты.

А чому це вирахують, що вантаж неправельно був оформлений, не було вказано що це акваріум. Тож писав ТС що даже обриштований був. Щось я не поняв, чого мають карати працівника?

Опубліковано
Жаль того, кто принимал. Компенсацию вычтут из его зарплаты.

чому? наскільки я розумію, огляд вантажу на НП не практикують, хоча я тільки "за". Це б зняло питання відшкодування на стадії першого розгляду і зекономило мій час, нерви і бензин.

А з іншого боку - я здав нормальний цілий вантаж, а НП його пошкодила. На якій стадії: пакування в риштування, перевезення, розпакування, це вже проблеми НП. Відповідно і наказувати мають залежно від цього.

Опубліковано

Груз не проверили в момент приёма. Кто не проверил - тот и виноват. Такая вот безупречная логика :)

Опубліковано

Груз не проверили в момент приёма. Кто не проверил - тот и виноват. Такая вот безупречная логика :)

Не скажіть, швидше всього товар пошкоджено під час перевезення, коли я відправляв товар моб. телефон наложеним платежем, то у відділенні змусили розпакувати коробку і перевірили працездатність телефону. Для цього і існує страхування посилки.

Опубліковано

а що то сьогодні за двіж був біля десятого відділення? з міліцією за експертами. мова йшла про якісь телефони. я не роздивився бо мав їхати, але може хтось в курсі?

Опубліковано

50 грн за доставку це не дофіга?

Зважаючи на шалений ріс цін в післяреволюційний період - думаю, що ні.

Не забувайте, що доставка відбувається не велосипедами, а на автотранспорті, а за бензин потрібно платити. Додайте сюди вартість страхування, вічно плачучих працівників, яких не влаштовує зарплата ... :) Ну і ще багато чого ... :)

Опубліковано

Не забувайте, що доставка відбувається не велосипедами, а на автотранспорті, а за бензин потрібно платити. Додайте сюди вартість страхування, вічно плачучих працівників, яких не влаштовує зарплата ... :) Ну і ще багато чого ... :)

за такою логікою і 100 грн нормальна ціна за доставку

• +1 1
Опубліковано

за такою логікою і 100 грн нормальна ціна за доставку

Вартість доставки згідно иарифів НП. Якщо думаєш, що дорого ти промонітор конкурентів. Такмє дешевші, але нема того сервісу (к-ть відділень, звороток 1 день доставки і тд.)

Опубліковано

позавчора відправляв ІН-ТАЙМ-ом принтера. Отримувач заплатить за доставку (8 кг) і за зворотню (гроші) - 45 грн.

Скажіть - є така ціна в НП??

НП - зажралися. Дівчина з Інтайма розповідала, що прийшов чоловік, хотів відправити дитяче ліжечко кудись там.

НП сказала -850 грн.... в Інтайма обійшлося у (!!) 400 грн.

Так, доставув довше. Але й ціна вийшла більш, ніж у двічі дешевша.

НП своїми цінами відбиває постійну рекламу на ТВ.

Опубліковано

Ну, ціни на НП і до активної рекламної ТВ-кампанії були суттєво вищі "інтаймовсько-деліверівських".

P.S. «Новая Почта» оценивает возможность доставки грузов беспилотниками

Опубліковано

Ошибочно пришло SMS о доставке посылки. Последние четыре цифры декларации - 9118. В службе поддержке сказали, что будут ждать, пока отправитель или получатель не свяжутся с ними. Забирать в Адреналине.

Опубліковано

позавчора відправляв ІН-ТАЙМ-ом принтера. Отримувач заплатить за доставку (8 кг) і за зворотню (гроші) - 45 грн.

Скажіть - є така ціна в НП??

НП - зажралися. Дівчина з Інтайма розповідала, що прийшов чоловік, хотів відправити дитяче ліжечко кудись там.

НП сказала -850 грн.... в Інтайма обійшлося у (!!) 400 грн.

Відправка нп такого дитячого ліжечка в будь-яку точку України становить 82грн, інтаймом же вдвічі дорожче.

Опубліковано

Отримував посилку 1 кг 40 грн.

Отримував посилку 3 кг за розмірами в 2 рази більша ніж Новою. Отримав в приватбанку біля дому, заплатив з карти за доставку 28,75. Доставка сьогодні відправили, завтра отримав.

Пару взуття отримував. Вже в нової виходить що треба о"бємну платити це звіздец.

Опубліковано

При всій повазі - фігня. Ні, не на рахунок цін (десь так і є)

Давайте висвітлимо і інший бік медалі.

В ІН-Тайм страховка на б/в - 200 гривень максимум. Упаковка лише та, в яку запакував сам. А я відправив дверку, вартістю 300$. В гофрокартоні і стрейчі - в мене нема іншої можливості пакувати. Отримав її почовпану назад (клієнт відмовився, що і логічно). Претензії? До кого? На 200 гривень?

А лобове скло, яке 3 тижні з Луцька в Харків не могло виїхати, бо ящика нема?

Кожен вибирає те, що більш підходить, слава Богу вибір/конкуренція є.

Опубліковано

Відправка нп такого дитячого ліжечка в будь-яку точку України становить 82грн

шо серйозно ?

Хош тобі відправлю, глянеш. :)

Опубліковано

Я нікого не захищаю, крутом є свої плюси і мінуси. Але той самий принтер, лише за доставку ТУДИ, НП захотіла 100 грн.

Це без зворотньої доставки грошей.

Опубліковано

Відправка нп такого дитячого ліжечка в будь-яку точку України становить 82грн, інтаймом же вдвічі дорожче.

Двоповерхове дитяче ЛІЖКО (не ліжечко, там і я можу спати) із встроєною шафою, вагою більше 100 кг, габаритне (мах габарит 190 см), на палеті, з Полтавської обл, з доставкою під під'їзд і наложеним платежем (оголошена вартість більше 400$). Послуга обійшлась в приблизно в 65-70 доларів, долар був по 8, 2012 рік. Новою Поштою. І я на той момент вважав що це нормальна (чуть дорогувата, і все ж) вартість доставки. Дитячі ліжечка бувають різні, і по вазі, і по габаритах, під 1 грєбьонку не варто гребсти.

Опубліковано

Я нікого не захищаю, крутом є свої плюси і мінуси. Але той самий принтер, лише за доставку ТУДИ, НП захотіла 100 грн.

Це без зворотньої доставки грошей.

Я так розумію - то з їх упакуванням? Бо в іншому разі мені в голову не вкладається..Або розміри принтера величезні.

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Створити...