Перейти до змісту

Стидоба України (самокритика)

jack74

Рекомендовані повідомлення

37 хвилин тому, rl72 сказано:

Стидаюсь спитати,, в чому стидоба?

• Ха-ха 1
  • +1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

@rl72 приєднуюсь до запитання. В чому стидоба? Може ви тему попутали?

Щодо такого обладнання, то воно десь так і коштує.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2 годин тому, bublik007 сказано:

їх в темі Позитив України затролили

• Ха-ха 4
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

9 годин тому, risenseven сказано:

В червні перестало працювати єдине в Україні підприємство з виготовлення рідкого хлору - Дніпроазот. Причина істинно сучасна - невід'ємна ціна на газ. Працівники навіть звернулись до АМКУ з вимогами підняти відпуску вартість хлору, та поки що без результатів. Жидовський прем'єр гройсман прокоментував ситуацію феноменально - він не знає, як допомогти підприємству і що робити кількома тисячами працюючих. А не буде хлору - чим воду очищати? Жидам поз, а людям жопа

Походу в Дніпрі найкраз найбільша і найбагатша  єврейська громада в Україні.

І ще цікаво, що на тому підприємстві робить аж КІЛЬКА  ТИСЯЧ працюючих.

Вони там,що виробляють той гіпохлорит вручну ?

• +1 1
  • -1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

9 годин тому, Nokian сказано:

на тому підприємстві робить аж КІЛЬКА  ТИСЯЧ працюючих

Може великий штат кризових манагерів.:D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

13 годин тому, bublik007 сказано:

Не в ту тему запостив

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я хочу вас запитати. Не ботів і корисних ідіотів, а вас, звичайних живих притомних людей.

Ви всі прекрасно знаєте, що ми живемо в країні корупції і олігархату. Проти цього ми виходили на майдани, це стало причиною розвалу армії і спецслужб, і як наслідок - значно полегшило Кремлю вторгнення.

Ви всі знаєте, що ресурси корупціонерів необмежені. У них тєлєк, у них ботоферми, парламентські фракції, гроші, правоохоронці і суди. Ви всі розумієте, що весь наявний ресурс вони кидають на знищення антикорупціонерів, бо саме вони - ті, хто копає, розслідує і бореться - краплина за краплиною вичавлюють з країни корупцію. Прозоро, електронні декларації, НАБУ - все це заслуга тих людей, які, іноді ризикуючи всім, від репутації до життя і здоров‘я, крок за кроком, не опускаючи рук, створюють ці інструменти. Якби не ця боротьба невеликої кількості активістів, не знали б ви про Насірова, про рюкзаки Авакова, про мощі під ліжком Лозового і ще багато чого. Так, антикорупціонери теж різні і неідеальні, але ідея у них правильна.

Ви не уявляєте, наскільки це складно. Не опустити рук, коли тебе роками переслідують, коли тиснуть, коли роблять з тебе клоуна в очах суспільства. Не послати все нахер, бо іноді здається, що ти один проти цілого світу, а нікому, крім тебе, ця боротьба не потрібна. Повірте, я знаю, про що кажу.

Але знаєте, що найважче? Коли не ватнікі якісь, а цілком адекватні люди піддаються цим маніпуляціям. Коли коротка пам‘ять, і вже пофіг, хто це починав, проти чого ми всі насправді ці роки боремось, головне в натовпі і собі харкнути в спину.

Так от питання: ви справді вважаєте антикорупціонерів гіршими за Ківу? Ви справді не розумієте, що всі ці цирки - це намагання уникнути відповідальності з боку Авакова і його дейдеїв, Холодницького і решти? Ви справді не розумієте, де тут темна, а де світла сторона?

Розумієте. Ви все прекрасно розумієте.
Так ось, в цій боротьбі проти корупції, безкарності, проти підлості і охрінівшої системи потрібна дуже ваша підтримка.

Не розбираєтесь - розберіться.
Не хочете - то хоч не топіть тих, хто бореться за вас.

• +1 3
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

54 minutes ago, romaxa11 said:

Не хочете - то хоч не топіть тих, хто бореться за вас.

Таа, десь попадалась на очі статистична інформація про найпопулярніші галусі бізнесу в Україні. Ну, типу що найпопулярніше серед новостворених підприємств.
Так от на першому місці чи то гуртова чи роздорібна торгівля. А на другому з невеликим відривом :) "громадські", йопта, організації... 
Це все що необхідно знати про ГО та "борців за нас" звичайним живим притомним людям.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

13 хвилин тому, Соромітник сказано:

Так от на першому місці чи то гуртова чи роздорібна торгівля. А на другому з невеликим відривом :) "громадські", йопта, організації... 

Яким це чином ГО було притянуте до рейтингу "галузей бізнесу"? 

• +1 2
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2 минуты назад, difoto сказал:

Яким це чином ГО було притянуте до рейтингу "галузей бізнесу"? 

new-business-1.png

то він про цю картинку

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Наймасовіші види діяльності і найпопулярніші галузі бізнесу - це одне й те ж саме? Ок, а є статистика по контактах юридичних і фізичних осіб з санітарно-технічними пристроями для видалення продуктів дефікації і сечовипускання - от в тій діяльності, Соромітник, золоте дно.
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Гаразд, гаразд, знав же що члени чи пісюни всіляких ГО відразу почнуть відробляти зарплату :)
В Україні всі ГО то бізнес в чистому вигляді або підтримка бізнесу, що впринципі одне і те ж. Написав би "практично всі", але то буде неправда.
Чи є в рядах тих канторок люди які не заробляють і щиро вірять в ідею ? Так, звичайно. Нажаль пропаганда то страшна штука.

• +1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 година тому, Соромітник сказано:

Гаразд, гаразд, знав же що члени чи пісюни всіляких ГО відразу почнуть відробляти зарплату :)

Угу, всрався, але виду не подам.

Яким чином може заробляти Асоціація велосипедистів (яких по країні з тисячу) або ГО "Спілка любителів малого судоходства"?

• +1 4
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

@Соромітник, бачиш, лише перший рік як подали деклараціі антикорупціонери, і народ побачив, що пандугеть може за два роки розпилити грантів на хатку під Кийовом)

А тут ще й вибори наступного року

Змінено користувачем rl72
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

@romaxa11, тут рабинович на 112 каналі кандидатів в депутати набирає. Записуйся. Херню несете в маси, що він що ти

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

@fedot тут є образа?

49 хвилин тому, rl72 сказано:

@romaxa11, тут рабинович на 112 каналі кандидатів в депутати набирає. Записуйся. Херню несете в маси, що він що ти

• +1 1
  • -1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

5 годин тому, sergkots сказано:

@fedot тут є образа?

Вибачте, Вадим Зіновійович, що ваше прізвище написав з маленької букви:D

Змінено користувачем rl72
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

@fedot Буде справедливість? 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

@sergkots справедливості немає взагалі.

Якщо трактувати це як образу - тоді я точно буду відповідати образу, який мені "малює" Ромаха. Ну і, відповідно, доведеться банити через одного. Попри все - я не прихильник репресивних методів й намагаюся уникати такого. Час від часу "херню несе" тут, якщо розібратися, половина бордівчан - включно зі мною.

Образи тут не вбачаю, санкції застосовуватися не будуть. Апеляція може бути розглянута лише від безпосередніх учасників (крім Рабиновича)

• Ха-ха 2
  • +1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

On 17.07.2018 at 13:29, risenseven сказано:

В червні перестало працювати єдине в Україні підприємство з виготовлення рідкого хлору - Дніпроазот. Причина істинно сучасна - невід'ємна ціна на газ. Працівники навіть звернулись до АМКУ з вимогами підняти відпуску вартість хлору, та поки що без результатів. Жидовський прем'єр гройсман прокоментував ситуацію феноменально - він не знає, як допомогти підприємству і що робити кількома тисячами працюючих. А не буде хлору - чим воду очищати? Жидам поз, а людям жопа

ти ще про одного забув. патріот великий. у Швейцарії

Нарешті почув хоч часткову правду про ситуацію з хлором від Вадима Денисенка:
"Країну, фактично, шантажує група Коломойського."
Друга частина полягає в цінах. Ціна на заводі -10400. Ціну у посередника в самому Дніпрі - 31000. В Києві - 47000. У Львові - 66 000 грн.
От така нехитра математика. Як в анекдоті: "на ці два проценти і живу".
Але, мене дещо здивувала й позиція деяких колег з КМУ. На моє питання: чи не варто ввести зовнішнє державне управління на підприємтсві-монополісті, яке поставило на коліна всю державу, почув неочікувану відповідь - "Та ти що, це ж приватна власність!..
От таку позицію я не сприймаю. Я ЗА приватну власність, я ЗА роздержавлення і приватизацію землі. Але, я категорично не сприймаю безпорадність держави перед недоброчесним приватним власником!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Де закінчується Бєня, і де починається  держава?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

На Єршова зняли більше половини решіток.

20180722_192538.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

19 хвилин тому, volks сказано:

На Єршова зняли більше половини решіток.

металозбірні пункти розмістили замовлення,

заготівельники поспішили виконати

• +1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Створити...