Перейти до змісту

Саакашвілі - Обговорення персони (за / проти)

Basil

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 1,4 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано
11 часов назад, jack74 сказал:

Шонєбуть

ПиСи: нагадайно, і шо ж то за один - Соловей Ігор!? Шурнашлюх?

НУ да,ну да. Час покаже,хто там шлюх. Міхо базарить з людиною,яка не признала росію агресором і проти  надання рівних з ЗСУ прав добровольцям(які до речі через неї загинули). Послідовний паца. В нього талант збирати навколо себе  тухлі консерви. Наступний  його друг Левченко?

Опубліковано
16 годин тому, zaHARE сказано:

MKO.jpg

Прикільно було б фоточки побачити. Чи в шановного журналіста з такого видання як LB (яке до речі систематично поливає президента Саакашвілі брудом) не знайшося ніякого пристрою щоб зафіксувати таку цікаву кампашку? :)

PS до речі - la20, що там з фотками міхо і пукіна після анексії? Чи хоча б міхо і мєдвєдєва, про що вірно підказав Віталій СКНе було ще часу пошукати? :)

Опубліковано
27 хвилин тому, zaHARE сказано:

НУ да,ну да. Час покаже,хто там шлюх. Міхо базарить з людиною,яка не признала росію агресором і проти  надання рівних з ЗСУ прав добровольцям(які до речі через неї загинули). Послідовний паца. В нього талант збирати навколо себе  тухлі консерви. Наступний  його друг Левченко?

Завтра якийсь мутний тіп напише що міхо сидів в кафе з інопланетянами.
Ти також будеш писати так, ніби немає сумнівів що така подія відбулась, без будь яких доказів?)

Опубліковано

Нє,ну тоді поясніть мені чому на орбіті Саакашвілі крутяться мутні тіпкі(Йуля,Надя,Найем,Садовий,Зімін,насіння і т.д.)?  Йому нема з кого обирати? Чи він абсолютно не принциповий? 

Я дуже симпатизував Саакашвілі,але останні його вчинки ставлять під сумнів його адекватність як політика і чесність як людини.

Я не тролю,а щиро запитую. 

Тупе мінусування
 розглядаю як фанатизм.

Опубліковано
2 годин тому, zaHARE сказано:

Поясни мені, яким чином те, з ким він "базарить" в якийсь момент, говорить про його позицію? Те, що він зустрівся з хєроїнею в людному (заміть! не ховався) місці абсолютно не означає, що він поділяє "думки" Савченки. 

Чи ти дійсно та, як кажуть, вишивата, якій, щоб в її очах дискредитувати якусь людину, достатньо підіслати поручкатись до тієї людини якогось гандона і показати це тобі??? ... Та й навіть не показати, а написюкати відсєбятіну якогось продажного журнашлюшки. І що, все? Людина стала гнидою зразу для тебе?

м-даааа

Опубліковано

Хлопці, та яка різниця, хто з ким і де сидить ? В демократичному суспільстві кожен має право на спілкування з кожним, чи не так ? Таке спілкування може лише побічно на щось там вказувати, а не свідчити про певний факт домовленостей чи щось інше. А коли людина видає свої здогади, думки чи фантазії за реальність, то це як мінімум непрофесійно. Можливо Міхо збирає інформацію, вивчає позиції різних людей, робить з цього певні висновки і будує свою стратегію дій... Та може бути маса таких "можливо" та інших варіантів, чому, з ким, хто, де і коли спілкується...

З.І. Тримай друзів близько, а ворогів ще ближче

Опубліковано

Шановні мова не тільки про Савченко,я ж написав перелік його теперішніх друзів. Чому ви нічого не говорите про Тимошенко,громадянина росії Соболєва-Зіміна,про бєніного бутафорського воїна насіння,про Садового і т.д.Всі вони не голосували за потрібні  для України закони.Вони тільки критикують,не даючи ніяких дієвих пропозицій.То якщо Міхо так вболіває за Україну,то чому він їх не послав? Чому треться з ними? Чиї гроші його пхають? 

Знову,шановні,ви тільки  повторюєте мантру про методички і зарплату.Кожен звісно судить по собі. Я просто хочу розібратись. 

Я впевнений,що більшість з вас в свій час так само  "топила" за Савченко. А мені відразу вся історія погано тхнула. 

Тож час все розставить на свої місця. 

Опубліковано
41 хвилин тому, zaHARE сказано:

я ж написав перелік його теперішніх друзів.

Це:

21 годин тому, zaHARE сказано:

MKO.jpg

Признаюсь не знав, що друзями тепер так стають. Каву попив в кафе - все, всі присутні друзі. Тепер знову те саме курять що і в 60-ті.

Результат пошуку зображень за запитом "peace 60"

Опубліковано
2 минуты назад, sergkots сказал:

Це:

Признаюсь не знав, що друзями тепер так стають. Каву попив в кафе - все, всі присутні друзі. Тепер знову те саме курять що і в 60-ті.

Результат пошуку зображень за запитом "peace 60"

Коли немає що написати по суті,то спригують на шизу. Добре,я терплячий. Кількома постами вище написано перелік його теперішніх друзів.Повторюю-Тимошенко,Семенченко,Соболєв,Найем,Садовий.Поки достатньо.Думаю після 17 жовтня вскриється ще пара-трійка.

Опубліковано
3 часа назад, jack74 сказал:

Чи ти дійсно та, як кажуть, вишивата, якій, щоб в її очах дискредитувати якусь людину, достатньо підіслати поручкатись до тієї людини якогось гандона і показати це тобі???

7315b2a0735817313e47c302946e4.jpg

Де вони сидять і базарять, фото нннада ? :) 

crying_laughter_statue_vancouver.jpg

Опубліковано
25 хвилин тому, zaHARE сказано:

.Повторюю-Тимошенко,Семенченко,Соболєв

А чим однотуровий кращий за цих персонажів? Ну крім того, що в парламент його провів кум путіна і що він був міністром януковича?

Опубліковано
10 годин тому, zaHARE сказано:

Шановні мова не тільки про Савченко,я ж написав перелік його теперішніх друзів. Чому ви нічого не говорите про Тимошенко, громадянина росії Соболєва-Зіміна, про бєніного бутафорського воїна насіння, про Садового і т.д. Всі вони не голосували за потрібні  для України закони. Вони тільки критикують,не даючи ніяких дієвих пропозицій.То якщо Міхо так вболіває за Україну,то чому він їх не послав? Чому треться з ними? Чиї гроші його пхають? 

Історія Савченко мені від самого початку була безсумнівно-надутою і смерділа. 

Тимошенко... Так, теж смердить і вже давно "з душком", але вона дуже сильний і вигідний союзник. Її краще мати в своєму таборі, аніж ополчити її проти себе. 

Саакашвілі сам не може балотуватись в президенти, йому потрібна кандидатура, а тому Тимошенці тут поки "пахне" і вона за це буде рвати землю. 

Соболєв? А чим тобі Соболєв не вгодив? Навіть якщо корені з Росії? Це все?

Садовий чим тобі завинив?

Саакашвілі потрібні союзники, потужні впливові, і він їх має, і вони різношерсті і різнотабірні. А хіба може бути інакше? Ти може знаєш в політиці чистих "ІсусівХристів", чи цнотливих "ДівМарій"???

zaHARE, а ти лише цих людей в команді Саакашвілі бачиш? Інших ні? Не помічаєш? З старих досвідчених незабруднених політиків - Чумака, наприклад... з відомих (впливових, можна сказати) журналістів - Гордон, Шустер... Наєм теж там...  з силовиків - Касько... армія - Гриценко... з молодих облич - та ж Марушевська... А ще мери міст, голови РДА, і багато-багато людей різної освіти, різних професій та спеціальностей, з різних галузей суспільства...

Так, можливо вони десь знайомі, можливо там десь є якісь свати-куми, але ж це життя, інакше не буває. Всі ми шукаємо собі "команди" по рекомендаціях людей, котрим віримо, довіряємо...

А чи може Саакашвілі набрати в свою команду лише нікому невідомих токаря Василя, столяра Миколу і студента Дмитра, і з ними перемогти оте порохо-луценко-аваківське кодло-болото?!?

Не знаю, ЩО вийде в Саакашвілі, ЧИ вийде в Саакашвілі, чи не скурвиться його "команда", а я твердо переконаний, що те, що ми маємо зара, це шлак. Це "нові"-старі злодюги, котрі просто по-новому перекришували під себе ринки, виробництва, суди, митниці, бурштини і т.д., і ні про який народ вони не думають.

Опубліковано
4 часа назад, zaHARE сказал:

Знову,шановні,ви тільки  повторюєте мантру про методички і зарплату.Кожен звісно судить по собі. Я просто хочу розібратись. 

Ну а як не повторюватися про методички, якщо ви тільки по них і пишете, і ні слова від себе? Всі вже давно зрозуміли, що з себе представляє Саакашвілі і втратили до нього інтерес. І тільки в Петі від Міхо підгорає, а якщо в Петі підгорає, то починаються шоу "позбавлення громадянства", шоу "зустріч на кордоні", шоу "Міхо виявляється пиє каву, паразіт-який". І все це мають обговорити активні і пасивні порохоботи, мають "просто хочу розібратися", мають пояснити "рядовому українцю" як правильно сприймати особистого ворога Петі. І похєр Петі, що людей не Міхо турбує, а зовсім інші нагальні питання.

Я тебе ще зрозумію, якщо ти за гроші порохоботиш - зараз усім важко, усі крутяться як можуть, але якщо ти безкоштовно це робиш, то це - діагноз.

п.с. Я до тебе краще відносився, коли ти на Борді про крішнаітів застьогував...

Опубліковано
2 годин тому, nickel сказано:

І тільки в Петі від Міхо підгорає

Бгггг :) Далі не читав, але шутка зачьотна!

Опубліковано
15 годин тому, jack74 сказано:

zaHARE, а ти лише цих людей в команді Саакашвілі бачиш? Інших ні? Не помічаєш? З старих досвідчених незабруднених політиків - Чумака, наприклад... з відомих (впливових, можна сказати) журналістів - Гордон, Шустер... Наєм теж там...  з силовиків - Касько... армія - Гриценко... з молодих облич - та ж Марушевська... А ще мери міст, голови РДА, і багато-багато людей різної освіти, різних професій та спеціальностей, з різних галузей суспільства...

Так, можливо вони десь знайомі, можливо там десь є якісь свати-куми, але ж це життя, інакше не буває. Всі ми шукаємо собі "команди" по рекомендаціях людей, котрим віримо, довіряємо...

А чи може Саакашвілі набрати в свою команду лише нікому невідомих токаря Василя, столяра Миколу і студента Дмитра, і з ними перемогти оте порохо-луценко-аваківське кодло-болото?!?

Не знаю, ЩО вийде в Саакашвілі, ЧИ вийде в Саакашвілі, чи не скурвиться його "команда", а я твердо переконаний, що те, що ми маємо зара, це шлак. Це "нові"-старі злодюги, котрі просто по-новому перекришували під себе ринки, виробництва, суди, митниці, бурштини і т.д., і ні про який народ вони не думають.

так, це що зараз - шлак.

але те, що збирається навколо Міхо - також шлак.

9 годин тому, nickel сказано:

Заступив на зміну?

ну, а якже

Опубліковано
12 годин тому, nickel сказано:

Ну а як не повторюватися про методички, якщо ви тільки по них і пишете, і ні слова від себе? Всі вже давно зрозуміли, що з себе представляє Саакашвілі і втратили до нього інтерес. І тільки в Петі від Міхо підгорає, а якщо в Петі підгорає, то починаються шоу "позбавлення громадянства", шоу "зустріч на кордоні", шоу "Міхо виявляється пиє каву, паразіт-який". І все це мають обговорити активні і пасивні порохоботи, мають "просто хочу розібратися", мають пояснити "рядовому українцю" як правильно сприймати особистого ворога Петі. І похєр Петі, що людей не Міхо турбує, а зовсім інші нагальні питання.

Я тебе ще зрозумію, якщо ти за гроші порохоботиш - зараз усім важко, усі крутяться як можуть, але якщо ти безкоштовно це робиш, то це - діагноз.

п.с. Я до тебе краще відносився, коли ти на Борді про крішнаітів застьогував...

підгорає в свідків нового чергового мессії... поки не згорить

Опубліковано
11 хвилин тому, rl72 сказано:

але те, що збирається навколо Міхо - також шлак.

знаєш кращу альернативу? Озвуч нам

Опубліковано
2 хвилин тому, jack74 сказано:

знаєш кращу альернативу? Озвуч нам

на жаль, не знаю.

але не бачу, щоб щось змінилось від заміни одного шлаку на інший.

Опубліковано

Та ти шо?! Ну Грузію він КОНКРЕТНО змінив, і проти цього ти не посперечаєшся. І закинути йому досі ніхто толком нічого не може. Не знайшли в нього ні віл по всьому світу, ні рахунків в офшорах, нічого!

Опубліковано
1 хвилина тому, jack74 сказано:

Та ти шо?! Ну Грузію він КОНКРЕТНО змінив, і проти цього ти не посперечаєшся. І закинути йому досі ніхто толком нічого не може. Не знайшли в нього ні віл по всьому світу, ні рахунків в офшорах, нічого!

якщо нічого закинути не можуть то за що ж на нього стільки кримінальних справ що він в реформовану Грузію боїться повернутись?

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...