Перейти до змісту

Вибори, Луцьк, мажоритарка. Хто ?

BARAKUDA

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

http://www.volynnews.com/messages/chomu-igor-lapin-zamist-ridnogo-kovelya-obrav-lutsk-opituvannya/

Щось посилання не відкривається, кину ще одне))

вже є така тема, http://board.lutsk.u...entry1053161210

Дякую не побачив)

http://www.volynnews...sk-opituvannya/

Почитайте коментарі про лапіна. мабуть не буду за нього голосувати хоч і думав! Мабуть і іншим не варто цього робити))

Ти хоть поцікався так це чи ні. Чи може троль проплачений?

Якщо не все то якась частина точно правда)

• Відповідей 582
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

походу ближче до фініша вспливають 2 кандидата

цікаво, переможе бабло (фондпалиці) чи бабло (народнийфронт) ?

перше баблішко підкріплене багаторічною роботою фонду в регіоні, друге провладне і правильно розкручене

Опубліковано

http://www.volynnews...sk-opituvannya/

Почитайте коментарі про лапіна. мабуть не буду за нього голосувати хоч і думав! Мабуть і іншим не варто цього робити))

Кіпрська компанія «Мантімус Коммершиал ЛТД», яку пов’язують саме з цим народним депутатом (Ігор Палиця) стала співвласником одного з найпопулярніших інтернет-видань на Волині – «Волинських новин». Згодом видання перетворилося на «головного рупора» Ігоря Палиці і його людей.

Можливо через це там такі коментарі та статті?

Опубліковано

Щойно отримую дзвінок на мобільний, висвітлюється номер 0662944072

Приймаю виклик, жіночий молодий голос представляється волонтеркою і питає чи є в мене час для розмови.

Почувши, що це волонтер, якось не дивуюсь, оскільки контактувала з самообороною.

Уважно слухаю, уже настроєна, що можливо потрібна моя допомога.

І що я чую? Проголосуйте за Констанкевич, новий Луцьк, Палиця і бла-бла-бла...

Я перебиваю цей спіч, питаю:

- Ви хто?

- Волонтер

- Волонтер виборчої кампанії?

- Так.

- Звідки ви взяли мій номер?

- У мене є телефони жителів міста.

Попросила не турбувати мене і забути мій номер.

Чесно кажучи, мене перемкнуло від обурення! Ну, не суки?!

Опубліковано

Щойно отримую дзвінок на мобільний, висвітлюється номер 0662944072

Приймаю виклик, жіночий молодий голос представляється волонтеркою і питає чи є в мене час для розмови.

Почувши, що це волонтер, якось не дивуюсь, оскільки контактувала з самообороною.

Уважно слухаю, уже настроєна, що можливо потрібна моя допомога.

І що я чую? Проголосуйте за Констанкевич, новий Луцьк, Палиця і бла-бла-бла...

Я перебиваю цей спіч, питаю:

- Ви хто?

- Волонтер

- Волонтер виборчої кампанії?

- Так.

- Звідки ви взяли мій номер?

- У мене є телефони жителів міста.

Попросила не турбувати мене і забути мій номер.

Чесно кажучи, мене перемкнуло від обурення! Ну, не суки?!

Я так розумію, хтось з операторів телефонну базу злив, чи вони звернулись до Вас по імені?
Опубліковано

Тітанич, вброси так не робляться, щоб в трьох різних темах так настирно тулити одне повідомлення. Більше креативу і терпіння.

Опубліковано

Я так розумію, хтось з операторів телефонну базу злив, чи вони звернулись до Вас по імені?

Є ще варіант, що телефон з даних про дітей, котрі оздоровлювались в Буковелі.

Опубліковано

Є ще варіант, що телефон з даних про дітей, котрі оздоровлювались в Буковелі.

А ви думали) Пройшло вже два роки, а мамі до цих пір приходить реклама з "Буковелю".

P.S.

Буду голосувати за Лапіна.

Опубліковано

Останнім часом багато дзвонять, "холодні дзвінки". Зазвичай їм кажу - "дайте мені відповідь на просте питання. Як мені нема чого робити я дзвоню в вашу фірму/банк? Ні? Ну то більше прошу не дзвонити. Про всяк випадок ставлю в ЧС. Гидотна технологія.

Опубліковано

Якщо є картка приватбанка,то цілком можливо,що базу агітаторам Костанкевич злили вони.Бо:Костанкевич=Палиця=Коломойський=Приватбанк.

Опубліковано

http://www.volynnews.com/news/policy/khto-ye-khto-na-vyborchomu-okruzi-22-ihor-lapin/

а бруд на Лапіна все ллється, і навіть якщо це правда, дивно що про 15 інших кандидатів жодної схожої новини.

Кіпрська компанія «Мантімус Коммершиал ЛТД», яку пов’язують саме з цим народним депутатом (Ігор Палиця) стала співвласником одного з найпопулярніших інтернет-видань на Волині – «Волинських новин». Згодом видання перетворилося на «головного рупора» Ігоря Палиці і його людей.

Опубліковано

http://www.volynnews...-22-ihor-lapin/

а бруд на Лапіна все ллється, і навіть якщо це правда, дивно що про 15 інших кандидатів жодної схожої новини.

Ось вам і рівень моралі констанкевич-палиці. Гадаєте якщо виберуть її стане відразу чесною та високо моральною депутаткою? Моя думка погань лізе у раду.

П.С. Бондарь до речі так само чинить.

Опубліковано

Томагавк, чого Констанкевич-Палиця валять Лапіна; чого Рицько валить Лапіна; чого Омельчук валив Лапіна? І ніхто з них не валить Данильчука? Можливо вони провели опитування?

Опубліковано
Сергій Мельничук, комбат "Айдару", під час свого візиту до Луцька розповів своє ставлення до того, що по Луцьку у кандидати балотується одразу два айдарівці: Ігор Лапін та Ігор Рицко.

"Коли я після тяжких боїв попав нарешті в генштаб і у мене були документи про нагородження, я побачив, що там написано «Ігор Рицко – за бої за Металіст». Тим же наказом було присвоєно Ігорю Рицку орден Богдана Хмельницького «За бої за Металіст», на якому він і близько не бував. Це людина, яка сиділа у штабі, а приїхала до нас у серпні місяці. Він був тільки на одному завданні, і він собі вже навішав купу медалей. Іде зараз службове розслідуванні і по «Баті», і по Рицку тому, що він вже майора вручив. Поки ми воювали, вони собі начіпляли орденів. Розберемося".

Окрім того, вчергове підтримку своєму командиру Ігорю Лапіну висловили й інші айдарівці.

Ігор Лапін

3 год

Опубліковано

Продовжуємо!

Андрій Хведчак

Алярм!! Лапін виграє 150 голосів у Констанкевич!!! ОВК повернуло на "доопрацювання" протоколи ДВК 26, 27,56,82. Тільки 4, але це ті ДВК де Лапін вигравав біля 100 голосів на кожній!! Прохання до правильних партій - не дайте їм змахлювати!! Повідомте представників на комісії!!!

Опубліковано

Тянуть за вуха Костанкевич... імхо.

Блок Порошенко. Ночь протрезвления

«Жизнь по-новому» для президентского блока не пока не задалась. И Порошенко, и его команда понимали: надежды не оправдались и властью, по-видимому, теперь придется делиться. Ситуацию может «подправить» мажоритарка. Эмиссары президента уже пошли собирать многочисленных победителей-самовыдвиженцев под свои знамена.

Іде тиха війна президента з народним фронтом... імхо

Опубліковано

Переживаю за Лапіна, але буду до останнього вірити в його перемогу. Дуже пригодилися б йому голоси Данильчука, який прогнозовано не проходив, але вирішив не зніматися.

А взагалі такий результат в Констанкевич викликає лють. Люди, ну невже половина (більшість?) з вас такі продажні? Невже вас так легко купити дитячими майданчиками, поїздками в БУковель? Невже ці, нехай і дорогі, подачки важливіші за кров ваших співвітчизників, які не повернулися додому або зараз на війні?

Питання в більшій мірі адресовано не до бордівчан, бо впевнена, що переважна більшість тут присутніх, свідомі і непідкупні.

Вибачте за емоції, але мені такий результат болить. Дуже болить.

Опубліковано

Кількість опрацьованих бюлетнів з 5% раптово збільшилась в 10 разів і стала рівно 50,00 %... Так само раптово збільшилась перевага "палички" до 1200 голосів....

Опубліковано

от перечитала стільки всього за Лапіна і щось ну ніяк не викликає довіри, а найбільше бісила кількість агітматеріалів на кожному стовпі і під’їзді.

п.с. в жодному разі не підтримую Констанкевич, якщо що.

Опубліковано

Переживаю за Лапіна, але буду до останнього вірити в його перемогу. Дуже пригодилися б йому голоси Данильчука, який прогнозовано не проходив, але вирішив не зніматися.

А взагалі такий результат в Констанкевич викликає лють. Люди, ну невже половина (більшість?) з вас такі продажні? Невже вас так легко купити дитячими майданчиками, поїздками в БУковель? Невже ці, нехай і дорогі, подачки важливіші за кров ваших співвітчизників, які не повернулися додому або зараз на війні?

Питання в більшій мірі адресовано не до бордівчан, бо впевнена, що переважна більшість тут присутніх, свідомі і непідкупні.

Вибачте за емоції, але мені такий результат болить. Дуже болить.

Якщо Лапін не пройде, варто влаштувати Данильчуку як мінімум флешмоб.

Ну і ще треба змінити наше законодавство, коли депутатом може стати людина, що набрала 10% голосів виборців.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...