Перейти до змісту

Чи існує кохання?

Bit

Чи існує кохання?  

355 проголосували

Ви не маєте дозволу голосувати в цьому опитуванні або переглядати його результати. Будь ласка, войдите або зареєструйтесь для можливості голосування у цьому опитуванні.

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Взято з іншої теми...

Повір, багатьом заможним, але не розбалуваним життям чоловікам таки справді важко знайти порядну дівчину/жінку, яка б цінувала їх саме за їх особисті якості, а не за товщину гаманця/вартість авто/площа особняка в м.кв. і т.п. Кажу це не виходячи з суто абстрактних понять/стереотипів, а маючи приклад одного знайомого, для якого "машина за 60-80тис.долярів" - давно пройдений етап. Так от, довготривалі стосунки з жінками в нього не складаються, і саме через їх меркантильність. sad.gif Може йому просто такі траплялись, не знаю. smile.gif А мріє він про справжню, надійну супутницю життя, як би шаблонно це не звучало...

Чесно вірю тобі і знаю що таке часто буває. Життя по різному складається, і взагалі ми можемо недооцінити спочатку людину, ті стосунки що складаються а потім вже буває пізно.... Надто пізно, сам через це проходив.

В старших дівчат/жінок, для мене це років 25, бо мені тільки 22, вже досить сильно сформований світогляд, і коли ти її не знаєш а познайомились не так давно, то потім багато шо вилазить, характер, звички, хоча бувають хепі енди.

По темі скажу що головне звісно щоб ви кохали один одного, але мені здається що чоловік може в себе влюбити жінку, а відповідно потім ви кохаєте один одного і все добре, в мене ще не має досвіду сімейного життя, але зараз ця теорія провіряється на практиці. Побачим що з того вийде.

• 5 місяців потому...
  • Відповідей 240
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Насправді, кохання, секс та шлюб — абсолютно різні речі.

І воістину щасливими є ті, у кого все втілюється в єдиній близькій людині.

• 1 рік потому...
Опубліковано

Що таке кохання????Тяжке питання, ви подумайте нас ніколи ніхто не вчив кохати і як,і що це, тоді що ми можемо сказати про кохання і що воно таке?Як дехто сказав кохав 5 разів )))))).Я думаю коли кожен з нас скаже своїй дружині після спільного прожиття ну років так 40-50,від щирого серця, я тебе кохаю і кохав все життя,о це тоді можна назвати щирим коханням.

Опубліковано

Справжнє кохання - це коли кохана людина щаслива, завдяки тобі і відповідає ще більшою взаємністю.

Кохану людину незможе замінити жодна людина в світі!

Опубліковано

Мені дуже подобається, як св.Валентин (теперішній Купетман))) розказує тут про кохання

"они выживают потому что им есть за что держаться в этом аду"

Опубліковано

Подняли топик неожиданно...

Два года прошло, ой, нет - пять(!), а я по прежнему уверена, что ЕЕ нет... ;)

Опубліковано

Мені дуже подобається, як св.Валентин (теперішній Купетман))) розказує тут про кохання

думаю де я чув про ці 17 сражений.....

а оказується в цій пісні)

ГРОТ - Кровь с кислородом

Опубліковано

Так є, чи нема? :)

Опубліковано

п'ять років назад створив, просто була цікава ваша думка.

особисто я зустрів за ці роки чимало подруг і навіть вважаю, що з одною з них було кохання. шкода, що воно так закінчилось, але я радий, що воно було :)

принаймні я зараз так вважаю, що воно було. цікаво буде глянути на свій коментар ще через 5 років, розуміння приходить з часом.

і правда, що час лікує.

всього доброго вам) побачимось в майбутньому)

Опубліковано

як справжнiй наркоман лише може знати, наскiльки погана наркоманiя, так i лише несамовито закоханий може вiдчувати, що таке справжне кохання, всi iншi можуть лише здогадуватись

Опубліковано
лише несамовито закоханий може вiдчувати, що таке справжне кохання

Як правило, такі несамовиті почуття залишають осад з болю на 4 душевні пальці. Розбирати терміни -

любов, кохання - невдячна справа. В процесі зародження почуттів - не до формулювань,

після них..

....

Одной надеждой меньше стало,

Одною песней больше будет.

...

(Ахматова)

• 2 місяця потому...
Опубліковано

це більше відноситься до того чи існує дружба між чоловіком і жінкою... нічого нового та всеодно цікаво)

• 2 місяця потому...
Опубліковано

Існує, якщо в неї груди в руки не вміщаються, а внього гаманець теж в руку не вміщається о тоді любов велика і чиста... :0155: Інакше не буває.

• 3 тижня потому...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...