Перейти до змісту

Вибори президента 25.05.2014

Arden

555 проголосували

Ви не маєте дозволу голосувати в цьому опитуванні або переглядати його результати. Будь ласка, войдите або зареєструйтесь для можливості голосування у цьому опитуванні.

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Якщо ти не балабол - наведи якісь факти, джерела інформації про змову Порошенка та Путіна.

якщо ти не балабол то наведи якісь факти існування (не існування ) Зони 51. Ти просиш приблизно те ж саме, чи думаєш про таке у вранішній газеті напишуть ? То все лише припущення, але основані на тій інформації, що відома, наприклад тій, що призупинені заводи запрацювали. Й те що бізнес Пороша тісно повьязаний з россією, думаю теж не секрет ні для кого, й те що при любій владі Порош пристосовувався теж не секрет. Та що там говорити

, а от що далі ?

далі для початку треба дожити

• Відповідей 1,3 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Аваков опроверг информацию о взломе хакерами системы "Выборы"

Персональный сайт глав МВД взломали хакеры и разместили там недостоверную информацию

Глава МВД Арсен Аваков заявил о взломе его персонального сайта и опроверг информацию, которая там была размещена, об уничтожении хакерами системы "Выборы". Об этом Аваков написал на своей странице в Facebook.

"Вчера вечером у одного из админов моего персонального сайта avakov.com злоумышленники взломали почту, получили доступ к сайту и разместили там пару фальшивых заявлений от моего имени на тему выборов. Эти заявления не существуют в природе - это фальшивки, размещение которых направленно на создание информационного хаоса и срыв нормального выборного процесса. Прошу всех, кто подхватил эти лже-новости - их дезавуировать. ЦИК работает штатно. Выборы стартовали и состоятся, как бы не старались враги Украины их срывать", - написал Аваков.

Опубліковано

деякі "отмазки" мені підходять, але о 8.год. я вже проголосувала! Обурює одне, що Симоненко є в бюлетенях і хтось "по незнанке" все-таки за нього буде галасувати :0136:

Опубліковано

деякі "отмазки" мені підходять, але о 8.год. я вже проголосувала! Обурює одне, що Симоненко є в бюлетенях і хтось "по незнанке" все-таки за нього буде галасувати :0136:

бо симоненко зробив просто піар хід, відмовився тоді, коли це вже зробити було неможливо й бюлетені вже майже всі були надруковані,тому той зрадник там і є

Опубліковано

бо симоненко зробив просто піар хід, відмовився тоді, коли це вже зробити було неможливо й бюлетені вже майже всі були надруковані,тому той зрадник там і є

А печатку "вибув" відмінили?

1351420524top-photo.jpg

Опубліковано

На все є свої строки. БУв встановлений строк до яокго можна було знятись. Зробили це КОролевська і сука- Царьов.

А ці підарки тіпа Симоненко, Клімєнко знали що їх вже не знімуть і захотіли розіграти жервту аборта

Опубліковано

Інформаційно-аналітична система підрахунку голосів "Вибори" таки працюватиме

Раніше невідомі розмістили на сайті міністра внутрішніх справ Арсена Авакова інформацію про неможливість налагодити роботу обладнання після злому хакерів. Такі дані - неправдиві.

Про це повідомила прес-секретар міністра Наталія Статівко, пише "Інтерфакс". Сайт, імовірно, був заламаний.

Систему "Вибори" зловмисники, що називають себе Кіберберкутом, пошкодили ще 22 травня. Вони вивели з ладу сайт ЦВК, викрили усі паролі доступу та загальну схему роботи серверів Центрвиборчкому.

Опубліковано

Аваков назвав повідомлення про злом системи "Вибори" фальшивкою

Повідомлення про злом системи ЦВК "Вибори" є спробою внести хаос у процес голосування 25 травня. Про це на своїй сторінці в Facebook написав міністр внутрішніх справ Арсен Аваков. За його даними, хакери зламали пошту одного з адміністраторів персонального сайту avakov.com отримавши доступ до сайту. Таким чином, на сайті Авакова з'явилися фальшиві листи від імені міністра на тему виборів.

Опубліковано

Яка суть цих домовленостей?

МИ ВСІ В ШОКОЛАДІ

Якщо ти не балабол - наведи якісь факти, джерела інформації про змову Порошенка та Путіна.

Ага зараз вам ксерокопію угод нададуть чи ви тільки в оригінал повірите. :0162:

Опубліковано

Жителям Луганской области предоставили возможность проголосовать онлайн

Результаты будут обнародованы на сайте vybory.lg.ua

http://vesti.ua/donbass/53344-zhiteljam-luganskoj-oblasti-predostavili-vozmozhnost-progolosovat-onlajn

Опубліковано

Як голосують українці за кордоном:

Австралія:

8A6b5.jpg

FjToQ.jpg

Мілан, Італія:

SJlrv.jpg

Ізраїль:

GAFP.jpg

TOZC9.jpg

Шанхай, Китай:

P0o3q.jpg

Прага, Чехія:

UrYea.jpg

Варшава, Польща:

IxLd.jpg

Опубліковано

до речі, сьогодні в деяких країнах Евросоюзу також вибори, щойно почув що в Бельгії, штраф за неявку на вибори до 55 евро (якщо в перший раз), Італія,Німеччина,Австря,Кіпр,Люксембург від 20 евро до 70

Опубліковано

до речі, сьогодні в деяких країнах Евросоюзу також вибори, щойно почув що в Бельгії, штраф за неявку на вибори до 55 евро (якщо в перший раз), Італія,Німеччина,Австря,Кіпр,Люксембург від 20 евро до 70

не в деяких країнах, а вибори в Європарламент, у всіх країнах-членах Євросоюзу

Опубліковано

дивився щойно 1+1, у нашій області найбільша явка поміж усіх областей - 53,44%, приємно що наші співмешканці свідомі люди!

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...