Перейти до змісту

інтернет Київстар

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
1 година тому, Zheny@ сказано:

Я апріорі не повинен смикати свій роутер. Пофіг який. Тплінк, чи асус, чи Зюксель чи циско - насрати. В  хорошого провайдера роутери працюють будь-які.

В мене вестнет, швидкість була 100 мб, стояв роутер TL-WR740N, працював без проблем і перезагрузок. Перейшов на 1 гб, поставив Tp-link Tl-wr1043nd, перегружав кожен день, перепрошивав декілька разів,  після прошивки OpenWRT перезавантажую раз в два-три дні. TL-WR740N працює нормально, але швидкість маловата буде. Взяв в знайомого на тиждень TP-LINK Archer C9, не разу не перезагружав, купив би такий, але дорого.

До чого я веду: може є доцільність підставити інший роутер і спробувати...

Опубліковано

В мене цей роутер за часів Київстара (після Укртелеком) і ще задовго до появи Ейрбайтс.

Київстар - ок

Ейрбайтс - ок

стала Воля - :(

В мене WR941ND.

Якщо провайдер жметься на нормальне облпднання, нехтуючи проблемами клієнта і заставляючи перекладати свої проблеми на плечі тих же користувачів - то гріш йому ціна, тому провайдеру.

по темі. Мав КС колись. без роутера були танці з бубном щодня, щоб нет запустити. Але то лише місяць був ,як вони обладнання поставили.

РОутер частково вирішив трабли.

Потім з'явився АБ - і радів дооооооовго. І нет не дорогий, і швидкість хороша. І ІР біла. І якість шикарна. Одним словом - все було як слід.

Кажуть, зараз КС усунув всі свої граблі і також може похвалитися якістю і всім решта.

вагаюсі між ДГ та КС.

Різниця в 10 грн.

• 3 тижня потому...
Опубліковано

Від сьогодні нові ціни на підключення об'єднаного тарифу Все разом (інтернет+мобільний+телебачення). Дві популярні послуги за ціною однієї.
26GjgpZWkc.jpg

З приводу нових підключень можна писати у приватні повідомлення. Перехід у тарифи вище для діючих абонентів можливий тільки через особистий кабінет Мій Київстар.

• +1 1
Опубліковано

Київстар порадував. Інтернет 100Мбіт + телефон з КС-безлімом і 50хв на інших операторів і 3Гб 3G-трафіку за 105 грн. - дуже непогано. В мене зараз "Дружній" 80грн за 80 Мбіт, подумаю над тим, щоб перейти, хоча телефон мені не дуже то і треба. Конкурентам зараз потрібно буде трохи піднапрягтися.

Опубліковано
17 годин тому, Serpent сказано:

Київстар порадував. Інтернет 100Мбіт + телефон з КС-безлімом і 50хв на інших операторів і 3Гб 3G-трафіку за 105 грн. - дуже непогано. В мене зараз "Дружній" 80грн за 80 Мбіт, подумаю над тим, щоб перейти, хоча телефон мені не дуже то і треба. Конкурентам зараз потрібно буде трохи піднапрягтися.

Це акція тимчасова або на тимчасовий період походу .... інакше на них не схоже...

Опубліковано
22 годин тому, Pavelix сказано:

Це акція тимчасова або на тимчасовий період походу .... інакше на них не схоже...

Який термін дії знижки на абонплату в тарифах «Київстар Все разом»?
Ми створили спеціальні тарифи для абонентів, які користуються відразу декількома послугами Київстар. Вони не акційні, тому знижки діятимуть на постійній основі.

https://kyivstar.ua/uk/fmc50

• +1 1
Опубліковано (змінено)

Сьогодні хотів лишити заявку на підключення (дістала Воля), так от по Луцьку https://kyivstar.ua/ru/home-kyivstar/internet/lutsk

тільки 1 тариф - 100 гіг за 75 грн., ніби то й нічого, але перших 3 міс 75 грн., далі - 150, дорогувато як на мене. Більше варіантів нема? Може на НР щось цікаве планується?

Змінено користувачем Harddriver
  • +1 1
Опубліковано

Теж цікавить цей тариф все разом, в мене інтернет Київстар, а мобільний Водафон, дуже кошмарить мобільний інтернет від водафон, по Луцьку взагалі лажа "Н" - засвіючується не так часто як хотілось, чи підкаже хтось,  на рахунок мобільного інтернету в Київстар? чи постійний сигнал "Н" по Луцьку? Чи варто міняти мобільний оперетор Водафон vs Київстар? 

Опубліковано (змінено)

знаючи київстар, то  ціна в 105 грн -  приманка, орієнтуйтесь що буде мінімум 150 грн в наступному році, особливо коли виставлять на продаж частоти 4G. Хоча всі інші також піднімуть ціни і інтернет провайдери також

На рахунок мобільного звязку у кожного свої аргументи, але так як маю і мтс і кс, то в  кс кращий звязок

Змінено користувачем charlie
  • +1 2
Опубліковано
21 годин тому, Harddriver сказано:

Сьогодні хотів лишити заявку на підключення (дістала Воля), так от по Луцьку https://kyivstar.ua/ru/home-kyivstar/internet/lutsk

тільки 1 тариф - 100 гіг за 75 грн., ніби то й нічого, але перших 3 міс 75 грн., далі - 150, дорогувато як на мене. Більше варіантів нема? Може на НР щось цікаве планується?

дорогувато?

волинські оптичні мережі плачу за 50 мегабіт 175 гривень

і заздрю тім хто може підключитись до кіівстар

• +1 1
Опубліковано
22 часа назад, Harddriver сказал:

Сходи в їхній офіс, на Л.Українки, біля Бравого Швейку, в них насправді більше тарифів ніж на сайті пише, я підключив за 80 грн перших півроку, потім 100 грн. 

• +1 1
Опубліковано (змінено)
33 хвилин тому, fenmix сказано:

Ні в кого інтернет на конякіна не пропав?

Певно у всіх

Був тотальний глюк DNS сервера годину назад. 

Змінено користувачем Ukrainec
  • +1 1
Опубліковано
On 16.11.2017 at 10:34, Alexander47 сказано:

Сходи в їхній офіс, на Л.Українки, біля Бравого Швейку, в них насправді більше тарифів ніж на сайті пише, я підключив за 80 грн перших півроку, потім 100 грн. 

Які умови тарифу, швидкість?

Опубліковано
14 годин тому, fenmix сказано:

Ні в кого інтернет на конякіна не пропав?

на відродження - пропадав, сказали - "в окремих районах міста - можливі проблеми із доступом до мережі.... "

• +1 1
Опубліковано

Чи то я такий фартовий чи все ж підтримка Київстара таке лайно. 
Ще вийшло в мене кайфанути від переходу з Волі... обрав собі ще більший геморой.
Більше місця ці виродки мурижать мене з тарифом і от ще на місяць прокинули. Описати без мата не вийде певно. І питання не в тих 15грн, на які вони мене вже другий місяць розводять, а в самому ставлені до клієнта.

Лишається Датагруп... мля.. біль. Хто знає ще якихось операторів в районі Лучеська ? :)

Опубліковано
1 хвилина тому, Соромітник сказано:

Чи то я такий фартовий чи все ж підтримка Київстара таке лайно. 

Це або карма, або місце таке нехороше.

Опубліковано
3 годин тому, Соромітник сказано:

Лишається Датагруп... мля.. біль.

Датагруп нормально працює, принаймні в мене, на сороковому, як в інших районах не знаю.

3 годин тому, Соромітник сказано:

Хто знає ще якихось операторів в районі Лучеська ?

Точніше адресу вкажіть.

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Створити...