Перейти до змісту

Скарга на Нову пошту

anahareo

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
29 хвилин тому, lilechka сказано:

А як вам чергове підвищення мінімальної суми відправлення?

За річ вагою 200 грам вчора довелось заплатити, згідно нових тарифів, 30 грн

А це за відправку і коробку/упаковку 30грн? Чи тільки за відправку? Останній раз відправляв на минулому тижні, то ще було 25.

Опубліковано

Прочитав- з 1 лютого. Ну так тра їм оплачувати нові сервіси-форпост, грошові перекази... якось так мислять всі великі контори, а платим ми. Одне добре що є конкуренція- будем придивлятися до інших перевізників.

Опубліковано
15 хвилин тому, Antiphase сказано:

Саме так, Нова Пошта зажирається потроху..

Або рішили компенсувати суми ті що втратили із-за негоди. Сам хотів компенсації за затримки відправлень на херсон і миколаїв. 

Опубліковано
1 час назад, Andriotti сказал:

Або рішили компенсувати суми ті що втратили із-за негоди. Сам хотів компенсації за затримки відправлень на херсон і миколаїв. 

А коли негоди скінчаться, суми за відправлення стануть меншими, правда ж?

Опубліковано
21 хвилин тому, Miro сказано:

А коли негоди скінчаться, суми за відправлення стануть меншими, правда ж?

Звісно що ні. Це методики укр бізнесу-ппідняти легко, а опустить ціну ох як тяжко це дається компаніям ...

Опубліковано
23 годин тому, nickel сказано:

Не, ще Укрпошта рулить.

Згоден. Нещодавно відправляв упаковку з памперсами. На НП "заспівали" 45грн. Пішов на Укрпошту, відправив за 20. Відправляв в суботу зранку, в понеділок ввечері посилка вже прибула за призначенням в Полтавську обл. А НП привезла її би тільки в вівторок. Мене ціни і сервіс Укрпошти цілком влаштовують, смислу платити більше поки не бачу.

Опубліковано
35 минуты назад, Arden сказал:

ну тільки оформити відправку на Укрпошті це треба скіл))

Стереотипи, вони такі, да. Жінка торгує одягом в інтернеті, я часто відправляю її посилки. Дає мені оформлену посилку і окремо листок з адресами (кому, від кого)(так рекомендували працівники пошти). Захожу на пошту, кладу посилку на вагу і віддаю листок з адресами, мені називають вартість послуги, оплачую і за дві хвилини я вже на вулиці. В чому складність?

Опубліковано
18 минуту назад, nickel сказал:

В чому складність?

ну якщо вникнути, то може не складно, просто наші вантажники кажуть, що там треба бланк заповнювати майже 10 хв

Опубліковано
В 03.02.2016 18:29, nickel сказал:

Захожу на пошту, кладу посилку на вагу і віддаю листок з адресами, мені називають вартість послуги, оплачую і за дві хвилини я вже на вулиці. В чому складність?

Це якщо чергу не стояти, буває і по годині...

Опубліковано
6 часов назад, Antiphase сказал:

Це якщо чергу не стояти, буває і по годині...

Ми напевно на різні пошти ходимо. Ну не бувало ні разу, щоб я простояв хоч пів години в черзі на відправку. Є два віконця: заплатити за квартиру і т.д. і відправити посилку. На відправці черг ніколи немає, виключення день виплати пенсій, тоді обидві черги довжелезні, бо пенсіонери отримують пенсію в одному віконці і відразу стають в іншу чергу - оплатити комуналку. Але це день-два на місяць. Якщо у вас інакше, радив би змінити відділення.

Опубліковано

Зайдіть в 26 відділення, три вікна, всі універсальні,

на відправку лише одне,

але воно також бере платежі і видає відправлення, і у всі черга. ((

Опубліковано

В 20-му відділенні також одне вікно на відправлення посилок і комунальних платежів. А на получення пенсій одне окреме вікно...і да, пенсії видають не день-два, а набагато довший період...

Опубліковано

Найцікавіше, що права частина сходів в більш пристойнішому стані, ніж ліва. Проте за чиєюсь химерною логікою її повністю загородили, і людям, інколи з досить великогабаритними коробками, затуляючими огляд перед собою, приходиться тиснутись й козлами скакати по східцях, намагаючись не потрапити у дірки..

Усе до пори, до часу.

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Створити...