Перейти до змісту

Скарга на Нову пошту

anahareo

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Сьогодні був в 26, простояв 40хвилин, забирав бандерольку з Китая.

І видається дівчата працюють... Може неналежна організація праці.

Але щось ми про УкрПощту да у темі Нової.

До нової нарікань нема, обач тої, що сцуко, ДОРОГО.

Але здається мені відповідна послуга і має вартувати відповідно,

Наприклад   DHL чи EMS в не рахуються дешевими в світі, але користуються популярністю.

Опубліковано
7 годин тому, PEPER сказано:

БУЛА ПОДІБНА ІСТОРІЯ і в мене !!!  тільки ще упакували літрову пластикову(!) банку моторного масла в повітряно-бульбашкова пакувальну плівку + пінопласт+ величезна коробка!!! Відправнику також обіцяли гарно запакувати! Ось так треба заробляти гроші!! .... на повітрі!!! ОБНАГЛІВШИЙ ПЕРЕВІЗНИК!

цікаво,як у вас так виходить. під час оформлення ви поцікавились про вартість пакування і вагу?

ні?

розумію ви ж спішили. врємя дєньгі

Опубліковано
7 часов назад, YouRich сказал:

Недавно замовляв з Одеси запчастини наложкою (вага кг 2-3,вартість 1340). На НП заспівали біля 80 грн. Так як мені не терміново було, замовив Укрпоштою.

В пятницю ввечері відправили, у середу забрав (враховуючи вихідні, думаю це нормальний термін).

При том же раскладе на НП забрал бы уже в субботу к обеду ;)

Опубліковано
59 минут назад, timomaas сказал:

цікаво,як у вас так виходить. під час оформлення ви поцікавились про вартість пакування і вагу?

ні?

розумію ви ж спішили. врємя дєньгі

Я був ОТРИМУВАЧ!!!

І при отриманні все це й виявилось! + тройне пакування!

...не надо уМНИЧАТЬ.

Опубліковано

тоді не цікавився відправник

а в твому випадку складається акт невідповідності ваги/пакування і гроші компенсовуються

Опубліковано
18 минуту назад, timomaas сказал:

тоді не цікавився відправник

а в твому випадку складається акт невідповідності ваги/пакування і гроші компенсовуються

А, все відповідало і вазі і пакуванню!!! НЕ ВІДПОВІДАЛО ДОЦІЛЬНОСТІ ТАКОГО ПАКУВАННЯ )))) Це факт НА!БАЛОВА від НП!!!

... хоча з ким я зараз спілкуюсь!? )))

P.S.    І не в "ТВОМУ" -а, в "Вашому"

Опубліковано
18 час назад, ursa сказал:

При том же раскладе на НП забрал бы уже в субботу к обеду

Я ж написав:

В 12.02.2016 at 12:18, YouRich сказал:

Так як мені не терміново було

Ну прийшли би мені запчастини в суботу і що? В мене вихідний (як і в автосервісах,так як запчастини я заказував до авто), спеціально їдь на НП получати ?..По любому би забирав у понеділок... А два дня (понеділок-середа) нічого в моєму випадку не вирішували, а ось 50 грн - моїй дитині цілий тиждень харчуватися в школі. ІМХО.

Опубліковано
On 12.02.2016 at 21:16, PEPER сказано:

А, все відповідало і вазі і пакуванню!!! НЕ ВІДПОВІДАЛО ДОЦІЛЬНОСТІ ТАКОГО ПАКУВАННЯ )))) Це факт НА!БАЛОВА від НП!!!

... хоча з ким я зараз спілкуюсь!? )))

P.S.    І не в "ТВОМУ" -а, в "Вашому"

так з умніком спілкуєшся,неуважний ти

востаннє намагатимусь пояснити. якщо багаж важив 1кг,а його впакували в 10кг(об'єм) коробку не маючи для цього необхідності і ти заплатив за це лишніх 60-100 грн тоді є сенс складати акт при отриманні. але в твому ж випадку вага відповідала фактичній,то сенс нарікання твого який? хай пакують хоть в 40ка кілограмову,аби доїхало ціле

Опубліковано
10 час назад, timomaas сказал:

востаннє намагатимусь пояснити. якщо багаж важив 1кг,а його впакували в 10кг(об'єм) коробку не маючи для цього необхідності і ти заплатив за це лишніх 60-100 грн тоді є сенс складати акт при отриманні. але в твому ж випадку вага відповідала фактичній,то сенс нарікання твого який? хай пакують хоть в 40ка кілограмову,аби доїхало ціле

и от куда знаешь про вес??? а, про цену упаковок и объёмный вес спросил?

ты на НП работаешь? )))

не встрявай, Умник!

Я рассказал про ФАКТ, что бы люди обращали на это внимание! а, не просил совета что и как делать-это и так понятно ))

Опубліковано

Мо стикався хто чи працівники підкажуть. Якийсь довбой*б відправив купу посилок і вказав мій телефон. Якби я мовчу про те що при реєстрації база мала б попередити що користувач з таким телефоном вже є років з 10 певно. Ну та мова не про те.

Тепер мені щодня сиплеться 4-5 смс з текстами типу "той то і той не забрав", "той то і той відправив гроші". Передзвонив на гарячу лінію і отримав відповідь "ви їх ігноруйте"... піз*ець... сук@, щоб тобі сусід стіни сверлив ночами а ти ігноруй. 

На пошту відповіли шото типу "змінити це можна лише на запит того хто оформляв"... це взагалі срака якась

То власне, питання :) як то виправити шоби не стикатися більше з таким чуйним персоналом ?

Опубліковано

Напиши заяву, де то все гарно розпиши і відправ з центрального відділення на головний офіс. Або глюк в базі, або просто недогляд працівника при реєстрації нового власника карти постійного клієнта

• 2 тижня потому...
Опубліковано

Вже бачу як "пацанчікі в спартівках" з сачками будуть ловити дронів, щоб зміняти на алкоголь/папіроси/клей.

Інтерстеллар по-українськи :D. За ті надцять років, коли з'явиться "Нова Пошта Prime Air" спартівки не вийдуть з моди, правда ж?

• 2 тижня потому...
Опубліковано

Відправляв на днях на 7 відділенні рулончик діаметром сантиметрів 7 і висотою 155 см. Оформили відправку і тут мене питають хто буде оплачувати пакування. Запитую: яке пакування - в тубус кажуть. На моє зауваження нехай їде як є пропонують запакувати хоча б в картон. Після цього моя слабка психіка цього не витримала і я забрав передачу і відправив на іншому відділенні. Питання до знавців: це справді було потрібно?

Опубліковано
46 хвилин тому, alex_moroz сказано:

... Питання до знавців: це справді було потрібно?

Сам як думаєш? Якщо хотів зберегти цілим і не пом'ятим, тоді пакуй, якщо це не важливо, то ні. Коли я роблю відправлення, шукаю вдома стару коробку, якщо завелика зрізаю частину і скотчем перемотую.

Опубліковано
1 година тому, bormotuha сказано:

Якщо хотів зберегти цілим і не пом'ятим, тоді пакуй, якщо це не важливо, то ні

Такі речі відправляю не перший раз, це було не важливо і я це усвідомлював і наголошував працівнику, але альтернативи такої не було - тільки пакування

• 2 тижня потому...
Опубліковано

Відділення N8. Забираю посилку. Озвучили суму отримування - 440грн. Плачу 450. 10грн дають здачі. Прошу чек (потрібно провести для звітності), забираю, і вже на виході помічаю певну невідповідність..

Повертаюся, звертаюся до Артема (той, хто відпускав та розраховував): "сума не збігається". 40коп швидко знаходяться.

Гарна математика виходить. Не попросив би чек - ніхто й не знав би нічого. Зате дехто має гарні гроші, причому задарма. Порахуєм?)) Скільки там людей проходить через відділення за день?)) А за місяць?

• 7 місяців потому...
Опубліковано

А які альтернативи НП можуть бути?  а то в них ціни космічні на великі вантажі. 

Опубліковано
1 минуту назад, Liok сказал:

А які альтернативи НП можуть бути?  а то в них ціни космічні на великі вантажі. 

Мені  https://transportika.net/shipping/intercity/  сподобались, по ціні нормально, схема роботи трішки інша. Але тільки між містами. Якщо відправляти піддон НП то там ціна огого. 

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Створити...