Перейти до змісту

Скарга на Нову пошту

anahareo

Рекомендовані повідомлення

• 2 тижня потому...
Опубліковано

не скарга,

просто опис хорошої відправки

прийшов в відділення перед обідом, хотів відправити ноут в оригінальній упаковці

був 1 "столик" вільний, зразу мене взялися обслуговувати

дав свою картку, назвав телефон отримувача (він є в них в базі)

спитали "а що в коробці", "ноут", "а покажіть", показую, "а екран", "дивіться", подивилась,

я кажу "у раз ми вже його дістали, то давайте вже й серійний зазначимо", "давайте", пікнула серійний сканером

запакував назад, заклеїв їхнім скотчем

заплатив, взяв накладну

зайняло 10ть хвилин

ноут вже у Львові

Опубліковано

мій плюсик

Вчора прямо з рук (вільний працівник адекватного відділення) забрав готові на відправку посилки і накладні, одразу при спробі стати в чергу, час перебування на відділенні ~ 10 секунд :)

Опубліковано

мій плюсик

Вчора прямо з рук (вільний працівник адекватного відділення) забрав готові на відправку посилки і накладні, одразу при спробі стати в чергу, час перебування на відділенні ~ 10 секунд :)

Аналогічно. Відділення №3 на Єршова. Зайшов - віддав посилки і накладні і пішов

Опубліковано

Склад №3. Отримував вантаж, вартість 80 грн. Предявив посвідчення водія, посвідчення учасника ліквідації на ЧАЕС, службове посвідчення, всі посвідчення з фото. Вантаж не віддали. Зїздив на ДПЗ за паспортом. Приїхав, дав паспорт. Не відкриваючи паспорт віддали вантаж. Формалісти-бюрократи. Отаке...

Опубліковано

Sergo63, а вдруг ти таємний покупець\засланець СБ\ ще якийсь варіянт... Не хочуть порушувати посадову інструкцію і линяти на штрафи, тому так...

Опубліковано

По посвіденню водія можна.

В мене взагалі довіреність від п-ства на права, бо паспорт не ношу і ніколи проблем не було.

і вантажі далеко не 1000 грн.

Опубліковано

На головному відділенні, при отриманні оплати через Global Money останній раз просили паспорт. Казали, що водійські не підходять. а загалом завжди з собою водійське посвідчення, ні разу не виникало проблем з отриманням вантажу, завжди було достатньо

Опубліковано

Help! Наприклад хочу замовляти телефон, пересилка Новою Поштою наложеним, при отриманні скільки часу я можу його перевіряти? І чи зможу я його включити, і повноцінно перевірити? Бо вроді пише шо 5 хвилин перевіряється в присутності працівника, але за 5 хвилин нереально перевірити все, максимум це позвонити і все...

мені присилали манеж ,то я з ним провозилася півгодини - поки оглядала

і ніхто з працівників нічого не казав

думаю,і з телефоном аналогічно

Опубліковано

Nazarqa, повноцінно можеш і не перевірити, бо наполегливо кажуть не пхати сімки (після випадків з кидаловом на Icloud\AppleID), а все інше тестуй, не думаю що будуть штурхати в спину, давай мол, забирайся.

Опубліковано

роздрукуй це, щоб мав чим потикати в ніс співпробітнику, якщо будуть заперечення на рахунок сабжу

Опубліковано

А ты не подумал, что после "потыкания" придётся той бумажкой что-то другое сделать ;) Ведь могут сказать - осмотрели на наличие внешних повреждений? Включили? Симку вставии? Позвонили? Извините, время закончилось - как и список того, что вам можно делать соответственно предоставленного вами документа ;)

• 3 тижня потому...
Опубліковано

Знову прийшло відправлення на відділення №1, хоча відправлялось на інше. Трапилось це не вперше. Перший раз якось проковтнув, трохи поспішав з вантажем, витратив годину власного часу на доїзд на Карбишева, та отримання вантажу. Але бачу, що кривизна роботи не міняється. Що робити і як з цим боротись, на звернення на гарячу лінію розводять руками "ми вас розуміємо", та ніхучого ви не розумієте, просто бракує слів.... б-ть...

• +1 1
Опубліковано

Знову прийшло відправлення на відділення №1, хоча відправлялось на інше. Трапилось це не вперше. Перший раз якось проковтнув, трохи поспішав з вантажем, витратив годину власного часу на доїзд на Карбишева, та отримання вантажу. Але бачу, що кривизна роботи не міняється. Що робити і як з цим боротись, на звернення на гарячу лінію розводять руками "ми вас розуміємо", та ніхучого ви не розумієте, просто бракує слів.... б-ть...

А трахн винести "моск" відправнику, щоб перевіряв данні в експресс-накладній ?

Куда Вам відіслали - туди Вам і приїхало.

П.С. Якщо в накладній на товарі вказано інше відділення - беру свої слова назад.

Опубліковано

Якщо в накладній на товарі вказано інше відділення - беру свої слова назад.

Якщо в накладній написано інше відділеня, то НП має туди безкоштовно довезти

Опубліковано

Якщо в накладній написано інше відділеня, то НП має туди безкоштовно довезти

Або відправили, наприклад 40кг на те відділення, де можна відправляти тільк 35!

Опубліковано (змінено)

fedot, для тих хто в броні, в накладній вказане МОЄ відділення, а не №1

сказали чекати ДВА дні, а запчастини потрібні вже, клієнт не буде чекати всі вихідні, бо Нп помилилась, поїду заберу ще раз...

Змінено користувачем searcher
Опубліковано

ursa, після дзвінків на ГЛ, вже перенаправили на мій склад з якого прийшов смс що вантаж там, а в Луцьку на 277500 сказали чекати до понеділка

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Створити...