Перейти до змісту

Дорожная обстановка

Hexus

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Мабуть їхав в лівому ряду !? Там завжди правий ряд швидше рухається. А виною там, в першу чергу, деякі довбо@оби, котрі паркуються біля Варшавки, порушуючи знаки і будь які моральні норми.

Так, в лівому. Бо правий ряд потім увесь просився пропустити їх в лівий, і так воно завжди, саме через тих паркувальників, там парковка дозволена паралельна, а всі стають під кутом. Якби лівий ряд самих хітрозроблених з правого не пускав до себе, то правий ряд там ніколи би швидше не рухався.

• +1 1
Опубліковано (змінено)

Невже діло пішло далі попереджень?! На Гордіюк починають демонтаж і вивіз "черепашок" та іншої форми металевих сараїв.

Dz0cu.th.jpg pdNLV.th.jpg

Змінено користувачем MaestroA
Опубліковано

Невже діло пішло далі попереджень?! На Гордіюк починають демонтаж і вивіз "черепашок" та іншої форми металевих сараїв.

Dz0cu.th.jpg pdNLV.th.jpg

Мабуть хтось з депутатів піариться! Но я особисто за!!!

Опубліковано

Бачив у сусідньому дворі, що також "згрібали" черепашки, але їх лише поставили за бордюр щоб мати можливість покласти асфальт під ними.

Опубліковано

Сьогодні зранку знову на кільці на К.-Карого-Конякіна водії їдуть порушуючи ПДД. Світлові та звуковий сигнали не запобігли цьому. А патрульна ДАІ буквально за хв. до цього заїхала з К.-Карого на заправку.

І що характерно - вихідний день на ринку, узбіччя вільне, а ці "щасливчики" на смарті та бусі не звертають уваги на знаки + перед самим носом на кільці встановлений знак 1.4.1. Напрямок повороту. Праворуч, який не побачити, стоячи хвилину-дві, коли пропускають транспорт від ТЦ Варшавський, просто неможливо.

Будьте уважні на дорозі.

• +1 1
Опубліковано

Вуличка, що з'єднує Дубнівську і Рівненську (там де посольство), з обох боків перекрита даї. Такщо якщо хтось хоче з Глушець їхати на Рівненську, обирайте інший шлях - об'їзд аж через виїзд на Рованці і там купа машин, їхав дуже довго.

• 1 місяць потому...
Опубліковано

Може комусь буде цікаво

Хмельницька компанія розробила навігатор uaroads.com , який прокладає маршрути з врахуванням якості дорожнього покриття

Опубліковано

Згідно даних хмельницької компанії - в радехові (в самому місті) дорога хороша, і вулиця звязківців в луцьку - теж хороша, тому фігня то все.

• +1 3
Опубліковано

хай вони тепер ще розкажуть, звідки той їхній чудо-навігатор бере данні;) Певно, їхні спецагенти регулярно їздять і моніторять стан доріг?!

але маркетинг - то головне!;)

ПиСи: колись десь на просторах інету мені траплявся сайт, де люди збирались самі вносити стан доріг... Ото, певно, звідти й черпає інфу їхній девайс :)

Опубліковано

хай вони тепер ще розкажуть, звідки той їхній чудо-навігатор бере данні ;) Певно, їхні спецагенти регулярно їздять і моніторять стан доріг?!

але маркетинг - то головне! ;)

ПиСи: колись десь на просторах інету мені траплявся сайт, де люди збирались самі вносити стан доріг... Ото, певно, звідти й черпає інфу їхній девайс :)

http://navizor.com/#map/13/50.7166/25.4045

Опубліковано

Сьогодні у ввечері їхав від Там Таму за WoG поворот направо вітер зняв(чи відламав) сфітлофора який дуже матилявся на проводах від поривів вітру! Жаль фото не зробив! Будьте обережні!!!

Опубліковано

Сьогодні вранці, за містом як впринципі і місті, хоча місцями було посипано, каток на дорозі . Дубнівський напрямок, перед Городницею автомобіль ( ніби ланос) вилетів з дороги, стояв у кущах, цілий на вигляд. Далі с. Брищі в низинці, стояв на колесах але видно що перекидався спрінтер. Від дороги метрів з 10 стояв, навкруги розкидані речі. Не знаю коли сталось, бачив уже наслідки.

Опубліковано (змінено)

Обережно!!! на вул. Шопена,а саме на перехресті з проспектом Василя Мойсея та вул.Огієнка,відсутній знак 2.1 "Дати дорогу", вірніше він там на стовбі вісить,  напевно вітер обірвав кріплення. 

post-23661-0-44722900-1450797732_thumb.j

post-23661-0-30840100-1450797777_thumb.j

Змінено користувачем yura-patriot
Опубліковано

Різке похолодання вже перетворює дощ на дорогах в лід. Будьте обережні і уважні.

П.С. Дорожні машини в дії, посипають. Це радує.

Опубліковано

Різке похолодання вже перетворює дощ на дорогах в лід. Будьте обережні і уважні.

П.С. Дорожні машини в дії, посипають. Це радує.

Підтримую...вийшов прогуляти собаку.....вже слизько..а це у дворах - мости вже мабуть добряче прихопило!!!!

Опубліковано

Обережно!!! на вул. Шопена,а саме на перехресті з проспектом Василя Мойсея та вул.Огієнка,відсутній знак 2.1 "Дати дорогу", вірніше він там на стовбі вісить,  напевно вітер обірвав кріплення. 

вже цілий тиждень пройшов, а віз і нині там. знак як теліпався - так і висить (((.

Опубліковано

А ви не знаєте, що робити? Чи Борда - то приймальна Міськради?

Телефон "гарячої лінії" міськради 15-80

Я думаю,що покруче буде.Всі Волинські ЗМІ скоротили своїх працівників і спокійно собі цитують Борду,та й  Романюк тут соціологію аналізує.

Опубліковано

вже цілий тиждень пройшов, а віз і нині там. знак як теліпався - так і висить (((.

Новий знак вже вісить,правда на самом стовпі.За деревом його не дуже видно.

• 2 тижня потому...
Опубліковано

дивлюсь рп5, до кінця не розтане, а потім морозець і буде прикольно

А я вже бачу, що завтра з ранку мене чекає зарядка з лопатою)))

Опубліковано

Не знаю, що там буде завтра, але зараз їздити одне задоволення. Машин мало, дороги ніхто не чистив, снігу повно - насолода в дистильованому вигляді (якщо знати можливості машини, звісно) :)

p.s. дорога не розчищена, колія біля колії і машину нормально так носить туди-сюди, тому будьте обережні.

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Створити...