Перейти до змісту

vaz75

Power users
  • Кількість зміста

    6 243
  • Дата реєстрації

  • Останній візит

  • Days Won

    40

vaz75 last won the day on Вересень 10

vaz75 had the most liked content!

Репутація громади

4 722 Гуру

9 Підписників

Про vaz75

  • Ранг
    Жити добре! Гарно жити-ще краще!

Останні відвідувачі профілю

9 040 перелядів профілю
  1. А щодо теми. то є люди які живуть в порядку речей, інші в хаосі - все залежить від характеру. І це ні тим, ні іншим не заважає жити. А касир була не в гуморі от і зірвалася, людський фактор. Складати і рахувати то її обов'язок, прописаний в посадових інструкціях, змушувати покупюрно складати та й хамити не мала права. Могла Маньяка попросити ввічливо, на наступний раз скласти для прискорення операції, тоді можливо б він в майбутньому і склав би (хоча судячи з ніку сильно сумніваюся ).
  2. Як є купюри складаю, як нема - не складаю. Уявляєш, Юрік, в мене в квартирі, зачасту, все в порядку стоїть, на своїх місцях, по-поличках...І дітей до цього привчаю. І око радується, коли воно все в порядку. Певно я збоченець - в дурку мене!
  3. Можна, звісно. Це страва може бути а-ля "використати що лишилося з вчорашнього дня" Ріжеш одну цибульку на кубики. Так само на кубики ковбаску (може бути печене м'яско, балик, тощо), печориці і помідор (без шкурки, якщо його немає, то просто більше кетчупу\томатного соусу далі по рецепту). На олії (але мені більш смакує на смальці) обжарюєш трішки цибулю, потім додаєш гриби і ковбаску, ще трішки підсмажити, додати помідори і кетчуп\томатну пасту (орієнтовно столову ложку), посолити, поперчити, зменшити вогонь, ретельно перемішати, закрити кришку і тушкувати 5-10 хв до виділення світло червоного прозорого соку на поверхні. Додати гречку (варену ), перемішати, ще протушкувати 5 хв, періодично помішуючи, щоб не пригоріло. Тим часом збити 3-4 яйця з молоком, перцем і сіллю, як на омлет. Вилити це в нашу піджарку, ретельно перемішати, накрити кришкою і запікати на малому вогні 15-20 хв до готовності яйця (воно підніметься). За 2 хв до готовності посипати тертим твердим сиром. При подачі лопаткою провести по стінкам сковородки, щоб відстало від буртів, порізати на тортові скибки, посипати улюбленою зеленню (петрушка, рукола, зелена цибулька, базилік...). Сковорідку треба брати з високим бортом, бо омлет підніматиметься. Найкраще виходить в мультиварці (режим запікання). Смакота. В мене цю страву їдять всі, хоч мають різні смаки. Експериментувати дозволяється: не гречка а макарони, наприклад. Але найсмачніше з гречкою. Оновний цинус страви - отой червоний прозорий сік, що виділяється при тушкуванні. Смачного!
  4. Саме цікаво, що всі люто мінусують, не розібравшись в причинах.
  5. Це так радієш невдачі Ромахи, чи тому, що повпливати на владу не вдасться?
  6. Не зрозумів, а що це ти тут права качаєш, модер, чи шо? Таможня дала добро на флуд.
  7. спригнув... Я прагнув зрозуміти всі деталі.
  8. А в чому ризики? Не продасться?
  9. А тому що через три місяці це не окупність, а повернення інвестицій. Плюс відсотки. От і все.
  10. @lanima А хоч який напрямок? продаж італійської пряжі?
  11. Ок. Відповім по-єврейськи. Вклав в обладнання 1000, прибутковість 9-12% щомісяця, який термін окупності?
  12. працювати далі під 9-12%?
  13. як ти реагуватимеш на місячне сяйво?
×