Перейти до змісту

[ОПИТУВАННЯ] Україна: останні дні Олексійовича чи все ж гетьманів на переправі не міняють?

yu2007

[ОПИТУВАННЯ] Україна: останні дні Олексійовича чи все ж гетьманів на переправі не міняють?  

159 проголосували

Ви не маєте дозволу голосувати в цьому опитуванні або переглядати його результати. Будь ласка, войдите або зареєструйтесь для можливості голосування у цьому опитуванні.

Рекомендовані повідомлення

26 minutes ago, Entis77 said:

В тебе з психікою щось?

Маньяк11 каже що то родове. Я йому вірю, йому важко.

26 minutes ago, Entis77 said:

З чого ти взяв що я нию,

Зі стилю твоїх повідомлень. Ти ж Карамба, так?

27 minutes ago, Entis77 said:

і звідки в тебе стільки жовчі до людей з іншою думкою?

Це не інша думка, це тупість. Яке відношення Польша має до курсу долара в Україні? Але ж ти таки її сюди приплів. Цікаво, чого не Швейцарію?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 330
  • Створено
  • Остання відповідь
1 час назад, diezel сказал:

Маньяк11 каже що то родове. Я йому вірю, йому важко.

родові проблеми з психікою в тебе, а важко мені . Л - логіка

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Є така думка:

Цитувати

Второй вариант
Когда кандидаты говорят о мире, это вовсе не означает, что они устали от войны или так беспокоятся о народе. К примеру, Таруте, нужен любой ценой мир, чтобы снова официально заработали его предприятия на оккупированных территориях: Алчевский меткомбинат, Алческий коксохим завод, Донецкий металлургический комбинат и бабло снова потекло рекой.
Кандидатам подконтрольным Ахметову, ОЧЕНЬ нужен мир, чтобы снова официально заработали: Енакиевский металлургический завод, Енакиевский коксохимпром", Харцызский трубный завод, Комсомольское рудоуправление, Краснодонуголь, Донецккокс и другие.
Ну конечно же Коломойскому нужем мир. Он из-за войны остался без Москомприватбанка и Стахановского ферросплавного завода, а тут еще и действующая власть оставила без ПриватБанка, Укрнафты, Буковеля и с приходом лоукостов в Украину Коломойский начал терять доходность МАУ. Поэтому, он пинками выталкивает Зеленского в Президенты со словами: «Хоть на колени становись перед Путиным, но если Порошенко будет еще один срок Президентом, от меня останется просто физическое лицо–предприниматель Коломойский».
Я прекрасно понимаю, для чего россия вливает сотни миллионов доллары в предвыборную компанию Тимошенко и еще ряда менее рейтинговых кандидатов. Путин уже представляет, как Украина снова будет покупать газ по 450 долларов, а санкции будет сняты. 
Я даже не сомневаюсь, что мир был нужен и Порошенко. Давайте признаемся честно, что тогда, в 2014 году, никто из нас не мог представить, что война затянется на долгие годы. И вряд ли он планировал терять Липецкую фабрику - актив стоимостью в 200 млн. долларов США. Но в конце концов, когда надежда на быстрый мир рухнула, я думаю, что он остановил ее со словами: «Ну что, Вован, эту фабрику ты запомнишь навсегда, сс*ка!». И после этого понеслась: безвиз, ассоциация с ЕС, санкции, Томос, ну и конечно же Армия, которая начала по соплям давать «ихтамнетам» и опять санкции, санкции….
Пройдут годы и в учебниках истории может появиться фраза: «Война между Украиной и Россией закончилась в 2019 году полной победой второй , после того, как Президент Украины встал на колени перед президентом россии и умолял о пощаде». А может быть скромная фотография Липецкой фабрики с надписью: «Владелец этой фабрики в 2024 году развалил Российскую империю».
Мне больше по душе второй вариант!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 година тому, sergkots сказано:

Я прекрасно понимаю, для чего россия вливает сотни миллионов доллары в предвыборную компанию Тимошенко

реальні факти є чи це вологі порохоботські фантазії? 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Виловіть з написаного реальні факти - більшості олігархів таки потрібен мир, щоб повернути втрачені активи.

20 хвилин тому, case_l сказано:

реальні факти є чи це вологі порохоботські фантазії? 

Нехай будуть фантазії і на них звертати уваги не будемо. Але жулька йде в сраку все одно.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

54 хвилин тому, halcogen сказано:

По переду ще парламенські вибори.

Їх теж партія жуліков і воров проводить під пісню Елтона "Сосат!Сосат!":)https://www.google.com/amp/s/24tv.ua/partiya_zelenskogo_v_liderah_parlamentskih_viboriv__sotsopituvannya_n1080432/amp

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

3 годин тому, sergkots сказано:

більшості олігархів таки потрібен мир, щоб повернути втрачені активи.

опа! Аж цікаво - а хто ж олігархів втратив якісь активи?! Шось ні одного згадати не можу... Коломойський? - не факт.

А тут ще й "більшості олігархів"! фантазії-фантазії... мантри "аналітєгів з екрану

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

4 хвилин тому, jack74 сказано:

опа! Аж цікаво - а хто ж олігархів втратив якісь активи?! Шось ні одного згадати не можу... Коломойський? - не факт.

А тут ще й "більшості олігархів"! фантазії-фантазії... мантри "аналітєгів з екрану

Це сарказм? 

Навіть якщо вони знайшли шляхи керувати своєю власністю на захоплених землях то це дуже дорого та через ж....  Плюс влада завжди може взяти за я..., через зв'язки із окупантами.

Та й олігархів у нас скільки? Івахіва з Мартиняком теж до них відносиш?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 хвилина тому, sergkots сказано:

Це сарказм? 

це чітке запитання.

А про власність на захоплених землях - хто мав там власність, той там і війну затіяв, той там і досі "керує" і воду мутить.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

5 годин тому, sergkots сказано:

Ахметову, ОЧЕНЬ нужен мир, чтобы снова официально заработали: Енакиевский металлургический завод, Енакиевский коксохимпром", Харцызский трубный завод, Комсомольское рудоуправление, Краснодонуголь, Донецккокс и другие.

@jack74 А ці підприємства куди і що зараз продають?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

куди ЙОМУ потрібно, туди й продають. При чому без сплати податків.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

40 хвилин тому, jack74 сказано:

куди ЙОМУ потрібно, туди й продають. При чому без сплати податків.

Ти розумієш наскільки дорожча логістика стала, якщо щось випускається? Податки для олігархів ніколи не були великими статтями витрат. 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

4 годин тому, sergkots сказано:

Це сарказм? 

Навіть якщо вони знайшли шляхи керувати своєю власністю на захоплених землях то це дуже дорого та через ж....  Плюс влада завжди може взяти за я..., через зв'язки із окупантами.

Та й олігархів у нас скільки? Івахіва з Мартиняком теж до них відносиш?

майдан тоді був не зовсім контрольований, тому олігархам довелось скористались допомогою путіна. 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Валеріїзація буде приблизно така,як палицізація Волині?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

5 хвилин тому, halcogen сказано:

Щодо Зе. Після обрання в президенти Зе, буде цікаво поспостерігати за діями Ігоря Валерійовича в питанні націоналізації Рошена і Ленінської кузні :D.

ленінську кузню вже продали любим друзям.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Кремль старается устранить Порошенко от власти в Украине, - Волкер

Цитувати

Спецпредставитель Госдепартамента США считает, что Россия пытается продвинуть свою кандидатуру на пост украинского президента

Россия пытается убрать из президентского кресла действующего главу государства Петра Порошенко. Об этом сообщил спецпредставитель Госдепартамента США по Украине Курт Волкер, передает MSN.

По его словам, Москва прилагает все усилия для того, чтобы устранить Порошенко от власти в Украине. Также Волкер подчеркнул, что российская власть пытается "ослабить Порошенко".

"То, что они пытаются сделать, это атаковать Порошенко и ослабить Порошенко", - заявил Волкер, отвечая на вопрос о том, поддерживает ли Москва конкретного кандидата на президентских выборах 31 марта.

Волкер также считает, что Кремль надеется на "мировую" с новым президентом Украины.

"Они очень хотят, чтобы он был отстранен от власти, и я думаю, что они надеются на заключение какого-либо соглашения с новым правительством, которое будет "на руку" России, поскольку они не получают этого от Порошенко", - сказал он.

от і думайте...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

32 минуты назад, Basil сказал:

от і думайте...

Правильно - думайте! Але своєю головою, а не американською або рашинською!!! Коли своєю навчаться, тоді може щось змінеться в Україні!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Коса та клоун переможуть холодильник?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

13 минут назад, Nokian сказал:

Коса та клоун переможуть кондитера

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

@Basil подумали. Як на мене то досить цього

komunal0219.jpg.2b86dd2a6df59a68584103c190e40e05.jpg

Сама цікава стаття опалення, яка вже майже вдвічі дорожче ніж у країнах ЄС, принаймні точно дорожче вдвічі ніж у Польщі. Боюсь що ще 5 років правління олігарха не переживу.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2 hours ago, Electronshik said:

Сама цікава стаття опалення, яка вже майже вдвічі дорожче ніж у країнах ЄС

Скажи, яке слово із назви "Державне комунальне підприємство “ЛУЦЬКТЕПЛО”" тобі не зрозуміле?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

@diezel І до чого це питання?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

10 минут назад, Electronshik сказал:

А це він типу капітан очєвідность - типу всі мають все зрозуміти, хоча абсолютно ні хєра не ясно

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

11 minutes ago, Electronshik said:

І до чого це питання?

Хочу для себе вияснити, чи розумієш ти, кому, за що і як ти платиш.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

9 minutes ago, Electronshik said:

Та тих нетвердолобих-нерабів-недебілів відразу і не зрозумієш. 

Може це він на слово "комунальне" натякає? 

А нашою "комуною" хто зараз фактично керує? Правильно, укроп. А укроп це хто? Правильно Зе!ко Манда.

Тепер тобі зрозуміло, що твій справжній ворог - Зеленський, а не Порошенко?!?!? ))))))))))))))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...