Перейти до змісту

Реформи МВС? Міліція-->Поліція? ДАІ давайдасвіданья?

jack74

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Якщо точно, то рівно 8 тисяч впало на картку... Я думаю скоро ця ейфорія від нових поліцейських закінчиться і їм прийдеться робите все можливе і неможливе щоб тримати планку

Як на мене, то Київська поліція створена задля шоу - показати які реформи робить влада, таке собі реаліті шоу по-американськи. Не задарма Яценюк кітчиться по телеканалах, які ж вони молодці, що провели таку Реформу МВС. І показують "ввічливих" поліціянтів, які тут і там "бабусьок" переводять через перехід, тваринок рятують. Чому б ні? Є ж гарна картинка для глядачів, для яких це дивина.

А насправді роботи в них щоденної вантажівка, причіп і ще возик - розгрібай. Та де там - катаються по місту, бдять, а вось щось трапиться по-дорозі. Ніби не помічають автомобілів, припаркованих під знак чи на зеленій зоні.

Був свідком, як перед патрульним на перехресті РенжРовер заїхав на пішохідну доріжку парку і проїхавши повз людей вглиб до кафешки, де мило сидів, пив кавку і спілкувався з іншим чуваком. Що, думаєте спинили, оштрафували? Ні, те перехрестя, як заведені зайчики, проїжджали разів з 10, спостерігаючи за РенжРовером.

Можливо я помиляюсь, дай то Бог, але поліціанда - це замилювання очей громадян, щоб відвернути увагу від відсутності реформ в гарячих секторах: судочинство, прокуратура, митниця тощо.

Це моє їмхо.

• Відповідей 994
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Як я й писав на початку, що враження таке, що створюють "потєшну поліцію". І поки що так і видно, нажаль... Будемо сподіватись, що це все ж тільки початок, що далі поміняють і всіх мєнтів, і, головне, прокурорів та суддей... Бо самі ці миловидні блондиночки ну точно нічого не змінять в світі криміналітету, та й просто в світі хуліганства...

Опубліковано

Як я й писав на початку, що враження таке, що створюють "потєшну поліцію". І поки що так і видно, нажаль... Будемо сподіватись, що це все ж тільки початок, що далі поміняють і всіх мєнтів, і, головне, прокурорів та суддей... Бо самі ці миловидні блондиночки ну точно нічого не змінять в світі криміналітету, та й просто в світі хуліганства...

Так хай сервіс буде, милі блондиночки те ж. Але вимітати сміття треба віником, а не демонстративно дмухати на нього.

Опубліковано

вівторок 15 вересня, 2015, 18:01

У Києві з патрульної поліції звільнили вже 25 осіб, – Аваков

Міністерство внутрішніх справ звільнило 25 патрульних поліцейських у Києві.

Про це заявив міністр внутрішніх справ Арсен Аваков, передає прес-служба МВС.

Глава МВС наголосив, що нинішній рівень професіоналізму поліцейських є досить високим.

«Ви маєте розуміти, що виглядає це досить престижно, нова форма та автомобілі, але в реальності – це щоденна тяжка робота», – зауважив Аваков.

У свою чергу керівник Департаменту патрульної служби МВС України Олександр Фацевич повідомив, що екіпажі патрульної служби завжди в роботі. Крім того, зросла кількість розкритих правопорушень по «гарячих слідах».

Також радник першого заступника міністра внутрішніх справ Хатія Деканоїдзе зазначила, що у Києві рівень довіри населення до нової патрульної поліції зріс до 85%.

Опубліковано

В Одессе милиционеры похищали детей богачей

Оборотни в погонах похитили подростка из учебного заведения.

В Одессе во время получения взятки в 15 тысяч долларов попались четверо сотрудников Управления по противодействию незаконному обороту наркотиков. Такую сумму они просили в качестве выкупа за ребенка.

Как сообщает пресс-служба ГУМВД Украины в Одесской области, в машине преступников оперативники нашли аккуратно расфасованные пакеты с «травкой». Надо сказать, что преступники нашли достаточно легкий способ заработка. Похитив отпрыска богатых родителей, они сначала продемонстрировали его родителям как заложника, а потом вымогали деньги за непривлечение его к криминальной ответственности за распространение наркотиков.

Как уточнили в ведомстве, это не первый подобный случай. В главке планируют провести масштабную проверку в управлении. Всех сотрудников сначала уволить, а потом заново назначать только тех, кто пройдет проверку. Это касается и начальника управления. На данный момент вымогатели находятся в изоляторе временного содержания.

Опубліковано

jack74,rl72, я з вас ох...ваю, скільки років працюють заядлі міліціанти? скільки десятків їх тисяч і скільки нещасних Поліціантів на Київ? це навіть порівняти не можна. Тобто появилося 300 поліцейських на 7млн людей які мають підчищати за Міліціантами?

пля, та де ж той розум візметься... пафос... вистава... це ПОЧАТОК

Опубліковано

jack74,rl72, я з вас ох...ваю, скільки років працюють заядлі міліціанти? скільки десятків їх тисяч і скільки нещасних Поліціантів на Київ? це навіть порівняти не можна. Тобто появилося 300 поліцейських на 7млн людей які мають підчищати за Міліціантами?

пля, та де ж той розум візметься... пафос... вистава... це ПОЧАТОК

ти про що?

Опубліковано

300 поліцейських на 7млн людей

погано знаєте матчастину 2 000 у Києві, да і населлення там врядчи 7, 5-6

ну і ваші претензії якісь кривуваті, вчіться чітко висловлювати думку.

Опубліковано

жорстко, претензій нуль, орфографії малувато, що хотіли сказати, так і не ясно.

і про Київ ви, напевно, помиляєтесь, можете надати хоч якісь посилання.

в що вірите?

Опубліковано

Revolver, 5-6 було ще в 2008, і навідмінну від вас, у мене притензій 0 - я вірю,а не шукаю недоліки

Інформація за 2013 рік:

«Усім відомо, що в Києві проживає більше населення, ніж показує державна статистика. Але наскільки більше? Наші підрахунки спростовують те, що в Києві проживає п’ять мільйонів людей. Ми вийшли на цифру близько 300 тисяч незареєстрованого населення. Тобто загальна чисельність населення столиці – близько трьох мільйонів сто-двісті тисяч», - сказав завідувач відділу міграційних досліджень Інституту демографії та соціальних досліджень імені М.В.Птухи НАН України Олексій Позняк (с)

А на 01.07.2015 в Києві офіційне населення: 2,89 млн.

Виходить ще 4.1 млн людей незареєстровано живуть в Києві? Not bad.

Опубліковано

Дійсно, що то за нова патрульна поліція: то лелеку врятують, то усне зауваження зроблять, і взагалі - в тату ходять. То лі дєло стара міліція: і "ластівка" тобі, і "слоник", і ПР-70 в зад, і пару гривень в перехожого "стрільнути". Креатив та винахідливість! *sarcasm*

Опубліковано

Віталька, нинішня поліція - це найнижча ланка, патрульні. Це бувший беркут і ППСники. Ти не плутай їх з опєрами, слєдаками, карним розшуком і тп. Їх ще не чіпали.

Опубліковано

Водій таксі неправильно припаркувався. Після прохання прибрати машину став бикувати, грубіянити, крити матом. Результат на відео.

Даремно поліції електрошокери не видають. Такого кабана хрін завалиш, а стріляти в ноги негуманно.

Опубліковано

Водій таксі неправильно припаркувався. Після прохання прибрати машину став бикувати, грубіянити, крити матом. Результат на відео.

Даремно поліції електрошокери не видають. Такого кабана хрін завалиш, а стріляти в ноги негуманно.

А зіваки стоять і на мобілки щьолкають, бля.

Опубліковано

не поліція, але мвс, вчинок гідний і обгрунтувала нормально

Елена Тищенко объявила о своей отставки с поста начальника Управления МВД по обеспечению возвращения активов, полученных преступным путем.

Соответствующее заявление она сделала в эфире программы Эспрессо.TV.

http://videopay.net/video/VI_20FydEeW9tJNAGpT1tw

Опубліковано

не поліція, але мвс, вчинок гідний і обгрунтувала нормально

Елена Тищенко объявила о своей отставки с поста начальника Управления МВД по обеспечению возвращения активов, полученных преступным путем.

Соответствующее заявление она сделала в эфире программы Эспрессо.TV.

ага, в ниї як і в попередніх звільнившихся з МВС обгрунтування мабуть під копірку написані... такі чесні й порядні, білі й пушисті

Опубліковано

і що як в нас буде поліція то місцевими новоросами, що паркуються на переходах, так само буде?

Опубліковано

і що як в нас буде поліція то місцевими новоросами, що паркуються на переходах, так само буде?

Чого ти в мене це питаєш? Я не знаю, але хотілося що б саме так було.

Опубліковано

Чого ти в мене це питаєш? Я не знаю, але хотілося що б саме так було.

не саме до тебе питання, питання до майбутнього

Опубліковано

В них багато роботи і вдень і вночі буде. Паркувальники вдень, бидло малолітні вночі.

З нетерпінням чекаю.

+ Багато питань до велосипедистів, які дують на червоне. Зокрема бордівчан...тфьу блін, аж стидно

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...