Перейти до змісту

Тарифи за комунальні послуги

jack74

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
24 хвилин тому, rl72 сказано:

та й пошукав собі роботу з кращою зарплатою?

Шоб знайти нормальну роботу треба і знання відповідні мати. А як показала наша недавня практика з пошуку нам новго помічника адміна на фірму, то в тих то приходить з держустанов, знань і новиків то дуже мало, для нормальної зарплати, (хоча то діло поправимо, було б бажання), зато вони чогось рахують себе крутими адмінами, та ще і обіжаються шо ми доступ до серверів не даємо, і картриджі мінять ганяю його.

Опубліковано
Де я вище написав про зарплату? Тема зарплати держслужбовців була реально актуальною в 2014-2015 р., і на початку цього, коли закон прийняли, а грошей виділити не встигли - на канікули порозбігалися... А про трутня - буду краток (с) - ПНХ! "Потрутнюй" на моєму місці тиждень, тоді будеш мати право таке писати! Скільки ж вас, упоротих, при слові "держслужбовець", автоматом бачить перед собою жирного чинушу в костюмі "від кутюр" на Мерсі з повними валізами хабарів в багажнику! Самому не остогидло ще? Ну і про 5-ту точку - якби я єдиний в будинку її в липні не підняв і не вписував люлєй всіма можливими методами - жили б ми і далі в під'їзді з грибком, без ремонту років 10, з битим склом і графіті, як в чорно-кримінальному районі в США...

Ах, точно, тема твоєі зарплати була актуальна раніше. Тепер Гройсман іі (зарплату) підняв і ти тепер чекаєш коли він за тебе заплатить комунпослуги, чи на крайняк заяву на субсидію напише [emoji1]

Опубліковано

Про підняв - голосно сказано - до окладу (був, здається 3284 грн. в 2016 р., можу помилятися) додали невідомо скільки точно - кажуть якихось 600 грн. "брудними" (схеми посадових окладів ніде ще немає). Мінімалка  - 3200, нагадаю. Гуглимо "зарплата держслужбовців в ЄС", довго думаєм, ну ніяк не мінімалка, так, не супердохід, але й не "бомжпакет". Ото ми олігархи! "Заплатити комунпослуги" і "оплатити не надані послуги" - трошки різні речі, чи не так? А де я просив когось ЗА МЕНЕ заплатити комунпослуги, нагадай! А то вже смішно.

• -1 1
Опубліковано
39 минут назад, Lisovic сказал:

Шоб знайти нормальну роботу треба і знання відповідні мати. А як показала наша недавня практика з пошуку нам новго помічника адміна на фірму, то в тих то приходить з держустанов, знань і новиків то дуже мало, для нормальної зарплати, (хоча то діло поправимо, було б бажання), зато вони чогось рахують себе крутими адмінами, та ще і обіжаються шо ми доступ до серверів не даємо, і картриджі мінять ганяю його.

На правах оффтопу: о великий експерт, ІР-телефонію з білінгом, виходом на GSM і місто, систему відеоконференцзв'язку, поштовик, веб-сервер, NAS/backup (все то під FreeBSD), АД, підгорілий ПК спаяти, і т.д. (картриджами в норм установах займається ФІРМА, яка їх сама забирає, і сама робить, заправка "в офісі" - а) легені того... не дуже, навіть з витяжкою; б) скупий платить двічі - "вічний картридж" куди як краще покупки нового; в) показник крайньої жлобності власника/директора), продовжувати можна довго ваш "кандидат в помічники адміна" підняти може?  Чи на Вашу думку, в держустановах одні "енікеї" і "старші куди пошлють" працюють? Спішу розчарувати... Ні, таких все-таки хватає, сам надивився і нервів попсував свого часу, і як всі паролі ніде не записані, і як бекапи не робляться... От до нас взагалі "кандидат" приходив, який казав, що ТЕОРЕТИЧНО вінду поставить, при питанні про драйвера, або якомусь по мережам, підвисав, чухаючи потилицю, а після страшного слова "FreeBSD" перепитав "що-що"? :D  А тепер думаємо, чи піде людина, яка те все вищеперелічене створила і адмінить, і воно ПРАЦЮЄ і знайоме, біс знає куди, на невідомо якого дядю, який може і тупо киданути на бабки, працювати "гонцом з картриджами", хай і на більшу з/п?

Роботу я разок так вже змінив - після майже 2 років стабільної з/п (при баксі по 5 -  2500 грн. то було огого) почалося пекло, з якого я вибирався, борючись з банком, виконавчою, і ким тільки не, ще й під кінець "за власний" по наказу сходити встиг ("грошей нема, пиши заяву", потім "нічого не робить, срочно приїдь" - і то НЕ диверсія була, а руки юзерів, ясно, що у відповідь було, писати не буду, нецензур). Розрахунку - так і не  побачив, досі. Але то таке, досить офтопити.

Опубліковано

@AgentSmith13 то що ти написав то це твої ілюзії, які швидко розібються коли ти прийдеш на нормальну фірму з овер ста працівниками, і з нормальнім віділом ІТ. А те шо ти видаєш за круті свої досягнення, то це є,можна сказати, буденна робота, і нічого там надзвичайного в цьому нема.

Ну і правда, нащо ж іти на помічника адміна із зарплатою в майже три рази більшою ніж в тебе, і перспективами розвитку і росту. Коли ж можна сидіти в болоті отримувати мізер зато рахувати себе крутим адміном.

п.с. і да, вимоги до кандидата були серйозніші, ну крім хібашо ІР-телефонії, ібо нафіг надо, чим ти отут написав, але начальник таки вирішив взяти адміна з держустанови, чи то із жалості, чи то нам в покарання з главадміном, щоб не умнічали сильно. І да, в резюме в нього тоже все гарно було, і пошта, і ад, і свічі, і циски, а по факту виявилось шо ноль.

Опубліковано

Ну, як так просять - як же не відповісти, хоч і знову оффтоп виходить - 1) мережа овер 400 юзерів і якраз-таки циски і VLANи, ага; 2) як про вашу фірму почитати, то прям Пентагон якийсь і рай на землі; 3) гроші - не головне, коли стоїть вибір між нормальним життям і пахотою "без вихідних - не далі 30 км від міста, і щоб телефон брав 24/7, а що таке відпустка краще забудь і відрядження щодня-через день", пройдений етап - стан здоров'я штука така, не накажеш, та і просто "...сь воно конем".

Друга сторона питання - давайте всі розбіжимося з держслужби, і тоді точно в нас буде електронний документообіг з майже повною відмовою від папірців, ЦНАПи всякі, електронні адмінпослуги, електронна звітність, інформативні сайти держустанов, економія бюджетних коштів на пальному - бо всі наради в відеоконференції, онлайн-прийому громадян, і ще багато чого, просто суцільна Європа буде. Всі ж того так хочуть, воно ж само адміниться, налаштовується і підтримується, від Києва до району, а то, бачиш, сидять дебіли і трутні, нічого не роблять, і за наші податки жирують. Ату їх, ату! Певно і елементарної мережі не буде з поштою, про вищеперелічене  - мовчу - знаючи талант деяких юзерів - за місяць "самопливу" розвалено буде все, під корінь.

• -1 1
Опубліковано
7 годин тому, AgentSmith13 сказано:

Про підняв - голосно сказано - до окладу (був, здається 3284 грн. в 2016 р., можу помилятися) додали невідомо скільки точно - кажуть якихось 600 грн. "брудними" (схеми посадових окладів ніде ще немає). Мінімалка  - 3200, нагадаю. Гуглимо "зарплата держслужбовців в ЄС", довго думаєм, ну ніяк не мінімалка, так, не супердохід, але й не "бомжпакет". Ото ми олігархи! "Заплатити комунпослуги" і "оплатити не надані послуги" - трошки різні речі, чи не так? А де я просив когось ЗА МЕНЕ заплатити комунпослуги, нагадай! А то вже смішно.

то може й мені захотіти зарплати як в ЄС? до кого ж звернутись, щоб заплатив таку зарплату....

Опубліковано
54 минуты назад, rl72 сказал:

то може й мені захотіти зарплати як в ЄС? до кого ж звернутись, щоб заплатив таку зарплату....

Начальнику свому, кому ще.

Хдлопці, поверніиться на землю грішну до тарифів.

• +1 1
Опубліковано
9 хвилин тому, nickel сказано:

Укрпошта більше не приймає плату за комуналку

а ти що, сплачуєш комуналку на рахунки київського комунального підприємства "Головний інформаційно-обчислювальний центр"???

бо сьогодні забирав посилку на пошті - платежі за "луцьку" комуналку брали

12 хвилин тому, nickel сказано:

Де зараз найнижчі тарифи на сплату комуналки?

кажуть, що через термінали Ощадбанку - без комісії (а в касі Ощадбанку - комісія за кожен рядок квитанції)

Опубліковано
2 минуты назад, rrid сказал:

а ти що, сплачуєш комуналку на рахунки київського комунального підприємства "Головний інформаційно-обчислювальний центр"???

бо сьогодні забирав посилку на пошті - платежі за "луцьку" комуналку брали

17 відділення, плачу за луцьку квартиру. Коли дивився новини також думав, що це лише за Київ мова була.

2 минуты назад, rrid сказал:

кажуть, що через термінали Ощадбанку - без комісії (а в касі Ощадбанку - комісія за кожен рядок квитанції)

В Ощада є термінали? о_О Мабуть усі на центральному відділенні?

Опубліковано
Щойно, nickel сказано:

17 відділення, плачу за луцьку квартиру. Коли дивився новини також думав, що це лише за Київ мова була.

то ти заплатив, чи тобі відмовили сьогодні на 43017? чи новини дивився, а заплатити і не пробував?

Щойно, nickel сказано:

В Ощада є термінали? о_О Мабуть усі на центральному відділенні?

два чи три роки тому довелось скористатись терміналом самообслуговування Ощадбанку біля Променя - то це там центральне відділення? о_О

Опубліковано
Только что, rrid сказал:

то ти заплатив, чи тобі відмовили сьогодні на 43017? чи новини дивився, а заплатити і не пробував?

Дружина хотіла заплатити, не прийняли, подробиць не знаю.

На ДПЗ є термінали Ощада?

Опубліковано
2 годин тому, nickel сказано:

Дружина хотіла заплатити, не прийняли, подробиць не знаю.

На ДПЗ є термінали Ощада?

Є, біля бібліотеки.

30грн комісії заплатила дружина за послуги Ощадбанку. Казала, що деякі пенісіонери поверталися з дому і розпочинали бунт коли побачили лишній платіж за комуналку.

А якщо платити через  приват 24 + комуналлуцьк, яка там комісія? 

• +1 1
Опубліковано
1 година тому, Ukrainec сказано:

Є, біля бібліотеки.

30грн комісії заплатила дружина за послуги Ощадбанку. Казала, що деякі пенісіонери поверталися з дому і розпочинали бунт коли побачили лишній платіж за комуналку.

А якщо платити через  приват 24 + комуналлуцьк, яка там комісія? 

у термінал привата через комуналлуцьк платив за воду. комісія 5 грн. була 2 чи 3 грн. 

за ЕЕ через термінал привата без комісії

за газ через приват24 - без комісії

Опубліковано
21 минуту назад, Ukrainec сказал:

Через луцьккомунал хтось платить?

раніше платив через луьккомунал. але коли почали брати комісію відмовився. зараз користуюсь приват24 для оплати.

Опубліковано
1 час назад, Ukrainec сказал:

Через луцьккомунал хтось платить?

Через комунал 1% комісії. якщо картою Привата, якщо іншою ще більше. Оплатив щойно через Приват 24 - комісія 0,00 грн.

Розпитав дружину за пошту. Вже декілька днів не приймають оплату за комуналку, але за день-два мають поновити платежі, але лише до 1 лютого. Після 1 лютого більше не будуть приймати оплату за комуналку взагалі. Це 17 відділення. Сьогодні те саме і в 1 відділенні сказали і оплату не прийняли.

Опубліковано
8 годин тому, nickel сказано:

Через комунал 1% комісії. якщо картою Привата, якщо іншою ще більше. Оплатив щойно через Приват 24 - комісія 0,00 грн.

Розпитав дружину за пошту. Вже декілька днів не приймають оплату за комуналку, але за день-два мають поновити платежі, але лише до 1 лютого. Після 1 лютого більше не будуть приймати оплату за комуналку взагалі. Це 17 відділення. Сьогодні те саме і в 1 відділенні сказали і оплату не прийняли.

Мені здається це правильно, пошта має займатися листами і посилками, а не оплатою комунпослуг. І повноцінно розвивати один напрямок діяльності, а не хапатися за різні

• +1 1
Опубліковано
6 хвилин тому, Ukrainec сказано:

Мені здається це правильно, пошта має займатися листами і посилками, а не оплатою комунпослуг. І повноцінно розвивати один напрямок діяльності, а не хапатися за різні

ну наприклад в 17му є 3 віконечка - одне могло б приймати комуналку,

приміщення є, люди є, софт є (умовно)

тільки працюй....

з чого вони збираються виживати? з китайських посилок? бо звичайні листи йдуть "по 3 тижні" до Львова і зникають деколи :(

(а Нова Пошта 20 грн - і лист завтра вже там)

• +1 3
Опубліковано
37 минут назад, Ukrainec сказал:

1, Нова пошта, як і будь-який бізнес, намагається розширити асортимент послуг, і, відповідно, більше заробити. Укрпошта має йти тим самим шляхом, якщо не хоче загнутися. Це не для срачу - це моя думка.

2, Пенсіонери отримують пенсію на пошті і там же відразу оплачують комуналку - це зручно, було...

• +1 6
Опубліковано
17 хвилин тому, nickel сказано:

1, Нова пошта, як і будь-який бізнес, намагається розширити асортимент послуг, і, відповідно, більше заробити. Укрпошта має йти тим самим шляхом, якщо не хоче загнутися. Це не для срачу - це моя думка.

ну не скажи,

є грубі бізнеса які займаються своїм ділом і не розпилюються на всяку фігню (свій автопарк, санаторій і т.д.)

Опубліковано
16 годин тому, nickel сказано:

Укрпошта більше не приймає плату за комуналку. Де зараз найнижчі тарифи на сплату комуналки?

Приват24. Безоплатно ;)

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Створити...