Перейти до змісту

Тарифи за комунальні послуги

jack74

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
23 хвилин тому, difoto сказано:

А газ та вугілля не пов'язані? :) Впевнений, що і торфобрикет і навіть дрова залежать від курсу.

Я про те, що навіть на 100% вітчизняний продукт (паливо) залежить від курсу гривні. Хіба що заборона експорту може стримати ціну.

Опубліковано
26 хвилин тому, sergkots сказано:

Я про те, що навіть на 100% вітчизняний продукт (паливо) залежить від курсу гривні. Хіба що заборона експорту може стримати ціну.

Я от тут взагалі не зрозумів нічого. Заборонимо експорт пелет і вони подешевшають? Дивні спостереження. Я розумію, коли обмежують експорт сировини і це піднімає виробничу галузь. Тіпа забороним експорт соняшникового насіння, щоб робити в себе олію. Пелети в Рожищах проходять 21 стадій сушки, це готовий продукт. Паркетну доску теж заборонити на експорт?

Опубліковано
6 хвилин тому, difoto сказано:

Я от тут взагалі не зрозумів нічого. Заборонимо експорт пелет і вони подешевшають? Дивні спостереження. Я розумію, коли обмежують експорт сировини і це піднімає виробничу галузь. Тіпа забороним експорт соняшникового насіння, щоб робити в себе олію. Пелети в Рожищах проходять 21 стадій сушки, це готовий продукт. Паркетну доску теж заборонити на експорт?

З чого такі висновки? Де я писав, що потрібно заборонити експорт?

Ще раз: навіть на 100% вітчизняне паливо буде залежати від курсу гривні до долара/євро. Дрова, до речі, також йдуть на експорт.

Опубліковано

Доброго вечора.

Мені потрібен скан рахунку за комунальні послугу з Луцька.

Хтось може зробити?

Буду дуже вдячний

Опубліковано
1 час назад, user231231 сказал:

Доброго вечора.

Хтось може зробити?

Буду дуже вдячний

Стєсняюсь спрасіть: зачєм?

• +1 1
Опубліковано
On 06.01.2017 at 20:31, user231231 сказано:

Доброго вечора.

Хтось може зробити?

Буду дуже вдячний

Так і бачу, як прийшов містер НОНЕЙМ231231 і всі бігом побігли сканувати свої "рахунки"...

Тож поясни чемно, ЩО саме ти хочеш побачити, ЯКЕ саме ти хочеш побачити, НАВІЩО ти це хочеш, і т.д., тоді може хтось і допоможе.

ПиСи: а якщо тобі потрібна КВИТАНЦІЯ, а не рахунок, і якщо б тобі дійсно потрібно було б, то ти б не полінувався погортати хоча б декілька сторінок і знайшов би 

• +1 1
Опубліковано
Міністерство юстиції запустило єдиний електронний реєстр боржників за комунальні послуги

Дані розміщені на офіційному веб-сайті міністерства.

У базу внесли фізичних осіб і приватні підприємства. Щоб дізнатися розмір боргу, потрібно ввести дані в спеціальну форму - ім'я, прізвище, по батькові, дату народження і номер ідентифікаційного коду або реєстраційний номер облікової картки платника податків.

Приховати заборгованості за комунальні послуги стане неможливим. Це має допомогти вирішити проблеми, пов'язані з продажем і переоформленням нерухомості. 

Також міністерство планує посилити покарання для боржників. Фізичних осіб хочуть позбавляти водійських прав, а у підприємців відбирати ліцензії на ведення бізнесу.

http://erb.nais.gov.ua/#/search-debtors

Опубліковано

Чув в новинах що в Києві перерахували платіжки за опалення http://24tv.ua/pererahuvali_tarifi_na_opalennya_v_kiyevi_n759913, в нас такого не планують?

Гройсман обіцяв однакові тарифи як в будинках з лічильниками, хтось щось знає?

Опубліковано
3 хвилин тому, Gendruk сказано:

Чув в новинах що в Києві перерахували платіжки за опалення http://24tv.ua/pererahuvali_tarifi_na_opalennya_v_kiyevi_n759913, в нас такого не планують?

Гройсман обіцяв однакові тарифи як в будинках з лічильниками, хтось щось знає?

Якась фігня!

Опубліковано
3 хвилин тому, mykola сказано:

Вартість метра квадратного опалювальної площі в лиспопаді була значно менше нормативної і в грудні також трохи менша. Нормативна 30,07 грн. за м.кв., в листопаді було десь 22-23грн., в гудні буде десь біля 25 грн. Точніше можна подивитися в платіжках.

В мене і листопад і грудень по 30 за м.кв.

Опубліковано
On 11.01.2017 at 10:46, justice777 сказано:
Міністерство юстиції запустило єдиний електронний реєстр боржників за комунальні послуги

Дані розміщені на офіційному веб-сайті міністерства.

У базу внесли фізичних осіб і приватні підприємства. Щоб дізнатися розмір боргу, потрібно ввести дані в спеціальну форму - ім'я, прізвище, по батькові, дату народження і номер ідентифікаційного коду або реєстраційний номер облікової картки платника податків.

Приховати заборгованості за комунальні послуги стане неможливим. Це має допомогти вирішити проблеми, пов'язані з продажем і переоформленням нерухомості. 

Також міністерство планує посилити покарання для боржників. Фізичних осіб хочуть позбавляти водійських прав, а у підприємців відбирати ліцензії на ведення бізнесу.

http://erb.nais.gov.ua/#/search-debtors

а це ващє ржака

Ви, взагалі, бачили, ЯК виглядає отой "РЕЄСТР"??? Ну да, заходиш, і відразу бачиш боржників!!!

прикольно читати цю новину на різних "новинних" сайтах :)

Волинь24 інтерпретує:

Цитувати

Тепер усі можуть побачити, хто боргує за комуналку

Щоб дізнатися розмір боргу, потрібно ввести такі дані: ім'я, прізвище, по батькові, дату народження і номер ідентифікаційного коду або реєстраційний номер облікової картки платника податків. 
Приховати заборгованість за комунальні послуги неможливо. 
Це повинно допомогти вирішити проблеми, пов'язані з продажем і переоформленням нерухомості. 

:) ну да :) йду я купувати квартиру і кажу власнику "А дай-но мені свої анкетні данні!

Чи читаємо першоджерело, на яке посилаються Волинь24 (тут звучить трішки інакше, але все0одно так же брєдово-смішно):

Цитувати

Реєстр боржників: як перевірити, чи немає вашого прізвища у цьому списку

...Щоб дізнатися розмір боргу, потрібно ...

У базу внесли фізичних осіб і приватні підприємства. Приховати заборгованість за комунальні послуги неможливо. 

Це я тепер, завдяки їм, старанним, маю можливість взнати, чи не заборгував Я!!!! за комунальні послуги?!?!? Бо я, може, забув??? 

І, схоже, раніше я МІГ приховати СВОЮ заборгованість від САМОГО СЕБЕ, а тепер ФСЬО! Неможливо!

• +1 1
Опубліковано

jack74 ах ти ж скритний то який! Благо сайт допомагає, я тепер все знаю про тебе та скільки ти боргуєш!!! В два кліка мошонки взнав!

Опубліковано

Однокімнатна квартира - 35,7 м.кв.

В будинку лічильник тепла. Бойлер в квартирі.

Загальна сума (без врахування води) - 1315 грн

тарифи.JPG

Опубліковано
1 година тому, seolutsk сказано:

jack74 ах ти ж скритний то який! Благо сайт допомагає, я тепер все знаю про тебе та скільки ти боргуєш!!! В два кліка мошонки взнав!

от от! :)

Опубліковано

А з чим пов'язаний збільшений тариф за опалення - 34,31? Ніде не можу знайти інформації. Скрізь вказано тариф 30,07.

Опубліковано
40 минут назад, Olya21 сказал:

А з чим пов'язаний збільшений тариф за опалення - 34,31? Ніде не можу знайти інформації. Скрізь вказано тариф 30,07.

Цитата

Базовий тариф розрахований, виходячи із середньомісячної температури повітря о градусів.

Якщо середньомісячна температура вища, тариф стає нижчим. Якщо температура вища, тариф зростає, оскільки затрати на опалення теж зростають

Опубліковано
18 minutes ago, Ukrainec said:

Яка ціна м2 опалення в Грудні без лічильника? бажано ДПЗ 

Така, як на 2 повідомлення вище від твого - 34,31.

Перевірив на комунал.луцьк, в двох будинках на різних вулицях і підключених до різних теплопунктів ціна однакова.

2 hours ago, mykola said:

Мабуть у вас стоїть лічильник обліку тепла і це є фактичне використання.

Ні, це без лічильника. В мене така ж сама вартість.

Опубліковано
5 годин тому, Olya21 сказано:

А з чим пов'язаний збільшений тариф за опалення - 34,31? Ніде не можу знайти інформації. Скрізь вказано тариф 30,07

2 годин тому, mykola сказано:

Мабуть у вас стоїть лічильник обліку тепла і це є фактичне використання.

6 хвилин тому, yu2007 сказано:

Ні, це без лічильника. В мене така ж сама вартість.

23 хвилин тому, Ukrainec сказано:

Яка ціна м2 опалення в Грудні без лічильника? бажано ДПЗ

ціна не залежить від котельні.

якщо немає лічильника - то ціна визначається не тарифом, а скорегованим тарифом - з грудня позаминулого року. Котельні брали статистичні метеодані, і коригували плату (якщо немає лічильника, звісно).

минулого року мені сподобався перерахунок і нова методика - я платив приблизно стільки ж, як будинки з лічильниками. поточний опалювальний сезон мені так вже не подобається - в платіжках "намальовані" аномально холодні жовтень, листопад і грудень.

тому в мене закралась підозра - чи гідрометцентр за скромну плату не підмальовує температурні показники на замовлення теплокомуненерго.

але температура в квартирі цього року була стабільно вищою, порівняно з минулим роком. під це "але" органічно вписуються чутки про теплові лічильники на виході з котелень, які "малюють" ккд котлів 120%...

Опубліковано
26 minutes ago, rrid said:

ціна визначається не тарифом, а скорегованим тарифом - з грудня позаминулого року. Котельні брали статистичні метеодані, і коригували плату (якщо немає лічильника, звісно).

Ну це я знаю. Я оплачую платіжки двох квартир, і на початку цього опалювального сезону вартість квадрату була різна. Та це швидше за все було пов*язане з різними датами пуску теплоносія.

Там Ваз вище зацитував, що 30 грн. - це при умові середньомусіячної температури 0 град. Це так?

Опубліковано

Народ, потрібна деяка статистика - хто може напишіть свої цифри, бо нарахування волиньгазу взагалі за всі межі вилізло - за двох зареєстрованих нарахування 32,485м.куб тобто 16,24 куб.м на особу.

Цікавлять нарахування по квартирах із лічильниками і центральним опалення, і особливо цікавлять нарахування по газу у будинках із загальнобудинковим обліком - в кого як? Цікавить цифра кубів на 1 особу.

Бо до цього я читав, що нарахування мають зменшитись після встановлення обліку, а тут якась засада.

Зустрічав на форумі запитання до депутата, щоб він сформував депутатський запит на цю тему, але не знаю чи була такі інформація надана 

Тому провожу опитування серед форуман. Може хто вміє - зробить голосовалку?

мgaz.jpg

• +1 1
Опубліковано

@Fedor4uk , припиняй гнати самогон на газовій плиті :D

При нормі 4,4 куб/людина (вода гаряча є?) - 16 кубів це занадто. 

В Нікеля є лічильник (лише газова плита). А в Українця є загальнобудинковий лічильник. Зможуть надати статистику, якщо захочуть.

Цікаво, що за будинок в тебе? Ну там кількість поверхів, під'їздів, квартир, район міста?

• +1 1
Опубліковано
24 минуты назад, yu2007 сказал:

@Fedor4uk , припиняй гнати самогон на газовій плиті :D

При нормі 4,4 куб/людина (вода гаряча є?) - 16 кубів це занадто. 

В Нікеля є лічильник (лише газова плита). А в Українця є загальнобудинковий лічильник. Зможуть надати статистику, якщо захочуть.

Цікаво, що за будинок в тебе? Ну там кількість поверхів, під'їздів, квартир, район міста?

Та ніхто нічого в мене не жене - цілий день всі на роботі, будинок - стандартна 9-ти поверхова панелька на районі ДПЗ,

4 під'їзди, 144 квартири, тільки газові плити. Гаряяча вода в наявності.

По тому що виставляє Волиньб..газ, получається, що у вересні споживання на 1 квартиру було 16,79 куб., жовтень 17,32 куб.м, листопад 23,69 куб.м., грудень 32,93 куб.м.

Таким чином нарахування приблизно відповідає тому, що нараховано пор моїй квартирі - получається в кожній квартирі в будинку по 2 людей (ну так співпало). Я не знаю скільки в будинку поквартирних лічильників і скільки зареєстровано людей, щоб проводити глибший аналіз, а Волингаз таку інформацію поки не надав. 

• +1 1

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Створити...