Dima4s Опубліковано 6 Лютого, 2020 в 16:56 Поділитися #1101 Опубліковано 6 Лютого, 2020 в 16:56 1 година тому, jack74 сказано: ... хіба що в тебе може що габаритне було?... саме так. не помістилось в посилку. 1 година тому, St@S_ сказано: скільки не замовляв - ніразу ОДНУ посилку з ЄДИНИМ трек номером не відправляли окремо, або ти щось не дописуєш, або китаєць обманув я не зовсім чітко виразився. напевно. замовлення одне. але посилок дві. і трека два. от один трек прийшов. а другий ні. За другу посилку мені вернули гроші. і тепер в мене висить замовлення. в якому я не можу залишити відгук, поки не закрию. а закрити не хочу бо ж ніби десь та друга частина блукає... може ще і прийде... взагалі не зрозуміло що робити з блукаючою посилкою... знову замовляти таку ж? а вдруг прийде ця..) Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
yu2007 Опубліковано 6 Лютого, 2020 в 17:35 Поділитися #1102 Опубліковано 6 Лютого, 2020 в 17:35 38 minutes ago, Dima4s said: взагалі не зрозуміло що робити з блукаючою посилкою... знову замовляти таку ж? а вдруг прийде ця..) Це та що в Дніпрі? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Dima4s Опубліковано 7 Лютого, 2020 в 09:23 Поділитися #1103 Опубліковано 7 Лютого, 2020 в 09:23 15 годин тому, yu2007 сказано: Це та що в Дніпрі? ні. Дніпро це окрема епопея Укрпошта дзвонила вчора, їм не цікаво де моя посилка)) цікаво чому я негативні відгуки на операторів гарячої лінії залишаю) головна пошта країни не перестає дивувати.. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
NeoN Опубліковано 7 Лютого, 2020 в 09:40 Поділитися #1104 Опубліковано 7 Лютого, 2020 в 09:40 17 хвилин тому, Dima4s сказано: ні. Дніпро це окрема епопея Укрпошта дзвонила вчора, їм не цікаво де моя посилка)) цікаво чому я негативні відгуки на операторів гарячої лінії залишаю) головна пошта країни не перестає дивувати.. А відгуки де залишали? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
NeoN Опубліковано 7 Лютого, 2020 в 09:43 Поділитися #1105 Опубліковано 7 Лютого, 2020 в 09:43 16 годин тому, Dima4s сказано: саме так. не помістилось в посилку. я не зовсім чітко виразився. напевно. замовлення одне. але посилок дві. і трека два. от один трек прийшов. а другий ні. За другу посилку мені вернули гроші. і тепер в мене висить замовлення. в якому я не можу залишити відгук, поки не закрию. а закрити не хочу бо ж ніби десь та друга частина блукає... може ще і прийде... взагалі не зрозуміло що робити з блукаючою посилкою... знову замовляти таку ж? а вдруг прийде ця..) А тут цікаво, як вам гроші повернули? Зазвичай цього лиш через спір можна добитися, відповідно якщо є повернення, то спір виграний у вашу користь, і автоматично замовлення закривається, я не правий? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Dima4s Опубліковано 9 Лютого, 2020 в 20:43 Поділитися #1106 Опубліковано 9 Лютого, 2020 в 20:43 On 07.02.2020 at 11:43, NeoN сказано: А тут цікаво, як вам гроші повернули? Зазвичай цього лиш через спір можна добитися, відповідно якщо є повернення, то спір виграний у вашу користь, і автоматично замовлення закривається, я не правий? як виявляється ні.http://prntscr.com/qzvbzv Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Dima4s Опубліковано 9 Лютого, 2020 в 20:48 Поділитися #1107 Опубліковано 9 Лютого, 2020 в 20:48 On 23.12.2019 at 15:13, jack74 сказано: бувало що і два місяця "мовчало"... А бувало, що навіть диспут "вигравав" (два місяця не доїжджало), а через пів-місяця після того посилка приїжджала (три штуки таких було) гроші за посилку платив китайцям? в мене трекнулась та по якій я виграв диспут, бо не приїхала за 60 днів. не бачу по правилах... маю я вертати гроші китайцю за неї чи ні. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
yu2007 Опубліковано 10 Лютого, 2020 в 06:04 Поділитися #1108 Опубліковано 10 Лютого, 2020 в 06:04 9 hours ago, Dima4s said: гроші за посилку платив китайцям? в мене трекнулась та по якій я виграв диспут, бо не приїхала за 60 днів. не бачу по правилах... маю я вертати гроші китайцю за неї чи ні. ГАРАНТИЯ ВОЗВРАТА Мы вернём деньги, если полученный вами товар не соответствует описанию или не был доставлен в течение периода защиты покупателя. Звідси Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Dima4s Опубліковано 10 Лютого, 2020 в 07:35 Поділитися #1109 Опубліковано 10 Лютого, 2020 в 07:35 1 година тому, yu2007 сказано: ГАРАНТИЯ ВОЗВРАТА Мы вернём деньги, если полученный вами товар не соответствует описанию или не был доставлен в течение периода защиты покупателя. Звідси Ну да. це я читав. Але посилка фактично прийшла. Сума не в пару баксів. Чи не буде це рахуватись шахрайством з моєї сторони, забрати посилку за яку мені вернули кошти) Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
ForZa Опубліковано 10 Лютого, 2020 в 10:23 Поділитися #1110 Опубліковано 10 Лютого, 2020 в 10:23 2 часа назад, Dima4s сказал: Чи не буде це рахуватись шахрайством з моєї сторони, забрати посилку за яку мені вернули кошти) Це їх косяк, що таких мають партнерів з доставки Напиши їм і відправ гроші якщо це тебе так хвилює і спати спокійно не можеш Там в них стільки таких випадків... вау! Так що не хвилюйся! Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Revolver Опубліковано 11 Лютого, 2020 в 08:20 Поділитися #1111 Опубліковано 11 Лютого, 2020 в 08:20 (змінено) По темі затримки відправлень зі сторони укрпошти, замовляв 4 відправлення 20-30 грудня, 3 прийшли в 10-20 числах січня, четверте ще в дорозі, оце тільки інфа прийшла, що приїхало в україну, хто тупив, хз. чи це контейнерами по морю везли і так довго, бо пройшло митницю в одесі, єдине, що певно можна сказати, що це не вина укрпошти) Spoiler Надходження міжнародного відправлення в установу обміну країни призначення 65888 м..Одеса Україна 10.02.2020 13:40:00 Відправка міжнародного відправлення з установи обміну країни подачі CNBJSA ТЕРМIНАЛ КИТАЙ 04.01.2020 02:59:00 Змінено 11 Лютого, 2020 в 08:22 користувачем Revolver 1 Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Dima4s Опубліковано 11 Лютого, 2020 в 08:49 Поділитися #1112 Опубліковано 11 Лютого, 2020 в 08:49 (змінено) 33 хвилин тому, Revolver сказано: По темі затримки відправлень зі сторони укрпошти, замовляв 4 відправлення 20-30 грудня, 3 прийшли в 10-20 числах січня, четверте ще в дорозі, оце тільки інфа прийшла, що приїхало в україну, хто тупив, хз. чи це контейнерами по морю везли і так довго, бо пройшло митницю в одесі, єдине, що певно можна сказати, що це не вина укрпошти) Показати прихований контент Надходження міжнародного відправлення в установу обміну країни призначення 65888 м..Одеса Україна 10.02.2020 13:40:00 Відправка міжнародного відправлення з установи обміну країни подачі CNBJSA ТЕРМIНАЛ КИТАЙ 04.01.2020 02:59:00 яка доставка? До речі помітив що всякі маленькі дрібниці приходять набагато швидше. Змінено 11 Лютого, 2020 в 08:54 користувачем Dima4s Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Revolver Опубліковано 11 Лютого, 2020 в 08:56 Поділитися #1113 Опубліковано 11 Лютого, 2020 в 08:56 (змінено) @Dima4s China Post Registered Air Mail - пише термодатчик - термостат 2-3 бакса - 2 тижіні -укрпошта паяльний фен - 25 уе - 3 тижні нова пошта батарея до планшету 12 уе - 3 тижні нова пошта бінокль - 20 уе - півтора місяці тільки зайшов в країну Змінено 11 Лютого, 2020 в 10:26 користувачем Revolver 1 Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
nickel Опубліковано 11 Лютого, 2020 в 12:40 Поділитися #1114 Опубліковано 11 Лютого, 2020 в 12:40 Що за фігня з фільтром "безкоштовна доставка"? Обираю товари з безкоштовною доставкою, при замовленні обираєш модель чи колір і з'являється ціна за доставку. Як з тим фільтром працювати? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
rrid Опубліковано 11 Лютого, 2020 в 13:58 Поділитися #1115 Опубліковано 11 Лютого, 2020 в 13:58 1 година тому, nickel сказано: Що за фігня з фільтром "безкоштовна доставка"? Обираю товари з безкоштовною доставкою, при замовленні обираєш модель чи колір і з'являється ціна за доставку. Як з тим фільтром працювати? Баг. Хтось пише, що само пропадає, хтось - що треба розлогінитись і повторно залогінитись, хтось - що треба ще й куки почистити, хтось - каже, що само проходить. Якщо, звісно, ти не сплутав з хитро*опими китайцями, які безкоштовно відправляють тільки зі складу в США чи РФ, але в твою країну доставки з цих складів немає, а при виборі доставки зі складу в Чайні - доставка платна. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
nickel Опубліковано 11 Лютого, 2020 в 14:08 Поділитися #1116 Опубліковано 11 Лютого, 2020 в 14:08 7 минут назад, rrid сказал: Якщо, звісно, ти не сплутав з хитро*опими китайцями, які безкоштовно відправляють тільки зі складу в США чи РФ, але в твою країну доставки з цих складів немає, а при виборі доставки зі складу в Чайні - доставка платна. Це точно хитрожопі. Бо відфільтровує нормально, але в перемішку з хитрожопими. Тільки в мене платна доставка вилазить не при виборі складу (склад один), а при виборі моделі або кольору. Приходиться вручну перебирати і дивитися платна доставка чи ні. Капєц як бісить. 1 Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
jack74 Опубліковано 11 Лютого, 2020 в 14:23 Поділитися #1117 Опубліковано 11 Лютого, 2020 в 14:23 1 година тому, nickel сказано: Що за фігня з фільтром "безкоштовна доставка"? Обираю товари з безкоштовною доставкою, при замовленні обираєш модель чи колір і з'являється ціна за доставку. Як з тим фільтром працювати? вже давно так в мене.Але я не так багато і часто там купую, щоб розібратись, чому так. До речі, випадково виявився такий "прикол" в деяких товарах, що на компі показує дорогу доставку (от саме ту, яка "народжується" з "безкоштовної" після вибору конкретної моделі товару), а коли захожу на той самий лот з смарт-версії - доставка дійсно безкоштовна лишається... Не у всіх, здається, але було точно. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
ChB Опубліковано 11 Лютого, 2020 в 14:59 Поділитися #1118 Опубліковано 11 Лютого, 2020 в 14:59 Вчора забрав 2 замовлення на Укрпошті - 75(!) днів в дорозі (але я вірив ), завтра жду ще одне - 25 днів в дорозі (я після листопаду вже відвик, що замовлення з Алі приходять Укрпоштою за 3 тижні) 1 Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Pavelix Опубліковано 11 Лютого, 2020 в 15:01 Поділитися #1119 Опубліковано 11 Лютого, 2020 в 15:01 1 минуту назад, ChB сказал: - 75(!) днів в дорозі Боусом до такого часто є ще й повернення коштів і халява )) 1 Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
ChB Опубліковано 11 Лютого, 2020 в 15:08 Поділитися #1120 Опубліковано 11 Лютого, 2020 в 15:08 Та я побачив по доставці всіх своїх замовлень, що в грудні-січні вийшла така велика затримка, то вже здогадувася, що й це прийде і диспути не відкривав. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
nickel Опубліковано 11 Лютого, 2020 в 20:11 Поділитися #1121 Опубліковано 11 Лютого, 2020 в 20:11 5 часов назад, jack74 сказал: До речі, випадково виявився такий "прикол" в деяких товарах, що на компі показує дорогу доставку (от саме ту, яка "народжується" з "безкоштовної" після вибору конкретної моделі товару), а коли захожу на той самий лот з смарт-версії - доставка дійсно безкоштовна лишається... Не у всіх, здається, але було точно. Я дещо замовляв знайомому, коли сортували вибрали фільтр з безкоштовною доставкою, але коли обрали конкретну модель вспливла ціна доставки. Його вона влаштувала, він мені дав гроші, щоб я замовив і пішов. А при оплаті доставка знову стала безкоштовною. Все з комп'ютера. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
nickel Опубліковано 11 Лютого, 2020 в 21:10 Поділитися #1122 Опубліковано 11 Лютого, 2020 в 21:10 7 часов назад, rrid сказал: Баг. Хтось пише, що само пропадає, хтось - що треба розлогінитись і повторно залогінитись, хтось - що треба ще й куки почистити, хтось - каже, що само проходить. Якщо, звісно, ти не сплутав з хитро*опими китайцями, які безкоштовно відправляють тільки зі складу в США чи РФ, але в твою країну доставки з цих складів немає, а при виборі доставки зі складу в Чайні - доставка платна. А от зараз схоже на баг. Результати пошуку: - сортування по замовчуванню стоїть "кращий вибір" - 6520, з фільтром "безкоштовна доставка" - 2238, що цілком логічно. - якщо сортую по "замовленням" чи "новинкам" чи "ціні", результатів - 8, з фільтром "безкоштовна доставка" - всього 2. Де діваються решта 6518? Складається враження, що Алі дозволяє продавцям випадати з списка у разі сортування, напевно за гроші. Бо те сортування сильно псує їм продажі, варто мені відсортувати по ціні і 6519 продавців йдуть лєсом. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
rrid Опубліковано 12 Лютого, 2020 в 08:35 Поділитися #1123 Опубліковано 12 Лютого, 2020 в 08:35 11 годин тому, nickel сказано: А от зараз схоже на баг. Результати пошуку: - сортування по замовчуванню стоїть "кращий вибір" - 6520, з фільтром "безкоштовна доставка" - 2238, що цілком логічно. - якщо сортую по "замовленням" чи "новинкам" чи "ціні", результатів - 8, з фільтром "безкоштовна доставка" - всього 2. Де діваються решта 6518? Складається враження, що Алі дозволяє продавцям випадати з списка у разі сортування, напевно за гроші. Бо те сортування сильно псує їм продажі, варто мені відсортувати по ціні і 6519 продавців йдуть лєсом. Це старезний баг алі. В мене проходив такий варіант "лікування". Коли в результаті фільтрування кількість результатів пошуку зменшується, зазвичай з'являється таке повідомлення: Some search results have been omitted that may be unrelated to your keywords. If you want to view all results, click here клікаєш там на "клік хере", і справді стає "більше" ) є ще одна фішка, з цим пов'язана. з результатів пошуку відкриваєш сторінку, яка підходить тобі по характеристиках, але відчуваєш, що алі підсунув тобі промоцію з не найнижчою ціною. внизу сторінки будуть лоти від цього ж продавця, а ще нижче - схожі товари від інших продавців, і якраз там часто бувають цікавіші пропозиції (аналогічно при додаванні товару в корзину алі показує схожі пропозиції, і якщо товар вже в корзині, то внизу сторінки корзини є пропозиції). але тут вже не працює фільтр "безкоштовна доставка" (хоча був період, коли я доплачував надцять центів, щоб отримати трекову посилку замість безтреку). 2 Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
nickel Опубліковано 12 Лютого, 2020 в 08:42 Поділитися #1124 Опубліковано 12 Лютого, 2020 в 08:42 5 минут назад, rrid сказал: Це старезний баг алі. В мене проходив такий варіант "лікування". Коли в результаті фільтрування кількість результатів пошуку зменшується, зазвичай з'являється таке повідомлення: Some search results have been omitted that may be unrelated to your keywords. If you want to view all results, click here клікаєш там на "клік хере", і справді стає "більше" ) є ще одна фішка, з цим пов'язана. з результатів пошуку відкриваєш сторінку, яка підходить тобі по характеристиках, але відчуваєш, що алі підсунув тобі промоцію з не найнижчою ціною. внизу сторінки будуть лоти від цього ж продавця, а ще нижче - схожі товари від інших продавців, і якраз там часто бувають цікавіші пропозиції (аналогічно при додаванні товару в корзину алі показує схожі пропозиції, і якщо товар вже в корзині, то внизу сторінки корзини є пропозиції). але тут вже не працює фільтр "безкоштовна доставка" (хоча був період, коли я доплачував надцять центів, щоб отримати трекову посилку замість безтреку). Та це все відомо, після клік хере стало 3 пропозиції замість 2. І кажу ж кумарить длубатися вручну, бо фільтр не працює так як раніше. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
turbo Опубліковано 12 Лютого, 2020 в 10:11 Поділитися #1125 Опубліковано 12 Лютого, 2020 в 10:11 (змінено) Обрав опцію типу "самовивіз", але відправка всеодно з Китаю. Ніхто з таким не стикався, де в Буратіно забирати? Змінено 12 Лютого, 2020 в 10:18 користувачем turbo 1 Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь
Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити обліковий запис
Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!
Реєстрація нового користувачаУвійти
Вже є акаунт? Увійти до системи.
Увійти