Перейти до змісту

Потрібна консультація по замовленню з Ali Express

Saddy

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
On Sat Feb 01 2020 at 1:22 AM, Dima4s said:

Можу показати 4 треки. З кінця листопаду. Тільки зараз доходять! А одна і взагалі ще десь блукає..

Тому не варто бути таким категоричним.

Ну я можу свій показати і що, може вина не укрпошти, а якоїсь проміжної точки, митниці чи окремого складу.

• Відповідей 1,8 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Опубліковано (змінено)
6 годин тому, Revolver сказано:

Ну я можу свій показати і що, може вина не укрпошти, а якоїсь проміжної точки, митниці чи окремого складу.

Може і не укрпошти. А може - саме її.

Кинь трек. Цікаво як йшла посилка.

Змінено користувачем Dima4s
Опубліковано
On 2/1/2020 at 1:22 AM, Dima4s said:

А одна і взагалі ще десь блукає

З тобою укрпошта хоч раз сама зв'язувалася, після того як зареєстрували твій запит? Чи ти сам телефонував на гарячу лінію і питав?

Опубліковано
1 година тому, yu2007 сказано:

З тобою укрпошта хоч раз сама зв'язувалася, після того як зареєстрували твій запит? Чи ти сам телефонував на гарячу лінію і питав?

Щоб самі то ніразу. Один раз я їх задовбав і мені написали що передзвонять для уточнення деталей.. в десятий раз)

Казали тиждень... тепер кажуть,згідно закону, рішення по заявці буде протягом 30 днів)

• +1 1
Опубліковано
32 минуты назад, Dima4s сказал:

Є тут ті хто отримувпв хочу б пару посилок з алі новою поштою?

Скільки в середньому йшла посилка?

остання мені йшла новою поштою, десь три тижні

• +1 1
Опубліковано

то вони ізольовані від дому чи таки Бог дав довгий відпочинок з сімьєю ? :) мабуть таки вони ізольовані від дому, але разом зі всією сімьєю :) 

• Ха-ха 1
Опубліковано
2 часа назад, Dima4s сказал:

Остання їхала трохи більше 2х тижнів.

• +1 1
Опубліковано
3 годин тому, Dima4s сказано:

в листопаді 3 штуки за 16-18 днів

• +1 1
Опубліковано
4 hours ago, Dima4s said:

Щоб самі то ніразу. Один раз я їх задовбав і мені написали що передзвонять для уточнення деталей.. в десятий раз)

Казали тиждень... тепер кажуть,згідно закону, рішення по заявці буде протягом 30 днів)

Ясно) Не те щоб ми сильно переживали (Алі вернув вже гроші), але все таки хотілося б отримати ту «завислу» у Львові посилку )))

мені, доречі, китаєць прислав лед-лампи в авто новою поштою (хоча доставка була безкоштовною для мене), а газоаналізатор за 95 баксів інший китаєць «послав» укрпоштою, і посилка прострочила 2 місяці (правда він заздалегідь продовжив термін до 90 днів, видно щось знав ))) Сьогодні забрав, китайцю повезло )

Опубліковано
1 година тому, yu2007 сказано:

Сьогодні забрав, китайцю повезло )

По моїй завислій в транзиті, продавець не захотів продовжувати більше 60 днів і написав щоб я відкривав диспут та вказував що посилка не прийшла через логістичні проблеми...

Таке буває....

Опубліковано
11 часов назад, Dima4s сказал:

один раз перезвонили, но я не смог поговорить, занят был.

нам на гирлянды елочные продлили срок доставки))))

Опубліковано

з твого скріна нічого не зрозуміло...

Якщо тебе все влаштовує - закривай. Не влаштовує - не закривай. Тобі від того точно гірше не буде.

І як це "частину отримав, а за частину вернулигроші"? Певно, ти замовляв просто в одного й того ж продавця, на одній і тій же сторінці товару різні позиції? Ну тоді там і різні підтвердження мали б бути, по кожному пункту (хоча й в "покупках" воно йде начеб-то одним замовленням). Інакше поясни, що це за "частини"

• +1 3
Опубліковано
2 хвилин тому, jack74 сказано:

з твого скріна нічого не зрозуміло...

Якщо тебе все влаштовує - закривай. Не влаштовує - не закривай. Тобі від того точно гірше не буде.

І як це "частину отримав, а за частину вернулигроші"? Певно, ти замовляв просто в одного й того ж продавця, на одній і тій же сторінці товару різні позиції? Ну тоді там і різні підтвердження мали б бути, по кожному пункту (хоча й в "покупках" воно йде начеб-то одним замовленням). Інакше поясни, що це за "частини"

одне замовлення продавець поділив на 2 посилки. по факту замовлення одне а посилок -дві. одна прийшла, інша десь блукає.

Опубліковано

@Dima4sякщо не закриєш - особливо нічого не виграєш. Можеш зачекати 26 днів - авось прийде 2-га частина

Опубліковано
1 година тому, Dima4s сказано:

одне замовлення продавець поділив на 2 посилки. по факту замовлення одне а посилок -дві. одна прийшла, інша десь блукає.

скільки не замовляв - ніразу ОДНУ посилку з ЄДИНИМ трек номером не відправляли окремо, або ти щось не дописуєш, або китаєць обманув :sm128:

Опубліковано
1 година тому, Dima4s сказано:

одне замовлення продавець поділив на 2 посилки. по факту замовлення одне а посилок -дві.

вперше таке чую... Навпаки, буває що в одного продавця береш декілька різних позицій (навіть в різних лотах), а він все-одно об'єднує в одну посилку. Навіть без твого прохання

... хіба що в тебе може що габаритне було?...

• +1 1
Опубліковано
1 година тому, jack74 сказано:

... хіба що в тебе може що габаритне було?...

саме так. не помістилось в посилку.

1 година тому, St@S_ сказано:

скільки не замовляв - ніразу ОДНУ посилку з ЄДИНИМ трек номером не відправляли окремо, або ти щось не дописуєш, або китаєць обманув :sm128:

я не зовсім чітко виразився. напевно. замовлення одне. але посилок дві. і трека два.
от один трек прийшов. а другий ні.
За другу посилку мені вернули гроші.
і тепер в мене висить замовлення. в якому я не можу залишити відгук, поки не закрию. а закрити не хочу бо ж ніби десь та друга частина блукає... може ще і прийде...
взагалі не зрозуміло що робити з блукаючою посилкою... знову замовляти таку ж? а вдруг прийде ця..)

Опубліковано
38 minutes ago, Dima4s said:

взагалі не зрозуміло що робити з блукаючою посилкою... знову замовляти таку ж? а вдруг прийде ця..)

Це та що в Дніпрі?

Опубліковано
15 годин тому, yu2007 сказано:

Це та що в Дніпрі?

ні.
Дніпро це окрема епопея
Укрпошта дзвонила вчора, їм не цікаво де моя посилка)) цікаво чому я негативні відгуки на операторів гарячої лінії залишаю) 
головна пошта країни не перестає дивувати..

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Створити...