Перейти до змісту

Ви підете голосувати?

HWman

216 проголосували

Ви не маєте дозволу голосувати в цьому опитуванні або переглядати його результати. Будь ласка, войдите або зареєструйтесь для можливості голосування у цьому опитуванні.

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
...не обнаружила, как обычно, пункта "против всех". Растерялась...

Чего теряться-то - на бумажках отлично рисовать можно, они большие, качественные :)

• Відповідей 218
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Я аполитична крайне и не всегда ходила на выборы. И ханжить тут, что мол "мои дети...", я не буду. Мои дети сами о себе подумают. Так я их воспитала. До внуков мне тем более дела нет. Они не мои дети.

Я какое-то время не ходила на выборы тоже. До революции апельсиновой. Тогда я кое что для себя и в себе открыла и поняла.

Я так вижу: не идут на выборы бомжи, алкаши, наркоши, дебилы, паталогические лентяи и некий процент вменяемых пофигистов. Среди них, наверняка, есть люди, которых я уважаю и не перестану уважать от того, конечно же.

Я реалист и понимаю, что один мой голос ничего не решит. То, что я одна буду носить мусор в кармане, в городе чище не станет. Но я буду носить мусор в кармане, буду ходить на зеленый и буду ходить на выборы. Пох** мне, что вокруг меня от этого ничего не изменится. Мне главное, что внутри меня изменится, если я перестану это все делать.

Дальше бла, бла... не буду углубляться в дебри. Кто понял, тот поймет :)

хороША позиція, а те, що живеш в країні відсталій від цивілізованого світу, то нічого..."діти самі про себе подумають"....(( думка тих, кого це "добре" не торкається...

Опубліковано

хороША позиція, а те, що живеш в країні відсталій від цивілізованого світу, то нічого..."діти самі про себе подумають"....(( думка тих, кого це "добре" не торкається...

Вы такой вывод делаете из сказанного? Значит, не вам я то писала :)

Опубліковано
йти чи нейти? ніхто грошей не пропонує... мо хіба біля дільниці...

political slut detected )

Ну шо ж так грубо, можна подумати давали б тобі 500 грн ти б не проголосував би за шмалицю?

Все рівно я не хотів ні-за-ко-го голосувати, всі вони мені на одне лице, всі бандюги, по іншому у політику добратись тяжко, проте деяким вдається, але то рідкість.

Опубліковано

Все рівно я не хотів ні-за-ко-го голосувати, всі вони мені на одне лице, всі бандюги, по іншому у політику добратись тяжко, проте деяким вдається, але то рідкість.

Так бери до руки зброю, партизане))

Опубліковано
йти чи нейти? ніхто грошей не пропонує... мо хіба біля дільниці...

political slut detected )

Ну шо ж так грубо, можна подумати давали б тобі 500 грн ти б не проголосував би за шмалицю?

Грубо, але справедливо! Особисто я не проголосував би за Палицю навіть якби мені давали і 1000 гр. Гроші дуже швидко розійдуться, а відчуття що тебе "поімєлі" залишиться надовго ...

Опубліковано

В Україні з кожними виборами явка громадян на дільниці для голосування зменшується.

Про це на брифінгу повідомив заступник глави ЦВК Андрій Магера, передає

УНІАН.

Він навів такі статистичні дані: у 1998 році на парламентських виборах явка становила 69,63%, у 2002 - 65,21%, 2006 - 58,97%, у 2007 на позачергових парламентських виборах явка становила 57,94%.

На нинішніх виборах за даними з 205-ти округів явка становить 57,88%.

все більше людей примушує частину форумчан жити в жопі))

Опубліковано
Грубо, але справедливо! Особисто я не проголосував би за Палицю навіть якби мені давали і 1000 гр. Гроші дуже швидко розійдуться, а відчуття що тебе "поімєлі" залишиться надовго ...

Смішно, хоча... єслі у когось гроші є і ні в чому не нуждається то можна і не брати і спати спокійно...

Опубліковано

а я знаю людей, які на заробітках не жаліли по 50 євро в один бік, плюс день на дорогу, щоб добратись до посольства і таки проголосувати

Мій батько зібрався йти голосувати і згадав, що паспорт з документами в селі залишив. Взяв ключі й поїхав. Хіба 80 км це відстань?

Опубліковано

Мій батько зібрався йти голосувати і згадав, що паспорт з документами в селі залишив. Взяв ключі й поїхав. Хіба 80 км це відстань?

Respect

Опубліковано

Итак, сто рубасов я заработал (в дождь валить на дильныцю это вам не просто так ) :) Зато хоть по Киверцам прогулялся....

Опубліковано

Что и требовалось доказать. За качество уж извините, там не фото сессия была.. :)

Тепер підійди до дзеркала і напиши те саме в себе на чолі, шо там мєлочитись, писати бо бюлетнях - дитяча витівка. Нехай всі знають якій ти "гєрой" і пацан з яйцами.

Опубліковано
а чьо ніззя мінус вліпити ? чи то привілей тільки окремим користувачам ?

набери ще півтори сотні постів і в тебе теж з"явиться такий "привілей".

Випередили)))

Опубліковано
, писати бо бюлетнях - дитяча витівка. Нехай всі знають якій ти "гєрой" і пацан з яйцами.

а вчём, собственно, проблема ? я свой гражданский долг исполнил....я участвовал на выборах, и я сделал свой выбор... шо не так ?

Опубліковано

Гетто, я підозрював, що ти "дивний", але щоб на стільки... Не відпустило до ранку?

и я сделал свой выбор... шо не так ?

Ні, ти не зробив вибір - ти його просрав. Ось що не так.

Через таких як ти матимемо ще одні пере-вибори. А це знову витрачати державне бабло на друк бюлетнів.. плата людям, що були задіяні на виборах. А це недоплата держ службовцям, затримка пенсій і т.д.

Знаєш, Гетто, хотів було тебе якось обізвати - але не стану, не буду опускатися до твого рівня!

Опубліковано
Через таких як ти матимемо ще одні пере-вибори.

Нет, посмотри статистику на текущий момент. Мы ещё будем в жопе очень долго, и не через таких как я, а через те миллионы людей, которые отдали свой голос за тех, которые ещё очень долго будут держать в жопе эту страну.

Опубліковано

Смішно, хоча... єслі у когось гроші є і ні в чому не нуждається то можна і не брати і спати спокійно...

Просто в декого є почуття власної гідності ... Не ображайся, але схоже на те, що бути тобі "по жизні" бідним студентом ...

Опубліковано

Вы же сами советовали Гетто сходить и испортить бюллетень, а теперь минусуете-ругаете? Где логика?

Опубліковано

Я не радив.

У нас "не вибрати нічого" - значить вибрати тих, хто підтримує регіони. Вважаєш дуже розумно було зіпсувати бюлетень?

Опубліковано

Мне порыться по политическим веткам форума? Посчитать, сколько раз и кто убеждал меня пойти на выборы и на бюллетене написать слово из трёх букв?

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...