Jump to content

Опитування для чоловіків «Нарощені вії це гарно?»

Busita

Нарощені вії це гарно?  

73 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Всім привіт! Ні для кого вже давно не секрет, що більшість жінок під гаслом "роблю, щоб подобатись чоловіку" роблять різні маніпуляції зі своєю зовнішністю. У кожної причини свої: хто через власні комплекси (кажуть «для себе коханої», щоб підняти самооцінку), а хто через тих  же жінок (щоб заздрили/ я не гірша і т.д., бо ті і є найпридирливіші судді) та інше. Отже, зараз у прекрасної половини пішла в моду тенденція нарощування вій. Я вже надивилася на різне і, чесно кажучи, бачила лише одиничні випадки, коли то все реально гарно виглядає. Але це особисто моє бачення. І от мені, як дівчині, стало цікаво, чи це взагалі подобається чоловікам?

• Replies 85
  • Created
  • Last Reply
11 хвилин тому, Busita сказано:

Всім привіт! Ні для кого вже давно не секрет, що більшість жінок під гаслом "роблю, щоб подобатись чоловіку" роблять різні маніпуляції зі своєю зовнішністю. У кожної причини свої: хто через власні комплекси (кажуть «для себе коханої», щоб підняти самооцінку), а хто через тих  же жінок (щоб заздрили/ я не гірша і т.д., бо ті і є найпридирливіші судді) та інше. Отже, зараз у прекрасної половини пішла в моду тенденція нарощування вій. Я вже надивилася на різне і, чесно кажучи, бачила лише одиничні випадки, коли то все реально гарно виглядає. Але це особисто моє бачення. І от мені, як дівчині, стало цікаво, чи це взагалі подобається чоловікам?

Фото буде? :)

я коли бачу з нарощеними віями, підсвідомо завжди згадую цей мультик, відповідно й підсвідоме перше упереджене ставлення, як до героїнь цього мультфіму ( Бурьонка из Масльонкино)

128200_original.JPG

26 хвилин тому, Busita сказано:

Якщо воно гарно, то воно, таки, гарно і як може не подобатись, коли воно пасує жінці?)) Але , здебільшого,  як каже моя мала-шо попало))) В загальному, поділяю думку дядька Маньяка))).

27 хвилин тому, Oli сказано:

Фото буде? :)

Тоді треба певне створювати нову тему з викладанням фото дівчат з такими війками, щоб були порівняння і "живі" оцінки) Я, на щастя (чи може на жаль), маю власні природні і поки не впала в залежність щось собі доробляти, хоч і не без комплексів:blush:

1 хвилина тому, Busita сказано:

Тоді треба певне створювати нову тему з викладанням фото дівчат з такими війками, щоб були порівняння і "живі" оцінки) Я, на щастя (чи може на жаль), маю власні природні і поки не впала в залежність щось собі доробляти, хоч і не без комплексів:blush:

я думав чергова пятнична тема буде, ех...

Нарощені вії, накачані губи, намальовані брови - це нічний жах більшості чоловіків.

45 хвилин тому, volks сказано:

Нарощені вії, накачані губи, намальовані брови - це нічний жах більшості чоловіків.

Спойлер

є різні нарощені віі

я колись давним-давно нарощувала,виглядали неприродно - і зараз такі ні за що не зроблю

роки 2 тому нарощувала ,виглядали натурально ,гарно - але мене втомлювали корекціі

тому мій мастхев - хороша туш ,а на період літньоі відпустки роблю ламінацію вій

війки своі,як нафарбовані - на пляжі завжди красуня :0013: можна спокійно купатися,ниряти - впевнений що віі не помнуться та не відваляться )

- Обожнюю твоє волосся

- Це перука. 

- Обожнюю твої блакитні очі! 

- Це лінзи. 

- Обожнюю пишні твої груди! 

- Це "Wonderbra". 

- Обожнюю твої ноги стрункі! 

- Ну слава Богу! Нарешті хоч один заслужений комплімент!

:D

Відчайдушна домогосподарка скаржиться подрузі: 
- Мій чоловік мене геть не любить! Уявляєш, нещодавно прошу у нього 200 гривень на салон краси, а він, сволота, подивився на мене і дав 500!

:D

«Раптом доля? А я не нафарбована», - завжди твердила я собі. Якось зламала ногу в двох місцях, впавши у ванній. Поїхала в травмпункт з недоголеною ногою, напівстертим лаком на нігтях, в бабусиній кофті і без натяку на макіяж. Зустріла там свою долю - хлопця зі зламаною рукою і недоголеною наполовину бородою. Разом вже 5 років.;)

нарощені вії - цілком нормально і гарно, якщо в міру

а ось брови, що стираються вологою серветкою і рохпухші від ботоксу губи - ось це кошмар

15 годин тому, Busita сказано:

І от мені, як дівчині, стало цікаво, чи це взагалі подобається чоловікам?

Питання  лише в тому чи гарно зроблено,  бо в половини накосячено.

Я впевнений навіть в тому, що якщо "виловити" дівчат в бойовому розфарбуванні та змити з них ту всю штукатурку то вийдуть навіть гарніші чим були в образі нафарбованої.

Хоча може це комплекс неповноцінності, що дівчина вважає якщо вона вийшла без макіяжа то вона страшна і нікому не потрібна, хоча нсправді навпаки напевно багатьох чоловіків відлякує невдала "бойова розкраска" :)

59 хвилин тому, MACCEN сказано:

Я впевнений навіть в тому, що якщо "виловити" дівчат в бойовому розфарбуванні та змити з них ту всю штукатурку то вийдуть навіть гарніші чим були в образі нафарбованої.

А я ні. 

Дівчатка вії ,то взагалі не те пальто,як кукла з ссср))))) тітьки - то наше все))))))!!!! 

Всім гарного дня!!!

Пару днів назад стою в черзі в аптеці, три каси, я помічаю, що у кожної з фармацевтів з різними бровами

6 годин тому, SunSeth сказано:

А я ні.

А з ранку, повертаючись з ванної до  спальні, до "принцеси",,,

357.gif

Я в першу чергу дивлюся, щоб кадика в дівчини не було. А все інше то вже таке

12 годин тому, bublik007 сказано:

А з ранку, повертаючись з ванної до  спальні, до "принцеси"

Посади її ввечері на таксі, нащо вже вона зранку? ))

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

AliExpress WW

• Create New...