Перейти до змісту

Скарга на Нову пошту

anahareo

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
2 годин тому, Saddy сказано:

загалом я її чекав 7 календарних днів, замість того, щоб отримати на наступний після відправки день.

п.п.с. добре, що мені не було тоді терміново отримати дане відправлення. але форс-мажорні обставини присутні в житті

мм,

а є якісь терміни доставки?

типу після перевищення яких посилка вважається втраченою і наступає страховий випадок

Опубліковано

Наразі все ОК, все прийшло, глюки бувають... Мені колись (не Новою Поштою, правда) замість Луцька ВІСІМ компів з моніторами, клавомишами і принтерами, а пару і з "3 в 1" (!!!) в ЛУГАНСЬК відправили - як курка лапою "Луцьк" хтось написав... Ото було сміху - компи-мандрівники - всю Україну проїхали!

Опубліковано
6 хвилин тому, AgentSmith13 сказано:

Наразі все ОК, все прийшло, глюки бувають...

Добре що все добре

просто заради інтересу спитав, може вже хтось вивчав це питання

Опубліковано (змінено)
8 часов назад, AgentSmith13 сказал:

А покриття відділеннями в нього як  (якось і не пам'ятаю, коли востаннє їх відділення бачив)? А доступність замовлення  з доставкою Інтаймом є у всіх інет-магазинах?

Я чомусь завжди думав що інтайм є слідуючим після нової пошти по кількості відділень.

Сам користувався послугами інтайму коли замовляв запчастини до авто (коли вантаж габаритний чи важчий або те і те одразу) і не одноразово.

Але по кількості відділень таки да - нова пошта поза конкуренцією.

Змінено користувачем Litovets
Опубліковано (змінено)

До речі, з відправкою документів у НП у двох випадках з двох стикався з проблемою надсилання смс сповіщення вже після початку дії платного зберігання. А іншого варіанту взнати номер ТТН, на жаль, не пропонується.

Змінено користувачем Oggy
Опубліковано

new.novaposhta.ua

новий особистий кабінет, є розділ вхідні. все що їде на ваш номер телефону, гезалежно від отримувача, ви бачите!

• Дякую! 1
Опубліковано

@ursa @Zalepok44 не підкажете, де знайти "особистий номер"? Зарєструватись не дозволяє (такий номер і мейл вже зареєстровано). Для відновлення паролю просить цей особистий номер.

Опубліковано
On 19.10.2018 at 17:14, Oggy сказано:

@ursa @Zalepok44 не підкажете, де знайти "особистий номер"? Зарєструватись не дозволяє (такий номер і мейл вже зареєстровано). Для відновлення паролю просить цей особистий номер.

дзвоніть на гарячу лінію і питайте в них, можливо й допоможуть

• 1 місяць потому...
Опубліковано (змінено)

попросила братиха відправити коробку розміром 125х65х45см вагою 11 кг в смт. Полтавської області... Нова пошта зацінила пересилку в 480 грн... Послав Укрпоштою - вартість 110 грн. Різниця доволі суттєва.

Зараз дивлюсь на пересилку коробки розміром 180х120х40см, в Рівне - Нова пошта цінить аж в 663 грн! Певно суто мою коробку окремо будуть везти! Бо мені машиною самому завезти туди й назад обійдеться в 400грн! 

А ЧИ НЕ ОХРІНІЛИ ВОНИ??? Зажерлися? ну-ну... 

Змінено користувачем jack74
  • +1 4
Опубліковано
2 годин тому, jack74 сказано:

попросила братиха відправити коробку розміром 125х65х45см вагою 11 кг в смт. Полтавської області... Нова пошта зацінила пересилку в 480 грн... Послав Укрпоштою - вартість 110 грн. Різниця доволі суттєва.

Зараз дивлюсь на пересилку коробки розміром 180х120х40см, в Рівне - Нова пошта цінить аж в 663 грн! Певно суто мою коробку окремо будуть везти! Бо мені машиною самому завезти туди й назад обійдеться в 400грн! 

А ЧИ НЕ ОХРІНІЛИ ВОНИ??? Зажерлися? ну-ну... 

В Дубно сьогодні відправив ремень до стіралки.60 гривень.без наложних....згадав роки так 3-4 тому за такий товар оплачували 12-15 гривень.

Хотів сьогодні колонку газову замовити з Харькова.порахував доставка 280 грн стое.прийдеться интаймом чи автолюксом заказ робити.

Скоро та й вже деякі товари дешевше стоять,як доставка нп.

Опубліковано

зажрались конкретно

печально  що конкурентів мало, особливо в малих містах

відправляв коробочку 10*5*3см - 40грн  

Опубліковано

Ціни в них космос, але терміни мене взагалі дивують. Чотири останні посилки з Києва відправка в 20 десь, на наступний день в 10 ранку вже можна забрати. Реально не очікував 

Опубліковано
4 хвилин тому, Amor сказано:

Ціни в них космос, але терміни мене взагалі дивують. Чотири останні посилки з Києва відправка в 20 десь, на наступний день в 10 ранку вже можна забрати. Реально не очікував 

Це Київ... 

Мені з Обухова відправляли після 12:00, то 2дні

Опубліковано

ви хочте сервіс, швидку обслугу, практично відсутність черг, відділення в межах 1км одне від одного і щоб це все коштувало тарілку супу, нуїйбо :)

Опубліковано
5 часов назад, Deemon сказал:

практично відсутність черг

ну тут можна посперечатися)

але як на мене 75 грн з Києва за майже 2 кг, то трішки так перебор

Опубліковано

Замовив дещо з Києва, у картонній трубі 120см висота і ширина 10см 

понесли на НовуПошту заспівали 85грн, їде Інтаймом за 40грн, завтра маю забрати.

Опубліковано

Хз...Відправнику треба було на відділенні когось нагнути. Калькулятор по НП видав 55 гривень. Інтайм - 45.

П.С. Кілька разів дивився, як вантажать на Інтаймі фуру...@#Yєл...Все насипом, як небудь. Страхування на б/в предмети - 200 гривень. Спробував відправити кпп, клієнт хотів в дерев'яному каркасі (як на НП). Сказали - поїде через тиждень, у них нема можливості (матеріалу, якщо точніше). НП дорога, однозначно. Але хоч якась відповідальність присутня.

• +1 1
Опубліковано (змінено)
19 годин тому, Deemon сказано:

ви хочте сервіс, швидку обслугу, практично відсутність черг, відділення в межах 1км одне від одного і щоб це все коштувало тарілку супу, нуїйбо :)

по-перше, я не просив в них наплодити відділень "в межах 1 км" і за це тепер мені сплачувати зарплату тому роздутому "сервісному" штату". Відділень в них вже аж ЗАбагато.

По-друге, чим їхній сервіс кращий він Інтайма, наприклад, чи від Гюнсела, чи від Укрпошти вже навіть зара? 

По-третє, "відсутність" черг - в Інтаймі їх теж нема. І в Гюнселі, і в Нічному експресі, і в Делівері і т.д. Чи ти з Укрпоштою лише порівнюєш? А в НП не раз в черзі стояв. Особливо якщо на першому відділенні.

А за "тарілку" супу ти вже не перегинай (та й "тарілка супу" є різна). Пересилка "скопом" не може коштувати дорожче, ніж доставка суто окремого ящика на таксі. Понабирали штат - то тепер нехай зменшать собі прибутки

Але нічого, ринок поставить все на свої місця.

10 годин тому, fedot сказано:

НП дорога, однозначно. Але хоч якась відповідальність присутня.

І яка? В цій темі вже он люди описували їхню "відповідальність". Та й в інших точно така ж "відповідальність" (Укрпошту сюди поки не маю на увазі)

Змінено користувачем jack74
  • +1 2
Опубліковано

свої враження -

інтайм та делівері - нормально та вигідніше відправляти габаритні та посилки з великою вагою.

укрпошта - відправляти невеликі пакети, недорогі, без оголошеної вартості та без наложки (якось складно у них та наложка). зараз хоч ввели можливість оплачувати доставку отримувачем.

нова пошта - відправляти посилки невеликі та з оголошеною вартістю, або крихке - тут варто переплатити декілька грн. за обриштовку, додаткове пакування та страховку, що приїде збереженим.

• +1 1
Опубліковано
31 хвилин тому, jack74 сказано:

І яка? В цій темі вже он люди описували їхню "відповідальність". Та й в інших точно така ж "відповідальність"

В переважній більшості випадків пошкодження вантажу при транспортуванні лише НП компенсувала мені оголошену вартість відправлень. Від інших перевізників я такого добитися не міг.

Опубліковано
58 хвилин тому, fedot сказано:

В переважній більшості випадків пошкодження вантажу при транспортуванні лише НП компенсувала мені оголошену вартість відправлень. Від інших перевізників я такого добитися не міг.

В інтаймі точно відшкодовують пошкоджений товар,правда треба тиждень ждати відшкодування.на делівері в чеку була графа страхування товару.вот укр пошта чи відшкодовуе це вже питання.

Опубліковано
1 час назад, Saddy сказал:

свої враження -

інтайм та делівері - нормально та вигідніше відправляти габаритні та посилки з великою вагою.

укрпошта - відправляти невеликі пакети, недорогі, без оголошеної вартості та без наложки (якось складно у них та наложка). зараз хоч ввели можливість оплачувати доставку отримувачем.

нова пошта - відправляти посилки невеликі та з оголошеною вартістю, або крихке - тут варто переплатити декілька грн. за обриштовку, додаткове пакування та страховку, що приїде збереженим.

з Інтаймом треба бути дуже обережним

стикалася неодноразово

ось випадок в понеділок, і таке з різними сумами було вже не раз!

відправляється посилка від постачальника до клієнта

клієнт звонить , каже :щось тут не так

450 грн за пересилку

я відразу кажу:вимагай ,щоб переміряли/переважили та зробили перерахунок

спочатку відмовлялися,тоді таки зробили перерахунок і сума з 450 грн змінилася на 100 !

• Збентежений 1
  • +1 1
Опубліковано
1 година тому, paksivatova сказано:

сума з 450 грн змінилася на 100

Стосовно НП теж таке вже писали. Всі вони не святі і грішать таким.

• +1 2

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Створити...