Перейти до змісту

Скарга на Нову пошту

anahareo

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

також, забираю у відділенні 8. Кажіть номер телефону.... ось вам 3 відправлення.... кажу,  - "а мені ще б гроші за наложку отримати", е ні, траба пачпорт... а для посилок - кажіть номер. от сук...

• Відповідей 1,3 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано
18 hours ago, bormotuha said:

Дивно, зазвичай посилку шукають по номеру накладній, а не по імені. Спочатку завжди я сканую свій штрих-код з додатку, в такому випадку документи не вимагають, лише, коли ви відправляли наложеним платежем і вам повертають гроші. Колись одна ненормальна не віддала мені гроші за наложку по посвідченню водія, мусив йти за паспортом.

угу,

для звичайних посилок, наскільки я знаю:

або додатком тоді без ІД, або по 4 останніх цифрах + ІД, або по номеру телефону + ІД

в моєму варіанті було 4 цифри + ІД, назвала моє прізвище, перевірила паспорт і.....схопила чужу посилку, десь рука "дрогнула"

прізвище адресата вже сам побачив на шилдику

Опубліковано
On 04.12.2020 at 08:20, xc90 сказано:

Виходить, що так.

Писало в кабінеті 34 без букви, але переадресацію робити нинчє 60грн (важкий вантаж) - вирішив, що в телефонній розмові з кур'єром розкажу краще.

так це проблеми того, хто створював накладу - відправника

нехай би і виправляв помилку

Опубліковано

нова пошта знову порадувала

відправляли мені в суботу з  столиці телевізор 55 дюймів через олх доставку вага 12кг

ясєн куй вони обємну влупили 48кг

відмовили в олх доставці

клієнт відправив наложенним платежем

прибув в пять ранку 13.12.2020

вчора в 15 00 не витримав приіхав на 1 відділення послали накуй сказали на терміналі ще не відгрузили

позвонив на гарячу лінію оформили скаргу

до цього часу  так і не відгрузили:D

Опубліковано
7 minutes ago, westboiuu said:

позвонив на гарячу лінію оформили скаргу

Результат був приблизно:

- Ну ми поговорили з персоналом, прошу вибачити, бла-бла.

- Ей, я тут влетів на 700грн через вас!

- Так-так, розуміємо, дуже шкода.

...

Опубліковано

звоню на гарячу лінію

піпец наше 1 відділення поклало болт на головний офіс

відповіли перше відділення не піднімає слухавкі:0016:

Опубліковано

в нас серуть старий ринок шо гадюшнік

блять 1 відділення вчора відвідав:0033:

сука о там гадюшнік тількі циган з ведмєдьом не хватає

і ці підароперовозчікі так і не дали мені відповідь де мій груз гуляв добу

ні вибачень -  тьолкі на касі явно з сусіднього циганського табору

Опубліковано
1 година тому, yu2007 сказано:

За що 500 грн?

телевізор на подарунок куплявся

оформили через олх доставку

в людей кредитка привата оформили купівлю через неі

сукі дві приват і олх доставка

відмовили в олх доставці так як габаритний груз перевищує 30 кг

а 500 гр це йобаний приват з них зняв проценнт і не повернув за проведення кредитних коштів

Опубліковано
5 minutes ago, westboiuu said:

500 гр це йобаний приват з них зняв проценнт і не повернув за проведення кредитних коштів

А якби це кошти були власні, а не кредитні - то комісія повернулася б?

яка ціна телевізора?

Опубліковано
Щойно, yu2007 сказано:

яка ціна телевізора?

яка в хрін різниця наєбали пенсіонерів і все

кошти хоть і кредитні не були використані 

Опубліковано
1 година тому, yu2007 сказано:

якщо власні кошти, яка ще нафіг комісія?  чи приват окуеває вже зовсім?

Опубліковано
1 час назад, westboiuu сказал:

телевізор на подарунок куплявся

оформили через олх доставку

в людей кредитка привата оформили купівлю через неі

сукі дві приват і олх доставка

відмовили в олх доставці так як габаритний груз перевищує 30 кг

а 500 гр це йобаний приват з них зняв проценнт і не повернув за проведення кредитних коштів

Читав десь аналогічний відгук про олх доставку.То там продавець відхилив, а монобанк зняв відсотки. Але там, наче, чоловік відбив свої кошти назад

Опубліковано
2 hours ago, westboiuu said:

яка в хрін різниця наєбали пенсіонерів і все

кошти хоть і кредитні не були використані 

Пенсіонери купують на ОЛХ півтораметрову плазму за кошти з кредитки? І хто ж їх нає...надоумив на таке?))

1 hour ago, Bliksss said:

якщо власні кошти, яка ще нафіг комісія?  чи приват окуеває вже зовсім?

Таке пишуть

Spoiler

Тобто я можу придбати на ОLX кросівки, потім приміряти їх у відділенні Нова Пошта, та якщо розмір не підійде — відправити назад, а гроші за покупку повернуться мені на карту?

ТАК! 
Кошти за покупку резервуються на вашій карті. Раптом щось піде не так і товар вас не влаштує - його вартість і комісія за переказ коштів повертаються назад автоматично. Ви нічим не ризикуєте і сплачуєте доставку лише в один бік, до себе

Тобто комісія за переказ якась таки є, судячи з написаного.

апд. Зараз до 31 грудня діє акція від олх, в рамках якої вони повертають комісію в разі, якщо угода між продавцем і покупцем не відбулася:

Spoiler

3.1. Заохоченням Акції є право Учасника Акції, який виступає покупцем товару, що є предметом оголошення, розміщеного на сервісі OLX.UA (за допомогою Сайту/Додатку), за умови виконання ним умов участі в Акції, отримати відшкодування комісії Фінансового партнера Акції за проведення транзакції переказу коштів в національній валюті між поточними рахунками фізичних осіб із використанням електронних платіжних засобів, у випадку відсутності підтвердження транзакції Продавцем, відміні транзакції Покупцем до отримання підтвердження Продавця,  не відправлення товару Продавцем після підтвердження транзакції, неявки Покупця для отримання товару або відмови забрати надісланий товар.

Опубліковано
7 хвилин тому, yu2007 сказано:

Тобто комісія за переказ якась таки є, судячи з написаного.

видно написано - як завжди, дрібним почерком і між рядками...

Опубліковано
10 minutes ago, Bliksss said:

видно написано - як завжди, дрібним почерком і між рядками...

Вище я ще додав уточнення. 
Хотів знайти ставку комісії, а натомість натрапив на умови «акції».

PS. Хоча все рівно до кінця не розумію. В одному випадку вони пишуть, що гроші просто блокуються на рахунку покупця до моменту завершення купівлі-продажу, а в іншому - що повернуть гроші і комісію. Виходить, вартість покупки блокується, а комісія за переказ сплачується відразу (і потім повертається, якщо угода не відбулася)???

Опубліковано

комісія за переказ і комісія за використання кредитних коштів - різні речі.

при олх доставці кошти списуються не як купівля товару в магазині абощо, а як переказ з карти на карту

Опубліковано
33 minutes ago, vampirich said:

комісія за переказ і комісія за використання кредитних коштів - різні речі.

при олх доставці кошти списуються не як купівля товару в магазині абощо, а як переказ з карти на карту

Про комісію за кредитні кошти в них є окрема інформація.

Про списання теж зрозуміло. Але вони пишуть, що коли натискаєш "купити через ОЛХ доставку", то гроші не списуються, а блокуються (до моменту завершення угоди). Раз гроші блокуються, то чому знімається комісія, яку вони зараз повертають в рамках акції? Переказу ж ще не відбулося?

Опубліковано

Сама угода відбувається так:

Покупець натискає в оголошенні «Купити з доставкою» та вказує куди йому потрібно відправити товар (номер відділення «Нова пошта» та ПІБ одержувача), оплачує вартість товару та доставку до себе — ця сума резервується на банківській картці покупця (детальніше Як купити товар з послугою OLX Доставка?);

Продавець підтверджує продаж товару та відправляє його по сформованій в профілі OLX накладній (її номер і статус угоди доступний і для покупця в профілі OLX, на вкладці «OLX Доставка»)(детальніше про цей крок в Як підтвердити продаж з OLX Доставка?);

Покупець приходить до відділення «Нова пошта», оглядає товар і забирає його — тільки в цьому випадку продавцеві автоматично відправляється вартість товару (яку ми зарезервували на картці покупця в п.1).
Якщо покупця не влаштовує товар — він може від нього відмовитися і йому на картку знову ж автоматично повернеться вся вартість товару (без вартості доставки, оскільки товар вже приїхав до покупця). Якщо покупець відмовляється від отримання товару — він поїде назад до продавця безкоштовно.

оплачує вартість товару та доставку до себе — ця сума резервується на банківській картці покупця - це як зрозуміти? І вартість товару, і вартість доставки? Чи лише доставка?

тільки в цьому випадку продавцеві автоматично відправляється вартість товару (яку ми зарезервували на картці покупця

Опубліковано

Користувався ОЛХ доставкою не раз.

Розказую.

Ви відразу платите за \товар\доставку\1% від вартості товару + 5 грн UApay\0,5% але не менше 5 грн Приват\

Якщо продавець відмовить - комісія не повернеться.

Якщо самі відмовитесь від товару - то повернеться тільки сума за товар

Кошти відразу знімаються і резервуються у конторі UApay (яка вроді як має рос корні)

Якщо для покупки, ви використали кредитні кошти  -  це ваші проблеми, банк свою послугу надав.

Деякі хитрі або нерозумні продавці, занижують вагу товару, в такому випадку вам доведеться доплатити у відділенні за доставку.

Перш ніж плювати на олх доставку або НП - потрібно вивчити правила. 

Олх доставка реально корисна річ. Дуже легко відсіяти кидал, які "не можуть" відправити через неї, так як "не мають карти" або "не розуміються як неї користуватись"

Опубліковано
6 hours ago, flashmax said:

резервуються у конторі UApay

значить ОЛХ бреше, коли пише

ця сума резервується на банківській картці покупця

Опубліковано
23 хвилин тому, yu2007 сказано:

значить ОЛХ бреше, коли пише

Виходить що так.

Яким чином можна заморозити кошти на картці покупці ? такої опції у банку немає, наскільки я знаю.

Опубліковано
4 годин тому, flashmax сказано:

такої опції у банку немає, наскільки я знаю.

значить - погано знаєш... саме для того щоб люди не платили зайвий раз комісію - є така послуга і сума блокується саме на карті.

Наприклад, брав за кордоном в прокаті авто - заблокували 100+ у.о. застава за можливі збитки. Здавав назад - гроші розблокували.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...