Перейти до змісту

Скарга на Нову пошту

anahareo

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
16 годин тому, Fahrenheit сказано:

Не знаю, чи поправити, чи з одним чорним банком все ок - але сума прийшла на картку повністю. 

Імхо справа не в банку, а в службі доставки. Комісію брала Нова Пошта, бо коли була аналогічна акція з Укрпоштою, то мені також приходила вся сума. А зараз акція з Міст Експрес. Поправ, якщо десь помиляюся.

• Відповідей 1,3 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано
В 26.08.2022 в 11:04, NeoN сказал:

Зіштовхнувся і я з цим, дійсно, забирає 30 грн,про це на сторінці олх не вказано ніде, одна згадка- коли приходить товар і додаток надсилає сповіщення- отримайте таку то суму, підтвердивши продажу, то вона на 30 грн менша. Однак коли ви натискаєте на неї, в описі стоїть та сама сума, що і ви ставили на продаж .

Я не знаю, як і де ви шукали, але на ОЛХ із самого початку про це попереджали

Якщо ви - продавець, і приймаєте участь в акції Безкоштовна OLX Доставка з «Нова Пошта», розмір комісії може скласти до 40 грн. Але - тільки якщо угода з OLX Доставка завершилась успішно

В такому разі, ми беремо комісію, як свою оплату за якісний сервіс для покупця і продавця. 
Якщо ж покупець відмовився від товару, або не забрав його - сплачувати її не потрібно 
Більш того - повернення посилки для продавця в такому разі, як і раніше, безкоштовне

Опубліковано
В 07.10.2022 в 18:20, Fahrenheit сказал:

Не знаю, чи поправити, чи з одним чорним банком все ок - але сума прийшла на картку повністю. 

Так акція давно закінчилася :)

• 7 місяців потому...
Опубліковано
12 хвилин тому, Bliksss сказав:

Зараз - взагалі збій, сайт - лежить, додаток - також не функціонує. Схоже - ддосять.

Є таке :(

• 1 місяць потому...
Опубліковано

Часто користуюсь полугами НП, але, в переважній більшості - отримую посилки з інтернет-магазинів, поштомат - поряд, тобто - зручно. Але, як довелось відправляти - був "неприємно вражений".
Попросила знайома - завезти посилку на НП, просто віддати, олх доставка.
Ну добре, в пакунку дитячий рюкзак (якийсь з "модних"), прямокутної форми, запакований в стрейч-плівку...
Зайшовши у відділення НП, мені сказали що не проходить, потрібно платити за додаткове пакування, чому? а от такі в нас стандарти компанії. Ну ок, я - відмовився, думаю десь в іншому відділенні спробую. Чому так подумав - бо отримую такі самі посилки і ніхто за пакування не доплачує.
Ну і чим закінчилось, не було часу зайти на інше відділення, їхав назад і думаю х** з ним, обіцяв відправити, то вже не справа в тих 20-30-50 грн. за коровку.
Зайшов, той самий оператор, без питань взяв пакунок, переклав його в великий фірмовий пакет і все...Я препитав - мож за пакування доплатити - ні. От як так?

Опубліковано
7 minutes ago, vampirich said:

може їм бонуси доплачують за продані додаткові послуги?

та мабуть, але, нав'язування додаткових послуг - ще нікого до "добра не довело", досвід мобільних операторів - тому приклад.

Опубліковано
1 minute ago, Bliksss said:

Цікаво, а як працює відправка через поштомат? Такої ж проблеми - 100% не було б;)

поштомат не отримує бонусу до зарплати

Опубліковано
41 хвилин тому, Bliksss сказав:

Цікаво, а як працює відправка через поштомат? Такої ж проблеми - 100% не було б;)

Відкрив - закрив

Опубліковано
31 minutes ago, Oli said:

Відкрив - закрив

дякую - кеп, платити за доставку як? це покупець оплачує по факту, чи я коли створюю накладну? просто не цікавився раніше, а на сайті нп не написано саме про це.

P.S. Можна в блохєрів на ютубі пошукати, але так не люблю коли просту інструкцію на "2 години" розтягують.

Опубліковано
3 годин тому, Bliksss сказав:

дякую - кеп, платити за доставку як? це покупець оплачує по факту, чи я коли створюю накладну? просто не цікавився раніше, а на сайті нп не написано саме про це.

P.S. Можна в блохєрів на ютубі пошукати, але так не люблю коли просту інструкцію на "2 години" розтягують.

В додатку.

Screenshot_20230630-175238.thumb.png.31eaf53a46ae8c200a4a3befc0db9fc0.png

• 4 тижня потому...
Опубліковано

таки,  все-одно "підохуїли" (хз як правильно написати), посилка (бандероль) розміром як "кубік-рубіка", з Вінниці до Луцька - 70 грн (вартість товару - 200). Мені, в принципі - байдуже на тих 70 грн, (якщо порівняти з Укрпоштою - 37) схуялі такі цифри?
І на ІРО вийшли, і компанія - "коштує мільярд - баксів"...дивно...

Опубліковано
1 хвилина тому, Bliksss сказав:

таки,  все-одно "підохуїли" (хз як правильно написати), посилка (бандероль) розміром як "кубік-рубіка", з Вінниці до Луцька - 70 грн. Мені, в принципі - байдуже на тих 70 грн, (якщо порівняти з Укрпоштою - 37) схуялі такі цифри?

І Мерседес підахуїв, і БМВ. А бентлі і ролс ройс - так взагалі.

Та впринципі останнім часом і Хюндай вже туди ж.

Опубліковано
34 minutes ago, Bliksss said:

таки,  все-одно "підохуїли" (хз як правильно написати), посилка (бандероль) розміром як "кубік-рубіка", з Вінниці до Луцька - 70 грн (вартість товару - 200). Мені, в принципі - байдуже на тих 70 грн, (якщо порівняти з Укрпоштою - 37) схуялі такі цифри?

70 за сервіс. кожну посилку треба обробити. Працівник займається нею так само як і великою. Воно і логічно що має бути якийсь мінімум ціни. Хоча за саму суму, як нам ене, також нова пошта чуть перебільшує. Ну але за відсутності адекватної конкуреції... монополіст диктує умови.

Опубліковано
54 minutes ago, Dima4s said:

70 за сервіс

як я і казав - не напрягають мене ці 70 грн., ціноутворення - дивне, і скоріш за все - "прийдуть" прийдуть інші "гравці" на цей ринок, та сама Укрпошта.

P.S. не хочеться аналогію проводити з WB на рашці, але- все до того йде.

Опубліковано
On 7/27/2023 at 12:36 PM, volks said:

І Мерседес підахуїв, і БМВ. А бентлі і ролс ройс - так взагалі.

Та впринципі останнім часом і Хюндай вже туди ж.

не путай "м'яке з теплим" ;)

Опубліковано
23 hours ago, romanc said:

В Европі 5ойро мінімальна вартість пересилки.

Авіа - з США 5$,  це - з накруткою, бандероль (без телефонів і т.п.) , просто - бандероль з запчастинами, там і до 100 гр. ваги не дотягує. 5$ - це вже тут, вдома.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...