Перейти до змісту

Скарга на Нову пошту

anahareo

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

скоріше вльот, НП спокійно може аргументувати - ти такою її відправив, а ми довезли цілою, тріщин-сколів немає, от і все...

Опубліковано

Дивно, що дали йому матрицю перевірити, мені на 6-му віділенні відмовили перевірити SSD на ноуті, тільки візуальний огляд. Мотивуючи тим, що електронний пристрій (SSD) може бути не сумісний з ноутом і може бути пошкоджений. Кіт в мішку.

Опубліковано

Просто раді цікавості. Питання на засипку: наприклад відправили телефон наложкою, телефон не розбірний, з лотком SIMки, при розпаковуванні і огляду телефону покупець зламав лоток, але працівник НП цього не замітив, продавець швиденько каже що телефон наприклад не того кольору і т.д і відмовляється, повертає гроші, телефон приїхав до мене і я виявив зламаний лоток, які мої дії? Чи можна запити водою? Запитую на всякий випадок так як ніразу не відправляв телефони наложкою, і всяке може бути...

Лотки, комплект, ІМЕІ на включеній трубі - показуєш працівнику перед відправкою, бажано на їх IP-камеру, можеш паралельно сам фіксувати.

В разі конфуза, буде 1-2 відеодокази, що ти не верблюд.

А морозняки на рахунок кольору, стану, я-поняв-шо-хотів-ващєто-більше-лєново-а-не-самсунг, дуже бажано з покупцем обсудити в телефонному режимі перед відправкою, так легше задетектити дійсно зацікавлену особу від мозголюба, ну і в ідеалі - підстрахувати себе на вартість доставки.

• +1 1
Опубліковано

Не скарга, запитання:

Робив сьогодні відправки. Коли почав відправляти людям номера ТТН вияснив що десь немаю 1 накладної.

Так як при відправленні роблю собі в зошиті позначку, то варіант що забув взагалі відправити відпадає.

Залишається 2 варіанти.

1.Згубив десь по дорозі від ваги до оператора наклейку і не дооформив вантаж.

2.Все оформив і відправив, але згубив квитанцію.

Думаю в разі першого варіанту вантаж буде лежати поки я не звернусь? Але як доказати що це мій вантаж? Я ж біля ваги кажу тільки місто куди їде і номер складу.(НП 1 на Карбишева).

При варіанті 2 де я можу дізнатись номер ТТН до того, поки він прийде в смс отримувачу?

Опубліковано

Дивно, що дали йому матрицю перевірити, мені на 6-му віділенні відмовили перевірити SSD на ноуті, тільки візуальний огляд. Мотивуючи тим, що електронний пристрій (SSD) може бути не сумісний з ноутом і може бути пошкоджений. Кіт в мішку.

Якщо постійцно працюєш з відділенням, то з"являються знайомі ) Тоді і паспорта можна не брати і перевірити дадуть нормально...

Опубліковано

Якщо постійцно працюєш з відділенням, то з"являються знайомі ) Тоді і паспорта можна не брати і перевірити дадуть нормально...

тимчасове явище, НП практикує ротацію працівників, в тому числі і по цих самих причинах

Опубліковано

Та це відомо, але все ж маємо то шо маємо...

По моїй ситуації - в мене є фото, де матриця не спотворює зображення. Це може бути для них доказом, чи дійсно вльот?

Опубліковано (змінено)

Не скарга, запитання:

Робив сьогодні відправки. Коли почав відправляти людям номера ТТН вияснив що десь немаю 1 накладної.

Так як при відправленні роблю собі в зошиті позначку, то варіант що забув взагалі відправити відпадає.

Залишається 2 варіанти.

1.Згубив десь по дорозі від ваги до оператора наклейку і не дооформив вантаж.

2.Все оформив і відправив, але згубив квитанцію.

Думаю в разі першого варіанту вантаж буде лежати поки я не звернусь? Але як доказати що це мій вантаж? Я ж біля ваги кажу тільки місто куди їде і номер складу.(НП 1 на Карбишева).

При варіанті 2 де я можу дізнатись номер ТТН до того, поки він прийде в смс отримувачу?

Ідіть на відділення, кажіть що так і так, там всюди стоять камери і по камерах буде видно яку в кортій годині коробку Ви лишили. Бувало забув наклейку наклеїти а в реєстрі відправка є і вантаж є. Телефонують питають чи сьогодні відправляли, о котрій орієнтовно годині, що має бути за вантаж і як виглядає, чи є якісь на упакуванні надписи. Якщо пазл склався то самі доклеюють наклейку. 

Змінено користувачем maluj
Опубліковано

Та це відомо, але все ж маємо то шо маємо...

По моїй ситуації - в мене є фото, де матриця не спотворює зображення. Це може бути для них доказом, чи дійсно вльот?

Відповісти на твої питання може тільки спроба повоювати з НП. Та й нам розповісиш.

Опубліковано

По телефону.

Никто не будет высматривать на камере исправность лотка - разрешение не то :)

И опять же можно спрыгнуть на то, что отправитель сам и заглючил лоток.

По матрице.

Фото должно было быть сделано работником НП и в тот же день залито в базу. Если матрица доехала в целой коробке и не разбитой - то претензии к её нерабочести приниматься не будут.

Примерно вот так...

• +1 1
Опубліковано

ну і ціни...   з Рівного до Луцька за коробку 50х20х20см   і вагою 1.4кг.   хочуть 50грн. +комісія 1.77грн

ну як так?

водій автобуса за 20грн. довезе,  ще й  біля себе поставить...да й час питання кілька годин.

Опубліковано

Oli, по-простому - воділа автобуса мутить грязний нал.

В тарифі НП - зарплатня персоналу, витрати на ПММ, амортизація транспорту, податки, прибутки і тд...

• +1 1
Опубліковано

ну і ціни... з Рівного до Луцька за коробку 50х20х20см і вагою 1.4кг. хочуть 50грн. +комісія 1.77грн

ну як так?

водій автобуса за 20грн. довезе, ще й біля себе поставить...да й час питання кілька годин.

1. Объёмный вес этой коробки - 5 кг. Тариф на доставку - 40 грн. Откуда цифра 50?

Оцени её в 300 грн - комиссии не будет (при условии отсутствия "наложки").

2. Если вам нравится искать автобус и договариваться с водителем, а получателю смиренно ждать его прибытия на автовокзал - пользуйтесь услугами данного перевозчика :)

Опубліковано

Вони постермінал не можуть поставити, а ти касовий апарат захотів.

Термінали вже стоять певно з місяць, а то й більше.

Опубліковано

Не знаю, теоретично мають працювати на усіх відділеннях. В центрі 10, 11 мають термінали. Але по них оплата тільки за послуги. Зворотку не проплатиш.

Опубліковано

Вони постермінал не можуть поставити, а ти касовий апарат захотів.

Термінали вже стоять певно з місяць, а то й більше.

Що ж мені в 6-му відділенні відмовили 2 тижні тому? Мусив їхати за готівкою (бо забув).

• 1 місяць потому...
Опубліковано

А як вам чергове підвищення мінімальної суми відправлення?

За річ вагою 200 грам вчора довелось заплатити, згідно нових тарифів, 30 грн

Опубліковано
29 хвилин тому, lilechka сказано:

А як вам чергове підвищення мінімальної суми відправлення?

За річ вагою 200 грам вчора довелось заплатити, згідно нових тарифів, 30 грн

А це за відправку і коробку/упаковку 30грн? Чи тільки за відправку? Останній раз відправляв на минулому тижні, то ще було 25.

Опубліковано

Прочитав- з 1 лютого. Ну так тра їм оплачувати нові сервіси-форпост, грошові перекази... якось так мислять всі великі контори, а платим ми. Одне добре що є конкуренція- будем придивлятися до інших перевізників.

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Створити...