Перейти до змісту

Форуми

1. Волинська підтримка

1. 2,7 тис
      постів
    2. Поліція м. Луцька

Все що стосується нової поліції

2,1 тис
      постів
  2. Луцька тусовка / Lutsk Internet community

1. Привітання / Поздоровлення

Вітаємо іменинників борди, і з усілякими святами.І тд і тп

31,6 тис
      постів
    2. Курилка ветеранів

..для тих кому за 30

2,6 тис
      постів
    3. Про роботу форуму

Новини форуму. Розділ для питань пов'язаних з діяльністю форуму.

26,8 тис
      постів
    4. 14,4 тис
      постів
    5. 6,7 тис
      поста
    6. 48,2 тис
      пост
    7. Луцький ІТ-кластер

Проекти, ідеї, стартапи, обговорення ІТ-сектору Луцька та області

1,9 тис
      постів
  3. Технічні форуми

1. Програми / Software / Софт

Все про програми, софт та все що до них стосується.

32,8 тис
      постів
    2. 50,7 тис
      постів
    3. Радіо / Radio / Телебачення / TV

Радіостанції Ефірні та мережеві. Анонси програм, фільмів.

7,9 тис
      поста
    4. Все про мобільних операторів та мобільні телефони

Обговорювання операторів, телефонів, програмне забезпечення до телефонів

25,2 тис
      постів
    5. 31,6 тис
      поста
    6. Будівництво

Все що стосується до будівництва, ремонтів і .т.д. і т.п.

24,1 тис
      поста
    7. 10,8 тис
      постів
    8. Електромобілі

Досвідом власників електромобілів.

23
      поста
  4. Спорт / Розваги / Захоплення / Відпочинок

1. 63,8 тис
      постів
    2. 53,5 тис
      постів
    3. 19,9 тис
      поста
    4. Гумор / Humor / Приколи

Може про щось веселеньке? :)

67,2 тис
      пост
    5. АвтоParty

Форум для автолюбителів

68 тис
      пост
    6. 83,4 тис
      поста
    7. 67,3 тис
      постів
    8. Спорт / Sport

... все о спорте

36,7 тис
      постів
    9. 16,4 тис
      постів
  5. Суспільство

1. Благодійність

збір коштів / донати / матеріальна допомога

1 тис
      постів
    2. Новини

Все що відбувається в світі

46,6 тис
      постів
    3. Психологія / Філософія / Релігія

Обговорювання питань стосовно філософії

15,5 тис
      постів
    4. Політика і тд і тп

Політичний флейм.
      Мова / гроші / влада / бізнес / і ми :)

177 тис
      постів
    5. Юрисдикція

Юридичні проблеми, питання, нюанси. Правовий захист себе і свого бізнесу.

11,7 тис
      пост
    6. Робота

Пошук роботи, пропозиції, резюме.
      Обговорення, оцінки, зарплати.

29,3 тис
      поста
    7. 24,2 тис
      поста
    8. 29,5 тис
      постів
  6. Kуплю / Продам / Поміняю / Пропоную

1. 129,4 тис
      постів
    2. 33,7 тис
      поста
    3. 63,8 тис
      постів
    4. 18,1 тис
      постів
    5. 103 тис
      постів
    6. 30,6 тис
      постів
    7. 47,3 тис
      постів
    8. 137,6 тис
      постів
    9. 9,3 тис
      поста
    10. 20,1 тис
      постів
    11. 25,8 тис
      поста
    12. 16,9 тис
      постів
    13. Книга скарг

Скарги на покупців/продавців

9,2 тис
      постів
  7. Мистецтво

1. ФОТО (Відділ kадрів)

Поради, коментарі, новини, галереї ... ))

14,6 тис
      пост
    2. Література

Проза і поезія

1 тис
      постів
    3. 1,3 тис
      постів
  8. Різне

1. Знайдено в мережі

Цікаве з мережі інтернет

22,1 тис
      постів
    2. Студентський базар

Форум для студентчегів

5,9 тис
      поста
    3. Флейм

Все о обо всем без модерации

94 тис
      постів
    4. 5,5 тис
      постів
    5. Поток сознания

Когда уже ничего не помогает...

2,1 тис
      постів
  • Статистика форуму

209,7 тис
    Усього тем
    2,2 млн
    Усього повідомлень
  • Статистика користувачів

25 366
    Користувачів
    11 841
    Максимум онлайн
    ssr
    Новий користувач
    ssr
  • [[Template core/front/widgets/whosOnline is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

• Останні теми

• Останні коментарі

• Щось у тебе і тут не сходиться... коли хтось тут пише шо шукає новий телефон чи який придбати - за звичай ти відписуєш в той же день шо ти маєш чи можеш продати такий же чи інший телефон по "найвигіднішій" ціні... а тут ніби тільки на п'ятий день зайшов на борду... Якось з тобою та твоїми діями за останні років з 10-ть зовсім це не сходиться... тобто і тут спиздів. І про наших... коли деякі наші відкривають ніби успішні бізнеси, а коли взнаєш ближче чому в більшості  ці бізнеси такі успішні - то якось про велику букву не думаєш, особливо коли йдеться про ціну робочої сили за рахунок якої ці бізнеси такі успішні та особливо про "сумлінне" дотримання усіх місцевих законів та правил...  ну і, тобто про авто ти пишеш порівнюючи себе чи когось з Бафетом... якщо уже пишеш в темі про автомобілі, то краще ділись своїм власним досвідом чи розумінням, а не наводячи приклади одного з сотень мільйонів багатіїв хто став мільярдерами, і то те що ти десь колись прочитав в інтернеті...  інакше, це виглядає як звичайне пусте переливання води з пустого в порожнє від Нокіана і не більше...
    • якщо не вистачає на нове, то треба хоча б не жатись і заплатити перевіреним людям за підбір. Я як купував гібрида, знайшов хорошого. З вигляду все супер, з слів продавця все супер. Найняв людину перевірити. Виявилось, що там вся бачина знесена і міняна, коробка каталась без масла, дах тече, клімат не працює, мотор має якісь проблеми, які чути, якщо газонути і різко відпустити.. А зажав би ті 3 тис, купив би зламка. його і досі продають) п.с. бачу вже попустився і хочаб сказав що крашений бік) але по техніці далі каже що все супер)) https://auto.ria.com/uk/auto_volkswagen_golf_38026334.html  
    • Отих 5 чоловік то величезна кількість? Та ви, дядьку, оптиміст!  
    • А ще авто з салону доцільно купувати, коли сам в машинах не розбираєшся і не хочеш її постійно ремонтувати. Свою першу машину купував з салону, потім було кілька б/у. Зараз знову буду купувати тільки з салону. Все з власного досвіду. Набив шишки тепер розумію що з салону авто брати набагато краще. Якщо звичайно не в кредит на 5+ років, не переплачуючи відстотки, повне каско. І да. Пофіг скільки вона втратить в ціні через 5+ років. Б/у авто за такі ж самі роки теж дуже втратить в ціні. Якщо бути гонщиком б/у-шки і міняти авто кожні кілька місяців то погоджусь, в такому випадку вигідно. Інакше ні
    • Я заходжу на Борду лише з домашнього компютера, і то не завжди.  Як і величезна кількість користувачів Борди зараз. Тому НЕ СПРИЙМАЙ  моє, чи чиєсь інше  мовчання -як, ,, нема що сказати,, Спригування,, і тд. Коли маю час та бажання. Я обосную. та доведу дуже швидко). Повір мені на слово.  Або, Спитай тих, хто до мене заходить)   По новому авто.  Чисто моя , перевіренна життям ( чомусь співпадає з думкою Бафета, надіюсь ти знаєш, хто це )-купувати авто з салону доцільно маючи ВІЛЬНОЇ готівки ще на 5, або краще 10  таких авто. Чому так-читай, слухай  першоджерела , Бафета, від мене старший , чи не вдвічі, а багатший у ........................................................................................................................)))))))     По чехам, так само я виклав відео, послухай все з перших вуст.   Я тебе теж не знаю.    Але коли людина , як мінімум в двох постах,, слово ,, наші,, пише з маленької букви,  А слово Чехи  з великої-  то в мене виникають деякі питання про твою самоідентифікацію.
    • Та не спригуй... закінчи те що сам і почав, поясни краще про авто і чому ти так вважаєш, тобто чому купуючи новеньке авто з нуля люди мають про це жалкувати і чому саме ти пожалкував, яке авто купував і через скільки часу продав та чому? Бо наприклад, у мене на рахунок цього абсолютно протилежна думка, і навіть можу навести декілька прикладів від моїх знайомих та родичів, в тому числі і власні приклади, та навіть пояснити чому взагалі я так вважаю на власному досвіді та досвіді інших про що я вже писав в іншій темі і ти точно це читав... і що головне, саме через цей твій допис про нові авто в цій же темі була викликана така моя реакція, тому - спробуй відповідати по темі а не ляпнув і сховався. Також, потрудись будь ласка та дай конкретну відповідь на моє питання на твій же пост де ти теж спригнув, тобто - хто в основному працює в тій "чеській" таксо-фірмі що вона так швидко розширяється та процвітає тобто це місцеві Чехи чи в основному наші чи інші емігранти , а я після того дам свою розширену відповідь чому про цю фірму у тебе запитав, бо саме через ці всі твої спригування з різних тем та відповідей - і формується думка про тебе навіть не знаючи тебе вживу...
    • Тут звісно стоїть ,, певно,,  але хто ж вникатиме? В результаті ті, хто мене ніколи вживу не бачив, і не мав зі мною справи- можуть зробити неправильний і хибний висновок про мене. А ті, хто приходить, питають здивовано,, А чого про тебе таке пишуть?,, Звідки я знаю, що в голові у тих , хто пише. Ось ти в Америці вже дуже давно, знаєш їх порядки та звичаї- походу в них ,,жадібність і звичка з усього отримувати вигоду,, навіть вітається в суспільстві. А в нас це прямий заклик до ненависті. Ну не згадується мені в американській історіі ні опришки, ні гайдамаки, ні коліївщина, Махно, Щорс, Котовський , червоний терор, сталінський терор.... І зараз я чую від деяких людей тут деякі цікаві речі. Як кажуть китайці - Хто підливає масло у вогонь, отримує пожежу,,
  • Створити...