Перейти до змісту

в що зараз можна інвестувати 30тис$?

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано (змінено)

В Украине нет никаких гарантий, что объект строительства не станет долгостроем.

И даже нет гарантий, что построенный объект сдадут в эксплуатацию.

Змінено користувачем romanc
  • Дякую! 1
  • +1 2
Опубліковано
11 hours ago, romanc said:

В Украине нет никаких гарантий, что объект строительства не станет долгостроем.

И даже нет гарантий, что построенный объект сдадут в эксплуатацию.

В Луцьку, якщо пам'ять не зраджує, була тільки одна проблемна новобудова. В нас, скоріше, стадія "бабло рішає все".

Опубліковано
1 година тому, xc90 сказано:

В Луцьку, якщо пам'ять не зраджує, була тільки одна проблемна новобудова. В нас, скоріше, стадія "бабло рішає все".

Мінімум дві, одна на Зацепи, друга на Липинського

• +1 1
Опубліковано
3 hours ago, Gendruk said:

Мінімум дві, одна на Зацепи, друга на Липинського

Тоді 3 :) (Згадався "Егоїст" біля РАЦСу)

Порівняно з к-стю зданого - імхо, небагато. В Києві довгобуди від "Укрбуду" роздали іншим забудовникам (в основному, Київміськбуду), які взялися за добудову (звісно, не без вигоди для себе).

Опубліковано (змінено)
6 годин тому, xc90 сказано:

Тоді 3 :) (Згадався "Егоїст" біля РАЦСу)

Порівняно з к-стю зданого - імхо, небагато. В Києві довгобуди від "Укрбуду" роздали іншим забудовникам (в основному, Київміськбуду), які взялися за добудову (звісно, не без вигоди для себе).

Думаю що більше, але егоїст таки добудували а не десятками років стояло не добудоване в пошуках фінансування. 

Ще згадав десь Зміїнець- Маяки-Милуші забудовник Курочко.

А взагалі я не місцевий то думаю набагато більше було недобудованих, просто зараз купують швидше ніж будують.

Змінено користувачем Gendruk
Опубліковано
12 часов назад, xc90 сказал:

Мы рассматривали покупку квартиры в Ужгороде 3 года назад, оставалось в квартирах перегородки поставить, и активно шла стройка, так сейчас на этом этапе и стоит три дома, а возле окон той квартиры построили глухую стену торгового центра.

• Збентежений 1
Опубліковано
On 30.04.2021 at 11:21, Sandro сказано:

Раз мова зайшла за комерцію - можу запропонувати співінвестування в об'єкти "Атланта Нерухомість".

Якщо тезисно - це частка в спільному об'єкті нерухомості, який вдало зданий в оренду. Продаж частки можливий в розмірі до 50%, управління об'єктом здійснює Атланта, гарантія - частина майна в межах частки, дохідність від 8.5 до 10% річних в $, поріг входу від 5000$.

Якщо цікавлять деталі - прошу в ПП.

Ви сміялися з моїх дописів, але... 

Даю кращю пропозицію, ніж вище описана. 

Пропоную 1% в місяць (12%в рік). Ви, мені позику під заставу (повна переписка на Вас квартири, без прописаних людей, вартістю в 50 тис. $) нерухомості в сумі 30 тис. $, протягом - не менше ніж 1 (один) рік (під менший відсоток, можливий кородший термін), але з можливістю там проживати особисто (все нотаріально домовлено).

Якщо з мого боку, буде затримка, у виплаті, щомісячних % зобов'язуюсь з' їхати з квартири (а так, як Ви є офіційним власником квартири, можете її продати, навіть без мого відома). 

P. S.  3,14 3даболам, прошу XYйHі не писати, а підійти до пропозиції з "комерційного боку". Кому цікаво - пишіть в приват. 

• Подобається 1
  • Ха-ха 1
  • -1 1
Опубліковано
43 minutes ago, kushmiruk said:

вартістю в 50 тис. $

Це вона у 2008-му за 50К була придбана?

Квадратура яка? Новобудова / чешка / хрущ? :) 

• +1 4
Опубліковано
8 годин тому, kushmiruk сказано:

Пропоную 1% в місяць (12%в рік). Ви, мені позику під заставу (повна переписка на Вас квартири, без прописаних людей, вартістю в 50 тис. $) нерухомості в сумі 30 тис. $, протягом - не менше ніж 1 (один) рік (під менший відсоток, можливий кородший термін), але з можливістю там проживати особисто (все нотаріально домовлено).

Якщо з мого боку, буде затримка, у виплаті, щомісячних % зобов'язуюсь з' їхати з квартири (а так, як Ви є офіційним власником квартири, можете її продати, навіть без мого відома). 

P. S.  3,14 3даболам, прошу XYйHі не писати, а підійти до пропозиції з "комерційного боку". Кому цікаво - пишіть в приват. 

Є дуже багато деталей - дороге переоформлення, оцінка нерухомості, страхування нерухомості, форс мажор, яка валюта позики, що за нерухомість та інше. 

• +1 2
Опубліковано
9 годин тому, kushmiruk сказано:

позику під заставу

у Вашій схемі, з грошима, позикодавцю, розлучити треба вже, а стати власником застави можна з часом, і то не факт.

• +1 2
Опубліковано
10 годин тому, kushmiruk сказано:

чисто з комерційного боку.

якщо в мене є "чиста" квартира (без боргів, без прописаних, і т.д.) поточною ринковою вартістю 50кілобаксів, можу звернутись до тієї ж Атланти, яка за 3-5% комісійних береться продати її за місяць часу.

на руки я отримаю мін.47 кілобаксів (комісійні, переоформлення і т.д.), і буду знімати іншу квартиру за 200баксів в місяць протягом року - це 2400 в(и)трат, а не 3600, як ти пропонуєш.

навіщо мені в цій ситуації продавати квартиру за 30.000???

• Дякую! 2
  • Ха-ха 2
Опубліковано
31 минуту назад, rrid сказал:

чисто з комерційного боку.

якщо в мене є "чиста" квартира (без боргів, без прописаних, і т.д.) поточною ринковою вартістю 50кілобаксів, можу звернутись до тієї ж Атланти, яка за 3-5% комісійних береться продати її за місяць часу.

на руки я отримаю мін.47 кілобаксів (комісійні, переоформлення і т.д.), і буду знімати іншу квартиру за 200баксів в місяць протягом року - це 2400 в(и)трат, а не 3600, як ти пропонуєш.

навіщо мені в цій ситуації продавати квартиру за 30.000???

А "чиста" це куплена не в шлюбі,тобто завтра дружина не накладе арешт і не вирішить поділити спільно нажите майно?

• Дякую! 1
  • +1 1
Опубліковано
4 хвилин тому, paksivatova сказано:

А "чиста" це куплена не в шлюбі,тобто завтра дружина не накладе арешт і не вирішить поділити спільно нажите майно?

я би на місці дружини цим би не погрожував

• +1 1
Опубліковано
14 хвилин тому, paksivatova сказано:

порядний нотаріус перевіряє цей момент, і, за необхідності, оформляється нотаріально згода дружини.

• +1 3
Опубліковано
On 08.05.2021 at 22:24, Cherman сказано:

А тим часом спирт ефір вже по 3830 баксів, а коли я писав це повідомлення - був по 2365.

скільки баксів підняв, між цими своїми постами? ;)

• +1 2
Опубліковано
3 хвилин тому, Cherman сказано:

Та непогано, більше мого сукупного річного заробітку.:)

На дві... піцерії.

Це на біржі так наторгували, чи на майнінгу заробили?

• 3 місяця потому...
  • 11 місяців потому...
Опубліковано

Ну що ж, повноцінна війна добряче вплинула на інвестиції в нерухомість:  

- Попит на житло зріс. Ціна на нерухомість невеликої площі збільшується, незважаючи на просідання курсу гривні. 

- На земельні ділянки ні. Публічний доступ до кадастрової карти закритий. Попит та цікавість мінімальні. Народ боїться купувати щось нерухоме в Україні поки триває війна. 

• Збентежений 1
Опубліковано
On 23.04.2021 at 21:10, Webmaster сказано:

Зробити паспорт громадянина ЄС і свалити звідси.

як не дивно, але час показує, що це була сама мудра порада )

• +1 2
Опубліковано
2 часа назад, KILLER сказал:

- Попит на житло зріс. Ціна на нерухомість невеликої площі збільшується, незважаючи на просідання курсу гривні. 

По великим квартирам такої інформації немає?

2 часа назад, KILLER сказал:

Встиг кудись вложитися?

Опубліковано
2 годин тому, KILLER сказано:

Школа, що багато хто її не послухався.

• +1 1
Опубліковано (змінено)

Хм, ми в АН бачимо протилежну картину по нерухомості: з 10 квартир за місяць продається 2-3 і то з великим дисконтом. Щодо метражу - не бачу наразі залежності: продалась і однушка на Конякіна (майже 25% вторгували покупці від початкової ціни в $) і 3-кімнатний хрущ (тут фінальної ціни не знаю, але можу запитати). 

Upd. Щодо ринку оренди - питань нема, це робить зараз заробіток для фірми більше, ніж на 50%.

Змінено користувачем Fahrenheit
  • +1 2
Опубліковано
9 годин тому, nickel сказано:

По великим квартирам такої інформації немає?

Встиг кудись вложитися?

в нерухомість, в основному в землю.

2/3 ділянок не продалося. Ціну знижую до мінімума, щоб хоч в ноль вийти в валюті

На одній ділянці добудовую будинок, з ним більше шансів продати.

• Дякую! 1
  • +1 1
  • 1 рік потому...

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Створити...