Перейти до змісту

[ОПИТУВАННЯ] Україна: останні дні Олексійовича чи все ж гетьманів на переправі не міняють?

yu2007

[ОПИТУВАННЯ] Україна: останні дні Олексійовича чи все ж гетьманів на переправі не міняють?  

159 проголосували

Ви не маєте дозволу голосувати в цьому опитуванні або переглядати його результати. Будь ласка, войдите або зареєструйтесь для можливості голосування у цьому опитуванні.

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
13 хвилин тому, Basil сказано:

так, інформація для роздумів: 

Російські телеканали підтримали кандидата ЗЕ (ВІДЕО)

вони діють від супротивного.

• Відповідей 330
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано
On 13.02.2019 at 11:51, halcogen сказано:

Ви порохобот.

- Зовсім ні, я просто намагаюся мислити логічно.

Так це ж і є порохобот.

-?(

Опубліковано
18 хвилин тому, halcogen сказано:

Бред сивой кобылы. Диагноз порохобот.

я навіть не дивився, шо запостив якийсь "бот" (судячи по кількості повідомлень, і неважливо, коли він був зареєстрований і переведений в "сплячий режим до часу Х"), але побачивши, шо ти відреагував, глянув... три секунди... Сидять врозвалку якісь два нікому невідомі хрєна, і ,.. далі я не дивився

ЕксперДів зара- не менше, ніж кандидатів

@yu2007 от реально, нахєра ти створив цю тему??? Ну ти ж не вчорашній, ти ж добре розумів, що знову все зіллється до загального політичного холівару "абавсьом", про що вже же купа тем, і "За кого", і "Про Порошенка", і т.д.?

Голосувалка? та який хєр толку від тої голосувалки "впередіпаровоза", якщо й так теж саме видно і з загальної... Я б ще зрозумів, коли дійсно другий тур пішов...

Нафіга купа тих однотемних тем???? Все-одно срач однаковий, і "серуни" одні й ті ж самі?! Та йди на "бордовку", та й "начистиш пику" своєму улюбленому опоненту :) 

Опубліковано
30 минут назад, jack74 сказал:

Та йди на "бордовку", та й "начистиш пику" своєму улюбленому опоненту

більша половина *опонентів*, з обох сторін, на бордовки не ходять :) А старих, жінок, дітей і Діфото бити не можна :) 

Опубліковано
22 минуты назад, MANJAK11 сказал:

більша половина *опонентів*, з обох сторін, на бордовки не ходять :) А старих, жінок, дітей і Діфото бити не можна :) 

Кстаті коли наступна бордовка? Не не я бить нікого не збираюсь)

Опубліковано
18 годин тому, jack74 сказано:

я навіть не дивився, шо запостив якийсь "бот" (судячи по кількості повідомлень, і неважливо, коли він був зареєстрований і переведений в "сплячий режим до часу Х"), але побачивши, шо ти відреагував, глянув... три секунди... Сидять врозвалку якісь два нікому невідомі хрєна, і ,.. далі я не дивився

ЕксперДів зара- не менше, ніж кандидатів

@yu2007 от реально, нахєра ти створив цю тему??? Ну ти ж не вчорашній, ти ж добре розумів, що знову все зіллється до загального політичного холівару "абавсьом", про що вже же купа тем, і "За кого", і "Про Порошенка", і т.д.?

Голосувалка? та який хєр толку від тої голосувалки "впередіпаровоза", якщо й так теж саме видно і з загальної... Я б ще зрозумів, коли дійсно другий тур пішов...

Нафіга купа тих однотемних тем???? Все-одно срач однаковий, і "серуни" одні й ті ж самі?! Та йди на "бордовку", та й "начистиш пику" своєму улюбленому опоненту :) 

Якщо рідко буваю на форумі, то відразу "Бот"? Відео не для агітації, а для ознайомлення. Я сам рахую, що Порошенко не найкращий варіант, але кращих кандитатів не бачу (вибираєм як завжди з гіршого, щось краще...).

p.s. Зе - не бачу президентом, хіба США, Європа захоче мати справу з коміком???

Опубліковано
1 минуту назад, user6863 сказал:

хіба США, Європа захоче мати справу з коміком???

Хочеться тебе обнять і плакать.

Опубліковано
2 hours ago, user6863 said:

хіба США, Європа захоче мати справу з коміком???

На відміну від Росії, еліта США та Європи працють з націями, а не з політиками. Нація, яка обирає довбойоба, прирікає себе на такий собі "міні остраккізм". Можеш пригадати часи Януковича, який отримав багато авансів, а потім перетворився на місцевого клоуна, з яким і вели себе відповідно - мінімум контакту, максимум експлуатації(ліс, газ, рапс і т.д.), а до людей відносились, як до гівна і будували відповідні образи українця за кордоном. Зато долар по 8. І тарифи нізькі. Крутотєнюшка, тільки недовго.

Інший приклад - Венесуела. Вибрали довбойоба -  довбіться з ним самі, ніхто, до появи адекватного лідера, з вами справ вести не буде. Додовбались до того, що нема шо їсти. Ірак, Лівія, Північна Корея, Туркменістан - все, як під копірку.

Якщо нація вибере Зеко Манду, то буде так само. І це прекрасно.

Опубліковано
57 минут назад, diezel сказал:

На відміну від Росії, еліта США та Європи працють з націями, а не з політиками. Нація, яка обирає довбойоба, прирікає себе на такий собі "міні остраккізм". Можеш пригадати часи Януковича, який отримав багато авансів, а потім перетворився на місцевого клоуна, з яким і вели себе відповідно - мінімум контакту, максимум експлуатації(ліс, газ, рапс і т.д.), а до людей відносились, як до гівна і будували відповідні образи українця за кордоном. Зато долар по 8. І тарифи нізькі. Крутотєнюшка, тільки недовго.

Інший приклад - Венесуела. Вибрали довбойоба -  довбіться з ним самі, ніхто, до появи адекватного лідера, з вами справ вести не буде. Додовбались до того, що нема шо їсти. Ірак, Лівія, Північна Корея, Туркменістан - все, як під копірку.

Якщо нація вибере Зеко Манду, то буде так само. І це прекрасно.

а коли таки Порошенко виберуть, сподіваюсь, бізнес на слідуючий день в Україну переведеш ? ))) Чого до цих пір не перевів, навіть не питаю :) 

Опубліковано
5 minutes ago, MANJAK11 said:

а коли таки Порошенко виберуть, сподіваюсь, бізнес на слідуючий день в Україну переведеш ? ))) Чого до цих пір не перевів, навіть не питаю :) 

Є певний набір навичок, за які я можу платити 50К грн щомісяця. Людей з такими навичками я в Польщі знайду дуже швидко і вони будуть сумлінно виконувати свої обовязки, в Україні таких людей я буду шукати довго і вони гарантовано будуть виносити мені мозок, заміть того, щоб працювати.

Є інший набір навичок, за які я буду платити 500К грн щомісяця. В ЄС я таких людей знайду, зможу узгодити умови співпраці і без проблем влаштувати на фірму за контрактом. В Україні таких людей немає взагалі.

Платити "мінімалку" кому-небудь за те, що воно "відсиджує на роботі" 8 годин я не буду.

Максимум, що я можу зробити, це навчити студентів з нуля(беручи до уваги хайп навколо АйТі та низькі податки) і, з часом, відкрити, наприклад, центр розробки для однієї з моїх фірм в Україні. Але головне, що мені неважно, кого оберуть, я все рівно буду оцінювати ризики до початку діяльності. Початок бізнесу від виборів залежить, лише від власних планів. Вибори я згадую тільки в контексті людської тупості.

Опубліковано
13 минут назад, diezel сказал:

Є певний набір навичок, за які я можу платити 50К грн щомісяця. Людей з такими навичками я в Польщі знайду дуже швидко і вони будуть сумлінно виконувати свої обовязки, в Україні таких людей я буду шукати довго і вони гарантовано будуть виносити мені мозок, заміть того, щоб працювати.

Є інший набір навичок, за які я буду платити 500К грн щомісяця. В ЄС я таких людей знайду, зможу узгодити умови співпраці і без проблем влаштувати на фірму за контрактом. В Україні таких людей немає взагалі.

Платити "мінімалку" кому-небудь за те, що воно "відсиджує на роботі" 8 годин я не буду.

Максимум, що я можу зробити, це навчити студентів з нуля(беручи до уваги хайп навколо АйТі та низькі податки) і, з часом, відкрити, наприклад, центр розробки для однієї з моїх фірм в Україні. Але головне, що мені неважно, кого оберуть, я все рівно буду оцінювати ризики до початку діяльності. Початок бізнесу від виборів залежить, лише від власних планів. Вибори я згадую тільки в контексті людської тупості.

при таких розкладах, тобі не пофіг ? Чи ти думаєш, комусь приємно читати, які ми всі тупі, а ти умний ? Знову ж таки, з точки зору раціональності, ти ж розумієш, що якщо взяти до уваги, що ти абсолютно правий, то ефективності в твоїх постах ноль цілих ноль десятих, бо не читають форум ні рагулі, ні бабки з базару, ні інші, гаряче любимі тобою бувші (чи нінішні) співвітчизники ? То нафіга це все з твого боку ? Я не розумію. 

Опубліковано
46 minutes ago, Serpent said:

Або ЗЕ! команду.

Дякую за поправку, так, я забув знак оклику.

Але еліти США та Європи поважають право націй на помилку. У випадку, коли обраний на хайпі довбойоб починає узурпувати владу, еліти США та Європи дають можливість виступити проти, підтримавши опозицію у випадку, якщо така є. Лідеру(або лідерам) опозиції не достатньо просто декларувати опозиційність, треба буде надати гарантії контролю над процесом передачі влади і її утримання. Тоді США та Європа зі свого боку надають допомогу, гарантії і, по можливості, забезпечуть підтримку на міжнародному рівні, розуміючи, що в результаті отримують лояльного союзника і ворога для ворога. Як приклад - Польща, Вєтнам, Україна. Моральні принципи тут нідочого, еліти демократичних країн завжди будуть боротися з диктатурами на користь націй через протиріччя в структурі управління. Якби в США чи Європі була теократія, то було б навпаки.

Інколи узурпатор, отримавши владу якимось шляхом, сам вирішує обмежити свої повноваження, без появи системної опозиції. В такому випадку еліти США та Європи ідуть йому назустріч і підтримують курс на помякшення, розуміючи що нація до цього ще доросла і її треба "дорости". Приклад - Чілі, Північна Корея.

Тому справа тут не в Зе!ко Манді, а в нації. Побачимо, як воно буде.

Опубліковано
1 година тому, diezel сказано:

та ти шо?! Відкрий секрет, за які ж такі навички ти платиж 50к?

Опубліковано
1 минуту назад, jack74 сказал:

та ти шо?! Відкрий секрет, за які ж такі навички ти платиж 50к?

Просто цікаво: чому тебе не зацікавив набір навичок за 500к? :)

Опубліковано
4 minutes ago, Entis77 said:

Зараз все те саме продовжується, тільки доллар не по 8 а по 27, і тарифи космос.

А ти не розумієш, що долар по 27, це наслідок долара по 8?

Опубліковано
53 минуты назад, MANJAK11 сказал:

при таких розкладах, тобі не пофіг ? Чи ти думаєш, комусь приємно читати, які ми всі тупі, а ти умний ? Знову ж таки, з точки зору раціональності, ти ж розумієш, що якщо взяти до уваги, що ти абсолютно правий, то ефективності в твоїх постах ноль цілих ноль десятих, бо не читають форум ні рагулі, ні бабки з базару, ні інші, гаряче любимі тобою бувші (чи нінішні) співвітчизники ? То нафіга це все з твого боку ? Я не розумію. 

Як гіпотеза (@diezel може її спростувати або підтвердити): в Польщі ти рядовий підприємець, тобто ніхто, зате в Україні - олігарх. Знаєш як часом хочеться побути олігархом, повийожуватися перед бідними співвітчизниками, блєснуть умом і ерудіцієй? В обшем в нього 10 айфон, тільки дорожчий. А чого добився ти?

Опубліковано
1 минуту назад, nickel сказал:

Як гіпотеза (@diezel може її спростувати або підтвердити): в Польщі ти рядовий підприємець, тобто ніхто, зате в Україні - олігарх. Знаєш як часом хочеться побути олігархом, повийожуватися перед бідними співвітчизниками, блєснуть умом і ерудіцієй? В обшем в нього 10 айфон, тільки дорожчий. А чого добився ти?

теж така думка проскакувала

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...