Перейти до змісту

Позитив України

zaHARE

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Якщо абстрагуватись від ботів/неботів, то можна помітити, що "перемоги" - розміром з горошину або десь в майбутньому, а "зради" - цілком реальні вже і їх цілі вагони :mellow:

• Відповідей 2,5 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано
2 часа назад, zaHARE сказал:

Рада запустила "єдине вікно" на митниці

Верховна Рада підтримала в другому читанні законопроект зі змінами до Митного кодексу та деяких інших законодавчих актів щодо впровадження механізму "єдиного вікна" і оптимізації контрольних процедур на митниці.

"За" законопроект №7010 проголосували 254 народних депутати.

Законопроект входить в пакет з 35 проектів законів, визначених як необхідні для поліпшення бізнес-клімату та економічного зростання в країні.

Документ передбачає подачу до митного оформлення дозвільних документів в електронній формі.

"Це стосується всіх видів контролю, які сьогодні проходять товари при переміщенні через митний кордон. Це і фітосанітари, і ветеринари, і екологи, і радіологи - всі інші контролери. Якщо вони видали документ, то повинні його в електронній формі помістити у відповідну інформаційну систему , яка адмініструється органами доходів і зборів", - пояснила народний депутат Тетяна Острікова в ході обговорення законопроекту.

*вон оно чё михалыч*. А я то думаю, чого така срака на митниці в Одесі, що деяких потрібних видів товару, вже більш як два тижні розтаможити не можуть. А то вони *єдине вікно* всі чекають ))

Опубліковано
3 минуты назад, sergkots сказал:

Що ти несеш? До чого це все?

Мудаком обізвав за це:

При чому тут та ахінея, що ти понаписував?

Я не знаю,як тобі ще пояснити очевидні речі.
  давай на пальцях
Корова дає молоко і гамно. І я і ти це знаємо. Я пишу,що корова сьогодні вранці дала 5 літрів молока.Ти пишеш-якого нахрен молока,вона насрала пів тазіка.
Отак зі сторони виглядає спілкування в цій темі.
Я чудово знаю про контрабанду,корупцію і про інше гамно яке в нас лопатами можна гребсти куди не всунься. Але це гамно не з'явилось сьогодні, ми його назбирали на 20 років самі.Бо нас совок привчив,що наша справа мовчати,а партія і цар все порішають. Тепер ми хочемо,щоб це гамно хтось!!!! розгріб,але нас не чіпали.  Нагнули бурштинщиків-істерика-"За що нам жити?!!!!Нам держава нічого не дала,роботи нема,а тут на булку хліба заробити не дають!"""
Прижали контрабас - "музиканти" перекрили трасу- "дайте нам заробляти!Держава нічого нам не дала!Дайте хоч сала з Польщі привезти!"
Бляхі. Теж прижали,теж гвалт-Дайте доступні авто!. Хоча в цьому випадку повністю підтримую-єдиний тариф на розмитнення 25-30% від  інвойса( туда включені вже всі податки).І мені навіть до дупи,що вартість на ринку моєї автівки впаде суттєво.Мене жаба не душить.
    Гамна в нас тонни в країні,але я не хочу в ньому копирсатись,особливо,коли почалась гризня за владу перед виборами і те гамно розбризкують у всі боки і навіть імпортують його з-за порєбріка ,мабуть свого вже на всіх не вистачає.
Я просто пишу тут факти:
- закон прийняли? Прийняли.Потрібний? Так. Хороший? Ну,може не зовсім досконалий,але однозначно краще,ніж було до нього.

- дорогу зробили? так.Якісно?Так.Не роздєрібанили кошти? Та вроді ні.Але щось мало роблять хочеться побільше доріг.Але ж більше,ніж робили до того? Ну,вроді більше.
- завод збудували? Так.І не один десяток? Так.Але зарплати в Польщі вищі на таких же заводах.Так поки вищі,але ж і у них нижчі,ніж в Норвегії чи Німеччині. Розкрутиться економіка і в нас будуть вищі.
- армію взули вділи? Так. Харчування покращили на рівні західних армій? Так. Зброю і техніку постійно оновлюють? Так.Але ж ....Почекай,ще три роки тому армії у нас взагалі не було!!!! Ну так.
  і т.д.
    Якби ми не любили так лайно і популістів,то вже б в цьому році святкували 100років незалежності.І населення в нас було б 80млн. І території на відсотків 25-30 більше. 

Опубліковано
23 хвилин тому, nickel сказано:

@zaHARE ти знаєш, що країна засрана коровами, але пишеш виключно про киристь молока, яке вони дають. Отак виглядає ця тема. Бореться він...

Він просто розділяє молоко в цю тему гівно в іншу, а більшість молоко молоком, а регулярно гівно в молоко доливають, да й так доливають, що молока всього 25%, решта ваше гівно.

Так це і називається - бардак, ми навіть на форумі цивілізовано жити по правилам не можемо, а що говорити про масштаб держави. 

Опубліковано
On 31.05.2018 at 10:00, zaHARE сказано:

давайте в цій темі ділитись хорошими новинами,і позитивними змінами в Україні, про які не повідомляють основні ЗМІ,мабуть не  вистачає  ефірного часу.

а може немає про що повідомляти?

Опубліковано
4 минуты назад, alexvvv сказал:

а може немає про що повідомляти?

Нема,я просто видумую все,про що тут пощу.Можеш перевірити.)))

Опубліковано

Роздача "слонів", щоправда - не на тривалий термін.

Знову прошу всіх поводити себе в рамках Правил та загальноприйнятих норм спілкування.

Опубліковано
23 минуты назад, Ukrainec сказал:

Про це регулярно пише решта.

Ок. Давай спочатку. Чому решта пише лише погане про нинішню владу? Можливо тому що нічого хорошого для них ця влада не зробила? І тому що їх харить читати пости заХАРЕ і інших як у нас всьо зашибісь. Колись, коли я ще був студентом, батько сильно випивав. Мені вдалося його переконати закодуватися. Вже через місяць в борщі з'явилося м'ясо, через три місяці купили мамі пралку автомат, через пів року відсудили в роботодавця батькову зарплату за 2 роки. Отак і народ, вигнали п'яницю тата (Януковича) і взяли не п'ющого тата (Порошенка). Пройшло 4 роки, а м'ясо в борщі так і не з'явилося, а картопля подорожчала в три рази, про пралку і не мріють.

Ребята, ви, напевно, не розумієте, що таке покращення рівня життя. Вам треба на Польщу. Ще не чув ні одного заробітчанина, який би топив за Порошенка, бо ті люди бачать, що можна робити, заробляти і жити з цього, без псевдопокращень.

Опубліковано

Федір, модератсво не твоє, принаймі цього розділу, без образ. Ти занадто серйозно сприймаєш "обов'язок" покладений на тебе, ти перегинаєш палку, у тебе відсутнє почуття гумору,  присутнє намагання всіх переконати ходити строєм. Ти видаляєш пости на свій розсуд, бо вони не в'яжуться саме з твоїм баченням що тут має бути чи ні. Якщо завдання вбити цей розділ, перетворити його в концтабір, то ти хороша кандидатура.

Опубліковано
29 minutes ago, romaxa11 said:

Федір, модератсво не твоє, принаймі цього розділу, без образ. Ти занадто серйозно сприймаєш "обов'язок" покладений на тебе, ти перегинаєш палку, у тебе відсутнє почуття гумору,  присутнє намагання всіх переконати ходити строєм. Ти видаляєш пости на свій розсуд, бо вони не в'яжуться саме з твоїм баченням що тут має бути чи ні. Якщо завдання вбити цей розділ, перетворити його в концтабір, то ти хороша кандидатура.

Федот вже не торт?  Тре пости шановних дописувачів? А може він не до кінця розуміє, яку роль грає трафік і його об'єм для виживання локального форуму, як цей, у сучасній світовій павутині? 

Пропную для повного щастя ще К@rl72у дати можливість модерити "політику", із задоволенням подивився б на цей цирк))

Опубліковано

Філадельфійський експеримент по бордівськи. А потім буде встидно)

Ок, позитив:

Динамічний ріст спаду виробництва, що якісно корелює з зростаючим скороченням кількості зайнятого населення через традиційну трудову еміграцію, позитивно відображається на енергоефективності держави, а також заощаджує природні і енергетичні ресурси, безпосередньо впливаючи на економічний потенціал нашої європейської держави. (Гройсман, думки. Вінничина 2018 рік.)

Опубліковано
3 часа назад, Cherman сказал:

Мені здається, банити і терти повідомлення, треба лише в тому випадку, коли реально починають крити один одного матюками. 

і то, не терти, а *запікувати* матюки зірочками. Знову ж таки, простєйша ситуація, забанив юзера за матюки, пост потер, юзер питає, за що, чим докажеш, якщо пост повністю витертий. Хоча в ситуації *я начальнік, ти дурак*, то мо й лишнє, виправдовуватись перед кимось ))

Опубліковано

Що ж,  якщо, мій допис, про коров і тазики видався вульгарно-матюкальним, що його аж витерли, як саме велике лихо в цій темі( а то був гумор, відносно того, в що перетворилася сама тема "позитив України), дозволю  собі похвалитись тим, що я, як частина України, зробив свій внесок в позитив міста ( а значить України) а саме: вул. Володимирської Володимирська: лучани скуповують сміттєві контейнери  :)

Спойлер

konteiner_800.jpgi.gif

Опубліковано
5 хвилин тому, MANJAK11 сказано:

і по скільки *збрили* за контейнер ? Зараз і взнаєм чи позитив чи як завжди :) 

600 рідних, зароблених важкою працею , гривень)) Можна сплачувати зразу, можна,  в рахунок плати за вивіз сміття по 20 гр))))

Опубліковано
9 минут назад, bublik007 сказал:

600 рідних, зароблених важкою працею , гривень)) Можна сплачувати зразу, можна,  в рахунок плати за вивіз сміття по 20 гр))))

ну значить позитив )) бо по інтернету в середньому по 850грн продають )

Опубліковано
3 хвилин тому, halcogen сказано:

Порадувала ось ця фота. З контейнерами вирішили питання, тепер треба братися за люки )

Певно, що це питання, буде турбувати нашу владу не скоро))))

Опубліковано
3 годин тому, halcogen сказано:

Порадувала ось ця фота. З контейнерами вирішили питання, тепер треба братися за люки )

1_konteineri2.jpg

Ніфіга, до нього краще не торкатися)

Опубліковано
Цитувати

З контейнерами вирішили питання

Я гребу таке вирішення!!!

Особисто я, послав подальше муніципалів, оскільки це суперечить Закону України, який передбачає роздільне збирання сміття. Наголосив, що він, як службова особа, спонукає мене на порушення Закону України, а підзаконні акти, як то якісь рішення міськради, мені до дупи, більше того, я їх оскаржуватиму в суді, привело трохи його до тями.

ЗІ. Не купую контейнер, який нав'язують всім власникам приватних будинків, принципово (не в грошах справа, повірте). Не може підзаконний акт бути вище Закону! Я за Закон! ;) (Тим паче вже не перший рік збираю окремо пластик, тверді відходи і решту. (І все це, роздільно, відвожу самостійно в багажнику свого автомобіля і розкладаю по різним  (по-можливості контейнерам) . Хоча й справно плачу за вивіз сміття (це нормально, оскільки знаю, що в який би контейнер я не викинув сміття, його треба вивезти на полігон.). Звісно. краще було б на переробку, але...

Опубліковано
11 годин тому, Volyniaka сказано:

Наголосив, що він, як службова особа, спонукає мене на порушення Закону України, а підзаконні акти, як то якісь рішення міськради, мені до дупи, більше того, я їх оскаржуватиму в суді, привело трохи його до тями

Виходить, що муніципалітет, адміністрація, мають відкати за ті не роздільні контейнери, які вони втюхують власникам приватного сектора?

Опубліковано
20 хвилин тому, halcogen сказано:

Купіть в ниx три контейнери, і будете сортувати сміття. Ваша совість буде чиста перед законом :D.

Контейнер    на сміття коштує приблизно 400 – 1000 гривень. Однак встановлення їх включено у тариф за вивезення сміття. Отож саме виконавці послуги, а не ОСББ, зобов'язані встановлювати ці контейнери для роздільного збору відходів." :)

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...