Перейти до змісту

За кого голосувати

romaxa11

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Коломойський повертатиме борг.

Ха ха ха ,яке смішне ,неймовірне словосполучення.

Як Коломойський повертає борги спитайте у гравців Волині, чи у німців,котрі збудували стадіон у Дніпрі.

Чи в Ахметова з Пінчука, з якими Коломойський судиться в Лондоні.

Бєня ніколи нікому нічого не повертає.

Бо люди цього народу ,,вам нічого нє должен,, только своим родителям.

• Відповідей 5,4 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано
6 минут назад, Entis77 сказал:

Не на посаді, зате в кандидатах в президенти!:0016:  Деякі порохоботи  уже перепльовують путінську вату по рівню дебілізма.

Ото насмішив, так насмішив... І шо, його таки оберуть, а? Ще й може в першому турі? Я там десь писав, які в тої гнидяки погляди, і з якими "клюєвозаврами" воно в партії. Та і серед кандидатів є такееее цого разу, що він там не "найепатажніший", певно.

Хай собі візьме участь, він же заніс в бюджет 2,5 млн. грн? Заніс! А тут 2-х зайців вбиваємо одночасно - і бюджет поповнили, і той Насіров після програшу виборів з результатом 0,0% стає ПОВНИМ політичним трупом і втрачає можливісь будь-коли вже у владу влізти, тим більше, з такою "програмою партії".

Посадити його потім - ніхто і ніщо не заважає.

Опубліковано
44 минуты назад, Nokian сказал:

Як Коломойський повертає борги спитайте у гравців Волині, чи у німців,котрі збудували стадіон у Дніпрі.

Віть, ти тільки порівняй рівень розмови нікель-Вадім і нікель-Нокіан. В обох випадках нікель - величина незмінна, міняється лише його співрозмовник. Коли нікель розмовляє з Нокіаном, то вся розмова зводиться до клоун-кондитер-Беня-жополиз-порохобот, і коли нікель розмовляє з Вадімом, ми перебираємо різні варіанти, прораховуємо ходи наперед, намагаємося передбачити втрати, ніби граємо в шахи. З Вадімом це шахи, а з тобою гра шахами в "Чапаєва", бо ти бачиш шахматну доску, а різниці між іграми не розумієш, твій розвиток зупинився на грі "Чапаєв". Я, ніби, розумію твоє прагнення тягнутися до більш розумних співрозмовників, я сам також так роблю, щоб розуму набратися, але у випадку з тобою, ти не розумнішаєш, а я, від спілкування з тобою, тупію. Бо я в середовищі розумніших намагаюся більше слухати, а ти в такому ж середовищі намагаєшся всіх переговорити.

Я терпіти не можу зверхності, стібуся з тих хто таке собі дозволяє на Борді. Але ти мене просто вимушуєш казати це тобі. Ти просто ходяча демонстрація ефекту профана.

Опубліковано
6 минут назад, AgentSmith13 сказал:

Посадити його потім - ніхто і ніщо не заважає.

Ага. посадять

Багатьох вже посадили за 5 років з верхівки влади?

Чи всі ті статки в деклараціях нажиті чесною працею, депутатською зарплатою?

Опубліковано
4 годин тому, justice777 сказано:

Жодна сторінка його біографії, яку ми всі спостерігаємо на телебаченні, не казала про те, що він хоче бути громадським діячем, лідером думок,

у нас таких вистачає.  Хватить вже. Діяч на діячеві і діячем поганяє.

Як і лідерів, вагон з причепом.

Опубліковано
1 минуту назад, WebTraveller сказал:

Ага. посадять

Багатьох вже посадили за 5 років з верхівки влади?

Чи всі ті статки в деклараціях нажиті чесною працею, депутатською зарплатою?

В нас відтепер немає нечесно нажитих статків. Реформований Петьою  конституційний суд скасував такий ганебний заробіток. Віднині всі заробітки чесні. Ура!

Опубліковано
Только что, nickel сказал:

В нас відтепер немає нечесно нажитих статків. Реформований Петьою  конституційний суд скасував такий ганебний заробіток. Віднині всі заробітки чесні. Ура!

Тільки коригував своє повідомлення, з приводу цього закону))

Опубліковано
2 минуты назад, MANJAK11 сказал:

Нікель припиняй, в мене плюси кончились )) вже як дві сторінки :) А ще ж і Нокіану тра вділяти )))

Будеш должен :)

Опубліковано
Щойно, AgentSmith13 сказано:

ХТО його джерела інформації, і ДЕ документальні докази - мило усміхається і лепече "не скажу"

Він попереджав, що на попа в США є кілька тон компромату в паперовому еквіваленті.Пацан сказав - пацан здєлав :)

Опубліковано

Клімкін про російські кібератаки:

Чергова відмазочка якщо раптом щось піде "не так" на виборах, щоб можна було щось відмінити або самим підстроїти і є на кого звернути:) Вже ж наче і своя віра і своя мова і своя армія і своя ... але ж всерівно все не так... Перед виборами треба було про "свою" кібербезпеку турбуватись і туди гроші виділяти, а не по карманах розпихати, а людям потім локшину вішати!!!

Опубліковано
33 минуты назад, igorgame сказал:

Клімкін про російські кібератаки:

Чергова відмазочка якщо раптом щось піде "не так" на виборах, щоб можна було щось відмінити або самим підстроїти і є на кого звернути:) Вже ж наче і своя віра і своя мова і своя армія і своя ... але ж всерівно все не так... Перед виборами треба було про "свою" кібербезпеку турбуватись і туди гроші виділяти, а не по карманах розпихати, а людям потім локшину вішати!!!

Я без Клімкіна, трошки в іншому контексті (що НЕ можна всі енергоносії тримати в руках одного-двох далеко не патріотичних олігархів, бо можуть і без кібератак таке зробити Фірташі з Ахметовими різні) тут про те ж писав.

Якщо РЕАЛЬНО вирубити к бісу електроенергію по всій країні на пару днів - можна не тільки на результат виборів вплинути, можна і цікавіших речей наробити встигнути - від початку захоплення територій до організації революції.

І так, а Клімкін десь там написав, що "всепропало"? Кібератаки на органи влади останнім часом  - нормальне явище, і "шифрувальники" шлють, і ДДОСити сайти пробують, і багато ще чого, правда я щось не бачу зламаних масово сайтів, нових епідемій "Петь" і т.д. Атаки зараз частіше просто інформаційні - фейкові листи на електронку, розповсюдження "сенсацій" по соцмережах і т.д. Повір, про кібербезпеку не "перед виборами", а постійно турбуються - якби того не робили, вже не було б нічого - ні сайтів, ні електронних послуг, ні банальної пошти. Знаю, так би мовити, трошки зсередини. Якщо звертати увагу "перед виборами" (якоюсь датою на зразок Дня Незалежності і т.д., коли в рашестані "підгорає" від самого факту незалежності України), а в решту часу "болт покласти" - розгрібання наслідків вийде дорожчим, ніж самі вибори.

І головне питання - я який СЕНС владі обвалювати свій же рейтинг і руйнувати свою ж репутацію в народу (а коли "блекаут" повний - телевізора і радіо, яке б розповіло людям про "російську загрозу" - теж не буде) перед виборами шляхом відключення електрики через "тіпа кібератаку"? Чергова варіація на тему "аяяй, воєнний стан, вибори відмінять"? Так проходили вже це...

Опубліковано

Кожен день бачу той кіоск з хлібом,який ти так любиш постити.

І зовсім не бачу там тих черг.

Скільки гівна та бруду від тебе на Пороха, і жодного кривого слова про Коломойського.

Ти просто намагаєшся навести тінь на плетінь.

Ще й видаючи себе за дуже розумного.

Виглядаєш зарозумілим.

Я,коли не хочу спілкуватись з Карамбою,просто не звертаю уваги на нього,не відповідаю йому,не цитую його.

А тобі,що заважає так поступати зі мною?

Веди свої ,,високоінтелектуальні дискусії,, з Вадимом..

Опубліковано
On 06.01.2019 at 00:37, Electronshik сказано:

Під час холодної війни до влади у США прийшов бувший голівудський актор Рейган. Далі розказувати?

ось що розказують американці

Порівняння Зеленського з Рейганом недоречне – екс-чиновник адміністрації 40-го президента США

Цитувати

Хоча і президент США Рональд Рейган і кандидат у президенти України Володимир Зеленський вийшли із шоу-бізнесу, між ними існує величезна різниця.

Про це заявив колишній посол США в Україні Джон Гербст, передає "Голос Америки".

"Рейган був залучений до політики навіть у шоу-бізнесі. Він був активний у профспілковій політиці із Гільдією акторів під час періоду Маккарті. Це було для нього важливим досвідом. До того ж він був губернатором Каліфорнії. Він був досвідченим політиком, добре розбирався у проблемах, хоча його критики тоді говорили, що він некомпетентний. Їх не можна порівнювати – Рейгана і Зеленського", - сказав Гербст, який загалом прослужив на дипломатичній службі 31 рік.

Коли Рейган був президентом США, Гербст працював у Державному департаменті.

Інша учасниця дискусії, редакторка блогу UkraineAlert Атлантичної ради Мелинда Геринг додає, що великий вплив на становлення Рейгана як політика зробив його досвід роботи на General Electric. У 1954-му році Рейган почав вести телевізійну програму "Театр General Electric", а також подорожувати країною, виступаючи із мотиваційними промовами перед працівниками компанії.

"Він знав проблеми. Він говорив з людьми. І він це робив роками. Отже перед тим, як він розпочав виборчу кампанію, він готувався до цього кілька років", - говорить Геринг.

Раніше письменник-документаліст, мистецтвознавець, політолог Богдан Горинь на прес-конференції представників громадської ініціативи "Слуга олігарха як загроза Україні" заявляв, що порівняння кандидата у президенти Володимира Зеленського з видатним президентом США Рональдом Рейганом є великою образою для останнього.

Опубліковано

32 минуты назад, Nokian сказал:

Кожен день бачу той кіоск з хлібом,який ти так любиш постити.

І зовсім не бачу там тих черг.

В тебе проблеми з зором. Аверс для репортажу пенсіонерів силою зганяв?

Цитата

Скільки гівна та бруду від тебе на Пороха, і жодного кривого слова про Коломойського.

Для цього є нокіани, а в мене місія важливіша за якогось сраного олігарха - поливати гівном самого Президента України.

Цитата

Ти просто намагаєшся навести тінь на плетінь.

Ти зловживаєш цим словосполученням. Малий словарний запас? Треба більше читати книг (акцент на книгах)

Цитата

Ще й видаючи себе за дуже розумного.

Виглядаєш зарозумілим.

То ти ще з одним бордівцем не спілкувався. Я дурак дураком поруч з ним. 

Цитата

Я,коли не хочу спілкуватись з Карамбою,просто не звертаю уваги на нього,не відповідаю йому,не цитую його.

То чого ти нив два тижні тому?

В 18.02.2019 в 14:41, Nokian сказал:

Якщо ж в тебе є хоч крапля самоповаги- просто не звертайся до мене, не заходь в мої теми,насолоджуйтеся тим,що маєш.

Цитата

А тобі,що заважає так поступати зі мною?

Так ти сам і заважаєш. Стою собі спілкуюся з Вадімом, хоч і в публічному місці, але нікого не чіпаємо, не гукаємо і тут бац - Вітя:

5 часов назад, Nokian сказал:

Опубліковано
57 хвилин тому, Nokian сказано:

Так було б достатньо криво?

Бєня.JPG

Опубліковано

Криво достатньо, але ще не вистачає відповіднього слова про нього .

Яке  не насмілювався  вимовити  ТС цієї теми, і аж бідака чухнув на Пейсбук ( походу там більше платять), 

ну і його заступник Нікель теж ніяк не насмілиться.

Опубліковано

А тим часом сьогодні в США засідання суду по Лазаренку.  Основна інтрига- чи піде він на співпрацю з слідством і чи зільє своїх?

Опубліковано
1 час назад, Entis77 сказал:

після майдану почав перевдягатися під нову владу, був блогером на службі у владі, потім його підібрав Івахів і купив

Цікаво, а куди поділись і що "бачать" активісти Самооборони, Майдану, куди люстрація ділась...? :) Всіх купили, рота закрили і ніхто не бачить кого призначають в ОДА...  Одиниці щось можуть сказати і то у соцмережах, а яйця бити об голову, як Гунчику, вже ніхто не наважиться :) Все повернулось туди, де й починалось і ніхто і нічого не змінить... :(

Опубліковано

Оксана Забужко: Кукла Зе – віртуальний персонаж з важливою функцією: обнулити нашу колективну «революцію гідности»

Письменниця Оксана Забужко вважає, що українці, «котрі щиро збираються голосувати за куклу з комічного шоу від московських кураторів», готуються до «колективного самогубства».

Про це вона написала на своїй сторінці у Facebook. Передає Leopolis.news

«Як затролити цілий народ» – це не Путін із Сурковим, і не КГБ перші придумали, політика під назвою «дразніть х@хла» походить ще з імператорського театру 19-го ст. На пам’яті мого покоління, за Щербицького, «что-нибудь укрАинское» (с) в інформпросторі вже з’являлось (було можливе) майже виключно як предмет обри-ГА-ГА-нія, – і так, будь-яка персональна «революція гідности» (коли з вас ржуть у вічі, а ви у відповідь не підгигикуєте з дурнуватим осміхом, щоб продемонструвати свою «незакомплексованість», а ставите ржуна на місце, щоб сам заткавсь і десятому заказав) тоді реально загрожувала звинуваченням в «укр. бурж. націоналізмі», – зазначає письменниця.

За її словами, внаслідок цього нині українці масово страждають на «класичний, у 4-му поколінні, «синдром вивченої безпорадности»: коли з нас глумляться в живі очі «з особливим цинізмом» («тролять»), ми використовуємо свій психологічний ресурс не на те, щоб захистити свою гідність, а на те, щоб переконати себе, ніби це «нічого страшного», і «а що тут такого», і – для вже повної психологічної безпеки – «давайтє посмєйомся вмєстє»…

«95-й квартал» – технологія «обриГА-ГАй х@хла» в 4-му поколінні, що паразитує акурат на цій нашій ВИТІСНЕНІЙ ТРАВМІ. А Кукла Зе – віртуальний персонаж із дуже важливою функцією: обнулити нашу колективну, тільки-но розпочату в 2014-му «революцію гідности» – назад до рівня 2010-го р.: коли в Кремлі за боки брались од реготу, «виписавши» в президенти «дурним х@хлам» на вибір двох своїх аґентів, варіанти М і Ж, – і хай чубляться, оборжака ж!» – пише Оксана Забужко.

За її словами, уже чимало писано про сценарій, за яким «віртуальна Кукла Зе має, як пилососом, «ввібрати» весь протестний електорат і потім «передати», яким-небудь гебешним наперсточницьким трюком (зміною політ.устрою), «всю власть советам», (напр., Газпромівській «канцлерині», а та вже, по старшинству, своєму московському куратору)». На думку письменниці, цей сценарій розраховано на «експлуатацію якраз нашої «вивченої безпорадности».

«Тож не варто кричати людям, що вспадкували цей синдром, які вони дурні, – саме це кричали їхнім дідам і прадідам, від яких вони зараз, підсвідомо, намагаються дистанціюватись. За один місяць такі травми не лікуються, і «відбита» чутливість до образи національної гідности – не відновлюється. Апелювати тут можна вже тільки до логіки – до здорового глузду. На який, власне, й надія», – підсумовує Оксана Забужко.

http://leopolis.news/oksana-zabuzhko-kukla-ze-virtualnyj-personazh-z-vazhlyvoyu-funktsiyeyu-obnulyty-nashu-kolektyvnu-revolyutsiyu-gidnosty/

Опубліковано
1 час назад, zaHARE сказал:

А тим часом сьогодні в США засідання суду по Лазаренку.  Основна інтрига- чи піде він на співпрацю з слідством і чи зільє своїх?

Кстаті що там з ним взагалі? Ще ж, здається, при янику нам збирались повернути 150 млн. баксів.

Опубліковано
1 час назад, zaHARE сказал:

Йдуть торги між прокурорами і адвокатами стосовно Лазаренка і наших крадених 200млн. Переговори будуть відбуватись в суді. Закінчення переговорів визначено судом на листопад. Дата наступного раунду невідома. 
  ЗІ: як бачимо в демократичних країнах правосуддя дуууууже повільне.

Опубліковано
9 минут назад, zaHARE сказал:

Йдуть торги між прокурорами і адвокатами стосовно Лазаренка і наших крадених 200млн. Переговори будуть відбуватись в суді. Закінчення переговорів визначено судом на листопад. Дата наступного раунду невідома. 
  ЗІ: як бачимо в демократичних країнах правосуддя дуууууже повільне.

Зате невідворотне. В нас також повільне та ще й взагалі уникнути можна.

Опубліковано
53 хвилин тому, justice777 сказано:

Оксана Забужко: Кукла Зе – віртуальний персонаж з важливою функцією: обнулити нашу колективну «революцію гідности»

Згадав Майдан і "Революцію гідности", і ти автоматично стаєш патріотом і виростаєш в очах інших такий самих "патріотів".

Може досить?

Я там вище писав, що отим, хто прийшов до влади на крові, тепер явно сцикотно, що прийде хтось, не з їхньої пісочниці. І що від нього чекати, невідомо! 

От і галасують.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...