Перейти до змісту

Старий ринок (об'єднано)

Vadimm

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
7 минут назад, snouden сказал:

Ніяких гір - сходи є, з перилами, доволі безпечні навіть взимку (звичайно треба бути обережним завжди)

І прямий вхід на ринок відразу.

Від "Динамо" прямий заїзд по асфальтованій дорогі (лише невеличкий клаптик бруківки біля Собору)...

Щось ви упереджені :( 

Да нормальний я)). Їде людина по Парковій, щоб поставити авто, бо йому треба забігти на базар, йому треба фігарити аж до Динамо? І прикинь так всі на ту стоянку, Ото людям, що там живуть, двіж машин зранку до вечора...

• Відповідей 1,7 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано
В 27.08.2017 в 23:32, Юріч сказал:

Ну так, всі винні, тільки не ринок. Люди паркуються як автоандони, бо приїжджають на той ринок і немає де по правилах поставити авто - все, що з законного, все занято. Чи ти хочеш сказати, що всі ті, які ставлять автівки на дорозі вдоль ринку, йдуть на роботу десь на Лесі Українки чи в парк погуляти?

Ще в 2015 році було розроблено схему організації дорожнього руху в Старому місті.
https://www.volynnews.com/news/authority/stare-misto-platnyy-vyizd-odnostoronniy-rukh/
https://www.volynnews.com/news/auto/u-lutsku-proponuiut-parkovky-v-staromu-misti-spysok/
Але й досі цю схему не реалізовано.
Напевне, це підступний Горгут зі своїм ринком винуватий.

Опубліковано
13 минут назад, Ivanna сказал:

Ще в 2015 році було розроблено схему організації дорожнього руху в Старому місті.
https://www.volynnews.com/news/authority/stare-misto-platnyy-vyizd-odnostoronniy-rukh/
https://www.volynnews.com/news/auto/u-lutsku-proponuiut-parkovky-v-staromu-misti-spysok/
Але й досі цю схему не реалізовано.
Напевне, це підступний Горгут зі своїм ринком винуватий.

Я про парковку вдоль ринку на дорозі, а ти мені про Старе місто і Замкову площу (до речі, площа Ринок - то де?)

Опубліковано

Біля міської ради сьогодні о 8-00 розпочався страйк підприємців Центрального ринку проти його знесення, та за збереження своїх робочих місць. Прохання до небайдужих лучан - підтримати акцію.
Політичні вимоги не висуватимемо.
Порядок гарантуємо.
Можуть бути незручності з проїздом вулицею Б.Хмельницького.

Опубліковано
2 минуты назад, Ivanna сказал:

Можуть бути незручності з проїздом вулицею Б.Хмельницького.

Про незручності з проїздом можна було і не писати, то ж не базар і базарникі винуваті, то певно підступна міська рада винна )).

Опубліковано
1 минуту назад, Юріч сказал:

Я про парковку вдоль ринку на дорозі, а ти мені про Старе місто і Замкову площу (до речі, площа Ринок - то де?)

Правильно. Нема парковок навколо ринку (або водії про них не поінформовані) - всі кидають машини на тій дорозі, по якій їхали. Тим більше що там безплатно.
Площа Ринок корінним лучанам має бути відома. Ви ж всі так переживаєте за замок і взагалі за історичну спадщину Луцька, а самі не орієнтуєтесь в Старому місті.
Площа Ринок - це площа, де стоїть аптека-музей та перебудоване приміщення магазину "1000 дрібниць". Навпроти Покровської церкви.

Опубліковано
1 минуту назад, Юріч сказал:

Про незручності з проїздом можна було і не писати, то ж не базар і базарникі винуваті, то певно підступна міська рада винна )).

Еге ж.
Про легітимність її можна й посперечатися. Знають, що вони в міській раді тимчасово, то хочуть більше встигнути накрасти.
Згадаєш мої слова.

Опубліковано

Іванна, я корінний лучанин, і не потрібно переходити на особистості, можна просто відповісти, без всяких відступів хто корінний, а хто молочний. Чи можливо мені теж вживати таки терміни як "вам баригам там біля ринку видніше де площа Ринок", хоча я той клаптик біля 1000 дрібниць ніколи за площу не рахував, знав те місце, як стара автостанція, не більше.

Опубліковано

Виявляється, ринок може бути гарним, в туристичній зоні, та ще й популярним серед туристів по при те. що продають там не тільки сувеніри)))Для прикладу-Барселона,столиця автономної області Каталонії і провінції Барселона. , ринок Бокерія

Ринок Бокерія (Mercat de Boqueria)

Спойлер

image.thumb.png.72893fc8cb217b8dba8ceb0eb0cadb52.png

Одним з головних прикрас бульвару Рамбла є знаменитий ринок Бокерія. Це найстаріший ринок Барселони. Перші прилавки тут з'явилися ще в ХІІІ столітті. На них жителі довколишніх сіл продавали м'ясо. Протягом багатьох століть ринок був зовсім невеликим. Адже він був «затиснутий» між будівлями. Торговцям дуже пощастило в XVIII столітті, коли поруч згорів монастир Святого Йосифа. Площа, що звільнилась, відійшла ринку, і він сильно розрісся. Саме тому його друга назва — Сан Джузеп (San Josep).

Зараз площа Бокерії становить 2500 кв. м. І тут можна купити найкращі фрукти, овочі, м'ясо, рибу, морепродукти, сир і хамон. Прогулюючись уздовж прилавків, які вражають розмаїттям, ви відчуєте себе справжнім барселонцем. Адже місцеві жителі воліють купувати продукти не в супермаркетах, а на ринку!

На Бокерії працюють численні бари, в яких можна перекусити місцевими закусками і випити чудового каталонського вина. Особливо полюбляють барселонці бар Pinotxo, в якому панує дивовижна атмосфера. Він безперервно працює з 1940 року і за цей час став по-справжньому культовим.

Опубліковано
4 хвилин тому, bublik007 сказано:

Виявляється, ринок може бути гарним

В наших реаліях простіше все знести чи спалити ніж  зробити з какашки цукерочку.

Опубліковано
12 хвилин тому, alexvvv сказано:

В наших реаліях простіше все знести чи спалити ніж  зробити з какашки цукерочку.

Простіше за все)))

Опубліковано

Тим часом в міськраді веселощі в дусі базарників: блокування сесійної зали, штовханина, матюки. Знадвору теж не відстають і перекрили дорогу, час від часу пропускаючи громадський транспорт. Купці людей за багато років не звикати до створення незручностей лучанам.

Опубліковано

Тече стояк в підїзді, жек забив - присилає різні відписки. Давай завтра мої сусіди перекриють дорогу, а сам я полізу депутатам морди бити?

_9LJjT0aGbg.jpg

XJu6JmZ4h2E.jpg

Опубліковано
36 хвилин тому, Itzamna сказано:

Вони відстоюють свої права, тітушок нема,  то в чому проблема ?

Одпиздить всіх депутатів і розійтись по домах. 

Або обрати "делегатів" і поговорити по суті.

По ходу обрали перше.

Опубліковано
42 хвилин тому, IronSun сказано:

Тече стояк в підїзді, жек забив - присилає різні відписки. Давай завтра мої сусіди перекриють дорогу, а сам я полізу депутатам морди бити?

для початку можеш налагодити діалог з міською владою, яка призначає керівника жеку, а якщо депутати тебе пошлють - то так, перекривай дорогу, і лізь бити морди дупутатам.

якщо незрозуміло - то саме міська рада віддала Токарському парковки біля Старого ринку, на яких той доставив ряди контейнерів, знищивши парковки.

Опубліковано
31 минуту назад, rrid сказал:

для початку можеш налагодити діалог з міською владою, яка призначає керівника жеку, а якщо депутати тебе пошлють - то так, перекривай дорогу, і лізь бити морди дупутатам.

якщо незрозуміло - то саме міська рада віддала Токарському парковки біля Старого ринку, на яких той доставив ряди контейнерів, знищивши парковки.

Віриш, навіть судовий позов вже є. "Діалог" з міськрадою і депутатами проходили ще в травні під пильним оком "Аверсу". Але все ж сумніваюсь, що лучани одобрять перекриту дорогу (побиті морди депутатів - інша справа ^_^)

Припиняю оффтоп, прошу вибачення.

Опубліковано

Базарники надто вже організовані і плакатики однакові заготовлені. Вони ж комусь мзду башляють за свої магазини полюбе. А вже той хтось платить копійки місту. Принаймні на Варшавці точно так, то впевнений що і тут ситуація така.
Так перший незадоволений якраз той злодюжка-паразит. Без нього було б кльово, но в Україні так не виходить чогось.
Абсолютно впевнений, що всі ті мітинги то його рук діло. Вкупі з підбурюванням базарників.
І от же ж фігня то :) не може влада його послати бо він полюбе свій. Так що буде "цвісти" там той свинарник ще довго і щасливо.

Опубліковано
Цитувати

Тим часом в міськраді веселощі в дусі базарників: блокування сесійної зали, штовханина, матюки. Знадвору теж не відстають і перекрили дорогу, час від часу пропускаючи громадський транспорт. Купці людей за багато років не звикати до створення незручностей лучанам.

А ти хочеш, щоб як в москві - серед ночі знесли б приватну власність, а стосовно документів мер міста сказав "єта всєволішь бумажкі" ?

Твоє призвіще не Шаріков ?

Опубліковано
8 хвилин тому, Соромітник сказано:

Так що буде "цвісти" там той свинарник ще довго і щасливо

Якщо хтось на ту землю око поклав - будемо ми на базар до Шуберта їздити.

Хтось питав когось у ЦУМ-і хочуть вони щось чи ні?

так і тут.

АПД.

Бистренько маршрутчики маршрути перекроять і  все.

Опубліковано
24 минуты назад, snouden сказал:

А ти хочеш, щоб як в москві - серед ночі знесли б приватну власність, а стосовно документів мер міста сказав "єта всєволішь бумажкі" ?

Твоє призвіще не Шаріков ?

Ні, мені подобаються міні-майдани з кожного приводу. Нічого не добюсь - зате покричу і поштовхаюсь вдосталь.

Опубліковано
25 минут назад, IronSun сказал:

Ні, мені подобаються міні-майдани з кожного приводу. Нічого не добюсь - зате покричу і поштовхаюсь вдосталь.

ну і як *діалог* ? дав результати ? Якщо не дасть, то всерівно два виходи залишится, або жити з мокрим стояком або перекривати дорогу. А щоб чогось добитись, треба перекривати на два місяці, а не на дві годити. Нажаль такі реалії нашого життя

Опубліковано

Є ще 3-й варіант - створили ОСББ, послали ЖЕК подалі, за гроші "на обслуговування будинку" найняли тих, хто поремонтує

Ну але це офтоп трохи. Вибачаюся

Опубліковано
16 minutes ago, MANJAK11 said:

ну і як *діалог* ? дав результати ? Якщо не дасть, то всерівно два виходи залишится, або жити з мокрим стояком або перекривати дорогу. А щоб чогось добитись, треба перекривати на два місяці, а не на дві годити. Нажаль такі реалії нашого життя

Нема гарантії, що після нього на радикальний протест не вийде Вася, якого топить сусід зверху. А післязавтра - Степан, якому не подобається шум Васі за стіною.

Опубліковано
1 година тому, Соромітник сказано:

Базарники надто вже організовані і плакатики однакові заготовлені. Вони ж комусь мзду башляють за свої магазини полюбе. А вже той хтось платить копійки місту. Принаймні на Варшавці точно так, то впевнений що і тут ситуація така.
Так перший незадоволений якраз той злодюжка-паразит. Без нього було б кльово, но в Україні так не виходить чогось.
Абсолютно впевнений, що всі ті мітинги то його рук діло. Вкупі з підбурюванням базарників.
І от же ж фігня то :) не може влада його послати бо він полюбе свій. Так що буде "цвісти" там той свинарник ще довго і щасливо.

Все вірно плакатики і організація це його рук справа(горгут), якій людям підмінює поняття що без Облспоживспілки нема майбутнього в ринку. 

Але сьогодні його послали і не виконали жодного його бажання тому що "свій" він був для Романюка.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...