Перейти до змісту

Вага і все з нею повязане.

romaxa11

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
Худим також можна офігенськи виглядати і при 62кг

Не, нельзя

дивлячись який зріст)) при 160 можна)) при 180 сумніваюсь)

• Відповідей 182
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Вся ваша система розрахована на таку вагу і без катастрофічної шкоди для здоровя ви масу не змінете. Серце яке качало крові на 60 кг, не адаптується без проблем до 80-90кг. Не травмуйте себе і думайте в першу чергу за здоровям. Ну не вартують не ваші мязи і вага вашого здоровя. Вам невмахєнски повезло що ви здорові, маєте руки-ноги-голову. Живіть щасливо і не руйнуйте себе.

Опубліковано

Ромаха, Вам допоможе така штука як "Исцеляющий импульс" Голтис. Я вже давно постив цю тему, але люди як завжди сприймають нове тільки по прикладу.

От для Вас Сергій Бадюк є авторитетом. Так от розповідаю історію, що Бадюк почав йти до результату коли зустрів Голтіса (Володимир Вукста).

До того його мучила зайва вага, тяжість удару і гірше того, ще старі травми вилазять постійно. Потім він обладнав собі майданчик для імпульса і зараз Ви бачите результат.

В ютубі для початку раджу Вам задати "Голтіс присідання". І розпочати з цього. І також задати "прес". Ці дві вправи при правильному виконанні дадуть вам реальний результат!!!

+ якщо добавите правила харчування, які я постив у темі про Голтіса (пошукайте на форумі), то результат буде суттєвий!!!

ніяких добавок, ніяких особливих бігів і потів у тренажерці, що реально є ЗАЙВОЮ роботою. Особливо! що чуваки думають, що вони мязи тренують, а реально

навантажують внутрішні органи і судини, а мязи вже підтягуються.

Імпульс же вдосконалює ці качалки. Голтіс реально виділив, щоб людина дбала за мязи і гомеостаз, а не роздування і перекачку. + харчування.

Лілечка цілком права, вона рухається у вірному напрямі))).

Опубліковано

Я не люблю секти. Якесь дивне просування чувака, епплдодатки, семінари в горах і х.з. що. Я піду своїм шляхом, а що там у вас. Які прориви?

Опубліковано

Ще один приклад з життя.

Дуже вражений результатом. Без дієт і тренажерів!

Мій досвід. За місяць - 4,5кг. Спочатку робила по прочитаній книжці Грір (результату не було), але, коли побачила відео, зрозуміла, що робила неправильно. Зараз от ніяк не можу себе заставити почати знову робити ці вправи...

http://www.youtube.com/watch?v=SK_u5GMneuE

Якщо когось зацікавить - рекомендую спочатку обов'язково прочитати книжку

Чайлдерс Грир "Великолепная фигура за 15ть минут"

Опубліковано

Згадала. За місяць скинула 12ть кг, якраз тоді і завагітніла і за всю вагітність знову набрала 12кг.

В мене з набором ваги протягом вагітності було набагато печальніше - 18 кг. І я переконалася - все, що до 12 кг - то норма, а більше - то булочки :), бо одразу після пологів "пішло" 8 кг., через 2 тижні ще 4 кг.

Не скажу, що харчувалася погано - їла багато фруктів, сиру, м'яса, але так як апетит був величезний, то споживала багато мучного і зараз про це жалію, бо практично весь старий одяг став замалий :(

Моя ідеальна вага завжди була 52-54 кг при рості 160 см., перед вагітністю я важила 56-57 кг, а зараз 60,5 кг.

І найпечальніше, що мені не буде дуже важко скинути ще хоча б 3-4 кг. за 1-2 місяці навіть без жорстких дієт, але, як написав вище НІкель, є тисячі причин, точніше відмазок, цього не робити :(

Опубліковано

Виконання вправ дієве, зокрема прес. Укріпляє швидко, і жир сходить. Брат мій почав займатись, помітно схуд.

ПРЕС рекомендую! все інше можете робити по своєму. і НОГИ, присідання, раджу, дуже дієве.

Опубліковано

Якщо дійсно хочете і схуднути і м'язи в нормальний стан привести то треба дійсно толкового, начитаного та досвідченого тренера шукати котрий і раціон харчування аргументовано розпише, і комплекс вправ (програмку) наккатає і слідкуватиме за вами. Без досвіду та знань якихось успіхів у цій справі надзвичайно важко досягти, особливо коли йде мова про стабілььність.

Опубліковано

якщо хочете дійссно схуднути треба явно менше сидіти на Борді, а більше бігати і менше їсти тупо менше їсти

маю гіркий досвід дієт, дієти то зло)) все шо важко уходить з дієтою легко набирається без дієти!

зранку перед роботою біг + купання в водоймі (наприклад Теремно) на роботу на велі, з роботи на велі.

про мучне і тд я думаю говоротити не потрібно?

П.С. сам маю досвід як за 3 місяця скінув близько 15 кг... дієта + кікбоксинг роблять чудеса... але тількі "спригуєш" з дієти букваль за Новорічні свята можна набрати 8-9 кг.... отакі пирогі...

взагалі тема ваги можна сказати "філосовська"))

Опубліковано

Я одне зрозумів, що силою заставити себе схуднути можна і можна скинути навіть 8 кг в місяць. Але реальний толк це коли ти навчив самого себе менше їсти і більше рухатись і це тобі не в напряг.

Опубліковано

за місяць можна і 15 скинути.... но як поведе себе " нутро" можна тількі здогадуватись....

в приципі проблема не в кількості їжі, а в її якості.

Треба не менше їсти а більше рухатись, це на мою думку краще.

П.С. вийшло так шо сам собі противоречу))

Опубліковано

за місяць можна і 15 скинути.... но як поведе себе " нутро" можна тількі здогадуватись....

в приципі проблема не в кількості їжі, а в її якості.

Треба не менше їсти а більше рухатись, це на мою думку краще.

П.С. вийшло так шо сам собі противоречу))

ти схуд?

де зараз тренуєшся, Ром?

Опубліковано

мінімально необхідна річ для зменшення ваги:

АБО

1) зменшення кількості вживань їжі за один раз до розміру 0,3-0,5 л по обєму; і їсти 4-5 разів на день;

чому? причина в тому, що поєднання різних по складу продуктів між собою гірше перетравлюється!!! і зменшення обєму дає кращий ефект травлення!!!

АБО

2) усі продукти поєднувати вірно!!! тоді травиться більшість, якщо ще й є невеликий обєм їжі то травиться і розчеплюється все спожите і їсти не хочеться,

тупо не хочеться!!!

ПОРАДА: перестаньте запивати їжу. відчуєте реальний ефект через три тижні.

таблиця поєднання харчів залежно від типу: білок, вуглеводи, тд тп. (білок з вуглеводами в ідеалі їсти порізну, хоча би через годину, півгодини)

516d63d6ea58c1dc152cd5236cda14b5.jpg

Опубліковано

Я одне зрозумів, що силою заставити себе схуднути можна і можна скинути навіть 8 кг в місяць. Але реальний толк це коли ти навчив самого себе менше їсти і більше рухатись і це тобі не в напряг.

Я б сказав якщо таке відбудеться, а саме самоконтроль не в напряг, то це велика перемога над собою.

Поставивши самоціль схуднути одне - себе заставити не "жерти" і рухатися, а зовсім інше - тримати себе в руках протягом життя, бо коли "спригуєш", то вага набирається миттєво і навіть більше попередніх показників.

Опубліковано

Віланс, дякую, супер схемка. Десь так я й харчуюсь, тільки пункт 7 виключив. Поки ресурсу організму вистачає на досить нормальні навантаження.

Коли ви почнете скидати вагу і одяг на вас почне болтатися - це дуже потужний кайф, насолода і її хочеться подовжити.

Опубліковано

Трохи в шоці з метаморфозів організму. Ніфіга такого я не їм. Ну твердий сир, звичайний у вигляді всяких салатів з зеленню, зелений горошок, яйця курячі, там горіхи, мед, якщо повезе ну і м'ясо говяже, крільчатинку час від часу, індичатину. М'ясо приготоване в мультиварці з обмеженим часом приготування. Якщо м'ясо варити більше 35хв - це вже не зовсім м'ясо а біонаповнювач. Для збереження корисних речовин час обробки лімітовано, тоді і вітаміни і білок. Так от на суботнику зробили сосиски-гриль відомої і може найкращої марки. Колись я їх міг з'їсти пару штук, а тут відкусив кусочок, а там спеції, жир. Відставив в сторону, хоча інші нахвалювали шо капєц. Реально їсти не міг. Відчуття що випиваєш горнятко жиру((((. Сьогодні попробував курку-гриль - крильцята з'їв зі шкіркою - короче реально почало тошнити. Курка свіжа, гаряча і проблема не в ній, просто організм вже не може того їсти. Те ж саме буде й з свининою підозрюю. Ну ковбаси я вже не сприймаю за їжу, там кишки, бочки. Якось так. Перетворююсь на жидяру). Виходить що євреї, араби не їдять такого м'яса не через релігійні заборони, просто в їх кліматі їсти такі речі практично неможливо, а там далі і шамани підрулили.

Пам'ятаю як колись захавав щось в макдональдсі - до третьої ночі організм намагався розкодувати що то за фігня попала в нього. Щось там булькало копошілось. Короче хлопці ваше здоров'я і прекрасне самопочуття в цій табличці, що виклав Віланс, тільки дози помірні і не підмінюйте поняття оригінального продукту і напівфабрикату. Ковбаса - це не м'ясо ну і всякі там готові морожені вареники, пельмені і т.д. - то не їжа.

Опубліковано

Спробуйте ходити протягом дня в 1,5-2рази швидше від того що звикли, площа тіла на квадрат швидкості зустрічного потоку повітря зроблять свою справу :0024:

Якщо серйозно то не буду хвалитися на кому було опробувано (крім себе :)), але воно реально рулить. Є певна статистика в якій є певна позитивна тенденція з поступовим зниженням маси. ;)

Тут головне на початку контролювати - не забуватись, що маєте збільшити темп, скізь: по офісу, по вулиці, в магазині... Можливо доведеться більше дихати ротом, але це мине.

Пробуйте... і відписуйте.

Опубліковано

Трохи в шоці з метаморфозів організму. Ніфіга такого я не їм.

Так всі анурексійщики починали...Дивись... :0024:

Опубліковано

Моя ідеальна вага завжди була 52-54 кг при рості 160 см., перед вагітністю я важила 56-57 кг, а зараз 60,5 кг.

І найпечальніше, що мені не буде дуже важко скинути ще хоча б 3-4 кг. за 1-2 місяці навіть без жорстких дієт, але, як написав вище НІкель, є тисячі причин, точніше відмазок, цього не робити :(

повір,в тебе нормальна вага при такому зрості.Так що нічого й не роби.))

Опубліковано

Можна навести безліч прикладів і методів зменьшення/збільшення ваги,але любу методу потрібно починати з очищення організму від шлаків і токсинів,а комусь(більшості) і від паразитів/грибків.

Власний досвід-після тривалого голодування для повного насичення вистачало кількості їжі в об'ємі моєї пригоршні і енергії було вдосталь для інтенсивних тренувань. Їв переважно каші і салати.

ЗІ: під час голодування десь на п'ятий день,прийняв участь у марш-кидку Замшани-Світязь(приблизно 60км).Весь шлях переважно бігли,не їли,пили обмаль.

Через фізичну і психологічну неспроможність частини групи продовжувати марш,його було припинено.90% цієї частини групи складали найсильніші фізично хлопці,які просто істерично кричали з матюками.На зворотньому шляху частина з них не втримавшись напилась першої-ліпшої води і отримали отруєння. Єдиний дискомфорт за весь час,який був у мене-комарі і нитікі-спортсмени. Чуваків фізично і морально просто зруйнували токсини і шлаки.

Так шо Голтис продвинутий і розумний чувак.Ще рекомендую почитати Ігоря Шиманського.

Опубліковано

А є десь розписані по днях меню зі сменшеною кількістю вуглеводів ?

А то я через проблеми з коліном два місяці майже не ходив і тільки тепер трохи розходжуюсь , і до видужання ще дуже довго , а вага набирається , хоч їм двічі вдень .

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...