Перейти до змісту

LED лампочки

Plum

Рекомендовані повідомлення

Де,де таке продаєтся?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 451
  • Створено
  • Остання відповідь

хто прибрехав? на коробках з ЛЕД-лампами так і пишуть - 20-50 тисяч годин

не пишуть тільки, що протягом цього часу люмінофор деградує (вигорить), і лампочка перетвориться в лазер )))

в інфорграфіці прибрехали в інших місцях - вважається, що звичайна лампочка в квартирі світить 1000 годин на рік, а не 5 годин на добу. та й "кіловат" коштує не 0.99грн. - а, наприклад, 45.6 коп. Тому й річна економія буде суттєво меншою.

Поки що найкраще з функцією основного освітлення справляються саме КЛЛ, а не ЛЕД (ціна, якість, економія).

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Там і по терміну служби пребріхано. В мене КЛЛ максимум відпрацьовувала 2,5-3роки це в сприятливих умовах.

А так не більше 2-х років.

Вартість ламп не обговорюватиму.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

в мене і в батьків - якщо не в закритому плафоні, то КЛЛ працює мінімум 3 роки (деякі й по 7)

цього року ще поробив дірки в пластику корпусу - ттт, але цього року ще жодна лампа не "гавкнула"

але я намагаюсь уникати використання 20Вт (і більше) ламп - максимум 15Вт, а вони гріються менше.

ну, і 1Вт світлодіод (в режимі 0.7Вт) "чергує" на кухні і в туалеті - коли виходжу на кухню попити води, зайвий раз не клацаю вимикач з основним світлом.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2 leonon. Йдеш до пані Сандалової, в неї зараз тих лампочок валом, різної потужності, світлової температури, і з різними цоколями. Чого нема в наявності, те є на замовлення. А ще в Маньяка є досить непогані лампи Vіdex.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 3 місяця потому...

Народ може не в тему ,але підскажіть де в луцьку можна купити світлодіод на ліхтарик наприклад Т6-U2 4100-5500К ,а то той що стоїть падла фіолетовим світить.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 3 місяця потому...

купив сьогодні сьогодні 10Вт лед-лампочку "спільного соціального проекту" ЕпіЦентр, НЛ і Eurolamp за 42.90грн.

суб'єктивно - сподобалось світіння лампи, не сподобався нагрів середньої пластикової частини. детальніше описав тут:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 4 місяця потому...

як там зара ситуація, хтось моніторив? Де зара найдешевша пропозиція продажу світлодіодних ламп  Е27? Епіцентр-НоваЛінія? Цікавлять потужніші, на більше 15Вт

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В 04.12.2015 at 23:19, Andruha_gpz28 сказал:

А ще в Маньяка є досить непогані лампи Vіdex.

Зараз вже Titanium, бо вони суттєво дешевші, але й гарантія лише рік. Правда дикі перебої зараз з ними, очікую на наступний тиждень новий приход

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

55 минут назад, MANJAK11 сказал:

Зараз вже Titanium, бо вони суттєво дешевші, але й гарантія лише рік.

яка ціна/потужність?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

офф - знайшов цікаве відео, закину сюди)))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2 минуты назад, Saddy сказал:

яка ціна/потужність?

ще поки не знаю

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ось така http://ergo-ua.com/ru/shop/1735/1747747.html  

15 Ват, аналог 100 , 90 грн

Три роки гарантії.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

28 хвилин тому, Nokian сказано:

Ось така http://ergo-ua.com/ru/shop/1735/1747747.html  

15 Ват, аналог 100 , 90 грн

Три роки гарантії.

У Новій Лінії упаковка на дві лампи, аналог потужністю до 120, вартість 140 грн, трохи слабші 110 грн

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Походу гарантія різна.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

53 хвилин тому, bormotuha сказано:

аналог потужністю до 120, вартість 140 грн

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

49 минут назад, bormotuha сказал:

У Новій Лінії упаковка на дві лампи, аналог потужністю до 120, вартість 140 грн, трохи слабші 110 грн

простіше писати от так хоча б 9/70 , тобто 9 ват споживає, 70 скажем так *віддає*

Й ще прикол був з тим же Videx-ом, одні лампи приходили 11/100 й вхідна ціна була 3.6 у.о, через деякий час зьявились 12/100 але вже по 1.25 у.о й дешевша лампа приблизно в два рази легша. В чому прикол я так і не поняв, чи є різниця в світлі й тим більше в надійності - невідомо, додому на тест не брав й дешевші вже продав, а дорожчі назад відправив. Тітаніум я вже сам в роздріб продавав 9/70 і 5/50 різних цоколів по 30грн, при теперішньому курсі було б 32грн, по чому прийде новий приход, побачим

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В Там-Тамі GlobalLed 8W - 38 грн. Бренд від виробника Maxus. Варто брати?

Lamp.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

53 минуты назад, MANJAK11 сказал:

по чому прийде новий приход, побачим

дасиш знати

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 година тому, Serpent сказано:

В Там-Тамі GlobalLed 8W - 38 грн. Бренд від виробника Maxus. Варто брати?

Lamp.jpg

брав взагалом 20 лампочок (в квартиру і на дачу) глобал 12ват по 55 грн. політ нормальний. а ще 1,5 роки тому ще за 95грн взяв одну на пробу, то перестала світити, взяв коробку і лампу - поміняли без питань на нову. ГОЛОВНЕ зберігати коробку.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Брав тут: http://sun-day.com.ua/svetodiodnye_lampy

по якості нічого поганого сказати не можу. Яскраві, хоч люмени не перевіряв, але на око однакові з максусівськими. 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 година тому, Andriotti сказано:

брав взагалом 20 лампочок (в квартиру і на дачу) глобал 12ват по 55 грн. політ нормальний. а ще 1,5 роки тому ще за 95грн взяв одну на пробу, то перестала світити, взяв коробку і лампу - поміняли без питань на нову. ГОЛОВНЕ зберігати коробку.

з понеділка буду брати ще штук з 10 - 15 ламп з різними цоколями, можу поцікавитись ціни цих глобалів по 8 ват.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

10 hours ago, Andriotti said:

А чек хіба не потрібно?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

46 хвилин тому, LaMeRiLKiN сказано:

А чек хіба не потрібно?

Чек треба. По крайній мірі 2 рази міняв по гарантії в Новій Лінії - то вимагали.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2 годин тому, LaMeRiLKiN сказано:

А чек хіба не потрібно?

я беру в постачальника оптового, він чеки не пише. але міняє без питань , головне щоб була коробка. Будете брати вроздріб в магазі то там і потрібен чек, а як ще перевірити чи ви купували саме в них. а в постачальника сенс купувати будь де інде, якщо тобі дають вигідну ціну, і заміна теж присутня. я ж не буду брати дорожче в інших. 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...