Перейти до змісту

Вийди з рос.соц.мереж.

atol

Рекомендовані повідомлення

@snouden

більшість користувачів вк незнають що таке VPN...  вже мовчу поміняти DNS

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 1,3 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
1 минуту назад, Oli сказал:

А зміна ДНС хоч в когось працює?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

3 хвилин тому, Oli сказано:

@snouden

Хто не знає тому поможуть, як я зробив

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

10 хвилин тому, vaz75 сказано:

Переписка з Приват-консультантом

default-user-new.png
Як має працювати далі ваш 1с-онлайн в звязку із забороную 1с-продуктів в Україні РНБО?
11:18

Борисов Євгеній
З інформацією з даного питання рекомендую ознайомитися за посиланням http://1c.ua/ua/news/detail/633399/
11:22

Борисов Євгеній

тобто, програма продовжує працювати далі в штатному режимі

Наскільки я знаю, санкцій проти програми не вводили, вводили санкції, на російський бізнес, який продавав 1С в Україні.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2 хвилин тому, nickel сказано:

А зміна ДНС хоч в когось працює?

в мене все працює і так, що на мобільному що на ПК, нічого не робив...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Rozetka молодці, спочатку зробили україномовний інтерфейс. А зараз:

Цитувати

Срочно рекомендуем 
заменить email адрес на Rozetka

Указ Президента Украины "Про решение Рады национальной безопасности и обороны Украины "Про применение персональних специальных экономических и других ограничивающих мер (санкций)"вступил в действие. Некоторые операторы уже начали его выполнять, закрывая доступ для своих клиентов к ресурсам Mail.ru и Yandex.

Рекомендуем заменить адрес электронной почты [email protected] в личном кабинете для того чтобы не потерять аккаунт и историю заказов.

Из нашего опыта, надежными и удобными сервисами почты являются: Gmail, Ukr.Net, YahooMail

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

10 минут назад, Oli сказал:

в мене все працює і так, що на мобільному що на ПК, нічого не робив...

"І так" в багатьох працює, але ж це тимчасово. Мене цікавить саме зміна ДНС.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Знайшла отаке у Твіттері. Будьте обережні

DAat_U2_MXUAAAIJq.jpg_large.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Синхронизация через Cloud mail.ru теперь не работает. Кто знает как решить траблу?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

4 минуты назад, gen552 сказал:

Синхронизация через Cloud mail.ru теперь не работает. Кто знает как решить траблу?

відмовитись від .сру і буде вам щастя

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

On 16.05.2017 at 1:50 PM, Zevs_Isver said:

без 1Ц є життя можливе, щоб там не розповідали маркетоїди

просто не надто хотілось шукати альтернативи,

скачав собі 1Ц і маєш

звичайно. І без телефонів і комп'ютерів можливе.

Ручка, папір, "счеты" aka рахівниця - вот єта всьо )

Просто не варто забувати, що з 2014 року на Росію жодних не пішло платежів по 1С. Принаймні так стверджується на прес-конференції франчайзі. Так що не зовсім ясно, на який же економічний ефект від санкцій розраховували наші посадовці. А от те, що український бізнес зараз тричі подумає, чи легалізовуватись, чи ще посидіти в тіні - то це точно ВЖЕ відбувається... Самі себе в плані боротьби із нелегальним софтом відкинули на пару років назад.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В 16.05.2017 at 13:50, Zevs_Isver сказал:

без 1Ц є життя можливе, щоб там не розповідали маркетоїди

просто не надто хотілось шукати альтернативи,

скачав собі 1Ц і маєш

От іноді я читаю твої пости такого плану, і мені здається, що пишеш ти так, по-приколу, не думаючи зовсім.

От уяви собі таку компанію, накшталт Нової Пошти, де в кожному місті стоїть як мінімум одна ліцензійна робоча станція. Скільки коштує ліцензія на одне робоче місце тобі ж не треба казати. А тепер уяви як цю всю махіну перевести з "бухти барахти" на якийсь маловідомий український ресурс? Ще й без відриву від виробництва? Ти уявляєш який треба мати фінансовий і адміністративний ресурс, щоб це втілити в життя. А ще персонал навчити. устаканити збої. Це пздц.

Якщо б хотіли "прикрити 1с" (а я чомусь впевнений, що це робиться лише з комерційної вигоди комусь, хто має типу замінника 1с під "патріотичними прапорами"), це б мало робитися заздалегіть і з підготовленою, протестованою заміною.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

6 хвилин тому, vaz75 сказано:

От іноді я читаю твої пости такого плану, і мені здається, що пишеш ти так, по-приколу, не думаючи зовсім.

От уяви собі таку компанію, накшталт Нової Пошти, де в кожному місті стоїть як мінімум одна ліцензійна робоча станція. Скільки коштує ліцензія на одне робоче місце тобі ж не треба казати. А тепер уяви як цю всю махіну перевести з "бухти барахти" на якийсь маловідомий український ресурс? Ще й без відриву від виробництва? Ти уявляєш який треба мати фінансовий і адміністративний ресурс, щоб це втілити в життя. А ще персонал навчити. устаканити збої. Це пздц.

Якщо б хотіли "прикрити 1с" (а я чомусь впевнений, що це робиться лише з комерційної вигоди комусь, хто має типу замінника 1с під "патріотичними прапорами"), це б мало робитися заздалегіть і з підготовленою, протестованою заміною.

а навіщо все так одразу переводити? Працюйте собі в тому що є. Вам же в Приваті відповіли.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

20 минут назад, SΩLΩMΩN сказал:

а навіщо все так одразу переводити? Працюйте собі в тому що є. Вам же в Приваті відповіли.

Та мені фіолетово.Я можу і без 1с працювать. Але, те що відповіли в ПБ ніяк не збігається з тим, що каже речник СБУ. В нашій супердержаві "руки і ноги" не синхронізовані. Можемо нарватися на рейдерство під предлогом "користування забороненим ПЗ, фінансування тероризму". Нє?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вангую цілу низку перевірок держ-підприємств на приклад використовування 1С продукції!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

55 хвилин тому, vaz75 сказано:

Та мені фіолетово.Я можу і без 1с працювать. Але, те що відповіли в ПБ ніяк не збігається з тим, що каже речник СБУ. В нашій супердержаві "руки і ноги" не синхронізовані. Можемо нарватися на рейдерство під предлогом "користування забороненим ПЗ, фінансування тероризму". Нє?

Речник СБУ каже цей рік працюйте в 1С всі:  держструктури і приватні.

Цитувати

Що стосується державних структур, то Лапутіна зазначила наступне: “Цей фіскальний рік ми завершуємо в діючому режимі, тому що пройшли тендери. В наступному фіскальному році ця компанія (“1С” – ред.) не зможе брати участь у тендерах і відповідно працювати на цьому ринку”.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

32 минуты назад, Zheny@ сказал:

Вангую цілу низку перевірок держ-підприємств на приклад використовування 1С продукції!

19 минут назад, SΩLΩMΩN сказал:

Речник СБУ каже цей рік працюйте в 1С всі:  держструктури і приватні.

Цитата

Що стосується державних структур, то Лапутіна зазначила наступне: “Цей фіскальний рік ми завершуємо в діючому режимі, тому що пройшли тендери. В наступному фіскальному році ця компанія (“1С” – ред.) не зможе брати участь у тендерах і відповідно працювати на цьому ринку”.

Все @Zheny@, відбій вангувати :)

Речниця сказали "живітє пока"

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2 годин тому, itax сказано:

Просто не варто забувати, що з 2014 року на Росію жодних не пішло платежів по 1С.

ага, і заводики Ахметича перереєстровані на території України і жодних платежів терористам не роблять

Принаймні так стверджується на прес-конференції франчайзі.

Принаймні так стверджує сам Ахметич

обоє платять через "Цюрих" і не жужжать  :(

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

42 хвилин тому, vaz75 сказано:

Все @Zheny@, відбій вангувати :)

Речниця сказали "живітє пока"

хтось не знає як це буде??

Одиним словом - ребрендинг.

Назвуться "2-У", замість "1С"

Компанія буде зарегана в Україні - все буде українською, от тільки насправді - та ж сама 1С. 

Як і в більшості продукції. Переклали етикетку, додали "патріотичного" змісту і замінили штрихкод з 46ХХХХ на 48ХХХХ

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Просто не варто забувати, що з 2014 року на Росію жодних не пішло платежів по 1С.

Сам в це віриш?

Є українська фірма "ЕйБі Україна" яка купує продукцію в росії і продає уже нашим.

Фішка в тому, що напряму в росії ніхто купувати не може окрім них.

Все.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

От і airbites годину тому заблочив соц мережі, це перемога. 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2 годин тому, vaz75 сказано:

на підготовку і перехід було 3 роки

чи думали що "саме розсмокчеться"

залежність від 1Ц аж надто перебільшена, так само як "дєачек від фотошопу\вконтактє"

(і фотошоп  і 1Ц, в свій час, зайняли гарну нішу і стали типу "стандартом")

дуже дивно виглядає коли питають "а що у вас нема 1Ц? а як ви взагалі працюєте?"

повірте, є і інший софт

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

P.S. ситуація з користувачами 1Ц  один в один як з "контакртьорами" 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

10 хвилин тому, Zevs_Isver сказано:

дуже дивно виглядає коли питають "а що у вас нема 1Ц? а як ви взагалі працюєте?"

повірте, є і інший софт

Згідний з Вами-є софт , але він не досконалий, та й програмісти наші в ньому не дуже розуміють. Тисячі , як не більше фірм прив'язано до 1С. Згідний, треба своє, але ж чого тоді не почали розробляти софт від моменту агресії рашки на сході, коли почали санкції проти рашки і доходів в росфірми від продажу всього на території України? 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...