rrid Опубліковано 3 Травня, 2018 в 11:18 #2051 Опубліковано 3 Травня, 2018 в 11:18 1 хвилина тому, draobau сказано: казав справді за газ зимою платив 2000, в нього правда будинок утеплений мінеральною ватою. і є тепліпідлоги електричні більш схоже на те, що звіздун - той, хто неправдиву інформацію подає 1 година тому, draobau сказано: будинок новий побудував, на газі. на цьому дискусію з черговим клоном завершую ))
Соромітник Опубліковано 3 Травня, 2018 в 11:19 #2052 Опубліковано 3 Травня, 2018 в 11:19 31 minutes ago, Barugan said: Підкажи що робити, щоб прибутки стали ну якщо не як в високорозвинених цивілізованих країнах, то хоча б 1000$ в місяць? Пропозицій самовдосконалюватись і стати програмістом не тойво... тема не про це, звиняй Та і я не шарю як то треба робити правильно бо не на то вчився. Проаналізувати ситуацію та визначити проблемі місця можна. Тут генієм не потрібно бути щоб зрозуміти початкові дії ‒ держ.апарат поділити на 100, до влади не допускати на відстань пострілу усіх хто хоч якось був з нею пов'язаний, помічений на майданах чи ще яких "соціальних" двіжах. Повністю нові прозорі закони та освіта. І тут я сам розумію що фантазер бо такого в нашій країні не буде ніколи. Ніхто просто так владу не віддасть, силою "відбирати" її можуть лише провладні ж шавки. Люди з мізками давно зрозуміли позицію народу та забили на то все і у всіх цих іграх участі не приймають, навіть за гроші. І як завжди приходимо до запитання "а хто ж це робитиме ?" І логічної відповіді Ніхто ...тільки інопланетяни чи великий метеорит Я бачив як до влади на місцях приходили адекватні люди з правильним (імхо) баченням. З часом вони або покинули то або стали частиною влади. Нема жодного варіанту коли вони змогли щось бодай трішки змінити та закріпити результат. Реальний результат а не його видимість. І якщо, хоч теоретично, можна обрати нормальних людей в місцеву владу. То змінити хоч щось в силових структурах та судах, де влада призначає своїх ‒ абсолютно нереально. А саме вони і присікають усі починання. 3
draobau Опубліковано 3 Травня, 2018 в 11:38 #2053 Опубліковано 3 Травня, 2018 в 11:38 (змінено) 48 минут назад, Barugan сказал: Підкажи що робити, щоб прибутки стали ну якщо не як в високорозвинених цивілізованих країнах, то хоча б 1000$ в місяць? Марнi надії плекати нетреба, або змиритися і жити як всі, або їхати підкорювати столицю, або біометричний паспорт чи віза і вперед, якщо є нормальна адекватна дівчина і немає дітей, то взагалі легше двом і адаптуватися і жити в нормальній країні, а якшо є діти то вже складніше набагато, самому теж тяжко, парою виїхати в самий раз і підтримка і легше набагато. Змінено 3 Травня, 2018 в 11:40 користувачем draobau
Ukrainec Опубліковано 3 Травня, 2018 в 11:39 #2054 Опубліковано 3 Травня, 2018 в 11:39 42 хвилин тому, rrid сказано: тепер стало видно? та й брехня в запитанні. якщо ти платили 3800 за квартиру, то площа її 80-120кв.м, відповідно в "друга" 160-240кв.м, і якщо "друг" тримав в хаті +25 і взимку "живе" 2000 - то друг натуральний звіздун швидше за все, і таке можливо в основному в байках, казках і міфах... Ну чому ж, двоюрідна сестра купли квартиру в новобудові за там-тамом, індивідуалка в місяць зимою по 2-2,5тис. виходило. і це ще прохолодно в квартирі. Проблема в чому: другий поверх, соне світить лише після 17:00, тобто зимою його немає, знизутипу мав бути магазин, а насправді приміщення постує і не опалюється, зверху теж до 5-го ніхто не живе. ТО й мусять вибирати між ціною і холодом 1
Юріч Опубліковано 3 Травня, 2018 в 11:44 #2055 Опубліковано 3 Травня, 2018 в 11:44 52 минуты назад, Barugan сказал: Підкажи що робити, щоб прибутки стали ну якщо не як в високорозвинених цивілізованих країнах, то хоча б 1000$ в місяць? Пропозицій самовдосконалюватись і стати програмістом не тойво... Тойво...плитку...ну ти в курсі 3
sergkots Опубліковано 3 Травня, 2018 в 11:56 #2056 Опубліковано 3 Травня, 2018 в 11:56 31 хвилин тому, Соромітник сказано: І як завжди приходимо до запитання "а хто ж це робитиме ?" І логічної відповіді Ніхто ...тільки інопланетяни чи великий метеорит Це вже геть песимізм. Все ж таки є активні люди і їх кількість збільшується. В найголовніше - змінюється інформаційне середовище.
Соромітник Опубліковано 3 Травня, 2018 в 12:01 #2057 Опубліковано 3 Травня, 2018 в 12:01 1 hour ago, sergkots said: Це вже геть песимізм. Все ж таки є активні люди і їх кількість збільшується. В найголовніше - змінюється інформаційне середовище. Чувак, при всій повазі, ти повинен розуміти що це самообман. Усе що ти бачиш, чуєш чи читаєш ‒ працює проти тебе. Інакше бути не може і це не песимізм а сумна реальність буття в країні, де переважна більшість звикла шикувати за позичене чи спіжжене. 1
paksivatova Опубліковано 3 Травня, 2018 в 12:03 #2058 Опубліковано 3 Травня, 2018 в 12:03 21 минуту назад, Ukrainec сказал: Ну чому ж, двоюрідна сестра купли квартиру в новобудові за там-тамом, індивідуалка в місяць зимою по 2-2,5тис. виходило. і це ще прохолодно в квартирі. Проблема в чому: другий поверх, соне світить лише після 17:00, тобто зимою його немає, знизутипу мав бути магазин, а насправді приміщення постує і не опалюється, зверху теж до 5-го ніхто не живе. ТО й мусять вибирати між ціною і холодом а скільки квадратів? 75 кв м за опалення + в цю ж суму входить обігрів води більше 2 000 грн не платили за газ всю зиму в шортах та футболці проходили криша не дуже утеплена,фактично холодна прохолодно було в одній кімнаті,але на це вплинути не могли
draobau Опубліковано 3 Травня, 2018 в 12:05 #2059 Опубліковано 3 Травня, 2018 в 12:05 1 минуту назад, sergkots сказал: Це вже геть песимізм. Все ж таки є активні люди і їх кількість збільшується. В найголовніше - змінюється інформаційне середовище. Активні при певній грошовій сумі перетворються в пасивних
sergkots Опубліковано 3 Травня, 2018 в 12:15 #2060 Опубліковано 3 Травня, 2018 в 12:15 12 хвилин тому, Соромітник сказано: Чувак, при всій повазі, ти повинен розуміти що це самообман. Усе що ти бачиш, чуєш чи читаєш ‒ працює проти тебе. Інакше бути не може і це не песимізм а сумна реальність буття в країні, де всі переважна більшість звикла шикувати за позичене чи спіжжене. Можливо і так, сперечатися не буду. Час розсудить.
rrid Опубліковано 3 Травня, 2018 в 12:25 #2061 Опубліковано 3 Травня, 2018 в 12:25 42 хвилин тому, Ukrainec сказано: Ну чому ж, двоюрідна сестра купли квартиру в новобудові за там-тамом, індивідуалка в місяць зимою по 2-2,5тис. виходило. Що - чому??? що саме суперечить моїм словам? 43 хвилин тому, Ukrainec сказано: 3800 за квартиру 43 хвилин тому, Ukrainec сказано: індивідуалка в місяць зимою по 2-2,5тис. виходило якраз і є - десь вдвічі дешевше в багатоквартирному будинку з індивідуальним опаленням. якщо б наведений тобою приклад не був винятком, то різниця була б ще більшою
draobau Опубліковано 3 Травня, 2018 в 12:25 #2062 Опубліковано 3 Травня, 2018 в 12:25 (змінено) 19 минут назад, sergkots сказал: Можливо і так, сперечатися не буду. Час розсудить. В нас просто замість реальних громадських активістів, з'явилися ті для яких громадський активіст це робота і професія з своїми цінами на послуги, ось тому і нічого світлого для людей немає, і тому відмінили декларування громадських організацій, щоб не було видно за чий кошт активісти працюють. У Київі активісти типу блокують незаконні будівництва, отримують від пів мільйона гривень відкупних і више, і йдуть на інший обєкт, а замовляють їх або конкуренти бізнесмени або політики на політичні замовлення, до лав десятника буває входять розумні люди з освітою юридичною чи декількома освітами, і у кожного своя ставка. Змінено 3 Травня, 2018 в 12:36 користувачем draobau
Waver Опубліковано 3 Травня, 2018 в 12:35 #2063 Опубліковано 3 Травня, 2018 в 12:35 (змінено) Помилився я трохи... Перевірив ще раз свою майбутню американську пенсію і... по тим грошам що зараз типу заробляю і з якої суми плачу податки (раніше заробляв майже так само але так як був холостяком то платив більші податки з більшої суми, тому більшу пенсію і показувало), і показує що якщо постійно буду заробляти стільки ж, то моя пенсія в 65 років буде аж $1218...після вичотів всіх податків на руки залишиться близько $900. Хтось думає що за ці гроші в США можна буде вижити? І до речі, зробивши новий підрахунок, виходить що за свою майбутню місячну пенсію я плачу податок з зарплати в аналог нашого пенсійного фонду всього за два місяці... тобто сумму в $1218 з мене вираховують як податок в пенсійний всього за два місяці. Тобто виходить що Українська система вирахувань в пенсійний та суми сплати пенсії майже така сама як і в США... різниця тільки в зарплатах. Кому цікаво, ось трошки про пенсійну систему в США http://www.uapost.us/blog/pro-pensiyu-v-ssha/ А тут уже більш з прикладами інвестування http://cost.ua/news/160-pensions-us Змінено 3 Травня, 2018 в 12:38 користувачем Waver
diezel Опубліковано 3 Травня, 2018 в 12:40 #2064 Опубліковано 3 Травня, 2018 в 12:40 3 minutes ago, Waver said: я плачу податок з зарплати в аналог нашого пенсійного фонду А 401К? Невже то не працює?
draobau Опубліковано 3 Травня, 2018 в 12:45 #2065 Опубліковано 3 Травня, 2018 в 12:45 Только что, diezel сказал: А 401К? Невже то не працює? навіщо в штатах пенсія, якщо один раз вдало проінвестувавши зароблені кошти можна про пенсію не думати, в нас більшість інвестицій неможливо робити бо немає з чого і немає клімату, інше питання інфляції чи їсть вона все в штатах так як в нас і чи вона є , і те, що в нас доллар падає але ціни чомусь непадають а ростуть.
Waver Опубліковано 3 Травня, 2018 в 12:46 #2066 Опубліковано 3 Травня, 2018 в 12:46 (змінено) 7 minutes ago, diezel said: А 401К? Невже то не працює? Працює, але... якби я може десь на когось офіційно працював і половину відкладав би мені мій роботодавець, то можливо би таким планом і скористався, а так поки у мене лишніх грошей на такі плани немає... та і, щось не думаю що все життя економлячі, після 65 років ті гроші принесуть мені радість, та й подорожувати зараз більш цікавіше ніж коли буду пенсіонером. Змінено 3 Травня, 2018 в 12:49 користувачем Waver 1
paksivatova Опубліковано 3 Травня, 2018 в 12:53 #2067 Опубліковано 3 Травня, 2018 в 12:53 17 минут назад, Waver сказал: Помилився я трохи... Перевірив ще раз свою майбутню американську пенсію і... по тим грошам що зараз типу заробляю і з якої суми плачу податки (раніше заробляв майже так само але так як був холостяком то платив більші податки з більшої суми, тому більшу пенсію і показувало), і показує що якщо постійно буду заробляти стільки ж, то моя пенсія в 65 років буде аж $1218...після вичотів всіх податків на руки залишиться близько $900. Хтось думає що за ці гроші в США можна буде вижити? І до речі, зробивши новий підрахунок, виходить що за свою майбутню місячну пенсію я плачу податок з зарплати в аналог нашого пенсійного фонду всього за два місяці... тобто сумму в $1218 з мене вираховують як податок в пенсійний всього за два місяці. Тобто виходить що Українська система вирахувань в пенсійний та суми сплати пенсії майже така сама як і в США... різниця тільки в зарплатах. Кому цікаво, ось трошки про пенсійну систему в США http://www.uapost.us/blog/pro-pensiyu-v-ssha/ А тут уже більш з прикладами інвестування http://cost.ua/news/160-pensions-us знову ж таки , $1218 - вистачить на продукти на місяць,я думаю або можна оплатити комуналку і значна частина грошей ще лишиться в Украіні ж пенсіі не вистачить ні на що ! 1
Waver Опубліковано 3 Травня, 2018 в 13:11 #2068 Опубліковано 3 Травня, 2018 в 13:11 (змінено) 3 hours ago, Соромітник said: З моїх спостережень ‒ то в нас ніфіга не будується, а досі використовується спадок СРСР. По відчуттях, його ресурс вже б давно мав закінчитися. Але українці то є майстри на всі руки і нічого ніколи не викидають. Усе можна підлатати та юзати допоки воно не здохне чи самі користувачі не вимруть. Нойрмальні зарплати не беруться з повітря. Не вийде на існуючу жопу натягнути нормальні зарплати та надіятися що це всьо парішає. Буде тільки гірше. Дуже багато потрібно буквально знищити та створити з нуля. І тоді з часом, не відразу, стане краще. І зарплати в тому числі. А інакше воно не працює. Саме десь так з Українськими пенсіями і виходить, бо як я уже писав раніше, система з американськими пенсіями по вичотам та нарахуванням майже однакова, що в США майбутня місячна пенсія буде рівнятися сумі вичотів в пенсійний з зарплати за два місяці, що і в Україні. Проблема тільки в малих зарплатах. Але, дуже правильно написав Соромітник - Нормальні зарплати не беруться з повітря! Для прикладу, візьмемо мою роботу... Моїй фурі уже 17 місяців з нуля, і пробіг на спідометрі уже 204 тис миль або 328 тисяч кілометрів. Причому працюю я тільки 4-5 днів в тиждень. В Україні так працюють? Далі... за минулий рік, підрахувавши що я заробив і одночасно підрахувавши процент мого заробітку від приблизної суми товарів які я перевіз за рік, мій дохід становить всього тільки ОДИН процент. Сказав це другу який має фуру в україні а він сміється, бо каже що за один процент він і працювати не буде... тільки мій дохід за рік вийшов приблизно в 10 разів більший ніж у нього... Або, ось будинок який у на будують по сусідству... зверніть увагу якими темпами він будується (в темі про сша є фото з датами коли я фотографував на початкових етапах). Причому будували всю люту Чикагську зиму... у нас з такою швидкістю та ще й в люті морози будують? Ось звідки така різниця в зарплатах, вичотах в пенсійний і самих пенсій. Цікаво, скільки наприклад, та що найбільше горланить та хоче нормальну пенсію Кроха, сплачує в пенсійний щомісяця ? Змінено 3 Травня, 2018 в 13:32 користувачем Waver 2
Waver Опубліковано 3 Травня, 2018 в 13:17 #2069 Опубліковано 3 Травня, 2018 в 13:17 (змінено) 51 minutes ago, kroha said: знову ж таки , $1218 - вистачить на продукти на місяць,я думаю або можна оплатити комуналку і значна частина грошей ще лишиться в Украіні ж пенсіі не вистачить ні на що ! З пенсії ще вираховують близько 25-30% податків в залежності в якому штаті проживаєш. Порахуй скільки залишиться на руки. І, якщо навіть будеш мати давно виплачений свій будинок, то за нього потрібно буде віддати тільки близько 6-8 тис податку на нерухомість в рік... а плюс комунальні, їжа і так далі. Вистачіть? Прийдеться при виході на пенсію просто продавати будинок та з'їжати в який малесенький дешевий будинок далеко за містом або в дешеву малесеньку квартиру... тоді це ж саме можна порекомендувати і Українським пенсіонерам. Але ж у нас хочуть жити там де все життя жили, і без різниці чи це будинок в місті чи це велика квартира в місті, але щоб пенсії на все хватало. З американською державною пенсією в США так і близько не вийде. Змінено 3 Травня, 2018 в 13:47 користувачем Waver 2
Waver Опубліковано 3 Травня, 2018 в 13:33 #2070 Опубліковано 3 Травня, 2018 в 13:33 47 minutes ago, draobau said: навіщо в штатах пенсія, якщо один раз вдало проінвестувавши зароблені кошти можна про пенсію не думати, в нас більшість інвестицій неможливо робити бо немає з чого і немає клімату, інше питання інфляції чи їсть вона все в штатах так як в нас і чи вона є , і те, що в нас доллар падає але ціни чомусь непадають а ростуть. Вдало проінвестувати і в США вдається далеко не кожному...
draobau Опубліковано 3 Травня, 2018 в 13:56 #2071 Опубліковано 3 Травня, 2018 в 13:56 (змінено) 45 минут назад, Waver сказал: Саме десь так з Українськими пенсіями і виходить, бо як я уже писав раніше, система з американськими пенсіями по вичотам та нарахуванням майже однакова, що в США майбутня місячна пенсія буде рівнятися сумі вичотів в пенсійний з зарплати за два місяці, що і в Україні. Проблема тільки в малих зарплатах. Але, дуже правильно написав Соромітник - Нормальні зарплати не беруться з повітря! Для прикладу, візьмемо мою роботу... Моїй фурі уже 17 місяців з нуля, і пробіг на спідометрі уже 204 тис миль або 328 тисяч кілометрів. Причому працюю я тільки 4-5 днів в тиждень. В Україні так працюють? Далі... за минулий рік, підрахувавши що я заробив і одночасно підрахувавши процент мого заробітку від приблизної суми товарів які я перевіз за рік, мій дохід становить всього тільки ОДИН процент. Сказав це другу який має фуру в україні а він сміється, бо каже що за один процент він і працювати не буде... тільки мій дохід за рік вийшов приблизно в 10 разів більший ніж у нього... Або, ось будинок який у на будують по сусідству... зверніть увагу якими темпами він будується (в темі про сша є фото з датами коли я фотографував на початкових етапах). Причому будували всю люту Чикагську зиму... у нас з такою швидкістю та ще й в люті морози будують? Ось звідки така різниця в зарплатах, вичотах в пенсійний і самих пенсій. Цікаво, скільки наприклад, та що найбільше горланить та хоче нормальну пенсію Кроха, сплачує в пенсійний щомісяця Як можна взагалі рівняти Сполучені Штати і Україну це несумісні речі взагалі. В Америці за плечима майже 300 років вільної економіки, та вільних економічних відносин, світове домінування, в Україні за плечима, життя під ярмом, комунізм, ера безвладдя та анархії в економіці. Змінено 3 Травня, 2018 в 14:03 користувачем draobau
yucore Опубліковано 3 Травня, 2018 в 14:01 #2072 Опубліковано 3 Травня, 2018 в 14:01 3 minutes ago, draobau said: 300 років вільної економіки, та вільних економічних відносин це п'ять
Waver Опубліковано 3 Травня, 2018 в 14:09 #2073 Опубліковано 3 Травня, 2018 в 14:09 (змінено) 18 minutes ago, draobau said: Як можна взагалі рівняти Сполучені Штати і Україну це несумісні речі взагалі. В Америці за плечима 300 років вільної економіки, та вільних економічних відносин, світове домінування, в Україні за плечима, життя під ярмом, комунізм, ера безвладдя та анархії в економіці. Але ж вичоти в пенсійний і сума пенсії по цих вичотах та ж сама. Іншими словами, в штатах за два місяці з мене вирахують з зарплати в пенсійний $1200 і в місяць я буду получати грязними (до податків) $1200 пенсії після 65 років. З Крохи, наприклад, за два місяці вирахують з зарплати в пенсійний 1200 гривень, хоча певно й тих не вирахують бо немає з чого вираховувати, а пенсію хоче отримувати по 5000-10000 гривень в місяць... ))) Змінено 3 Травня, 2018 в 14:16 користувачем Waver 1 1
draobau Опубліковано 3 Травня, 2018 в 14:15 #2074 Опубліковано 3 Травня, 2018 в 14:15 (змінено) 6 минут назад, Waver сказал: Але ж вичоти в пенсійний і сума пенсії по цих вичотах та ж сама. Іншими словами, в штатах за два місяці з мене вирахують з зарплати в пенсійний $1200 і в місяць я буду получати грязними (до податків) $1200 пенсії після 65 років. З Крохи, наприклад, за два місяці вирахують з зарплати в пенсійний 1200 гривень, хоча певно й тих не вирахують бо немає з чого, а пенсію хоче отримувати в 5000-10000 гривень... амеканські пенсіонери як живуть ? а як живуть українські? якщо наприклад американець має невелику компанію річний дохід якеї нехай 300 000 долларів, в Україні ФОП який має річний дохід 300 000 гривень, у кого буде більша пенсія? Змінено 3 Травня, 2018 в 14:16 користувачем draobau
Waver Опубліковано 3 Травня, 2018 в 14:18 #2075 Опубліковано 3 Травня, 2018 в 14:18 (змінено) 4 minutes ago, draobau said: амеканські пенсіонери як живуть ? а як живуть українські? якщо наприклад американець має невелику компанію річний дохід якеї нехай 300 000 долларів, в Україні ФОП який має річний дохід 300 000 гривень, у кого буде більша пенсія? Скільки такий ФОП заплатить податку в пенсійний фонд за місяць чи рік? Пенсію ж не з потолка виплачують а з тих грошей які сплачуюють в пенсійний ті що працюють. Якщо навіть хтось захоче розпорядитися підняти всім одночасно пенсії в два рази, звідки в пенсійному мають взяти ті кошти? Тим більше, що працюючих і пенсіонерів зараз в Україні майже однакова кількість. Змінено 3 Травня, 2018 в 14:24 користувачем Waver 3
Рекомендовані повідомлення
Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь
Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити обліковий запис
Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!
Реєстрація нового користувачаУвійти
Вже є акаунт? Увійти до системи.
Увійти