Перейти до змісту

Сьогоднішня чергова ДТП - 2010

Andrew_Best

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 868
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Топ авторів теми

Опубліковано

Ти перечитай, що ти тут понаписував - очі на лоб лізуть. Купи букваря собі і в машині вози

это мне? извиняй дружище давно не писал, думал высказаться на родном языке а тебе плохо читать переведу на русский :angry2: полиглот ты наш, а может сам на маршрутке ездиш?

Опубліковано

Ти перечитай, що ти тут понаписував - очі на лоб лізуть. Купи букваря собі і в машині вози

Так, написав він, м'ягко кажучи, не дуже грамотно, але суть - 100%.

Опубліковано

это мне? извиняй дружище давно не писал, думал высказаться на родном языке а тебе плохо читать переведу на русский :angry2: полиглот ты наш, а может сам на маршрутке ездиш?

єзжу а шо, будете ругати дядьку? і падрєзать ?

Опубліковано

єзжу а шо, будете ругати дядьку? і падрєзать ?

какие падризать :angry2: мы ездим на машинах купленных за свои деньги и нам их очень жалко бить

об богданы ваших хазяев

гляньте на свои машины у вас не одного живого места нет, можна звезды рисовать ка во время войны за сбитых противников :)

Опубліковано

Таким маршутчикам буду скоро фари бити. Уроди Мля, про себе не думають і інших людей наражають на небезпеку.Ще й сцуко на цілий день нерви портять. :mdr:

Опубліковано

смешно вам? а водителю джипа не очень. мужик в машине нервно пытался кому то дозвониться , теперь из него будут делать козла отпущения. я просто каждый день после работы сам делаю поворот к вопаку, и через раз приходиться сталкиваться с такой ситуацией, вот в порыве гнева и накарлякал :blink:

Опубліковано

2westboiuuатыприкиньнасколькобыстрееписатьнетолькобеззнаковпрепианияаибезпробеловпростоофигенномыслиловятсянаураивсемвсёпонятносразу

Опубліковано

2westboiuuатыприкиньнасколькобыстрееписатьнетолькобеззнаковпрепианияаибезпробеловпростоофигенномыслиловятсянаураивсемвсёпонятносразу

:0001:

Опубліковано

Та чого ви смієтесь з людини?По російськи він нормально пише,так хоч старався українською...Ви телевізор подивіться,деяким нашим керівникам високого рівня хочеться на законодавчому рівні заборонити паплюжити мову.Ось це трагедія...І правильно він написав,я за свої гроші купив машину і не хочу щоб її*Богдани*човпли.

Опубліковано

Буквально пів години назад навпроти зупинки на Гордіюк біля самого кілця ваз 12 випершись на зустрічну через подвійну суцільну влупився в Пазік, що їхав по 103-му маршруту. Пацанчик водій 12 під градусом.... Постраждалих вроді немає...

фото не дуже, сорі.

post-6632-0-47265200-1290794097_thumb.jp 

post-6632-0-47265200-1290794097_thumb.jp

Опубліковано

В той же час, десь в 19.40 на перехресті Воїнів Інтернаціоналістів і Кравчука на переході якийсь маленький авто схоже на Chana Benny (надіюсь правильно написав) збив/ла чоловіка. Чоловік лежав/сидів на тротуарі при пам"яті, поряд стояло вищезгадане помаранчеве авто на аварійці.

Опубліковано

В той же час, десь в 19.40 на перехресті Воїнів Інтернаціоналістів і Кравчука на переході якийсь маленький авто схоже на Chana Benny (надіюсь правильно написав) збив/ла чоловіка. Чоловік лежав/сидів на тротуарі при пам"яті, поряд стояло вищезгадане помаранчеве авто на аварійці.

За кермом дівчина була?

Опубліковано

За кермом дівчина була?

Не можу стверджувати на 100%, тому й написав "збив(ла)". Мої пасажири казали, що за кермом була дівчина, а я того не бачив.

Опубліковано

Не знаю, можливо оффтоп, але переглянути рекомендую ВСІМ!!!!

Начиная с 2007 года, на Youtube избирают ''Рекламу года'', которая стала самой просматриваемой. По итогам уходящего года, победителем стал социальный видеоролик, который была снята по заказу британского города с милозвучным названием Сассекс. В отличие от традиционных шокирующих средств социальной рекламы, это видео вызывает у зрителей позитивные эмоции. По сюжету, семья водителя спасает его от аварии, руками удерживая в сидении...
Опубліковано

По першому сніжку надивився сьогодні немало ДТП. Найбільше бачив на початку Карпенка-карого десь о 17.00, недалеко від останнього переїзду, вдалось розгледіти лише якусь копійку і бус поперек дороги. Сніг валив і ніччого не було видно, лише позашляховики по бровці обминали місце ДТП, всі інші розвертались. О 16.30 на Червоного Хеста маленьке бамперне ДТП. О 17.30 цю вулицю вже перекрили для руху, що трапилось невідомо.

Опубліковано

Не знаю, можливо оффтоп, але переглянути рекомендую ВСІМ!!!!

Начиная с 2007 года, на Youtube избирают ''Рекламу года'', которая стала самой просматриваемой. По итогам уходящего года, победителем стал социальный видеоролик, который была снята по заказу британского города с милозвучным названием Сассекс. В отличие от традиционных шокирующих средств социальной рекламы, это видео вызывает у зрителей позитивные эмоции. По сюжету, семья водителя спасает его от аварии, руками удерживая в сидении...

Я раніше дивився цю рекламу - ВРАЗИЛА, побільше б таких на нашому ТБ, а не цигарки-пиво-водка-прокладки-цигарки :angry2:

Опубліковано

приблизно 18 година - перехрестя Дубнівськой і обїзної на рованці, акурат при вїзді на заправку - "бутерброд" з трьох автівок.

остання таврія - перші дві нерозгледів. одна одній в зад вїхали... :0001:

Опубліковано

приблизно 18 година - перехрестя Дубнівськой і обїзної на рованці, акурат при вїзді на заправку - "бутерброд" з трьох автівок.

остання таврія - перші дві нерозгледів. одна одній в зад вїхали... :0001:

всерединці червоненький Хюндай гетз

Опубліковано

в 16.20 на мосту біля Там-Таму щонайменше три ДТП. Причина, як на мене, слизька дорога!

Будьте обережні, водії!

Зима, як завжди, для комунальних служб прийшла неочікувано!

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...