Перейти до змісту

Шукаю бізнес партнерів.

Serg20279

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Питання до тс:

а є якийсь виробник автомобілів, мотоциклів, двигунів внутрішнього згорання, чи типу того, що дає рекомендацію використовувати дану присадку?

Опубліковано

вмене є докумет ,Тести в лабораторіїї МІН ОБОРОНИ України!

неможу сюди загрузити!!!!!!!!

Він в пдф, як сюда залити?

Вставляю фото пише --- Сообщение слишком короткое.

Опубліковано

До того, розумнику, шо як прикрыпляэш якийсь документ (фото ы т.п.) то тре ше шось в повідомленні написати ) тоді не буде помилки шо месага коротка...

Опубліковано

і шо далі? Самим собі файли завантажити? ))) Блін, бізнесмени, ви ж хоч з елементарними функціями тих речей, з якими працюєте розберіться, а потім уже комусь шось продавати пробуйте...

Опубліковано

До того, розумнику, шо як прикрыпляэш якийсь документ (фото ы т.п.) то тре ше шось в повідомленні написати ) тоді не буде помилки шо месага коротка...

Так що три речення було написано і це мало?

Ясно.

Опубліковано

Ясно.

Це документ Мін Оборони України, точноше лабораторії, ще добавлю пізніше.

http://board.lutsk.u...images/2ooo.jpg

Опубліковано

Ясно.

http://board.lutsk.u...images/2ooo.jpg

Раджу подивитись відео посилання на яке дав користувач ZLOvSmetane

Опубліковано

Це не документ взагалі. А печатка і підпис взагалі скановано з іншого документу, або поясніть мені куди ділась нижня частина підпису?

Ось це є документ:

003.jpg

А тепер порівняєте з тим що розмістили Ви, і відчуйте різницю.

Опубліковано

Це не документ взагалі. А печатка і підпис взагалі скановано з іншого документу, або поясніть мені куди ділась нижня частина підпису?

Ось це є документ:

003.jpg

А тепер порівняєте з тим що розмістили Ви, і відчуйте різницю.

Оченяти протри і глянь на підпис до кожної печатки.

Авто маю, японець і дуже йому до смаку цей буст, заливаю гидоту що звеця бензин добавляю 2мл буста на 10 літрів того що звеця бензином і мотор шепче на одному дихані.

В мене в батька "Жигуль".

Йому можна залити в бак круту штуку - MPG BOOST'ом замість цієї гидоти - бензину? "Жигуль" тоді полетить як самолЬОт чи як ракЄта?

не замість цієї гидоти, а разом з нею.

полети не полетить, а то шо воно згоритьна 95-98% в камері згорання це точно.

Я не знаю що вкого в голові крутиця, і в яку сторону.

Я просто бачу результат в людей і всебе , і коли мені дальнобой приїхаві каже що внього економія 4 літри соляри на 100 км прбігу, і він їздив в Іспанію і наекономив не одну сотку еврів для своєї сімї, то варто над цим замислитись.

Інформація в пості для розумних людей.

А обливати лайном можна кого завгодно, а от факти є фактами і проти них не попреш.

1. Які дослідження підтверджують факт згоряння 95%-98% палива? Хто замовник дослідження? Виконавець? Методика дослідження?

2. Якого ККД двигуна дозволяє досягнути використання цієї присадки?

3. Який фізичний та хімічний принцип дії присадки?

4. Ви впевнені, що присадка працює і в дизельних, і в карбюраторних двигунах?

Можеш почитати я вже скинув.

Дякую згавдася фільм за СССР Фанат.

Опубліковано

Serg20279, скільки часу ти вже в цій структурі?

структурі? ---перепрошую це Компанія

А точніше.

Мы гордимся тем, что предприятие Fuel Freedom International известно во всем мире своей органической продукцией, которая улучшает качество окружающей среды. Представители FFI рассматривают MPG-CAP™ как шаг в верном направлении, когда состояние планеты зависит от участия каждого человека в в борьбе за сохранение околоземного озонового слоя.

Распространение MPG-CAP™ превзошло все ожидания, когда фирма со штаб-квартирой в штате Флорида выросла прямо на глазах. Дело не только в том, что продукция была востребована, но появились возможности занятия бизнесом для многих людей, которые стали Независимыми Предпринимателями по целому ряду экологически чистых товаров высочайшего качества, созданных в целях защиты окружающей среды.

Фирма FFI на сегодняшний день является одной из наиболее серьезных отечественных возможностей организации бизнеса, что подтверждается нашими огромными достижениями в данной отрасли. Нашему коллективу удалось добиться признания наших целей и задач в мировом масштабе.

Повышение качества окружающей среды потребует еще значительных усилий. Мы приветствуем ваше желание вступить в семью FFI, и теперь каждый из нас, где бы он ни находился в мире, будет стараться сделать его лучше. Если каждый внесет свою долю, то все вместе мы добьемся изменений.

С наилучшими пожеланиями,

Рэнди и Венди

Рэнди Рей и Венди Льюис, Совладельцы FFI

Мы оба свыше сорока лет успешно занимались бизнесом и сбытом продукции. В ноябре 2005 г. мы организовали новое предприятие, Fuel Freedom International. В настоящее время предприятие FFI вышло из стадии образования, превратившись в сеть из 200,000 Независимых Предпринимателей, охватывающую 215 стран и территорий во всем мире. Бизнес-центры компании организованы в США, Японии, на Тайване, в Бразилии, Корее, Мексике, Гонконге, Австралии, Англии и Таиланде.

“ МЫ ВЕРИМ ЧТО ВМЕСТЕ, И С НАШЕЙ ПРОДУКЦИЕЙ, МЫ ИЗМЕНИМ МИР К ЛУЧШЕМУ ”

“ Старайтесь идти в ногу с планетой Земля и ее духом. ”

- Калил Гибран, Пророк -

це з оф сайта .

Я на старті (Голд Партнет).

Тепер уявіть скількох людей які працюють по всьому світі в цій компанії тут назвали не гарним словами.

Опубліковано

перепрошую це Компанія

нічого, я вибачаю ;)

День-два? Тоді все зрозуміло. Ми почекаємо доки пелена з очей спаде, хоча, якщо зачепило мозок, то можемо і не дочекатися.

Опубліковано

перепрошую це Компанія

нічого, я вибачаю ;)

День-два? Тоді все зрозуміло. Ми почекаємо доки пелена з очей спаде, хоча, якщо зачепило мозок, то можемо і не дочекатися.

Дякую вам , ви так переживаєте, що мені здалося завтра мне в Армію забирають. :0012:

Опубліковано

Дякую вам , ви так переживаєте, що мені здалося завтра мне в Армію забирають. :0012:

непоганий був би варiант, покопав би траншею *от забора и до заката* то може б дурнi думки вивiтрились би.

ЗЫ а взагалi, дай Бог, щоб це була лише псевдоприсадка, тобто не мала нiякоi нi корисноi нi шкiдливоi дii (а всi покращання й екононмiя лише на психологiчному рiвнi), бо раптом якийсь *олень* на лексусi залле, а щось станется, а на сервiсi скажуть, що то вiд того каталiзатора, то тебе живцем закопають

Опубліковано

непоганий був би варiант, покопав би траншею *от забора и до заката* то може б дурнi думки вивiтрились би.

Та ні дакую пройдений варіант.

(*олень* на лексусi ) я їм передам, знаю таких людей їздять вже по пів року, на сервісі після перевірки СО2 ,завжди хлопців запитують чи вони часом на воді не їздять.

А взвгалі шо там лексуси , Парк з 6-ти фур вже теж 7 місяців ганяють по світі.(я якості експеременту)

Так що ... аааа боже я не сказав , якщо буде така халепа і буде доведено що двигун вийшов з ладу саме по причині використання продукту, вам буде заплачено страховку у розмірі одного ляма зелених.

Опубліковано

Так що ... аааа боже я не сказав , якщо буде така халепа і буде доведено що двигун вийшов з ладу саме по причині використання продукту, вам буде заплачено страховку у розмірі одного ляма зелених.

Але все таки у вашій секті і мізки промивають, напевне ваш засновник Геббельса начитався "Воистину — ложь должна быть огромна, иначе ей не поверят."

Опубліковано

Ну раз вже виклав весь рекламний буклет, то давай і титульну сторінку з реквізитами лабораторії, іменами відповідальних. А то ця фігня більше схожа на спроби практиканта що сам підсів на цей гербалайф.

Спеціалісти так звіти не пишуть. Я таке можу за півгодини наваляти, з протилежними результатами тестування, та ще й у більш грамотній формі.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...