Перейти до змісту

Serg20279

Учасники
  • Постів

    959
  • Зареєстровано

  • Відвідування

Репутація

-103

2 Підписка

Відвідувачі профілю

8 782 перегляду профілю
  • shun

  • Saddy

  1. нагадаю історію , пеця курва давно в Києві сім"ї викидав на мороз з баньдюками разом???? забули ??? коли гнида ющенко під жовтими прапорами влетів в крісло презика!? То що зараз з нього хотіти, він з татком і льовочкіним розігрують нову партію в преферанс,тільки нами((((. А з цієї пані "Таня Монтян" зробили ненормальну, за допомогою ящика, хоча вона каже правду, гірку але правду матінку , тут можна глянути https://www.youtube....h?v=aSmbiPCBZP4
  2. Кормити країну агресора цукерками, виявляєця можна, як що ти президент, і це станом на сьогодні.
  3. Приїхав соьгодні друг з АТО , возив вантаж в зону, 4ри дні сидів під мінометами , калаши кулимети то як добрий день грохотять, град лупив але якось проходило з боків від них , казав що повезло. Приїхавши до дому, каже окрім шаллених емоцій, в голові просто каша!!!!!! , його слова дослівно ---- якщо ми помираємо за угоду з євросоюзом , то ну його нукуй такий союз!!!!! нас тим євросоюзом втянули у війну !!!! путлер не зупиниця і це тільки початок !!!! Виникає запитання якщо війна, то чи будуть у нас союзники, і для чого тоді ООН і НАТО ?
  4. та ні, просто йому пі.......ць, я так думаю, скоро наші брати і сестри ,прийдуть з АТО і будуть запитання, бо воно вже із своїм ---- Будемо вмирати по новому---- вибачте, але українців затрахала вже брехня цього ........ ну ви зрозуміли. тут розумна людина вам розкаже )
  5. Почнуть в Україні виготовляти, компутери, мобіли, шмотки модні, автомобілі нормальні , і ще ряд товарів які з Китаю совають, тоді долар нафіг тут не треба буде.
  6. У власному кабінеті чудова послуга є міні кредит на 15 днів, часом виручає коли завтикаєш заплатити, хоча останнім часом приходять смс що гроші кінчаюця, і інтернет відключено.
  7. (Я от не розумію: чому ти так нервуєшся від того що я не хочу бути частною тієї мережі)-- вибач просто я дуже емоційна людина, така моя природа. Я банально не можу придумати назву теми, я її ствою однозначно, і підскажітьв якому розділі її створити, дякую за підказку, і за увагу, Вибачте за не навмисний спам, модератори почистіть тему,
  8. В даному випадку все значно простіше, ніякі скрипти нічого не аналізують, є так званий чорний список сайтів, програми які пропонують функціонал типу мережевий фільтр(той жеж Dr. Web) ведуть свої, туди вносять всілякі порносайти, пустишки, сайти які розповсюджують віруси, сайти які підозрюються в обмані користувачів. Твій сайт внесений в цей список, вітаю, очевидно Dr. Web вважає твою компанію шкідливою для суспільства. Та є унікали, які спамять по чорному, і я думаю в наших команда їх хватає (особливо в Росії), це точно, спамять і з ними борються, нормальний процес.
  9. Та блін,харош строчити , цікаво вирубай навіг дохтора єбаря твого компа на годину (цяцки рубаєш то думаю що виключаєш) ,зайди і оціни сетуацію адекватно, питання відпадуть самі собою.
  10. Ой людочки, мошенники, віруси, метеорит патає!!! ---- ти параноїк? Мені на приклад не ма що приховувати, я навіть антивірус років так з чотири не використовую, хіба що приблуди для відлову троянчиків, щоб не плодились на вінті. Іфи вагон у відкритому доступі, думок тисячі, коментарів сотні, відео тонни , все є в Інтернеті, у вільному доступі. А прав тв, створено для чесного ведення справ, і єкономії нашого часу . Я нікому нічого не винен, я просто ділюсь інформацією, подобаєця бізнес, вам сюди, ні , не ваше ,то нічого страшного, світ велики кожному своє. Я написав тут по темі і суми озвучив, а закидали маразматичними запитаннями, дарма писав, тільки купи часу вбив на не потрібні відписки.
  11. Ок є бажання навчитись? я дам інфу , де можна навчитись. Перший приклад мрежевого маркетингу, Сільпо, Епіцентр, Мегамакс, Козирна карта, що між ними спільного? а ви не помітили мережу, а ну да маштаби не ті. Нас просто не так видно,хоча товаро оборот можемо ого зробити. Прокиньтесь , хто не перейде до мрежевого бізнесу то його продукту капут !!!!!! Жрачку в магзинах під будинком не чіпаємо (хоча знаю пару меленьких магазинів, одного власника), ну і ексклюзиви, хоча на них теж прийде час. Тут і відповід про виробників, вони давно вже в мережах !!!!!!!!
  12. ХВАЛЮ!!!!!!!!!!!!!! Хто спонсор? Трішки нетак, тут 99.9% вважають що працюють на себе, гроші зароблені куди несеш? Тобто , комуналки, магазини, шмотки, авто пальне,...... поняття на себе трішки розмите, так я ви є частинкю суспільства, На себе , то тоді тільки тайга, + рушниця, і сокира, можна і Штіль., о тоді на себе.
  13. Як на тебе то вона точно підходить, хех.)))))) Помиляєшся, на 100% я заробляю вже більше свого так званого директора (спосора) . А ти можеш заробити біше свого директора? Не шариш в Мережевому Маркетингу, краще не пиши.
  14. Оце хто скільки заробляє. HdvM.jpg
  15. Я не корисливий, я висловлюю думки . PS...... Вы удивитесь, но на определенном этапе люди уже перестают что-то доказывать окружающим и одеваться в дорогие бренды только потому, что это принято. ©uspehtv
×
×
  • Створити...