Перейти до змісту

Скарга на Нову пошту

anahareo

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Тому що перевізнику пофіг хто, кому, скільки і яким методом оплачує. Відправник приніс посилку, створив накладну, і він за неї відповідає (на наявність заборонених предметів і інших порушень). Тому і коригує усі дії саме відправник. По-друге, посилка потрапили на відділення 11-го, чи була створена накладна 11-го (наприклад в додатку)? Якщо виникли затримки з вини перевізника, то вони завжди (принаймні мені) йдуть на зустріч. Може в мене спілкування не таке?))) По-третє, ти зареєстрований користувач, то при реєстрації погодився на правила нової пошти, то чому зараз цілі простирадла "скарг" пишеш? 

• 5 місяців потому...
Опубліковано

Свіжий зашквар від нашої "любої" нової пошти.

Відправив я посилку наложкою в запоріжжя. Там її не забирають, повертається назад.

Приходжу на відділення забирати. Виносять мені зовсім іншу коробочку і просять за повернення суму десь в 2 рази більшу ніж в них на сайті вказана.

Питаю, що за прикол, звідки така цифра взялясь. На що мені кажуть, ну вашу посилку залило водою, коробка розмокла і ми перепакували в нову (стару показали, справді розмокла)

Розпаковую, оглядаю посилку і що бачу - юсб кабель підмінений на інший (пожмаканий і брудний, а мій був як новий) кажу мол так і так - юсб шнурочок не той, хтось поміняв.

На що мені - айяйяй, як так могли, ну да ладно - пишіть скаргу.

Висновок - нова пошта і зокрема деякі її працівники просто "майстри" своєї справи. Посилку залило водою? Не проблема - ми дамо вам нову коробку і бережно все запакуємо - за ваші гроші звісно.

Ситуація з підміною це взагалі ноу коментс.

з.і. сорі за многабукаф

• +1 3
Опубліковано
28 минут назад, Zevs_Isver сказал:

ммм... еееее....

"залили водою"  це хіба не страховий випадок і 100% компенсація "задекларованої вартості"?

Шкода що я про це тоді не знав.

Опубліковано
2 хвилин тому, Litovets сказано:

Шкода що я про це тоді не знав.

ну я не на 100% впевнений, то мені так, згідно моєї збоченої логіки, мало б бути

бо нафіга мені УСБ кабель яки спочатку "обісцяли", а потім висушили

Опубліковано

кілька днів тому відіслала посилки двом клієнткам. наплутала. одній з них робила переадресацію. оплатила онлайн. прийшла квитанція. прийшла смс мені, коли посилка в відділення прийшла, що до оплати 0грн. 

а з клієнтки взяли 55грн ще раз.

сказали, що я оплатила 20грн переадресацію. 

нова відстій останнім часом(

Опубліковано (змінено)
3 годин тому, lanima сказано:

кілька днів тому відіслала посилки двом клієнткам. наплутала. одній з них робила переадресацію. оплатила онлайн. прийшла квитанція. прийшла смс мені, коли посилка в відділення прийшла, що до оплати 0грн. 

а з клієнтки взяли 55грн ще раз.

сказали, що я оплатила 20грн переадресацію. 

нова відстій останнім часом(

ну незнаю, я завжди онлайн оформляю, прийшов дав посилки = отримав бонус 2грн за кожну,

плюс швидке оформлення

я завжди беру на 1 відлілення тому чекаю мінімум....

плюс введено чотири роботизованих сортувальні центри куди посилки прибувають, пересортовкються і відправляються вже машиною в потрібний регіон, раніше це робили люди(пофігістичні студенти)

то ви ще не відправляли інтаймом, гюнсел, делівері та нічним експресом :)

Змінено користувачем Voronin10
Опубліковано
On 09.10.2019 at 23:59, Voronin10 сказано:

ну незнаю, я завжди онлайн оформляю, прийшов дав посилки = отримав бонус 2грн за кожну,

плюс швидке оформлення

я завжди беру на 1 відлілення тому чекаю мінімум....

плюс введено чотири роботизованих сортувальні центри куди посилки прибувають, пересортовкються і відправляються вже машиною в потрібний регіон, раніше це робили люди(пофігістичні студенти)

то ви ще не відправляли інтаймом, гюнсел, делівері та нічним експресом :)

з інтаймом, як не дивно, жодного разу проблем не було. може тому, що мало зовсім посилок відправляю.

новою біля 50 щотижня. в двох трьох обовязково налажають.. от люблять вони в коробку ще без мене потім покласти,  лізти і виправляти вагу потім в накладній, зачепити ще хз що і в вінницю відправити) вінниця, бо вона перша в списку стоіть. заідти можуть самі іншу накладну створити і відправити по адресі. а я потім шукаю ту посилку по всій украіні і від клієнток вислуховую. рятує зараз реєстр. несу й показую. і стою на місці над душею, поки посилка не знаходиться .бо раніше була одна відповідь, ви не приносили.

я бачу всі зміни в накладних в кабінеті. але довести щось нереально.

• +1 1
Опубліковано (змінено)
On 13.10.2019 at 11:26, lanima сказано:

з інтаймом, як не дивно, жодного разу проблем не було. може тому, що мало зовсім посилок відправляю.

новою біля 50 щотижня. в двох трьох обовязково налажають.. от люблять вони в коробку ще без мене потім покласти,  лізти і виправляти вагу потім в накладній, зачепити ще хз що і в вінницю відправити) вінниця, бо вона перша в списку стоіть. заідти можуть самі іншу накладну створити і відправити по адресі. а я потім шукаю ту посилку по всій украіні і від клієнток вислуховую. рятує зараз реєстр. несу й показую. і стою на місці над душею, поки посилка не знаходиться .бо раніше була одна відповідь, ви не приносили.

я бачу всі зміни в накладних в кабінеті. але довести щось нереально.

тю, а гаряча лінія для кого?

ми за сервіс платимо, логічно маєм його отримувати, якщо посилка поїхала не туди, гаряча лінія і всипаєм бо не прийшла вчасно, ми понесли збитки оскільки на товар розраховували, нова пошта везе товар безкоштовно, просто почитай свої права....

вони не люблять тих хто аргументує і тикає носом в те що вони мають виконувати, проте як нагадав зразу вибачаються...

ну і не забуєм про фішку,  береться вага яка більша, чи обєм чи масса, якщо везеш пінопласт рахують не массу а обємну вагу....

Змінено користувачем Voronin10
  • +1 1
  • 3 місяця потому...
Опубліковано
28 хвилин тому, zplanetaz12 сказано:

Ніхто останнім часом не відправляв/не отримував системний блок Новою Поштою? 

Скільки зараз приблизно коштує його пересилка?

залежно від розміру і оцінки - від 65 до 120 грн в мене виходить.

• Дякую! 1
  • 2 місяця потому...
Опубліковано

Може хтось може допомогти. Сусідка мусить відправити дуже велику посилку, але вона вже старенька та не може піти до відділення, діти далеко. Чи є у нової пошти така послуга, як приїхати додому та запакувати й забрати посилки звідти? Знаю тільки, що доставляють додому, але чи забирають - не знаю.

Опубліковано (змінено)

2 годин тому, Galanim сказано:

Може хтось може допомогти. Сусідка мусить відправити дуже велику посилку, але вона вже старенька та не може піти до відділення, діти далеко. Чи є у нової пошти така послуга, як приїхати додому та запакувати й забрати посилки звідти? Знаю тільки, що доставляють додому, але чи забирають - не знаю.

є виклик курєра

956562824_.png.c91f5879e07b8df5e4e19df9a2ba3421.png

Змінено користувачем Vikvik Mawr
Опубліковано
2 годин тому, SunSeth сказано:

але посилка має бути вже запакована, кур"єри не пакують.

Ото проблема, дайте хлопцеві пару гривень, він запакує, за все можна домовитись.

• +1 1
  • 7 місяців потому...
Опубліковано

Сьогодні Нова Пошта віддала вантаж просто стороннім людям. Хто жив на дпз (та й не тільки) - може знати скільки існує будинків під адресою Боженка, 34. Відправник не вніс букву будинку, кур'єр вирішив не телефонувати - в результаті приватний вантаж вивантажили на складі заводу.

Звернувся у відділ підтримки, у відповідь "а відправник не поставив опцію "передача особисто в руки"". То тепер вантаж можна взагалі не вручати?

Все порішалось через купу нервів і часу, але висновки зробив.

• -1 1
Опубліковано
8 годин тому, xc90 сказано:

Сьогодні Нова Пошта віддала вантаж просто стороннім людям. Хто жив на дпз (та й не тільки) - може знати скільки існує будинків під адресою Боженка, 34. Відправник не вніс букву будинку, кур'єр вирішив не телефонувати - в результаті приватний вантаж вивантажили на складі заводу.

Звернувся у відділ підтримки, у відповідь "а відправник не поставив опцію "передача особисто в руки"". То тепер вантаж можна взагалі не вручати?

Все порішалось через купу нервів і часу, але висновки зробив.

тобто тепер при вручені посилки, посвідчення особи не просять ?

а чому ви сразу не перевірили дані накладної ?

Опубліковано
1 hour ago, flashmax said:

в відділенні просять,

а толку? :)

мені колись, за Порошенка, дєвачка  віддала чужу посилку,

взяв в руки, і відчуваю вага не та (400г  Рошенок я добре знаю скільки важать), придивився на шилдік, а там якась "Марія Андріївна",

пообіцяв передати посилку адресату і наполіг на тому щоб мені віддали мою, після коротких перемовин обміняв помилкову посилку на свою

бувають провтики

тепер завжди шилдік перевіряю

• -1 2
Опубліковано
7 hours ago, flashmax said:

а чому ви сразу не перевірили дані накладної ?

Виходить, що так.

Писало в кабінеті 34 без букви, але переадресацію робити нинчє 60грн (важкий вантаж) - вирішив, що в телефонній розмові з кур'єром розкажу краще.

• -1 1
Опубліковано
5 годин тому, Zevs_Isver сказано:

придивився на шилдік, а там якась "Марія Андріївна"

Дивно, зазвичай посилку шукають по номеру накладній, а не по імені. Спочатку завжди я сканую свій штрих-код з додатку, в такому випадку документи не вимагають, лише, коли ви відправляли наложеним платежем і вам повертають гроші. Колись одна ненормальна не віддала мені гроші за наложку по посвідченню водія, мусив йти за паспортом.

• +1 1
Опубліковано

Пропавшая PlayStation 5: как «Нова Пошта» потеряла тестовую консоль

https://itc.ua/blogs/propavshaya-playstation-5-nova-poshta/

Сегодня у нас вполне мог бы выйти обзор игровой консоли PlayStation 5 – без преувеличения одной из самых ожидаемых новинок этого года, но пока его публикация немного сдвигается. Первая отправленная нам на тест консоль зависла на складе «Нова Пошта» на 7 дней, а потом оказалось, что она пропала.
На тот момент казалось, что ситуация может повернуться в забавную историю, например, если консоль приедет к нам распакованной и окажется, что сотрудники склада не удержались и решили недельку поиграть. В компании заверили, что это исключено и уверили, что посылку доставят в ближайшее время.

Но произошло по-другому, 2 декабря я зашёл в приложение «Нова Пошта» и увидел информацию об отказе получения. Как будто мне привезли PS5, а я не захотел её забирать. Снова обратившись в компанию, мне пообещали решить этот вопрос, но не смогли объяснить, почему посылка не приехала. В этот момент уже стало понятно, что она скорее всего и не приедет.

• Ха-ха 1
Опубліковано (змінено)

Сьогодні отримував у відділенні №1. Що не сподобалось: купа авто, затори, легкові, буси, грузові та фури(!), всі з однієї сторони. Черга до оператора, черга до отримання. А саме головне, прийшов, показав код, посилка оплачена при відправленні, послали отримувати, ніяких перевірок, підпісів і т.д. Чекав хвилин 15-20 напевно. Ніхто реально нічого не перевіряв, оголосили прізвище, забирай. Як доказати, що ти забрав те, що потрібно, або ти це ти? Не сподобалось. Відправлення, точніше оформлення на відправку взагалі не зрозумів як там відбувається, нікого не було, люди ходять питають, хто приймає, відповідь одна - чекайте, підійдуть. Якісь бардак. Якби не вантаж 30+ кг, ніколи туди не направляв.

Змінено користувачем foma144
  • +1 3

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Створити...