Перейти до змісту

Водафон (МТС)

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
3 minutes ago, nickel said:

40? На Лайфі я за 5 гривень рік безкоштовно розмовляв. :) 

ну так перейди на лайф.

Пі.Сі. в нас і так дешеві тарифи (не здивуюся якщо самі дешеві в європі)

• Відповідей 2,4 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Опубліковано
4 минуты назад, Marshall сказал:

ну так перейди на лайф.

Пі.Сі. в нас і так дешеві тарифи (не здивуюся якщо самі дешеві в європі)

А хто сказав, що я від Лайфа відмовився? ;) Зараз важко телефон на одну сімку знайти, тому і МТС і Лайф.

п.с. Тарифи 100% що найнижчі в Європі, але й зарплати такі ж. Не на чорну ікру хочу зекономити.

• +1 1
Опубліковано
5 минут назад, Marshall сказал:

доречі, перелічені тарифи діють лише на території львівської області

Та вже писали люди. Псіханув і підключив собі Смартфон 3Г Перший + Рік без абонплат. І з того часу зробив 3 дзвінки тривалістю по 20 секунд. Правда інтернету використав 200 мб за один день, бо був за містом і нудився.

• +1 1
Опубліковано
В 07.05.2016 at 16:19, nickel сказал:

Вони там взагалі маку об'їлися: Просто Супер Перший для мене теж недоступний для переходу, пропонують перейти лише на Смартфон 3G (Плюс, Перший, Єдиний або Український) і водафоновські тарифи. Вибір без вибору.

Дивно, я перейшов на RED з 35+ легко і невимушено. Тариф ніби не в архіві, якщо навіть неможливо перейти - часом оператор допомагає, якийсь backdoor типу подати заявку підказує ;)

Опубліковано
4 минуты назад, Harddriver сказал:

Дивно, я перейшов на RED з 35+ легко і невимушено. Тариф ніби не в архіві, якщо навіть неможливо перейти - часом оператор допомагає, якийсь backdoor типу подати заявку підказує ;)

Водафоновські тарифи я не брав до уваги, хоча перехід на них був доступний, правда не безкоштовно.

• +1 2
Опубліковано

http://www.mts.ua/ru/mobile/tariffs/super-mts-3d-nol-35-plus     В мене кілька років такий тариф, місяць назад  за день став знімати 80 коп.  Поїхав на тиждень до Львова, тут  не знімає зовсім.

Опубліковано

завжди проблеми з цим наіпатором

з останнього:

телефоную на кс,"абонент не може прийняти ваш.."

перевіряю рахунок - мінус 65коп. імпосібл. телефоную ще раз.  та сама ситуація. перевірка рахунку і знову мінус 65

браво

лайф фореве

Опубліковано
1 година тому, Nazarqa сказано:

Якщо я не помиляюсь, ці бонуси використовуються для дзвінків на інших операторів...

за бонуси можна замовити пакет послуг - наприклад, хвилини в мережі ("обміняти").

напряму витрачати бонуси на дзвінки не можна.

Опубліковано

міняю бонуси на бонусні гроші - дійсні на бонусному рахунку 30 днів, витрачаються на всі послуги в першу чергу (з осн. рахунку не знімаються кошти, поки є на бонусному).

для чого заморочуватися з бонусними хвилинами - хз.

• 3 тижня потому...
Опубліковано

Інформаційні смс від оператора приходять по 3-4 рази з інтервалом в 2-5хв. Це в мене одного така "акція"? Чи це глюк мережі?

• 3 тижня потому...
Опубліковано

Акція продовжується. Вже приходять по 6  однакових смс. Телефонував на номер оператора, сказали зареєстровано, будем вирішувати. На сьогодняшній день нічого не змінилось. Були відмовки що від WOG чи Нова пошта, то не водафон це відправники винні. Але і від  водафона  приходять по 5 шт. підряд. Питання вирішується.

• 2 тижня потому...
Опубліковано

Vodafone (МТС) "обрадував" :

Цитувати

З 15.07 змінюються умови Вашого тарифа: щомісячний платіж становитиме 25 грн, вартість Інтернету понад пакетні МБ - 15 грн кожні 500 МБ (нараховуються автоматично до 10 разів). Інфо: 111-4-2

P.S. Тариф "Смартфон 3G перший" 

Опубліковано
В 02.07.2016 at 14:20, Panek сказал:

Vodafone (МТС) "обрадував" :

P.S. Тариф "Смартфон 3G перший" 

І смс дарують вже 150 в день всього за 2грн. Тільки от я щось не можу пригадати, коли відправляв більше 2шт. за день..

• +1 1
Опубліковано
В 02.07.2016 at 21:06, yuraa сказал:

Вигідніше буде перейти на red s, умови ті самі, бонус додадкові 30хв на інші мережі

теж про це думав.

а для абонентів, які підключили до 01.01.16 взагалі "рік без абонлат" не вигідний - 360 грн/рік проти 25 грнх12 міс = 300 грн/рік

Опубліковано

двічі дзвонили якісь дівчата. все хотіли мені розказати про нові цікаві тарифи гавнофона і питались чи не хочу я перейти...

Опубліковано
9 годин тому, Saddy сказано:

теж про це думав.

а для абонентів, які підключили до 01.01.16 взагалі "рік без абонлат" не вигідний - 360 грн/рік проти 25 грнх12 міс = 300 грн/рік

2 тижні тому продовжив рік без абонентплати за 200грн.

Опубліковано
3 минуты назад, Coding сказал:

2 тижні тому продовжив рік без абонентплати за 200грн.

значить підфартило, що термін дії цієї послуги закінчився вчасно.

в мене до 30.07))

• 4 тижня потому...

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Створити...