Перейти до змісту

Водафон (МТС)

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 2,4 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Опубліковано
6 минут назад, Pavelix сказал:

Ем... а 32 Кбіт/с це так як було сча на звичайному ЕДЖІ без 3G чи хуже?... 

Напевно гірше, так як в ЕДЖІ швидкість десь 20 кбАЙт/с.

Опубліковано
2 минуты назад, arrival22 сказал:

Поки що "ХАЛЯВНИЙ" 3G нікуди не пропав? Хтось може роз'яснити ситуацію.

Тариф "Смарфон 0.50"

тсс, а то Водафон почує.

А може тут так буде як з халявними гривнями на свято МТСа?

• +1 1
Опубліковано
1 хвилина тому, Alexgv сказано:

Нє, всьо робе

Через пєнь-колоду.

Лежить. Один з надцяти дзвінків проходить. Навіть баланс не дає глянути.

Перевірено на декількох телефонах.

Єршова

Опубліковано

лагає страшно... слова пропадають... співрозмовник мене не чує.. приходиться передзвонювати пару разів щоб зловити потрібний момент коли хоч якось можна поговорити:angry:

П.С. 40-й

Опубліковано
8 хвилин тому, Ruslyk сказано:

лагає страшно... слова пропадають... співрозмовник мене не чує.. приходиться передзвонювати пару разів щоб зловити потрібний момент коли хоч якось можна поговорити:angry:

П.С. 40-й

ГПЗ рівні землі майже не робить, як піднятися вище - можна дозвонитися

Опубліковано

лаги, район Полонки

+ чомусь з радію проблеми, Радіо24, СідФМ, ЛюксФМ не працюють 

можливо якось пов"язано?

• +1 1
Опубліковано

Район Лучеська не працює МТС, вибиває зразу. Біля там тама така ж ситуація.
Хто що знає стосовно цього?

Опубліковано

Щойно нас повідомили про обрив волоконно-оптичної лінії зв'язку, через це у частини абонентів можливі тимчасові труднощі зі зв'язком. Фахівці компанії уже виїхали на місце для проведення ремонтних робіт. Будемо вас оперативно інформувати про вирішення ситуації.

• 3 тижня потому...
Опубліковано

Знову задублювалось повідомлення... :(

Юра писав що під постами є кнопавка "опції" через яку можна видалити дубль. Сорі, може я сліпий, але я в упор не знаходжу такої кнопки, може мені хтось тицьнути в неї пальцем ? Я тільки редагування бачу, але воно не дозволяє повного видалення поста.

Опубліковано
6 хвилин тому, SergLutsk сказано:

А взагалі існує поповнення мтс без комісії ? Щось я не можу надибати

а офіційний сайт навіщо?

Опубліковано
11 хвилин тому, SergLutsk сказано:

А взагалі існує поповнення мтс без комісії ? Щось я не можу надибати

https://secure.privatbank.ua/ua/company/#mts

платіжною картою - без комісії

• +1 1
Опубліковано
4 хвилин тому, Coding сказано:

а офіційний сайт навіщо?

А що офіційний сайт, він пропонує оплатити через приват чи портмоне, а вони беруть комісію. Принаймні я через ці сервіси пробував і в мене знімає комісію

5 хвилин тому, rrid сказано:

https://secure.privatbank.ua/ua/company/#mts

платіжною картою - без комісії

Ну звичайно що я платіжною карткою поповняю, але ніби приват гривню знімає, хіба в цьому сервісі інакше ?

Опубліковано

Ну хз, мені здається що останнього разу я якраз так і переходив з офіц. сайту, попадав на портмоне, поповняв, а потім помітив що загальний і доступний залишок на картці стали відрізнятись на 1 грн. Не те щоб та гривня грала якусь суттєву роль, але може статись що от саме її не вистачає до круглої суми яку плануєш знімати, і в самий відповідальний момент це підстава ! Так що хотілось би точно знати, коли платиш, скільки справді з тебе буде знято.

Опубліковано

якщо поповняєш з офіційного сайту - переадресовує на ПБ чи портмоне, але комісія тоді не береться. Якщо зайти зразу на сайти для оплати - беруть. Те саме і КС

• +1 1
Опубліковано
31 хвилин тому, Coding сказано:

якщо поповняєш з офіційного сайту - переадресовує на ПБ чи портмоне, але комісія тоді не береться. Якщо зайти зразу на сайти для оплати - беруть. Те саме і КС

А, можливо й так ! Можливо я після попереднього поповнення зберіг собі ссилку зразу на сторінку портмоне, куда мене переадресував мтс, і наступного разу вже заходив прямо з неї, не заходячи з офіц. сайту мтс, і зняло комісію. Можливо маєте рацію, не думав що від цього може залежати. Дякую.

Опубліковано

Прийшла смс: у ТП Супер 3D - з 1 квітня буде знімати не 50к а 80к вдень (або 50к замість 30к у тих, у кого підключені умови від 15 06 2015)

Рік без абонплати буде 200 (зараз 128грн !!!! )

Тому раджу поповнитись, і підключити "рік без абонплати"  - *365# - так виходить 35к вдень

Опубліковано

128 грн,- це лише на розмови, тобто, рік без абонплати на розмови (без зняття 75 коп. щодня), але інтернет платний.

А 200 грн - це два безліміти (типу), тобто, +інтернет-пакети

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Створити...