Перейти до змісту

Водафон (МТС)

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

ТІпа водафон і ми вам нічого не обіцяли :(

Вони є правонаступниками і мають виконувати умови контракту або повернути кошти.
"вони" - це хто?

правонаступництво було в абонентів УМЗ після того, як УМЗ перейменували на МТС Україна.

водафон - це франчайзинг, публічна оферта все-одно з МТС

ну, і 128грн. за безліміт на рік - це не контракт, це доступно тільки для клієнтів на умовах передоплати.

• Відповідей 2,4 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Опубліковано

HTC показує Водафон

Samsung - MTS

ІМХО, МТС якось лаконічніше "звучало", VODAFONE UA займає велику область на екрані...

MTS UKR

якщо бути точним

Опубліковано

На Андроїді цей напис можна редагувати і написати будь-що хоч Sprint, хоч Verizone, хоч Vasya's Network, а можна взагалі прибрати.

Опубліковано

На Андроїді цей напис можна редагувати і написати будь-що хоч Sprint, хоч Verizone, хоч Vasya's Network

можна... а треба?
Опубліковано

На Андроїді цей напис можна редагувати і написати будь-що хоч Sprint, хоч Verizone, хоч Vasya's Network, а можна взагалі прибрати.

Як саме?)

налаштування - сім-картки, вибираєш сімку і там можна міняти назву

Опубліковано (змінено)

цікавий тарифний план  з   безкоштовним 2G інтернетом...   

СМАРТФОН ZERO http://www.mts.ua/ru/mobile/tariffs/smartfon-zero#terms

Услуги Стоимость

БЕЗЛИМИТНЫЕ звонки в сети МТС Украина

БЕЗЛИМИТНЫЙ Мобильный Интернет GPRS/EDGE  0грн 

Змінено користувачем Oli
Опубліковано

цікавий тарифний план з безкоштовним 2G інтернетом... СМАРТФОН ZERO

для львів'ян - так, цікавий...

для волинян, які не мешкають на Львівщині - хіба зелену тварючку подражнити, нє?

чи придумали хак, щоб тариф діяв за межами регіону без абонплат (зокрема, плати за перший дзвінок в день за межами регіону)?

Опубліковано

rrid,

блін  сайт  показав що я з львівської області(інет Ейрбайтс)   я вже думав у нас такий тариф....

Опубліковано

Вагаюсь, чи варто переходити із нету Лайф на нет МТС. Підкажіть, хто користується МТС-ом, яка зараз ситуація. Раніше у МТС нет був поганий (в порівнянні з Лайфом); з приходом Водафону щось змінилось?

Опубліковано

НЕ змінилось,

какашка какшкою :(

і від лайфа якось плавніше працює

ну якби лайф і заплатив найбільші кошти за використання кращих частот

Опубліковано

НЕ змінилось,

какашка какшкою :(

і від лайфа якось плавніше працює

ну якби лайф і заплатив найбільші кошти за використання кращих частот

та питання не в частотах :(

Опубліковано (змінено)

Вагаюсь, чи варто переходити із нету Лайф на нет МТС. Підкажіть, хто користується МТС-ом, яка зараз ситуація. Раніше у МТС нет був поганий (в порівнянні з Лайфом); з приходом Водафону щось змінилось?

на МТС за грудень використано 1,75 Гб. друга сімка в смарті. 3G для інету, швидкість норм, використовую для пошти, фейсбука, війбера, МАК. це й же смарт роздає нет на ноут на роботі (серфінг, борда :) ). поки зауважень, як для халявних 4Гб немає. часом 3джі пропадає на пару секунд

для розмов 1-а сім на 2джі, тут про зміни не скажу

Змінено користувачем rl72
Опубліковано

цікавий тарифний план  з   безкоштовним 2G інтернетом...   

СМАРТФОН ZERO http://www.mts.ua/ru/mobile/tariffs/smartfon-zero#terms

Услуги Стоимость

БЕЗЛИМИТНЫЕ звонки в сети МТС Украина

БЕЗЛИМИТНЫЙ Мобильный Интернет GPRS/EDGE  0грн

Хлопаки, є прохання. Викладайте правильні посилання - www.mts.ua/UA/mobile...

Опубліковано (змінено)

Ні, це свідомий вибір. Товари окупантів бойкотуємо, а рідну мову зневажаємо.
Мене дратує, наприклад, що при дзвінку з нової SIM-картки МТС на 111 за замовчуванням відповідають російською мовою. Добре що є USSD-команда, яка дозволяє встановити рідну мову - *120*91#

Змінено користувачем Саня
  • +1 4
  • -1 1
Опубліковано

Щось я не можу зрозуміти якими будуть тарифи на 3G інтернет у пакеті "СМАРТФОН 3G ПЕРШИЙ" після закінчення акції «ГІГАБАЙТИ 3G У ПОДАРУНОК!».

Зараз нараховується по 4 Гб щомісяця, але востаннє ця халява нарахується у лютому.

А з березня шо по чом буде? 1 Гб за 10 грн? Чи просто швидкість впаде до 150 кбіт/с без додаткової оплати? Чи щось інше?

На сайті написано:

"Звертаємо Вашу увагу, що останнє нарахування акційних 4 Гігабайт відбудеться 1 лютого 2016 року. Після закінчення акційного періоду Ви зможете надалі користуватися Інтернетом згідно з умов діючого тарифного плану."

Але ці умови для "СМАРТФОН 3G ПЕРШИЙ" ніде не висвітлені...
Опубліковано

Щось я не можу зрозуміти якими будуть тарифи на 3G інтернет у пакеті "СМАРТФОН 3G ПЕРШИЙ" після закінчення акції «ГІГАБАЙТИ 3G У ПОДАРУНОК!».

Зараз нараховується по 4 Гб щомісяця, але востаннє ця халява нарахується у лютому.

А з березня шо по чом буде? 1 Гб за 10 грн? Чи просто швидкість впаде до 150 кбіт/с без додаткової оплати? Чи щось інше?

На сайті написано:

"Звертаємо Вашу увагу, що останнє нарахування акційних 4 Гігабайт відбудеться 1 лютого 2016 року. Після закінчення акційного періоду Ви зможете надалі користуватися Інтернетом згідно з умов діючого тарифного плану."

Але ці умови для "СМАРТФОН 3G ПЕРШИЙ" ніде не висвітлені...

Відповідь оператора:

Светлана:

l1j89m.gifЯкі будуть умови користування 3G з 1 березня поки підказати не можу, інформація ще не надходила. З цим питанням рекомендую звернутися до нас повторно ближче до завершенню терміну дії акції.

По ходу нас знову хочуть розвести.... відчуваю, що тариф з 1 березня буде зашкалювати

Опубліковано

Просто халявними гiгабайтами привчають людей до хорошого iнтернету. Потiм нiхто не схоче користуватися gprs. Прийдеться платити

Опубліковано (змінено)

говрять оператори, що на старих тарифах МТС 3G безліміт працює на умові акції, а з лютого будуть зміни)) думаю будуть прлатити дорого, або ж таки введуть ліміт, як і на тарифах Vodafone

сам користуюсь уже півтора місяця тарифом Vodafone RED M

50 хвилин по всій Європі закінчуються за 2 тижні) далі оплата по 50ком/хв .. sms використовую приблизно половину, а нет - в районі 500мб з 2Гб )) (основні процедури провожу через WiFi)

Змінено користувачем keeper
Опубліковано (змінено)

До кінця лютого, включно, халявних 4ГБ на передплаті (5ГБ на контракті), а далі 1ГБ за 10 грн або безліміт згідно вашого тарифного пакету

Змінено користувачем Asmix

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Створити...