Перейти до змісту

Люблю грозу в начале мая...

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 348
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано
Ну що, всі сухенькі?

Клав камінь, згорнувся і поки шукав хазяїна щоб хату закрив то за хвилину навіть труси намокли. По дорозі додому біля золотого дракона чуть гольфу в жопу не в*їхав.

Люблю грозу в начале мая...)

Опубліковано

На Козакова 12 блискавка вдарила в комин і розвалила його, обломки комина побили шифер, шифер падаючи побив три машини. Розетки аж тріщали, якщо хтось не вимкнув техніку, то мабуть попав. Один з власників трьох злощасних авто стояв на балконі, думав що отриамє контузію від ударної хвилі, бо аж будинок задрижав.

Опубліковано

над просп. Соборності..

hTX64tHynAg.jpg

Тесла би оцінив, він любив спостерігати за блискавками, особливо хорошим навіть аплодував.

101949.jpg
Опубліковано

Тесла би оцінив, він любив спостерігати за блискавками, особливо хорошим навіть аплодував.

Тесла, можливо й аплодував би, але мій пес Яшка, який в стрибкові жінці на руки вискакував, думаю не розділив би його захвату)))))
Опубліковано

Вночі гарно бабахнуло одненький раз - а так і нічна гроза була слабенька чекав більшого :_09:

Опубліковано

Блискавка по кадрам.

Якось так:

О!! Женя, прикольно.Це одна блискавка яка блимнула десь на 1секунду, я на планшет засняв,ех! ще якби якість кращу.

Опубліковано

На Тернопільщині блискавка вбила чоловіка

Вчора, 25 травня у Тернопільській області пройшли сильні дощі зі шквалами та грозами. Ввечері у місті Кременець, блискавка вбила 36-річного чоловіка.

Про це повідомляє прес-служба ДСНС у Тернопільській області.

Чоловік під час грози працював на присадибній ділянці.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...