Перейти до змісту

Дорожная обстановка

Hexus

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано (змінено)

У Луцьку 3 та 5 травня зупинять рух транспорту на окремих вулицях

30.04.2015

У зв'язку з проведенням благодійного фестивалю патріотичного духу “Вір, Дій, Люби” у місті Луцьку, 3 травня з 16 до 20 години буде тимчасово зупинено рух транспорту проспектом Волі від вулиць Шопена до Паркової.

Крім того, 5 травня відбудеться легкоатлетична естафета з нагоди відзначення 70-ї річниці Перемоги над нацизмом у Європі та 70-ї річниці завершення Другої світової війни. Тому з 16 до 17 годину буде перекрито рух транспорту вулицями Перемоги — Винниченка - Богдана Хмельницького — Сенаторки Левчанівської — Глушець — Паркова — Волі — Шопена.

Відділ інформаційної роботи міської ради

(777904, 777946, 724727, 720665)

Змінено користувачем jack74
  • 4 тижня потому...
Опубліковано

Знову дайці ловлять на "лоха".

Як їхати від варшавки до мосту,навпроти юванта є знаки рух по смугах.Лівий знак,де смуга тільки вліво замазаний якоюсь фарбою і його майже не видно.І ось гайці стоять вже за мостом навпроти Окко і ловлять тих,хто з лівого ряду поїхав прямо. В неділю вони назбирали цілий кортеж,дзвонив в автомайдан,але вони всі були на гонках в Крупі.

Опубліковано (змінено)

"Редиска" за кермом на білому Peugeot Expert (період випуску 1998-2002 р.), яка сьогодні (21:00) перед сфітлофором (зелене світло) на Перемоги (поворот на Грибоєдова) захотілося розвернутися, - з правої полоси почав розвертатися і я змушений був виїхати на зустрічну щоб не поцілувати його. Повезло що на зустрічній машин небуло і вчасно зреагував (швидкість була 40-45 км/год).

Може хто їхав в той час, то скиньте з реєстратора відео - де Combo вискочив на зустрічну бо дехто на Peugeot Expert думав, що він не в машині їде, а GTA грає.

P.S. От коли треба щоб "заробітчани" (ДАІвці) стояли, то їх немає.

Змінено користувачем Сашко85
Опубліковано

http://www.volynpost.com/news/51658-u-lucku-perekryly-dorogu-foto

У Луцьку 3 червня перекрили рух транспорту по вулиці Карпенка-Карого.

Причиною перекриття дороги стали роботи по відновленню дорожнього покриття.

Опубліковано

"Редиска" за кермом на білому Peugeot Expert (період випуску 1998-2002 р.), яка сьогодні (21:00) перед сфітлофором (зелене світло) на Перемоги (поворот на Грибоєдова) захотілося розвернутися, - з правої полоси почав розвертатися і я змушений був виїхати на зустрічну щоб не поцілувати його. Повезло що на зустрічній машин небуло і вчасно зреагував (швидкість була 40-45 км/год).

Може хто їхав в той час, то скиньте з реєстратора відео - де Combo вискочив на зустрічну бо дехто на Peugeot Expert думав, що він не в машині їде, а GTA грає.

P.S. От коли треба щоб "заробітчани" (ДАІвці) стояли, то їх немає.

сам скільки раз матюкаю тих розворотних(тільки на повороті на 8 березня),живу в тому районі,вже просто захарили ті андони,деколи тупо стаю ззаду нього і не даю розвернутись :0166:

Опубліковано

http://www.volynpost...yly-dorogu-foto

У Луцьку 3 червня перекрили рух транспорту по вулиці Карпенка-Карого.

Причиною перекриття дороги стали роботи по відновленню дорожнього покриття.

Нічо там не перекрили,машини їдуть по свіжовкатаному асфальті.

Опубліковано

Тільки що проїжджав по Карпенка -Карого.

Закінчують праву сторону, як їхати в сторону Варшавки.

Почали фрезити ліву сторону. Проїзд є, але ускладнений.

Біля Варшавського ринку вивертають бордюри, напевно під заміну.

Працює Грейдер напроти Континіуму, Кременецька 38 ))

стоянка перед центральним входом закрита.

Опубліковано

По вул. Карпенка Карого (на карті) перекритий переїзд.

другий день вже

На Ківерцівській знаки (Тупик, ремонт) поставили, водіям пофік. доїзжають до переїзду, а тоді розворот і назад

Опубліковано (змінено)

rl72, Перепрошую, але сьогодні їхав зранку і в обід, вчора три рази проїжджав через переїзд К.Карого-Задворецька, все було відкрито і жодного знаку, можу відео з реєстратора.

Може я в якійсь іншій реальності знаходжусь :_09:

Тю, переплутав, то інший переїзд ... Перепрошую :_08:

Змінено користувачем Antiphase
  • +1 1
  • -1 1
Опубліковано

На Ківерцівській знаки (Тупик, ремонт) поставили, водіям пофік. доїзжають до переїзду, а тоді розворот і назад

Я до переїзду виїхав з Лідавської. Не знаю, вісів знак там чи ні, я за вийобинами вибоїнами нічого не побачив.

Опубліковано

Я до переїзду виїхав з Лідавської. Не знаю, вісів знак там чи ні, я за вийобинами вибоїнами нічого не побачив.

на Лідавській, мабудь, немає. але там і трафіка немає.

зі сторони Карпенка-Карого знаки є

Опубліковано

А шо робили на вишківському переїзді. Стояли блоки трикутником та куча людей? Мо хто знає.

копають ями під світлофор

Опубліковано

Хто знає що будується на перехресті стрілецька-ківерцівська???

Також бачив сьогодні, стовпи ставлять, невже це-світлофор! буде.Ура товаріщі!!

• 4 тижня потому...
Опубліковано

близько 22.50 біля "Бім-бома" спостерігав ситуацію, стоїть vw touareg з відкритим багажником, навколо ходить два працівника ДАІ, власника не видно. Даівці походили, сіли в машину і сидять. далі за браком часу не чекав. може хто спостерігав ситуацію до кінця і знає чим закінчилось?

• +1 1
  • 2 тижня потому...
Опубліковано

На злощасному перехресті Козакова-Московська дорожники знаки "Уступить дорогу" переносять.Ставлять додатково "STOP" на обидві сторони.Ще й переход по Козакова ставлять перед стопом.Зелень покосили.Хоч щось.

Опубліковано

Не знаю, коли поставили світлофор на Набережній-Ківерцівській, але вчора біля 18-ї години він працював в режимі мигаючого жовтого, а в 19:38 взагалі був виключеним.

Хтось має інформацію, коли запустять в нормальному режимі?

post-10440-0-84988700-1437034610_thumb.j

post-10440-0-40933000-1437034627_thumb.j

• +1 1
Опубліковано

Не знаю, коли поставили світлофор на Набережній-Ківерцівській, але вчора біля 18-ї години він працював в режимі мигаючого жовтого

Моргає він там вже 2 тиждень, а запустять його на мою думку коли зроблять огорожу кругом того стовба що світлофор тримає, та облагородять кругом територію, як зі сторони газової заправки, поклали бруківку, заборчик, нову розмітку для пішоходів. То аби до вересня запустили. Бо з такими темпами вони ще довше можуть робити. Побачимо. Може я помиляюсь.

• +1 4

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Створити...