Electronshik Опубліковано 18 Квітня, 2026 в 15:48 #901 Опубліковано 18 Квітня, 2026 в 15:48 В 15.04.2026 в 21:52, INVICTUS сказав: Ніби була така норма, але це стосувалося тих, хто відноситься до армії. На сьогодні після невеликої хвилі обурення, цю норму із закону Бундестаг прибрав) Цікаво наскільки швидко Німеччина б закрила кордони, якби рф на них напала. Так як поводить себе ЄС, виставляючи себе повними кастратами, то вже стає страшно, що з ними може зробити армія, яка має багатий бойовий досвід. 1
INVICTUS Опубліковано 18 Квітня, 2026 в 16:52 #902 Опубліковано 18 Квітня, 2026 в 16:52 В 18.04.2026 в 17:45, Electronshik сказав: Ми були без крилатих ракет, тепер вони є. Ми були багато без чого, тепер воно є. ВПК потихеньку розвивається, не треба забувати що ми живемо у країні, де все прострілюється наскрізь як у тирі. І дуже багато підарасів, які за бабло Це про не дуже літаючі Фламіндічі?) бо що, крім цього ще є дійсно "своє"? наскільки читав, то це якби не крилата ракета. Але це диво, що хоч таке чудо техніки родила Україна в умовах тотального розкрадання. Але могло б бути краще і більше. Згадати про заводи з виробництва боєприпасів Rheinmetall? Запланували їх в 2024 два: в Німеччині та в Україні. Той, що в "бюрократичній" (як всі люблять нити) Німеччині, стартував минулоріч і клепає боєприпаси повним ходом. А що ж з тим, який в "суперпередовій" Україні? А нічого. Ділянку недавно виділили. Прострілюється? Та сама Німеччина теж під час другої світової прострілювалася. Але будували підземні заводи з виробництва боєприпасів, зброї та літаків(!!!). Ізраїль прострілюється, але виробляє майже все для армії, якщо не все. Було б бажання і не кралися б кошти... В 18.04.2026 в 17:45, Electronshik сказав: Бо інакше це додаткові знищені будинки та обірвані життя людей. До речі, життя в тилу обриваються лише в простого люду. Жоден депутат, міністр чи хтось інший з того кодла не постраждав. Хоча певен, місця їх перебування відомі. Мій колега з Косово, доречі, був дуже здивований, що за 4 роки війни не було ударів по наших та кацапячих політиках. В Ірані теж першим ділом вибили верхівку влади... ДумайТЕ В 18.04.2026 в 17:45, Electronshik сказав: І не будемо забувати що його ключовий пріоритет це збереження держави. А оточення, багато в чому залежить і від президента. Якщо держава впаде, буде якось однаково яка корупція. Ми маємо що маємо. Але зараз найвищий пріоритет то вберегти державу від окупації. Почув гарну фразу: "Якщо путін перестане воювати, настане мир. Якщо Україна перестане воювати, то українці будуть мертві." Мало віриться, судячи з дій та того, що відбувається в країні. Намагаюся донести, що корупція, ще й в таких масштабах, і є причиною сьогоднішнього становища і що стає тільки гірше. Йшли б гроші куди треба - було б більше зброї, більше бажаючих воювати, інакше ставлення союзників і більша допомога. Корупція у цих реаліях - не щось, на що можна закрити очі. Це причина, через яку, якраз-таки і може статися падіння держави... Але пропаганда в Україні працює добряче. Певно оркостан догнали. Викрили розкрадання на космічні суми (те, що мало бути захистом енергетичних об'єктів, системами ППО, купленими а не виклянченими, танками, снарядами), нікого не покарали, всі поїхали жити своє краще життя. А люд: "Маємо те,що маємо" і тихенько все схавав. Чого? Бо з екрана якийсь недоблохєр, який кормиться з ОП, сказав, що то "не на часі". А жирнючий депутат, який без пєчалі декларує статки в росії, або скромний новий будиночок на 1800 квадратів, сказав, що у всьому винні: "мовнюки", "російськомовні", "ухилянти". До чого треба дійти, щоб закривати очі на обкрадання власної армії під час війни і гризтися між собою??? В нього пріорітет більше накрасти, утилізувати побільше українців і вберегти свою сраку, а не державу. В 18.04.2026 в 17:45, Electronshik сказав: Я і не топлю. А спитав просте питання: щоб ви робили на його місці. Толком відповіді не почув. Я відповів ще за першим разом, думаю, більш, ніж конкретно. Тепер ще більше це все розписав. Якщо і цього не вистачить - тоді вже вибачайте. 1
INVICTUS Опубліковано 18 Квітня, 2026 в 16:54 #903 Опубліковано 18 Квітня, 2026 в 16:54 В 18.04.2026 в 17:48, Electronshik сказав: Цікаво наскільки швидко Німеччина б закрила кордони, якби рф на них напала. Так як поводить себе ЄС, виставляючи себе повними кастратами, то вже стає страшно, що з ними може зробити армія, яка має багатий бойовий досвід. Не треба перейматися за когось. Та не треба думати, що інші такі самі кончені по відношенню до власного населення
volks Опубліковано 18 Квітня, 2026 в 19:02 #904 Опубліковано 18 Квітня, 2026 в 19:02 Німці б самими добровольцями б перемогли 1
Zheny@ Опубліковано 18 Квітня, 2026 в 19:57 Автор #905 Опубліковано 18 Квітня, 2026 в 19:57 В 18.04.2026 в 18:52, INVICTUS сказав: Я відповів ще за першим разом, думаю, більш, ніж конкретно. Тепер ще більше це все розписав. Якщо і цього не вистачить - тоді вже вибачайте. питання було до мене. В 18.04.2026 в 17:45, Electronshik сказав: Я і не топлю. А спитав просте питання: щоб ви робили на його місці. Толком відповіді не почув. Я, так само як і Президент, шукав в свої ряди тих, кого знаю, і кому довіряю. Логічно. Але я простий роботяга, і в мене немає знайомих із освітою в міжнародних відносинах чи в політиці. Але обирати тих, хто там вже був і знає як все "мутиться-крутиться" - тупікова гілка. Ми б повернулися у 2004 рік. Нічого нового. Ти хочеш почути, щоб зробив я? Я б шукав когось ззовні. НЕ "наших". Найняв би умовного "кризового менеджера". Консультантів з інших держав. Але я вже бачив порошенка (так з малої літери), коли була Супрун, наробила з медициною ХЗ що! Чи Саакашвілі? Тому обирав би більш обережно. Звільнив би всіх генералів (ВСЮ верхівку) з лав ЗСУ. Ні, не звільнив би, а посадив би під слідство, років на 5-7. З арештом усього їхнього майна і майна їхніх родин. бо в 90% випадків - втни корінь зла на війні. Продажні суки, які досі отримують гроші з рашки і посилають хлопців на вірну смерть! Звільнив би всіх суддів, які на посадах довше 10-15 років. Працював в тій системі - знаю, про що кажу. Особливо всю колегію суддів верховного суду. Зеленський зараз стає політиком і дипломатом. Він вважав, що якщо яник (зек і бидло) зміг , то і він зможе. Зміг! Вітання. А що далі?? В лисого Жені з Кварталу, морда вже не вміщається в екран 56" телевізора! А щоб Юзіка побачити, то треба аерофотозйомку замовляти. Сивохо - обісцяний алкаш... Він повторює схему кум-брат-сват, над якою сам же і сміявся в свій час. Парадокс нє? 5
Zheny@ Опубліковано 19 Квітня, 2026 в 08:59 Автор #906 Опубліковано 19 Квітня, 2026 в 08:59 В 18.04.2026 в 17:48, Electronshik сказав: Цікаво наскільки швидко Німеччина б закрила кордони, якби рф на них напала. Так як поводить себе ЄС, виставляючи себе повними кастратами, то вже стає страшно, що з ними може зробити армія, яка має багатий бойовий досвід. ЄС, нсправді, дуже продумані. Вони чудово знають, що рашка - то ахуєнний ринок збуту. Туди їхало всяке копійчане гівно і вони то хавали. І не тільки гівно, а й хороші товари. Бо 140 млн рил хочуть жерти і одягатися і т.д. І сваритися з рашкою напряму - не спішать. Терпляче вичікують. Нехай Україна там воює, а ми подивимося збоку. Ми дамо, все що треба, аби до нас не прийшли. якась отака правда.
Electronshik Опубліковано 19 Квітня, 2026 в 19:23 #907 Опубліковано 19 Квітня, 2026 в 19:23 (змінено) В 18.04.2026 в 19:54, INVICTUS сказав: Не треба перейматися за когось. Та не треба думати, що інші такі самі кончені по відношенню до власного населення Погугліть про мобілізацію у Великій Британії під час другої світової війни Змінено 19 Квітня, 2026 в 19:24 користувачем Electronshik 1
Electronshik Опубліковано 19 Квітня, 2026 в 19:29 #908 Опубліковано 19 Квітня, 2026 в 19:29 В 19.04.2026 в 11:59, Zheny@ сказав: ЄС, нсправді, дуже продумані. Вони чудово знають, що рашка - то ахуєнний ринок збуту. Туди їхало всяке копійчане гівно і вони то хавали. І не тільки гівно, а й хороші товари. Бо 140 млн рил хочуть жерти і одягатися і т.д. І сваритися з рашкою напряму - не спішать. Терпляче вичікують. Нехай Україна там воює, а ми подивимося збоку. Ми дамо, все що треба, аби до нас не прийшли. якась отака правда. Хоч і москаль, Пушкін, але гарно написав у свій час: "Все мое",- сказало злато; "Все мое",- сказал булат. "Все куплю",- сказало злато; "Все возьму",- сказал булат. Хто булат та хто злато, думаю не треба пояснювати.
Nokian Опубліковано 19 Квітня, 2026 в 19:40 #909 Опубліковано 19 Квітня, 2026 в 19:40 В 18.04.2026 в 22:57, Zheny@ сказав: питання було до мене. Я, так само як і Президент, шукав в свої ряди тих, кого знаю, і кому довіряю. Логічно. Але я простий роботяга, і в мене немає знайомих із освітою в міжнародних відносинах чи в політиці. Але обирати тих, хто там вже був і знає як все "мутиться-крутиться" - тупікова гілка. Ми б повернулися у 2004 рік. Нічого нового. Ти хочеш почути, щоб зробив я? Я б шукав когось ззовні. НЕ "наших". Найняв би умовного "кризового менеджера". Консультантів з інших держав. Але я вже бачив порошенка (так з малої літери), коли була Супрун, наробила з медициною ХЗ що! Чи Саакашвілі? Тому обирав би більш обережно. Звільнив би всіх генералів (ВСЮ верхівку) з лав ЗСУ. Ні, не звільнив би, а посадив би під слідство, років на 5-7. З арештом усього їхнього майна і майна їхніх родин. бо в 90% випадків - втни корінь зла на війні. Продажні суки, які досі отримують гроші з рашки і посилають хлопців на вірну смерть! Звільнив би всіх суддів, які на посадах довше 10-15 років. Працював в тій системі - знаю, про що кажу. Особливо всю колегію суддів верховного суду. Зеленський зараз стає політиком і дипломатом. Він вважав, що якщо яник (зек і бидло) зміг , то і він зможе. Зміг! Вітання. А що далі?? В лисого Жені з Кварталу, морда вже не вміщається в екран 56" телевізора! А щоб Юзіка побачити, то треба аерофотозйомку замовляти. Сивохо - обісцяний алкаш... Він повторює схему кум-брат-сват, над якою сам же і сміявся в свій час. Парадокс нє? Сивохо помер, ще в 23році(.
Nokian Опубліковано 19 Квітня, 2026 в 19:42 #910 Опубліковано 19 Квітня, 2026 в 19:42 В 19.04.2026 в 22:29, Electronshik сказав: Хоч і москаль, Пушкін, але гарно написав у свій час: "Все мое",- сказало злато; "Все мое",- сказал булат. "Все куплю",- сказало злато; "Все возьму",- сказал булат. Хто булат та хто злато, думаю не треба пояснювати. В американців і злато, ібулат.
Electronshik Опубліковано 20 Квітня, 2026 в 04:46 #911 Опубліковано 20 Квітня, 2026 в 04:46 В 19.04.2026 в 22:42, Nokian сказав: В американців і злато, ібулат. То да. В них з розумом проблема.
Electronshik Опубліковано 20 Квітня, 2026 в 05:16 #912 Опубліковано 20 Квітня, 2026 в 05:16 В 18.04.2026 в 22:57, Zheny@ сказав: Звільнив би всіх генералів (ВСЮ верхівку) з лав ЗСУ. В нас вже раніше звільнили всіх керівників тцк. Результату це не дало, мало того багато військових експертів кажуть що як наслідок відбувся завал по мобілізації. А корупція як була так і залишилась, стала більшою. Якщо зараз звільнити ВСІХ генералів.. ВСІХ? В тому числі і тих хто реально воює? Ви уявляєте собі який це буде результат? Безумовно треба приймати міри, але розбираючись! Бо інакше це буде катастрофою. 1
WebTraveller Опубліковано 20 Квітня, 2026 в 05:47 #913 Опубліковано 20 Квітня, 2026 в 05:47 В 20.04.2026 в 07:46, Electronshik сказав: То да. В них з розумом проблема. Особливо в останніх президентів. Як взагалі можна вибирати президента, якому скоро 80 стукне... Там же мозок вже не працює нормально. А тим більше в такому ритмі, як йому треба працювати на такій посаді. Гольф грати в такому віці або десь коктейлі на пляжах попивати... 3
vampirich Опубліковано 20 Квітня, 2026 в 06:14 #914 Опубліковано 20 Квітня, 2026 в 06:14 В 20.04.2026 в 08:47, WebTraveller сказав: Як взагалі можна вибирати президента, якому скоро 80 стукне... Це тільки в казках і легендах старі люди розумні і мудрі. Насправді зі старістю приходить не мудрість, а маразм, деменція і старече "слабоуміє" 3
nickel Опубліковано 20 Квітня, 2026 в 06:25 #915 Опубліковано 20 Квітня, 2026 в 06:25 В 20.04.2026 в 09:14, vampirich сказав: Це тільки в казках і легендах старі люди розумні і мудрі. Насправді зі старістю приходить не мудрість, а маразм, деменція і старече "слабоуміє" Казки почалися давно, коли люди жили в кращому випадку до 40-50 років і старою і, відповідно, мудрою людина вважалася у 40-50. Тоді й слів таких не знали як маразм чи деменція. По факту нічого ж не помінялися, у 40-50 мудрість, у 80 деменція 2
volks Опубліковано 20 Квітня, 2026 в 06:26 #916 Опубліковано 20 Квітня, 2026 в 06:26 В 20.04.2026 в 08:47, WebTraveller сказав: Особливо в останніх президентів. Як взагалі можна вибирати президента, якому скоро 80 стукне... Там же мозок вже не працює нормально. А тим більше в такому ритмі, як йому треба працювати на такій посаді. Гольф грати в такому віці або десь коктейлі на пляжах попивати... Так отож. Один зверху, другий зліва, третій за океаном. Мало того, що старі маразматики, так ще й діти Холодної війни 1
vampirich Опубліковано 20 Квітня, 2026 в 06:35 #917 Опубліковано 20 Квітня, 2026 в 06:35 В 20.04.2026 в 09:25, nickel сказав: По факту нічого ж не помінялися По факту помінявся вік людини, яку вважають старою 1
Electronshik Опубліковано 20 Квітня, 2026 в 06:48 #918 Опубліковано 20 Квітня, 2026 в 06:48 Колись в срср ржали над Брєжнєвим, якій після інсультів вже не міг толком говорити, виходило "сосіські сраньіє", замість "социалистические страньі" потім гонки на лафєтах коли дідугани, отримавши владу, фактично відразу ж переправлялися у інший світ. Ну і ні в кого навіть в думках не було що таке буде можливо в західних країнах, особливо у США. Як виявляється, можливо. І зараз весь світ вигрібає від вчинків Трампа. І ще невідомо що буде далі, маємо надію що у черговому істеричному нападі Трамп не застосує ядерну зброю. А то вже погрожує Ірану неодноразовим знищенням. Правда як доходить до діла, то виходить пшик. 2
Nokian Опубліковано 20 Квітня, 2026 в 11:17 #919 Опубліковано 20 Квітня, 2026 в 11:17 Ржу - не можу. Від цієї примітивізації оцінки американців. Ким треба бути, щоб вірити у можливість людини ДВІЧІ стати президентом першої країни світу просто так. Наче для цього не потрібна підтримка магнатів та сильних світу цього, ну і простих виборців також. Як декому хочеться вірити у казки, і вірити засобам масової дезінформації) Хтось хоч чув Трампа без перекладу( навиворіт), і без висмикнутих з контексту цитат?
WebTraveller Опубліковано 20 Квітня, 2026 в 11:24 #920 Опубліковано 20 Квітня, 2026 в 11:24 (змінено) В 20.04.2026 в 14:17, Nokian сказав: Ржу - не можу. Від цієї примітивізації оцінки американців. Ким треба бути, щоб вірити у можливість людини ДВІЧІ стати президентом першої країни світу просто так. Наче для цього не потрібна підтримка магнатів та сильних світу цього, ну і простих виборців також. Як декому хочеться вірити у казки, і вірити засобам масової дезінформації) Хтось хоч чув Трампа без перекладу( навиворіт), і без висмикнутих з контексту цитат? Просвіти нас темних. Розкажи як 80-річний дід вже 10 воєн закінчив і рай на землі побудував. Але ж кого я питаю.. Ти зараз почнеш з пустого в порожнє переливати... Змінено 20 Квітня, 2026 в 11:25 користувачем WebTraveller
nickel Опубліковано 20 Квітня, 2026 в 11:29 #921 Опубліковано 20 Квітня, 2026 в 11:29 В 20.04.2026 в 09:25, nickel сказав: Казки почалися давно, коли люди жили в кращому випадку до 40-50 років і старою і, відповідно, мудрою людина вважалася у 40-50. Тоді й слів таких не знали як маразм чи деменція. По факту нічого ж не помінялися, у 40-50 мудрість, у 80 деменція Клятий Т9, писалися, а не почалися 1
INVICTUS Опубліковано 20 Квітня, 2026 в 16:28 #922 Опубліковано 20 Квітня, 2026 в 16:28 В 19.04.2026 в 21:23, Electronshik сказав: Погугліть про мобілізацію у Великій Британії під час другої світової війни Для чого? Можна туди ж і Німеччину згадати. Але знову ж - для чого? Невже в Україні багатьох так гріє думка про можливий початок війни в Європі та що буде відбуватися?
Nokian Опубліковано 21 Квітня, 2026 в 04:43 #923 Опубліковано 21 Квітня, 2026 в 04:43 В 20.04.2026 в 14:24, WebTraveller сказав: Просвіти нас темних. Розкажи як 80-річний дід вже 10 воєн закінчив і рай на землі побудував. Але ж кого я питаю.. Ти зараз почнеш з пустого в порожнє переливати... З пустого в порожнє переливають журналізди. Саме з їх слів ти знаєш що ,, сказав Трамп,, Це все інформаційний шум. Частково Трампом і організований. Найбільше любу людину лякає стратегічна невизначеність. Коли суперник може просто говорити, а може і вдарити. 80 річний дід будує рай для Америки. Саме тому американці і обрали його президентом. Ясне діло що на інші країни йому пофіг. В плані обовязку організувати іншим країнам рай в тих краінах.
WebTraveller Опубліковано 21 Квітня, 2026 в 05:02 #924 Опубліковано 21 Квітня, 2026 в 05:02 (змінено) В 21.04.2026 в 07:43, Nokian сказав: З пустого в порожнє переливають журналізди. Саме з їх слів ти знаєш що ,, сказав Трамп,, Ага. В його соц-мережі під його акаунтом теж журналісти пишуть всякий брєд. Ти навіть не припускаєш такої думки, що те що він говорить можна прямо там читати? Чи в тебе з англ. зовсім погано? То зараз перекладачі прямо в браузері працюють. Так, я деколи іду і перевіряю чи дійсно він там писав те, що пишуть журналісти. І ти можеш. Це все у відкритому доступі Погоджусь, що спеціально навчені люди пишуть в його акаунті, але точно не журналісти Змінено 21 Квітня, 2026 в 05:03 користувачем WebTraveller
Nokian Опубліковано 21 Квітня, 2026 в 05:12 #925 Опубліковано 21 Квітня, 2026 в 05:12 В 21.04.2026 в 07:43, Nokian сказав: Це все інформаційний шум. Частково Трампом і організований. Людина є те,що вона РОБИТЬ. СЛОВА дані політикам, щоб приховувати їх СПРАВЖНІ наміри. Результат намірів ( справжніх) та дій політиків видно на виборах. Цієї осені і побачимо по виборам до конгресу результат дій Трампа. Чисто моя оцінка Трампа з погляду на його 80 років життя, то він є справжнім корчагінцем.
Рекомендовані повідомлення
Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь
Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити обліковий запис
Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!
Реєстрація нового користувачаУвійти
Вже є акаунт? Увійти до системи.
Увійти