Nokian Опубліковано 23 Квітня, 2026 в 05:31 #951 Опубліковано 23 Квітня, 2026 в 05:31 В 22.04.2026 в 19:47, Zheny@ сказав: Коли моя старша дочка вчилася в школі ще. Їх вчителька ЗАСТАВЛЯЛА дивитися відео розстріл підлітків на Майдані в 2014 році. Коли дочка сказала, що їй це неприємно, і її нудить від цих кадрів, то вчителька сказала, що всі ЗОБОВ'ЯЗАНІ це бачити! Шкода, що я про це дізнався, багато років потому! Інакше б вона там вже не працювала. І була б з розбитою пикою. Разом із директором, якщо він це схвалював. Порушена психіка, психологи і психіатри - ось чого добилася вчителька! І ніхуя не патріотизму! Як думаєш, в 22 му році і по сьогодні на передку тідіти, яких тоді ,, знудило,, Чи ті, хто додивився до кінця?
Electronshik Опубліковано 23 Квітня, 2026 в 05:59 #952 Опубліковано 23 Квітня, 2026 в 05:59 (змінено) В 22.04.2026 в 19:47, Zheny@ сказав: Коли моя старша дочка вчилася в школі ще. Їх вчителька ЗАСТАВЛЯЛА дивитися відео розстріл підлітків на Майдані в 2014 році. Коли дочка сказала, що їй це неприємно, і її нудить від цих кадрів, то вчителька сказала, що всі ЗОБОВ'ЯЗАНІ це бачити! Шкода, що я про це дізнався, багато років потому! Інакше б вона там вже не працювала. І була б з розбитою пикою. Разом із директором, якщо він це схвалював. Порушена психіка, психологи і психіатри - ось чого добилася вчителька! І ніхуя не патріотизму! Цікаво який був мотив у вчителя і чи це була поодинокий "ентузіазизм" чи це була така установка від тих, хто "вище". Бо якщо це була установка, то тоді це робилось з прицілом на майбутнє. P.S. Те, що пропонував я, а саме показ того, що роблять росіяни, для дітей неприйнятне. Це треба щоб знали дорослі. Бо в багатьох є ілюзії щодо російських покидьків. Для дітей, підлітків треба подавати один наратив: росіяни то є смертельні та непримиренні вороги, з якими неможливо дружити, розмовляти, знайомитись, тощо. І нехай через сотню років, коли не буде нас, наших дітей, онуків, всіх тих, хто застав цю війну, нащадки розбудовують відносини з росіянами, чи з тими, хто буде жити на території того, що зараз називається російська федерація. Можливо це треба робити так само як колись робили в срср: випускати фільми, книги на цю тему. Бо документальні факти для дітей будуть занадто жорстокі. Такі документальні факти треба показувати російським підліткам, в рамках дерашифізації. Але це неможливо зараз, і навряд чи буде можливо потім. Змінено 23 Квітня, 2026 в 06:16 користувачем Electronshik 1
nickel Опубліковано 23 Квітня, 2026 в 06:37 #953 Опубліковано 23 Квітня, 2026 в 06:37 @Waver ми тут усі не один рік читаємо один одного. Ти так часто і так довго повторюєш, що зараз зайнятий, що замість цих повторень, міг би за цей час якийсь роман написати, не те що коротко щось розказати про те, що тебе питають чи що сам хотів би розказати. Тут усі вже дорослі та зайняті, бо термін акаунтів на Борді в декого вже розміняв другий десяток років і наближається до третього. Ти сам вже 16 років тут. Тому в мене є для тебе порада, про яку ти не просив: або не пиши який ти зайнятий (не витрачай свій час), або якщо вже прямо кортить розказати, то розказуй чим ти зайнятий, а не наскільки. П.С. І так, ми вже настільки тут давно, що я знаю твою реакцію на цей пост.
Electronshik Опубліковано 23 Квітня, 2026 в 07:10 #954 Опубліковано 23 Квітня, 2026 в 07:10 І ще про дітей і пропаганду. Є досить такий цікавий педагог блогер Діма Зіцер. Кому цікаво можете подивитись його відео на YouTube. Так як він виходець з рф, то звичайно, що описує реалії того що робиться у сфері шкільної та дошкільної освіти у рф. Про всю z пропаганду, про індоктринацію дітей і її наслідки. А вони будуть дуже страшні. Фактично зараз у рф йде виховання покоління, яке буде ненавидіти весь світ, особливо нас. І діти, років 5-7, які були виховані у цій потворній системі вже фактично назавжди втрачені.
Рекомендовані повідомлення
Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь
Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити обліковий запис
Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!
Реєстрація нового користувачаУвійти
Вже є акаунт? Увійти до системи.
Увійти