Перейти до змісту

Трошки про життя за кордоном.

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
В 13.05.2026 в 11:01, MACCEN сказав:

Скажу так, нажаль в нас не буде так як в Німеччині в одному містечку.

Понаїхавші якісь гандони чи то згвалтували дівчину чи вбили, терпець урвався вийшов все містечко дало різди всім хто понаїхав, поліція приїхала, їй теж сказали якщо втрутетесь дамо пізди і свідків не знайдете. Поліція відвернулась стояла і не втручалась, бо їх теж заїбали ті всі хто себе веде по беспоедєлу. З тих пір в тому містечку понаїхавших немає жодного.

Я веду до того що всі згуртувались і дали відсіч свавіллю.

В ці хто приїхав, вони об'єднуються потім будуть качати свої права, нехай пройде чуть часу коли нас стане меншість.

Скажу так, був на сході і бачу, вивіски та вулиці на рос. мові. Навіть опломбовані лічильники на газ пише "гор. газ." І кого і від чого та вся підарня звільняє.

А за бабло в нас рішають все, община викупить будь кого.

Пригорає реально, треба дати повноважень поліції щоб присікала будь які двіжі в сторону українців і то жостко.

Про Німеччину. Тут все повз каси.. нажаль, друже. 

Був концерт (фест), то якийсь паморок (не слов'янської / німецької ) зовнішності (кажуть, що сирієць), хтів зґвалтувати дівчину. Десь в туалеті прямо на Фесті. якось вчасно дівчата помітили її "зникнення". 

Фінал я не знаю. Але, казали, що дуууже простий. 

Типу, винуватець конфлікту, зрозумів, що він приплив. Бо, занадто багато задіяно  національностей в цій історії! 

Ну і, типу, його відправили (спочатку до поліції, ніхто не повірив.), а потім вже віддали на справедливий суд до своїх співвітчизників. 

Вважаю, що фінал історії зрозумілий усім!

• Відповідей 1,1 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти

• Створити...