Перейти до змісту

Біля Там-Таму розпочинається зведення торговельно-розважального гіганта «ПортСitу»

REDAKTOR

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Як на мене нах в Луцьку така громадна хрєновина.

Велика, але якась безтолкова.

Музей сучасному маркетингові

• Відповідей 427
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Як це безтолкова???

Опубліковано

Як це безтолкова???

Ну не цікаво там і все. Територія громадна, а все якось, ну не впєчятляєт. Мене ніщо там незачепило. Щось типу наша варшавка тільк

и трьохповерхова.

Ескалатори для спуску відмовили і їх вирубили. люди по них спускались як по сходах.

Опубліковано

колись я думав що в ТАМ-ТАМ ніхто особо таритись не буде, бо й так є купа магазинів. і нічого не закрився, думаю Порт Сіті, навіть якщо буде копією Адреналіна зі всіми витікаючими такби мовити, всеодно туди буде ближче ходити чим в Адреналін, там зараз взагалі народу мало.

Опубліковано

Бачу нашим людям важко догодити, чи то якась жаба давить чи що... Мені сподобалось, вже не прийдеться за деякими товарами у Рівне їздити. Нормальний розважально-торгівлельний центр.

Опубліковано

Судячи з кількості людей - скучили лучани за видовищами. Проїжав велосипедом, то зі сцени лунали типу ліричні пісні російською, розбавлені в перервах українською :0146:

Опубліковано

Звук в кінотеатрі трішки заголосний, на спуск одні екскалатори і ліфти (не розумію чому були закриті аварійні сходинки) - поки основні мінуси )

Опубліковано

Бачу нашим людям важко догодити, чи то якась жаба давить чи що... Мені сподобалось, вже не прийдеться за деякими товарами у Рівне їздити. Нормальний розважально-торгівлельний центр.

ахах ну да стадний інстинкт, буде куди піти розважитись викунути пів гаманця тяжкозаробленого на непотрібні розваги навязані нуждою ніби культурно развлечся, і ще більш непотрібні китайські шмоткі ніби охуенно модні, а тим часом івахів і компанія) буде і далі біситися від грошей, і застроюватись на світязі за останнім словом техніки і в іспанії купувати замки. Молодці приносте і далі прибуток колишнім казнократам)

Ніхто, нікого, нікуди не заставляє ходити. Да і хто сказав що в людей тяжкозароблені гроші, не всі клято працюють щоб потім піти розважитися, комусь і везе в цьому житті))

Опубліковано

Добре, спорити не буду, кому "везе", кому не "везе". Самим треба включати мізки чи треба туди сунутися,чи ні, але те що воно є, нічого поганого не бачу, я там шмотки купувати не буду, а от на якесь гарне кіно піду обов"язково, а там побачим які будуть враження.Да і просто порівняти ціни також не завадилоб.

Опубліковано

лучанам не догодиш те не таке, се не так. як на мене нормальний торговий центр з хорошим дизайном. єдиний мінус що побачив так це проблеми зі сходами і ескалатором з 2 на 1 поверх

Опубліковано

Підземний паркінг сподобався. Загалом позитивно виглядає, такий собі луцький Ашан. По цінах не дивились, та і взагалі більше офігівали з кількості народу ніж з дизайну. Забрались на третій поверх і швидко щасливо свалили:)

Опубліковано

Про кількість порожніх пивних пляшок взагалі мовчу. Один-два патрулі могли б то діло перекрити.

Загалом позитивно виглядає

Ще одна Торгівельно-Розважальна Церква, тільки з більшим розмахом.

Готуйте ваші грошики, лучани.

Опубліковано

та чому ви скулите, кому взагалі такі двіжухи не подобаються, вдома сидять. А то пива багато випили, народу багато , ще щось не робить і не так - зануди! Сьогодні на дачі з дітьми, завтра підемо прогуляємось)

Опубліковано

Покупаю все почти на секонде, только обувь в магазинах на распродаже. Не могу купить гавно-китай дороже чем оригинальная вещь за бугром стоит вместе с доставкой. Что я ждал от Сити? Мак, хорошие стоки с недорогой одеждой, аймакс

Опубліковано

Мені Порт Сіті нагадав чимось Ювант, тільки збільшений так рази в 2-3.

Ролердром, гм, то на любителя, досить специфічно, хоча добре що хоч щось.

Боулінг, більярд це +. Кіно не дивився, але побачив що є 4 кінозали. Також маленький, але присутній гральний сектор для дітей.

Вентиляція не на висоті, постійно було чути запахи попкорна і ще різних смажених виробів.

Кафешки трохи навіяли нудоту, я просто не прихильник фаст фуду, який там на кожному кроці. Нормальної кафешки з нормальною їжею я там не побачив, може погано шукав?

Ескалатори здивували своєю "надійністю", хоча людей і справді було дуже багато. Але повине бути якийсь запас міцності?

Добре що є багато точок WC. :)

Добре що зроблено напряму вхід у ТАМ-ТАМ.

Висновок: комплекс саме торгівельно-розважальний, а не навпаки. З Адреналіном не сильно порівняти, там саме розважальний комплекс з фішками яких у Порт Сіті немає і не буде (тир, картінги, футбол). А так, нічого собі, можна погуляти.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...