REDAKTOR

Power users
  • Кількість зміста

    1 956
  • Дата реєстрації

  • Останній візит

  • Days Won

    1

REDAKTOR last won the day on Листопад 29 2011

REDAKTOR had the most liked content!

Репутація громади

166 Продвинутий

Про REDAKTOR

  • Ранг
    "Немало пережити потрібно, аби стати людиною..."
  • День народження 29.06.1987

Контакты

  • Сайт
    facebook.com/s.shalayko
  • ICQ
    0

Останні відвідувачі профілю

16 816 перелядів профілю
  1. Тема закрита, друзі. Щойно домовились з одним із форумчан. Всім хорошого дня.
  2. Привіт. Зі старого системника лишилось трішки залізяк, які із задоволенням подарую комусь, хто, можливо, ще щось із них зліпить Athlon 64 x2 4400+ Asus M2N-X ATI Radeon HD2600 PRO (512mb) DDR2 2 x 1024 + тв-тюнер (AverTV 507UA) + мережева карта (у материнці не працює) Віддаю все разом. Забрати зможете в районі заправки ОККО на 40-му. P.S. У вдячність залишите любу суму на ваш розсуд в будь-якому із благодійних кошиків найближчого супермаркету!
  3. Ні, про вмістити 50 чоловік в кадр і всякого роду весільну зйомку, звісно, не йдеться))) Як я і писав, мова про 10-15 людей максимум. І, до речі, Ваші поради вже допомогли!! Тому ще раз дякую усім, що відгукнулись!
  4. Хороша тема, Віктор! От уже кілька років є намір спробувати. Та все ніяк не знайду цих 10 днів весною/восени!
  5. Дякую за допомогу! Вже завтра і спробую застосувати! п.м. Йдеться зазвичай про 10-15 людей приблизно, зйомка у приміщенні, висока стеля.
  6. Всім привіт. Потрібна порада/підказка щодо групових знімків. Моя проблема — інколи не всі в фокусі. Робити подібні фото доводиться не часто, а відтак ніяк не можу відпрацювати цей момент. Користуюсь Ніконом D5100, об'єктиви: базовий 18-55 і 35mm 1:1.8 Є зовнішній спалах. Як я розумію, мабуть, недостатньо закривав діафрагму. Що ще може бути? Наперед дякую за допомогу!
  7. Оце так вечір! Всіх з перемогою!!! А у Варшаві там відсотків 90 буде за нас! Так що є всі шанси зіграти з Барсою за суперкубок!!!))) J
  8. Всім привіт. Сьогодні ввечері у Карамельці WINETIME презентує добірку вин до сезону пікніків. Буде представлено 5 позицій різної стилістики: від легкого білого Poggio del Gelsi із Лацію до нереально снобського Argentiera із Тоскани. Словом, кожен знайде своє Загалом дегустаційна карта виглядає так: Falesco Poggio dei Gelsi I Nuovi Classici Kutjevo Grasevina Covinca Vina Oria Garnacha Andeluna Malbec Grand Reserve Argentiera Bolgheri Superiore Початок: 19'00 Вартість: 140 гривень Квитки і подробиці: 095 602 01 21 - Костянтин Бубела (Шеф-сомельє WT у Луцьку)
  9. Ну яка може бути мета? Прийдете на кіно англійською у місце, де з іноземними мовами працюють професіонально. Чаю поп'єте, фільм подивитесь, можливо й атмосферу вподобайте, а там, дивись, комусь і на курси захочеться... Гарний маркетинг! На хороший фільм я б теж приєднався. Така собі буде кіноанглобордівка
  10. У Європі використовувати найменування "шампанське" має право лише одна провінція - Шампань. Всі решта регіонів і країн, котрі роблять ігристе вино, мають два варіанти: або "sparkling wine", або придумати щось своє. В Іспанії пішли шляхом окремої назви для своїх ігристих вин. Власне - "cava". Соррі, що не пояснив одразу)
  11. Всім привіт. Сьогодні ввечері в Show Basilic луцький WineTime запрошує спробувати найпопулярніші ігристі вина світу - Freixenet. Без жодного перебільшення - культовий іспанський виробник! За півстоліття вони встигли обійти на ринку і Шампань, і ігристу Італію! Продають щорічно близько 100 мільйонів пляшок кави у 140 країнах світу. Окрім усього іншого, їх великий плюс - гарне співвідношення якості і ціни! Детальніше про виробника читайте тут або на їх офіційному сайті Буде представлено 6 ігристих вин. Вартість квитка - 110 гривень (Можна придбати на касі WineTIme) Додаткова інформація і резервування: - 0332 77-42-88 - 095 602 01 21 Початок: 19'00 Будете мати час/настрій - приєднуйтесь!
  12. Привіт, друзі. Завтра луцький Wine Time проводить передостанню дегустацію у цьому році. Попросили поділитись з Вами інформацією. Ідея - прицільно поміркувати на тему найдоречніших вин(і не лише) в контексті холодного сезону. Дегустуватимемо херес, портвейн і десятирічний бренді від легендарної виноробні Osborne, марсалу від не менш впливової у світі кріплених вин компанії Pellegrino, а на десерт - амаретто від Valsa Nuovo Perlino Початок дегустації: 19.00 Місце проведення: Фелічіта (Винниченка 2) Ціна квитка: 100 гривень Додаткова інформація і резервування: - 0332 77-42-88 - 095 602 01 21 Буде час і настрій - приєднуйтесь. Думаю, не пошкодуєте
  13. Гарне питання... Мабуть, в Карамель Кафе.
  14. Дякую Вам, друзі, за щедрість і тепло у листах, записах, смсках, дзвінках і, звісно ж, у Ваших обіймах! Щасливий, що Ви в мене є!